|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
30.4.2009 12:49:23   
protina
POZDRAVLJENE PUNCE!

ja potni stroški pripadajo vsaki,ampak če je kratka razdalja se ti ne splača ker ima ZZZS mesečni odbitek ca.18 eur.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
30.4.2009 12:53:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Punce malo pozornosti prosim: to nedeljo imam ET......naslednjo nedeljo pa bi morala iti v tujino službeno za en teden...no, do tukaj je vse ok, težava je v tem, da se moram do tistega kraja peljat 5 ur!!!! v eno smer, da ne bo pomote...pojma nimam, pa če je to ok, ali ne, kaj menite???

Lana, mislim, da to ne bo nič narobe, po mojem je lahko samo dobro, da ne boš tolk okupirana z mislimi al bo al ne bo. Let sam po sebi ni naporen razen pritiska, veliko pij, vsake toliko se malo sprehodi do wcja in predvsem odmisli vse slabe misli :)

Reby, hvala, sej vem, da pol vse pozabiš, pa sej tudi zdej ni tako težko, da bi kr jamrala, samo nisem navajena, da sem tolk odvisna od drugih...

mismis...sem vidla, da sem na seznamuuser posted image hvala

tko šibam zdej nazaj počivat, ker sem malo prej pojedla drugo minicijo za danes in se mi počasi začenja rolat.

lepo se imejte

anonimna2user posted image

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
30.4.2009 12:59:03   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: protina

POZDRAVLJENE PUNCE!

ja potni stroški pripadajo vsaki,ampak če je kratka razdalja se ti ne splača ker ima ZZZS mesečni odbitek ca.18 eur.

Evo sem našla obračunski obrazec iz oktobra.
Imam obračunanih 6 obiskov po 103 km, vsak v vrednosti dobrih 11€.
In odštet mesečni odbitek cca. 18€, kot je napisala protina.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
30.4.2009 13:01:28   
miklarom
kimsy -bravouser posted image user posted image user posted image user posted image , ta mesec so pa sami super rezultati, in full se jih vsem oplodi, zdaj bo nam vsem ratalo, pje bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image

miška73 - ja,ja seveda se boma kaj sprehajale spomladi po Šempetru, pa na kako kavico in kako tortico tudi šle user posted image user posted image user posted image , dej mi povej kaj ti si tud iž Šempetra.

glede stroškov povračila, koliko dobiš nazaj je takole, ne dobiš 100%, ampak le 70% od vsote in to ti gledajo za vsak mesec posebej ( če nimaš slučajno vse štemple v enem mesecu, in jih imaš vsak mesec nekaj ), preostalih 30% pa kriješ sama. samo vseeno vsaj nekaj dobiš

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
30.4.2009 13:06:44   
miklarom
Petek, 01.05.
Skuštrana Suzi - UZ

dajmo še malop navijat za jutri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
30.4.2009 13:15:10   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Petek, 01.05.
Skuštrana Suzi - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak, no dejmo navijat za S. Suzi, d bo jutri dobr opravila!!

user posted image        user posted image       user posted image       user posted image       user posted image  
user posted image       user posted image        user posted image        user posted image       user posted image  

< Sporočilo je popravil veliki ŠKRAT -- 30.4.2009 13:17:10 >

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
30.4.2009 13:17:58   
miska73
Miklarom maš ZS.

Skuštranka fajn zrihti jutri.

Lana jst mislim, da ne bo hudga. Mogoče bi edino šla malo bolj na izi na pot. Z manj težko nogo na stopalki za gas pa s kakim postankom več, da ne boš preveč utrujena.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
30.4.2009 13:23:43   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

Petek, 01.05.
Skuštrana Suzi - UZ

user posted image        user posted image       user posted image       user posted image       user posted image  
user posted image       user posted image        user posted image        user posted image       user posted image  

Še jaz še jaz.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ciao punce, kot vidite sem prišla iz bolnice, vse je ok.....rahla hiperca jajčnikov nič hujšega, hudo je, ker moram jemati Utrogestanuser posted image , mislim....človek namesto, da se počuti odlično, ker je vse za tabo, jaz se vedno slabše....user posted image
Ma ste vse jemale Utrogestan pred ET, koliko časa in kakšno dozo??????
Brala vas bom kasneje, ker grem počivat....
Hvala vsaki posebej za navijanje RADA VAS IMAM VSEuser posted image user posted image user posted image user posted image LANA70 TEBE PA ŠE POSEBEJ,  KER MI PEČEŠ ZAVITKEuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
30.4.2009 13:33:14   
Anonimen
punce, hvala za navijanje. user posted image user posted image  Le glejte, da boste res držale pesti. user posted image

bebiii, lepo da si ok in da si doma! Sedaj pa le pridno počivaj.user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
30.4.2009 14:05:44   
miklarom
miška73 - imaš nazaj ZS

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
30.4.2009 14:10:54   
punsha

Petek, 01.05.
Skuštrana Suzi - UZ

Tudi jaz se podpišem pod tole. Skuštrana Suzi, navijamo zate user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
30.4.2009 14:23:44   
miska73

miška73 - imaš nazaj ZS

Na žalost nimam nobenega ZS od tebe user posted image

BEBIII user posted image Lepo, da ni nič hujšega s tabo.
Utrogestan je pa problematičen samo dokler ga ješ. Mislim, da smo bile vse čisto zadete po njem.
Ko ga začneš vstavljati vaginalno, je edini neprijeten stranski učinek to, da si ti potem izcedi ven.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
30.4.2009 14:25:32   
miklarom
BEBIII - ojla, pupa, samo da si doma in da je s tabo vse vredu, zdaj pa počivaj. ja jaz sem začela z utrogestanom tisti dan po punkciji in sicer imam dozo 3x2/dan

Neposredna povezava do sporočila: 3138
30.4.2009 14:25:59   
METULJ1
hoj,

se morm mal javit. Še zmer čist dobr ne dojamem, da sva z mojim 19.04.09 zagledala user posted image . Zaenkrat še nobenih posebnih znakov. Drugač bi vas pa prosila, da me daste med navijačice.

Vsem želim v postopku ali brez njega (tako kot se je zgodilo nama, ko sva čakala na pošto iz konzilija) veliko sreče in mirinih trenutkov.

Pozdravčki.

Ne mi zamert, sam zdej sem se preselila na forum nosečnost

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
30.4.2009 14:28:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

Petek, 01.05.
Skuštrana Suzi - UZ

Še jaz še jaz.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsaki posebej za navijanje RADA VAS IMAM VSEuser posted image user posted image user posted image user posted image LANA70 TEBE PA ŠE POSEBEJ,  KER MI PEČEŠ ZAVITKEuser posted image

a si vidla BEBIII, kaj pomeni stimulacija na daljavo user posted image ...se jih je tudi v kuhinji prijelo.....jah, po pošti bi malo dlje trajalo a veš, pa je bila to najkrajša varianta..user posted image user posted image , aja, BTW, welcome home user posted image

Skuštrana suzi, user posted image user posted image  dejmo punca, čim boljše rezultate jutri, pa poročat!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3140
30.4.2009 14:28:55   
miklarom
miška73 - poslala sem ti še nekrat zs -poglej zdajuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
30.4.2009 14:38:51   
lana70
BEBIII, d ne boš ET-ja prespala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
30.4.2009 16:55:02   
kimsy
miska73 - ne vem kako to, da so mi dva ustavili. Stara sem 28.
suzi - baje je blo vseh 21 lepih. Biologinja al kaj je bla je rekla, da mi bo še 5 zarodkov shranila.  Ostale pa ne vem...
Držim pesti da jutri dobro opraviš! user posted image  user posted image  user posted image       
BEBIII - ta ustogestan tud na mene ne deluje pozitivno, ko sem ga še pila, mi je blo skoz slabo, zdaj je mal bolše, sam sem zaspana pa kar skoz.  

Punce. Vas morem pa še nekaj vprašat. Po ET-ju sm mela mal  roza izcedka. A je to normalno? Pa zdaj me mal   spodaj špika?                   

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
30.4.2009 17:32:21   
kimsy
Pa še eno vprašanje imam! A po ET-ju moreš še kako injekcijo dobit al ne? Ker jst nisem nč, pa se spomnim, da po IUI-ju sm.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
30.4.2009 18:17:18   
mismis
Kimsy, roza izcedek je lahko tudi zato, ker te je mogoče pri vstavljanju pikic, malo ranila. Nikar se ne sekiraj, bo že minilo. Po ET-ju običajno ne dobiš nobene inekcije, vsaj jaz jo nisem še po nobenem, pa jim imam 5. za sabo. Nekatere jo sicer dobijo, kot podporo (mislim, da namesto utrogestana).

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
30.4.2009 18:27:22   
mismis
BEBIII, vse smo jemale utragestan/prometrium pred ET-jem, in sicer od punckije dalje po 3x2 tableti na dan. Ti se kar sprijazni s tem, če ti uspe v postopku, boš jemala utrogestan vse do 12. tedna.

Me pa veseli, da si bolje in da se hiperca umirja user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
30.4.2009 19:24:45   
lana70
Punce, nekaj me kuha, upam, da bo do nedelje ta vročina izzvenela......a je to kakšna ovira za ET? Nič, grem v posteljo ker sem kot cunja....lep večer.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
30.4.2009 20:12:04   
Rakica_80
Kimsy, bravoooooooo za rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo čuvajuser posted image user posted image
Navijam za vse vas, meni je žal ampak res nimam moči za pisanje, bolj mi paše posteljauser posted image
Lep večer vsemuser posted image
Nočko!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
30.4.2009 20:37:37   
Aljonka
KIMSY user posted image user posted image user posted image  super rezultat, ampak zakaj pa ne zamrznejo vseh???

SS držim pesti

mismis hvala za odgovor, ampak upam, da zdej še dollllgooo ne bom dobilauser posted image , raje vidim, da mi cisto spunktirajo pa naj še tako boli. Zelo sem vesela zate, da ti je končno ratal.

Tud za povračilo potnih stroškov prvič slišim, tako da bom še jaz probala kak cekinček dobit. Tukaj pa res skoraj vsak dan zvem kaj novega super!

Vsem ostalim želim predvsem dobro počuje in velik sončka med praznikiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3149
30.4.2009 21:18:22   
mismis
AKTUALNO  

Petek, 01.05.
Skuštrana Suzi - UZ

Sobota, 02.05.
Aljonka - UZ

Nedelja, 03.05.
Andreja07 - UZ
Lana70 - ET
BEBIII - ET
anonimna2 - ET

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ

Četrtek, 07.05.
citrončica - UZ

Petek, 08.05.
Lana08 - UZ

Ponedeljek, 11.05.
Punsha - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Ponedeljek, 11.05.
Pikovit

Torek, 19.05.
Grethy

OBJEMČKI 
user posted image  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
Kiwi  greje user posted image     test 04.05.
Sapi  greje user posted image user posted image   test 04.05.
Miklarom  greje  user posted image   test 12.05.
Kimsy  greje  user posted image user posted image test 15.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia alias Veliki Škrat (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1, Metulj, Bit, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

Čakamo prvo majsko nosečko user posted image user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Aljonka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3150
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?