nana35
|
klepetka,nič ne bodi fouš,ker nisva nič z martinco zapravljali,ker nisva šli v A.,ker je Patrik zbolel,pa jaz tudi.Tako da nič od zapravljanja...pa drugič, bo še priložnost. No,jaz sem že ok,bolezen je odšla,Klemen še ima drisko,sva bila danes popoldan pri dr.,povedala ni nič posebnega,dajem mu čaj iz suhih borovnic z glukozo,ker drugače ne bi šle dol,pa list s prehrano proti driski sem dobila, drugače je Klemen dobre volje,nič druga mu ne manjka,upam,da mu bo jutri že bolje. No,moje jožice so res lepe in uživajo na mojem balkončku in spodaj na najinih stopnicah,kakor lani.Sem jih pa dobila za 39€ kar 38 kom. in to dvojne,toplšne ali kako bi katera rekla,duple,z bolj bogatim cvetom.Take imajo v vrtnariji po 3€. Je oča mislil,ko mi je jožice prodal,da ima v gajbici po 15 jožic in mi dal dve gajbici,ker sem rekla,da jih rabim 30 kom.Potem pa sem doma ugotovila da jih je 39.Lepo...mogoče pa je oča vedel,kaj pa vem.Glavno da jh je dovolj,če je kaka več,se ne pritožujemo .Pa še za spodaj ob robu pri ograji sem kupila 5 drugačnih jožic,ne vem kako se jim reče,take bolj za senco,ker je zgoraj trta in bodo bolj v senčiki,pa zraven glinene posode,pa je res lepo. mala pikica,tale komplet za dež imajo tudi v Hoferju,za Lidl ne vem,kot pravi klepetka,pa škorenjčke tudi,če jih še imajo ne vem,mi ga imamo tudi. Tinča,ti pa imaš res smolo s to ginekologinjo,moj gin.je HB super ,ko sem bila sem bila ves čas v staležu,lepo doma,pa še vedno me je opominjal,da naj ne grem slučajno delat,da ni vredno reskirat...in ga ne bi nikoli zamenjala. Upam,da bo tale boljši. Karatina,lepo da si nas pozdravila,sem že mislila,da si šla rodit. Alfabeta,uživajte na morju,vam res iz srca želim!In seveda super da je Ajda zdrava oz.se prehranjuje,pa da tako tudi ostane.Slikice pa so res super.Tudi Klemen se zna delat frajerja,mu rečem,kako se ti važiš in maha z rokico ob strani naprej in nazaj in hodi,pa cepeta in se smeje.