Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Moram povedati, da so tele Vrhniške kremšnite res tako dobre, da bi moj dragi skoraj ubijal zanje. Jih bom morala it kmalu spet kupit. Aja, mi je pa ta teden navkljub vsem razočaranjem glede vrtcev tako lepo, ker je moj dragi doma. Sicer res nismo nikamor posebno šli, ampak smo pa cele dneve skupaj in se tako cartamo in uživamo, kot že dolgo ne. Pa še Niki je tako priden dojenček in ne dela težav, da si sploh ne morem želeti še česa lepšega. Dobro, res da je Niki v fazi, ko začne jokat, če me ni v njegoem zornem kotu, ampak se hitro pomiri. Na, spet mi cedijo sline s temi kremšnitami . In to ob uri, ko so take sladkosti prepovedane, pa še do njih ni mogoče priti . Irma, mi najprej ni bilo jasno, kako, da nisi dobila vrtca, potem sem pa šla gledat, kako se točkuje in ugotovila, da z enim otročkom, ki bo septembra, oktobra dopolnil komaj 11 mesecev, lahko dobiš maksimalno 62 ali 63 točk. Recimo v Črnučah je bilo za sprejem potrebno imeti 63 točk, v ostalih vrtcih, kamor sem jaz dala prošnjo pa 64. Iz tega sledi, da skoraj ni šans, da dobiš vrtec, če imaš prvo . Pol pa pravijo, kako, da ni več ???? Tako, da te zelo podpiram, da greš do Jankoviča!
|