|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
29.4.2009 9:41:34   
katarinas
Tkole, da se na hitro javim, sem na šihtu, medtem ko imajo srečneži dopust user posted image

Sunny VSE VSE VSE NAJBOLJŠE še tukajuser posted image

Lepe slikice vseh sončkov! Alfabeta Ajda se je pa kar potegnila.

Koala HB da je mimo kajne. Izvidi bo pa tudi ok, sigurno sej me držimo pesti kajne?user posted image

Peskovnik mi ga tudi imamo, podedovanega od nečaka, v obliki školjke. Zaenkrat še ni peska notri, se pa Lara vseeno igra in se ji prav dopade da hodi notri in ven...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.4.2009 11:15:42   
lutiropan
Vse najboljše Sunny Morninguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.4.2009 11:19:08   
lutiropan
katarinas  jaz tudi delam...   nadomeščam sodelavca v pisarni , ker ima on dopust...danes je še ta dolga- do 17...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.4.2009 11:33:25   
majra
Sunny, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam malo časa, končno tudi za RR...

Alfabeta, super da je Ajda zdrava in ste jo popihali na morje.
Pa  user posted image user posted image user posted image  Ajda za samostojno hojo.

Jaz sem se tako veselila teh praznikov, kako bomo uživali zunaj, pa dežujeuser posted image

Ursulina, je bratranec/sestrična na potiuser posted image  Verjetno si prehitro delala test.
Pa moram povedati, da je včeraj rodila prva od 4 user posted image  (ali mogoče 5 user posted image )nosečk v naši družini user posted image user posted image user posted image user posted image . Sezona se je odprlauser posted image

Sem pa danes čisto fuč, ker so me tlačile nočne more. Sem prezgodaj rodila in mi ni nihče hotel pomagat, ker itak dojenček nima šanse, da preživiuser posted image user posted image  Sicer nisem vraževerna in ne verjamem v sanje, ampak vseeno upam, da je to dober znak. Komaj čakam 5.5. pregled in morfologijo, da vidim, da je z user posted image  vse OK.

čas mi je potekel.....terminator na pohoduuser posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 29.4.2009 11:52:21 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.4.2009 13:08:31   
Tinča1
mml najlepša ti hvala za obrazložitev. Saj sem bila s tem prašičkom že tudi pri veterinarju, že zaradi Daniela, sem se hotle prepričat, če je res zdrav. Strah me je bilo namreč, če prenaša slučajno še kakšno drugo bolezen. Saj nikoli ne veš, ko pa je toliko teh bacilov. No kak je zdaj s to prašičjo gripo. Sem slišala, da tudi v Avstriji že proučujejo določene primere. Madona je to blizu.

Nana in ursulina tudi vama lepa hvala za vzpodbudne besede. Ursulina, mogoče bi pa morala uporabiti kak drug test. Jaz tudi sumim, da sem noseča več. Ker sem test delala točno na 1.dan menstre, pa nisem rabila čakati niti pol minute. Že ko sem pomočila test v urin, se je takoj pokazala črtica, istočasno kot kontrolna.user posted image  Pri Danielu pa vem, da sem mogla čakati kot pes na kost na tisto črtico.user posted image

No pri nas že sije sonček, tako, da ko se Daniel zbudi, greva hitro ven. 

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.4.2009 13:22:55   
Tinča1
Če katero zanima, sem v album prilepila slikico mojega sončka Daniela

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
29.4.2009 13:33:50   
lutiropan
Tinča1  krasna slikica....pa kakšni laski.....pri nas je Kaja skoraj brez lask še...pa fantje tako nestrpno čakajo laske...da bo lahko čopke nosila....ja prav pustila bo, da jo bodo mrcvariliuser posted image  

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.4.2009 13:34:50   
lutiropan
O dašabina   zgubljena duša......user posted image  a delaš a si doma.....

Neposredna povezava do sporočila: 1683
29.4.2009 13:50:29   
Tinča1
Lutiropan, vem ja mali ima ful las. Že ko se je rodil, je imel 2 cm dolge. Samo takrat so bili črni potem pa je posvetlel. Od zadaj ima tako dolge, da so že skoraj do lopatic. Samo je tak skravžlan, da se sploh ne vidi. Mi je pa škoda te kodrčke porezat. Naj jih ima, saj mu pašejo.

Kar pa se Kajinih las tiče, se ne sekiraj, jih bo pa bolj dolgo imela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1684
29.4.2009 13:59:49   
lutiropan
oh saj  se ne skiram......so bili vsi trije fantini do dveh let skoraj brez las....sedaj imajo pa tako goste....fantje ,z atijem na čelu bi pa najraje vidli, da bi Kaja imela že dolge lase.....user posted image

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 29.4.2009 14:02:48 >

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
29.4.2009 14:15:55   
Sunny Morning
Punce hvala za čestitke. user posted image

Me je user posted image ful presenetil. Zjutraj mi je voščil, potem pa v službo poslal telegram z vrtnico. Sem skoraj dol padla, ker sploh nisem pričakovala.

Se oglasim zvečer, ko kaj več napišem.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.4.2009 14:40:46   
mml
sunny vse najboljše, najlepše in sploh vse super lepo in dobro
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
29.4.2009 15:32:00   
Lunca1
Sunny vse naj naj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.4.2009 19:22:54   
mml
Sem slabe volje...Maticu še vedno teče iz ušesa in sploh ne vem več, kaj naj....

...sicer sem pa danes dobila odločbi iz vrtcev in je Matic sprejet v oba, tako da je vsaj to vprašanje sedaj rešeno. Moram jutri pisno odjavit v tem vrtcu, ki je sicer bližje doma, tako da bom od septembra dalje vozila oba čmrlja na isti naslov user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.4.2009 19:53:16   
klepetkaa
Čer,

Sunny, vse najboljše ti želim. Naj se ti izpolni vse , kar si sama želišuser posted image

user posted image

TINČa, uau, Daniel pa ima res frizurouser posted image .  Prav na Lenarta od ursuline me spomnija;ravno zarad frizureuser posted image

mml, ja bošček Matic. Upam da ga vsaj boli ne, če mu že teče ven.user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju.

Sicer pa super, da ste dobili vrtec.user posted image  Pri nas še nič odgovora.user posted image

Punce, boste šle kaj na kresovanje jutri? MI bomo malo kurili ogenj(5 družin nas bo), tako da so otroci že v polnem pričakovanju.  To imajo že cel program pripravljen za nas gledalceuser posted image .  SE bodo vsj najdelji jutri, ekr v naši žlahti so bolj sami nejedci, ampak ob takih prilikah, ko se pečejo čevapčiči&co. pa nimajo mereuser posted image .  Vsaj takratuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.4.2009 20:22:01   
limma
sunny, še tukaj - vse najlepše in najboljše... da bi te user posted image čim večkrat presenetil in da bi to presenečenje kar trajalo user posted image user posted image user posted image

klepetka, user posted image Lepo kresovanje vam želim!

Matic, tebi pa čim hitrejšo ozdravitev user posted image

Zdaj pa ugašam računalnik, da z user posted image proslaviva tudi njegov rojstni dan user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.4.2009 21:09:51   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Tkole, da se na hitro javim, sem na šihtu, medtem ko imajo srečneži dopust user posted image

Hvala enako,le da sem jaz zdaj že doma,jutri pa še delam,pa verjetno dalje,saj veste kako je-dokler so strankeuser posted image .No,ob 17h bom menda šla domov najkasneje,upam pa,da jih ne bo več po 15.uri.Če jih ne bo,gremo domov.

Sunny m.,vse najlepše in najboljše ti želim ob tvojem prazniku,upam,da si lepo praznovala ali pa da še boš.Naj se ti izpolni vsaj kaka želja.user posted image user posted image
To ti iz srca želim!

majra,jaz sem prepričana da so take sanje dober znak.Vedno,če sanjaš kaj slabega se mi zdi da je dober znak.Brez skrbi,z user posted image je vse v najlepšem redu.No,tudi jaz ne verjamem v sanje in take stvari,ampak to da je pa dober znak,pa rada verjamem.user posted image

Tinča,lep je tale vaš Daniel.user posted image

lutiropan,tudi tvoji Kaji bodo zrastli laski,brez skrbi,enim prej drugim pač kasneje,plešasta pa zagotovo ne bo.

Sunny m.tvoj dragi pa zna presenetit,kaj?No,mene je tudi in zelo lepo!!To že moram reči,kako pozorno.

mml,upam,da bo Maticu kmalu nehalo teči iz ušeska,Klemen je tudi še kar driskav,ampak malo gostejši kakec je že bil,ni pa gost.Seveda je super za vrtec!!user posted image

klepetka,mi bo verjetno šli na kresovanje,ja.Vedno smo hodili na eno igrišče (nogometno) v sosednji kraj takoj poleg Mb,5 minut oddaljen,letos pa ne gremo tja,ker je to zelo blizu moje službe in je nočem niti od daleč videt teh par dni,kaj šele od blizu.Čevapčiči??Fuj,jaz jih ne maram.user posted image Sploh ne maram mesa z žara,obožujem pa kotlovino.Edino perutničke mi še nekako grejo dol po grlu.

limma,vse naj..naj..tudi tvojemu user posted image !Lepo praznovanje.user posted image

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1692
29.4.2009 21:42:57   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

O dašabina   zgubljena duša......user posted image  a delaš a si doma.....
o kako lepo da tud mene kdo pogrešauser posted image user posted image  hvala, sem na neplaniranem dopustu, je mihec zakuhal že v ponedeljekuser posted image , sva bila pri P viroza, je pa že boljš, ni mogEel pol ure zaspat, sem pa šla kar stran, je pa v sekundi zadrnjohaluser posted image , moram ga drugač zda dajat spat.. upam, Lutiropan, da je dan hitro minil, na Brdo pa ti prinesem paket za Kajouser posted image

Sunny, V SE NAJ , NAJ.......
user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 29.4.2009 21:43:38 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1693
29.4.2009 21:49:34   
Intruder24
Sunny vse najboljše za rojstni dan user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
29.4.2009 21:49:41   
dašabina
krasne vse slikice. Klemen, Daniel, Ajda, Vid, so vsi že pravi korenjakiuser posted image user posted image user posted image
Nana, bi pa lahko Klemena in Mihata na hitro zamenjaliuser posted image user posted image user posted image
BOLANČKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iNTRUDER, kje si našla to dežno opravo?
kres bomo kurili čist pri nas in se že veselimouser posted image user posted image
UŽIVAJTE, NOČKO.......

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
29.4.2009 21:52:02   
Golobček
Upam da mi rata mi internet nagaja...

Najprej Alfabeta Mala Pikica in SooS  vse najboljše za rojstni dan, vem da je z zamudo ampak iz srca.
user posted image
user posted image
user posted image  Tole pa je za vsako ena rožica, izberite pa si tisto ki vam je najbolj všeč.

Sunny Morning vse najboljše pa tudi tebi ob tvojem rojstnem dnevu.Evo tudi zate ena rožica.
user posted image

Moja Nina je že boljše oz njen prstek, ne rabiva več hodit na preveze, ji doma mažem z antibiotičnim mazilom.

Vam pa moram povedat da sta moja dva lumpa iz vrtca prinesla uši, me je skoraj kap.Ampak hvala bogu da obstajajo taki preparati da smo se jih znebili, pa še počitnice sta imela ta teden.Sem pa mogla obvesti t njihovo vzgojiteljico da je dala ven obvestila da so uši spet na pohodu in da naj starši pregledajo otroke.
Upam da mi jih spet ne prineseta domov.

Urssy super da sta z Vivien zopet skupaj zdaj se pa fejst nacartajta.

Zdaj pa grem čujem Nino kak me kliče, je ful posrečena če se dolgo ne oglasim me začne klicat ,,mamita,,.

Nočko!!!

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 1696
29.4.2009 21:56:19   
Sunny Morning
Čer.

Takoj na začetku user posted image user posted image od limme.

IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Sunny oprosti user posted image user posted image , malo sem pomešala in prehitevala.....pa v sredouser posted image user posted image , saj nisi jezna, kajne?user posted image  

Jezna sem bila ful...ne.user posted image user posted image user posted image

Vse user posted image sem prav vesela, da je z vami vse ok in da user posted image pridno rastejo...no, ene ste že tik pred zdajci ampak vseeno.

Alfabeta ampak Ajda se je pa res potegnila. Ni več tak bunkec kot je bila...prava punca.

koala samo, da je s tabo vse ok. Rezultati bodo pa tudi ok.

nana user posted image za rožice. Jaz grem jutri v cvetličarno, potem pa akcija...no samo 3 korita imam, tako da nimam preveč dela.

ursulina super za varuško. Upam, da bo Lenartu res super.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Peskovnik mi ga tudi imamo, podedovanega od nečaka, v obliki školjke. Zaenkrat še ni peska notri, se pa Lara vseeno igra in se ji prav dopade da hodi notri in ven...

Se morava, zdaj ko si samo dopoldne, kej dobit, da se najini punci poigrata v enem od peskovnikov. Mi mivko imamo, tako sa lahko prideta k nam.

Aja, pa delala sem tudi jaz. Včeraj smo imeli srečo in od 8.00 ni bilo elektrike. So rekli, da bodo do 11.00 že zrihtali kar so pač imeli namen in sem šla malo v BC pa v Muellerja, pa na eno dolgo malco. Na koncu ni bilo elektrike skoraj do 13.00, ko smo se skupinsko odločili, da to nima smisla in smo šli domov. Kakšen greh bi bil, če bi prej vzela dopust. Super dan v službi, ni kaj. user posted image
Danes pa tudi ni bilo prehudo, ker sem dala za malčko in se mi je zdelo, da je dan ful hitro minil. Sem si pa za jutri vzela dopust in bova z Nejo malo potegnili zjutraj...upam, ker user posted image gre v službo.

majra upam, da te ne bodo več tlačile take more. user posted image

Tinča ampak to pa je frizura.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sunny m.tvoj dragi pa zna presenetit,kaj?No,mene je tudi in zelo lepo!!To že moram reči,kako pozorno.

Mene je skoraj kap, resno. Sem se kar tresla, ko sem odpirala telegram, ker sem bila čisto v šoku.

mml super za vrtec.

VSI BOLANČKI ČIMPREJ SE POZDRAVITE.user posted image user posted image user posted image

ŠE ENKRAT HVALA VSEM ZA VOŠČILA. RES STE ZLATE.user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
29.4.2009 22:04:21   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
Zdaj pa grem čujem Nino kak me kliče, je ful posrečena če se dolgo ne oglasim me začne klicat ,,mamita,,.

Po moje na skrivaj gleda mehiške nadaljevanke.user posted image

Sem vam hotla že prej povedat, pa nekako nisem imela časa, da bi slikice nalepila...smo bili v soboto v Arboretumi in smo preživeli ful lep dan. Neja je neskončno uživala v rožicah, jaz pa v prostoru, ker nisem rabila ves čas pazit, da ne bo kam padla. Tudi kuhat nam ni bilo treba, ker naju je user posted image peljal na kosilo. Uglavnem 1A.

Tulipani
user posted image

Pa še enkrat
user posted image

Mami trava je
user posted image

Tale tobogan je zakon
user posted image

Juhu
user posted image

Z mami
user posted image

Po kosilu paše Kinder
user posted image

V peskovniku
user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
29.4.2009 22:14:21   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Hofer...imajo pa menda tudi v Lidlu...priporočam, ker je res faj za take dni kot so sedaj...

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
29.4.2009 22:16:55   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Hofer...imajo pa menda tudi v Lidlu...priporočam, ker je res faj za take dni kot so sedaj...
O HVALA bom angažirala kakšno, ki ga ima blizu....
Sunny, fajn slikceuser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?