Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 22:53:13
|
|
|
|
gogabojan
|
Sm zbrisala ta post, pa vidim, da ste ga dale na citiraj. Sm se potem zamislila, da bo morda si katera mislila svoje, in da sem full gnusno napisala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 22:53:44
|
|
|
|
iraira
|
Irma vi tudi jutri že 7m......
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 22:54:40
|
|
|
|
gogabojan
|
Pregled v sredo dopoldne.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 22:55:05
|
|
|
|
gogabojan
|
Morda je Tosca Bojana???????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 22:55:06
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Jaz tudi iščem prostovoljce za čiščenje moje hiše in urejanje vrta, pa jih ne najdem. Jest ti pridem pomagat vrt uredit. Ful uživam v tem, da brskam po zemlji in urejam njivico ter okolico. Samo povej, kdaj imaš čas, pa te povabim. Samo ti moram vnaprej povedat, da sem bitko oz. vojno s plevelom že zdavnaj izgubila in je temu primerno tudi stanje vrta. Pa kvadratura je tudi kar velika.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 22:55:22
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Sm zbrisala ta post, pa vidim, da ste ga dale na citiraj. Sm se potem zamislila, da bo morda si katera mislila svoje, in da sem full gnusno napisala. Ah nehaj saj smo vse ženske in dale skozi vsaj en porod tako da to ni niti približek gnusnosti
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 22:56:17
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Morda je Tosca Bojana??????? prašaj jo, ko bo tukaj gor
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 22:58:06
|
|
|
|
gogabojan
|
Ej moram vam povedati eno smešno stvar. Moj tamal, sam da sliši muziko, že brca z nogo in TO V RITMU. Sem šla danes v Ljubljano, pa sem radio pržgala. Tamal je v sekundi začel brcati in brnjati z usti. Sem se začela tak smejati, da so me vsi čuknjeno gledali iz slaščičarne. Saj veš ti Irma iz katere slaščičarne. Aja IRMA, danes sva te z mojim srčkom hotela povabiti na drink, k sva bila na Rudniku. Pa sva rekla, da po nabavi. Nisva bila v štacuni 10 min. Prideva ven, točaaaaaaaaa. Sm si mislila HB da je nisem poklicala, če ne bi bila mokra kot miš. Itak te vedno preganja s sprehoda dež, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 22:59:08
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Morda je Tosca Bojana??????? to pa možno jaz ne vem kako se kliče
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:00:30
|
|
|
|
iraira
|
Gogabojan Roki bo muzičar pripravi se mamica...en sine top model in drugi muzikant........to bo dela z bodočimi snahami Malo heca, da ne bo kakšne zamere
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:01:03
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Sm zbrisala ta post, pa vidim, da ste ga dale na citiraj. Sm se potem zamislila, da bo morda si katera mislila svoje, in da sem full gnusno napisala. Ah nehaj saj smo vse ženske in dale skozi vsaj en porod tako da to ni niti približek gnusnosti točno tko to je življensko a misliš da nihče nima problemov, pač eni o tem ne razgljabljajo javno....tko da ..ni panike..č
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:01:21
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Morda je Tosca Bojana??????? Ne, ni.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:01:27
|
|
|
|
gogabojan
|
Ne nič zamere, si mi nasmeh mal na usta narisala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:03:28
|
|
|
|
gogabojan
|
KATERA JE BOJANA??????????????? K jaz osebno nimam pojma trenutno. Mora pa biti ena od tu gori.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:04:21
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan KATERA JE BOJANA??????????????? K jaz osebno nimam pojma trenutno. Mora pa biti ena od tu gori. Lahko pa da je sanni
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:04:27
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan KATERA JE BOJANA??????????????? K jaz osebno nimam pojma trenutno. Mora pa biti ena od tu gori. Ne štekam, zakaj to sploh moraš vedeti?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:04:40
|
|
|
|
gogabojan
|
KATERA JE BOJANA??????????????? K jaz osebno nimam pojma trenutno. Mora pa biti ena od tu gori. Dream a veš da sem se spraševala če ste že odšibali na počitnice ali si še doma. Ker te ni bilo tu gori.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:05:51
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan KATERA JE BOJANA??????????????? K jaz osebno nimam pojma trenutno. Mora pa biti ena od tu gori. Ne štekam, zakaj to sploh moraš vedeti? Ker jo imam na FB, pa se ne zmislim katera je. Niti kdaj sem potrdila za prijatla.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:07:58
|
|
|
|
Dream
|
Še smo doma Danes sva šla na Kozjansko k sorodnikom po meso in naju ni bilo celo popoldne. Matic mi je v avtu precej spal in posledično zdej ni hotel zaspat + da je pojedel samo pol obroka. Ne vem, kaj ga obtrgava... Na počitnice gremo v soboto dopoldne...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:10:28
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Še smo doma Danes sva šla na Kozjansko k sorodnikom po meso in naju ni bilo celo popoldne. Matic mi je v avtu precej spal in posledično zdej ni hotel zaspat + da je pojedel samo pol obroka. Ne vem, kaj ga obtrgava... Na počitnice gremo v soboto dopoldne... Moja se tudi nekaj zmrduje nad hrano zadnje časa, ampak mleko pa kadarkoli z užitko popije . Uživajte na počitnicah Dream, farma ti bo pa šla v maloro tačas
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:13:32
|
|
|
|
Dream
|
Sej fora je v tem, da mleka ni hotel... Ne vem, al je bil prejšnji obrok zanj tolk kaloričen, da je bil še sit V maloro mi gre lahko samo sadno drevje Gogabojan, si prepričana, da je to ena izmed nas? Če pa je nobena nima za prijateljico?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:14:09
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: iraira Laknerš a vi pa jutri že 7 prehitro čas beži Ja, 7 mesecev, noro!!! Človek kar verjet ne more! Te otroci rastejo kot konoplje. Tamala 7 mesecev tavelika pa še malo pa bo 4leta. Ja halo enkrat se okrog obrnem pa bom hdila v šolo na roditeljske sestanke. Ha ha ha, sm mal pomisnla, kdaj bodo pa to besedo poslovenili. Da bomo hodili na starševske sestanke. nikoli mende.....se nihče ne spomni evo pikica nasledneje šolsko leto debata v zbornici mam tak super kolektiv, da se zbornice ogibam po dolgem in počez ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:15:37
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Slabo. Ena fulll osebna zadeva. Sva s srčkom slončkala , ko pa sva končala, sem nesla brisač v kopalnico (ja vedno mava brisačo spodaj), in je bila krvava čist. Pa sem mislila, da mogoče še ni konec . Je konec ja. Mi je iz druge teklo ven. Tak da ni mi srček nič reku, sam pomoje se mu je zdaj zagabil seks. Jaz pa tak rada seksam. Bad Ni se mu zagabilo no, saj te ima rad goga se čist strinjam z iroiro Itak, da se mu ni. Saj veš kako te ima rad in kako te obožuje. Se je k tebi preselil iz Štajerske in pustil vse tam, samo da bi bil s tabo, remember??? Pa itak si zanj ena in edina.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:16:14
|
|
|
|
iraira
|
Kakšen je bil film pikica? Sta uživala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 30.4.2009 23:17:07
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Sej fora je v tem, da mleka ni hotel... Ne vem, al je bil prejšnji obrok zanj tolk kaloričen, da je bil še sit V maloro mi gre lahko samo sadno drevje Gogabojan, si prepričana, da je to ena izmed nas? Če pa je nobena nima za prijateljico? Ma ma. Jolly, laknerš, Pšemek jo majo tudi. Tako vem da je od tu. Sam nevem katera je. Morda sončnica 24????????? Evo uganko imamo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?