nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Tkole, da se na hitro javim, sem na šihtu, medtem ko imajo srečneži dopust Hvala enako,le da sem jaz zdaj že doma,jutri pa še delam,pa verjetno dalje,saj veste kako je-dokler so stranke .No,ob 17h bom menda šla domov najkasneje,upam pa,da jih ne bo več po 15.uri.Če jih ne bo,gremo domov. Sunny m.,vse najlepše in najboljše ti želim ob tvojem prazniku,upam,da si lepo praznovala ali pa da še boš.Naj se ti izpolni vsaj kaka želja. To ti iz srca želim! majra,jaz sem prepričana da so take sanje dober znak.Vedno,če sanjaš kaj slabega se mi zdi da je dober znak.Brez skrbi,z je vse v najlepšem redu.No,tudi jaz ne verjamem v sanje in take stvari,ampak to da je pa dober znak,pa rada verjamem. Tinča,lep je tale vaš Daniel. lutiropan,tudi tvoji Kaji bodo zrastli laski,brez skrbi,enim prej drugim pač kasneje,plešasta pa zagotovo ne bo. Sunny m.tvoj dragi pa zna presenetit,kaj?No,mene je tudi in zelo lepo!!To že moram reči,kako pozorno. mml,upam,da bo Maticu kmalu nehalo teči iz ušeska,Klemen je tudi še kar driskav,ampak malo gostejši kakec je že bil,ni pa gost.Seveda je super za vrtec!! klepetka,mi bo verjetno šli na kresovanje,ja.Vedno smo hodili na eno igrišče (nogometno) v sosednji kraj takoj poleg Mb,5 minut oddaljen,letos pa ne gremo tja,ker je to zelo blizu moje službe in je nočem niti od daleč videt teh par dni,kaj šele od blizu.Čevapčiči??Fuj,jaz jih ne maram. Sploh ne maram mesa z žara,obožujem pa kotlovino.Edino perutničke mi še nekako grejo dol po grlu. limma,vse naj..naj..tudi tvojemu !Lepo praznovanje.