|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
30.4.2009 23:18:34   
Dream
No, pol ti naj pa one povedo user posted image  Pa še nam razkrijte skrivnost, da jo damo med prijatelje user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
30.4.2009 23:19:11   
Dream
user posted image user posted image user posted image  za novo stran po dolgem času...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
30.4.2009 23:19:15   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Irma vi tudi jutri že 7m......user posted image user posted image user posted image

Ja ravno danes smo nekaj hodili po trgovinah in je bil glavna atrakcija, ker je vseskozi nekaj vriskal in se samemu sebi smejal, pa so me vsi spraševali koliko je star. Jaz pa 6 mesecev, potem sem se pa šele spomnila, da jih bo imel jutri že 7.

Meni se pa zdi, kot da bi ga včeraj domov iz porodnišnice prinesla - tisto malo, drobno štručko, ki mi je zaspala na prsih. Sedaj je pa tak velik korenjak, pa zaspi tudi več ne na meni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še malo, pa bo šel v šolo.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
30.4.2009 23:21:11   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Pregled v sredo dopoldne.

Ja sem potem prebrala. To je pa tako, ko berem, kas ste čez dan napisale in sproti komentiram. Svetujem ti, da poskusaš vsaj do srede odmisliti te zadeve in se imeti čim bolj fino, potem pa z dvignjeno glavo in pozitivnimi mislimi naprej. Če pa želiš kakšno hrabro besedo, pa imaš moj telefon.

Neposredna povezava do sporočila: 2754
30.4.2009 23:23:40   
Dream
Punce, js grem še neki prebrat, spala bom bog ve kdaj, jutri me čaka še milijon stvari, tu se mi pa trenutno ne da več sedet, me neki križ boli (verjetno od vožnje).

Tko da: nočko, lepe sanje in čim manj vstajanja!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
30.4.2009 23:24:02   
irma78

Ej moram vam povedati eno smešno stvar.

Moj tamal, sam da sliši muziko, že brca z nogo in TO V RITMU.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šla danes v Ljubljano, pa sem radio pržgala. Tamal je v sekundi začel brcati in brnjati z usti. Sem se začela tak smejati, da so me vsi čuknjeno gledali iz slaščičarne.

Saj veš ti Irma iz katere slaščičarne.

Aja IRMA, danes sva te z mojim srčkom hotela povabiti na drink, k sva bila na Rudniku. Pa sva rekla, da po nabavi. Nisva bila v štacuni 10 min. Prideva ven, točaaaaaaaaa.

Sm si mislila HB da je nisem poklicala, če ne bi bila mokra kot miš. Itak te vedno preganja s sprehoda dež, če se ne motim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj škoda, da me nisi poklicala. Mi smo bili tudi danes popoldne v Supernovi in Leclercu v nabavi in bi se lahko kar tam dobili - pa še z avtom smo bili, tako da dež ni bil ovira. Drugače pa tudi če je dež me lahko zvrcneš, saj veš, sedaj sem vedno mobilna. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2756
30.4.2009 23:30:09   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jaz tudi iščem prostovoljce za čiščenje moje hiše in urejanje vrta, pa jih ne najdem. user posted image user posted image user posted image

Jest ti pridem pomagat vrt uredit. Ful uživam v tem, da brskam po zemlji in urejam njivico ter okolico.

Samo povej, kdaj imaš čas, pa te povabim. Samo ti moram vnaprej povedat, da sem bitko oz. vojno s plevelom že zdavnaj izgubila in je temu primerno tudi stanje vrta. Pa kvadratura je tudi kar velika.

Jest mam 2000kvadratov zemlje in plevela!!! Tako da sm navajena!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
30.4.2009 23:31:12   
gogabojan
Lankerš katera je BOJANA??????

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
30.4.2009 23:31:42   
gogabojan
Irma evo naslednjič te res pokličem.

Neposredna povezava do sporočila: 2759
30.4.2009 23:32:19   
irma78
Moram pa povedat, da sem danes prejela še zadnjo negativno odločbo iz vrtca. Sem bila tako v depri, da tudi pritožbe nisem mogla napisat. Tako da sem se odločila, da jo bom po praznikih, sedaj pa bom te dneve poskušala čim bolj uživat. V torek grem pa itak do Jankoviča, potem pa klicat na zasebne vrtce in na koncu bom še malo poiskala varuške, ki ne bi zahtevale celega premoženja za varstvo Nika. Itak so pa cene v LJ tako velike, tako da ne vem, kdo bo na koncu čuval Nika. Ampak zaenkrat sem optimist in si mislim, da se bo ena rešitev že najdla in da se bo na koncu vse dobro izšlo.

Sem se morala potem tako razvedrit, da smo šli z Nikom in dragim v nabavo. Sva kupila Niku šlauf za v vodo za na Rodos in bazenček za doma (če slučajno ne bomo šli na Rodos - me tale svinjska gripa malo skrbi - sploh ker gremo na Rodos že čez dober mesec). Dobro, da sva za vsak primer plačala riziko odpovedi potovanja. Pa še en poceni voziček (marella varianta) za na Rodos, tako da sem se spet znebila veliko evrčkov. Sem pa sedaj vsaj boljše volje.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
30.4.2009 23:33:06   
janja 27
dream če se ne čujeve več uživaj na dopustu.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri ma moja mama RD pa mamo pol mal piknika jutri in v sobotouser posted image user posted image user posted image jutri sam ožji kosliko na roštilju v soboto žurka na roštiljadiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2761
30.4.2009 23:34:58   
irma78

Jaz tudi iščem prostovoljce za čiščenje moje hiše in urejanje vrta, pa jih ne najdem. user posted image user posted image user posted image

Jest ti pridem pomagat vrt uredit. Ful uživam v tem, da brskam po zemlji in urejam njivico ter okolico.

Samo povej, kdaj imaš čas, pa te povabim. Samo ti moram vnaprej povedat, da sem bitko oz. vojno s plevelom že zdavnaj izgubila in je temu primerno tudi stanje vrta. Pa kvadratura je tudi kar velika.

Jest mam 2000kvadratov zemlje in plevela!!! Tako da sm navajena!

Potem si pa vljudno vabljena. Bova zraven malo počvekali, Hana in Nik se bosta igrala na gugalnici ali pa v bazenčku (moramo sicer oboje še usposobit), Neli se bo pa lahko z mojima kužatoma zabavala. Tako da bo za zabavo poskrbljeno. Aja, moška primerka si bosta pa eno pivo odprla in se po svoje zabavala. Evo, sedaj sem pa že cel načrt naredila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
30.4.2009 23:36:23   
janja 27
dream da te pocukam za mejluser posted image user posted image user posted image user posted image

te cukam

čutiš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
30.4.2009 23:36:43   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

dream če se ne čujeve več uživaj na dopustu.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri ma moja mama RD pa mamo pol mal piknika jutri in v sobotouser posted image user posted image user posted image jutri sam ožji kosliko na roštilju v soboto žurka na roštiljadiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš kaj, jaz se bom kar povabla zraven

daš 6 čevapčičev, en kotlet, par perutničk in zginem z vašega vrta nazaj domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
30.4.2009 23:37:17   
iraira
Punce fino še čvekajte naprej, jaz grem pa počasi v mižule, če bo imela moja princes kakšne želje  (spet) ponoči da ne bo mamica preveč adijouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image  pa jutri nadaljujemouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
30.4.2009 23:38:16   
gogabojan
nočka

čim lepša nočka

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
30.4.2009 23:38:24   
Tosca
Čer, vas samo na hitro pozdravim, potem pa grem spat, moj mi je že ušel v mižule. Sem samo en del prebrala, ostalo sledi jutri...

Morda je Tosca Bojana???????

Ne, jaz nisem Bojana....

Neposredna povezava do sporočila: 2767
30.4.2009 23:41:07   
janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

veš kaj, jaz se bom kar povabla zraven

daš 6 čevapčičev, en kotlet, par perutničk in zginem z vašega vrta nazaj domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr pridiuser posted image user posted image user posted image user posted image

itak pa čakam kdaj boš napisala da greš k teti na obisk in zaviješ stapotjo k meni, čeprav bom jaz mende do tebe prišla na tisto kremšnito drug teden user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2768
30.4.2009 23:42:43   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Čer, vas samo na hitro pozdravim, potem pa grem spat, moj mi je že ušel v mižule. Sem samo en del prebrala, ostalo sledi jutri...

Morda je Tosca Bojana???????

Ne, jaz nisem Bojana....

Aja, sem vidla, da je že Dream povedala, da nisem Bojana.user posted image  

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
30.4.2009 23:42:48   
janja 27
nč punce jaz tud grem počasi spatuser posted image user posted image user posted image user posted image počasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image počasiuser posted image user posted image user posted image user posted image

nočko vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa lep praznik dela

jutri kaka budnica pod oknomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oz pri nas

v posteljcahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo počasi

nočko

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
30.4.2009 23:49:03   
irma78
Moram povedati, da so tele Vrhniške kremšnite res tako dobre, da bi moj dragi skoraj ubijal zanje. Jih bom morala it kmalu spet kupit.

Aja, mi je pa ta teden navkljub vsem razočaranjem glede vrtcev tako lepo, ker je moj dragi doma. Sicer res nismo nikamor posebno šli, ampak smo pa cele dneve skupaj in se tako cartamo in uživamo, kot že dolgo ne. Pa še Niki je tako priden dojenček in ne dela težav, da si sploh ne morem želeti še česa lepšega. Dobro, res da je Niki v fazi, ko začne jokat, če me ni v njegoem zornem kotu, ampak se hitro pomiri.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
30.4.2009 23:54:42   
Tosca
Gogabojan, res mi je žal, ko slišim za tvoje zdravstvene težave. Ampak vem, da si močna ženska in se ne vdaš kar tako. Ti želim vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image .

Janja, ej, ko te berem, kako greš v nakupe z Manco in Metko, ti res lahko samo čestitam!user posted image  Ti si res SW! Jaz sem šla ene dvakrat z našo tako in ugotovila, da večji nakupi, kjer potrebuješ voziček, da vse spraviš notri, odpadejo, če sem sama. Ne znam hkrati furat tamale v vozičku in nakupovalni voziček. Pa še user posted image  je skoz nekaj godla zraven in to tako na glas, da sem pol pol stvari pozabila kupituser posted image user posted image user posted image . Skratka z user posted image  je maksimum nakupov zame to, kar spravim v nakupovalno košaro.

Neposredna povezava do sporočila: 2772
1.5.2009 0:01:48   
Tosca

Moram povedati, da so tele Vrhniške kremšnite res tako dobre, da bi moj dragi skoraj ubijal zanje. Jih bom morala it kmalu spet kupit.

Aja, mi je pa ta teden navkljub vsem razočaranjem glede vrtcev tako lepo, ker je moj dragi doma. Sicer res nismo nikamor posebno šli, ampak smo pa cele dneve skupaj in se tako cartamo in uživamo, kot že dolgo ne. Pa še Niki je tako priden dojenček in ne dela težav, da si sploh ne morem želeti še česa lepšega. Dobro, res da je Niki v fazi, ko začne jokat, če me ni v njegoem zornem kotu, ampak se hitro pomiri.

Na, spet mi cedijo sline s temi kremšnitamiuser posted image user posted image user posted image . In to ob uri, ko so take sladkosti prepovedane, pa še do njih ni mogoče pritiuser posted image .

Irma, mi najprej ni bilo jasno, kako, da nisi dobila vrtca, potem sem pa šla gledat, kako se točkuje in ugotovila, da z enim otročkom, ki bo septembra, oktobra dopolnil komaj 11 mesecev, lahko dobiš maksimalno 62 ali 63 točk. Recimo v Črnučah je bilo za sprejem potrebno imeti 63 točk, v ostalih vrtcih, kamor sem jaz dala prošnjo pa 64. Iz tega sledi, da skoraj ni šans, da dobiš vrtec, če imaš prvo user posted image .  user posted image user posted image  Pol pa pravijo, kako, da ni več user posted image ????user posted image  Tako, da te zelo podpiram, da greš do Jankoviča!user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
1.5.2009 0:06:04   
Tosca
Grem aja aja. Lepo spančkajte, jutri pa primerno praznujte praznik dela! Torej čimbolj nedelovno!user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
1.5.2009 0:09:33   
irma78
Ja točno taka je zadeva s točkami.

Sedaj imam pa eno blond vprašanje. Baje obstajajo otroški vozički, ki se jim reče Muci - ne vem pa kako se to napiše (sem po netu iskala različice tega imena - Mutzi, Mutzzi,...- pa nič ne najdem). Mogoče katera ve, kako se ta firma pravilno napiše?

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?