brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Olitno nobene ni gor in sem imela monologe Vas še pridem pogledat malo kasneje Vsem želim čimprejšnji let za Rim in da nas razveselite z lepo porodno zgodbo. Aja pa na slikco ne pozabit OOOO babi...kako smo? zdej že super a ne , smo se včeraj z Nino vidl, pa smo eno kavico spil. Sta bla s tamalo na sprehodu. Pol jo je pa šla k men gor podojit pa sem jo malo cartala ...kok je luštna, pa zdej ma ravno toliko kg kot naš bebi ko je še v bušiju ... Je pa rekla da sta se čuli in da ste že bili na sprehodu. Uživajte, upam da bomo mi tudi kmalu . Ti najbolj veš kako je to čakanje U sta se vidle,... joj jst tud komaj čakam da bomo tkole vozičkal na polno,... ja mi smo že bili zunaj, samo ne še v mestu, kr tle pr nama pa pr mojih na parceli in je blo res fajn,... počsi bomo šli tudi v park,,... in spoznat male prijatelje Joj te res razumem, lahko ti rečem le to, da sedaj ko pogledam za nazaj, da se vse čakanje izplača, ker pol ko vidiš zakladek res pozabiš na vse, tudi čakanje,.... moj je vedno rekel, vse je z enim razlogom,.... sej vem, je pa full zoprn,... upam in držimo pesti, da čimprej sporočiš novičko, sej že malo mene pajkle kaj in kdaj boš javila ter še ti razveselila z novičko ja sej maš prav vse ima svoj namen ....jst tudi komaj čakam da se vidim, spijemo sok in poklepetamo, pa predvsem da vidim še vašega princa Iana...od Nine mala je tak cart...moj dragi je čist nor ko j je včeraj videl , kr naprej govori kok je lušna in kok komi čaka našo štručko jst sem jo vidla nazadnje v bolnici,.... vama kr verjamem,... pr nas je blo tud tko, vedno ko sma kakega vidla sma bla pol še bolj neučakana Sej bo kmalu in fajn bo ko bomo vozičkal in spoznal naše ja sej bo hitro upam