|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 30+
16.4.2009 20:39:12   
sisi77
ursa30 kako dolgo že delata na user posted image . midva 1 1/2 leta pa grem tudi drug teden k g. da mi malo svetuje in mogoče da na kakšne preizkave. misliš da sem že upravičena. pušenjak pravi da ne ker sem imela "samo" user posted image 1 ss v tem obdobju.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.4.2009 8:27:40   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

ursa30 kako dolgo že delata na user posted image . midva 1 1/2 leta pa grem tudi drug teden k g. da mi malo svetuje in mogoče da na kakšne preizkave. misliš da sem že upravičena. pušenjak pravi da ne ker sem imela "samo" user posted image 1 ss v tem obdobju.

avgusta bo 3 leta, odkar ga delava user posted image  
sem imela pa novembra opeacijo zaradi pregrade. jaz bom od svoje G zahtevala, da me da na preiskave, zdaj ne vem, ali bo to HSG, laparo, klomifen, kaj čisto drugega? skratka, čas je za korak naprej.
ne čakaj, čimprej se naroči za nadaljnje preiskave, jaz sem se odločila, da tudi sekunde ne čakam več.
sem pa zamenjala G, ker me prejšnja sploh ni hotela vzeti na pregled ko sem klicala decembra. mi je rekla, naj pokličem, če seoku pol leta od histero ne bo prijelo. potem so pa pri njej še čakalne dobre okoli 3 mesece, preden bi prišla na vrsto user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.4.2009 8:45:04   
Hana76
Urši, kaj to slišim, da se je tvoji user posted image  tako mudilo, da si kar prej dobila ali kako? Ja, če se ji je tako mudilo, potem je pa edina možnost, da se želi od tebe poslovit za okoli 1 leto!user posted image  user posted image .

Praviš, da greš v akcijo tudi v neplodnostno. Si že bila tam na pogovoru ali se še moraš naročit?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.4.2009 9:12:12   
ursa30
hana, saj v bistvu je kar v pravem času prišla. O sem imela 4.4., dobila sem jo na 29. dan. zdaj bom imela itak še 3 dni rjave izcedke, potem se bo pa vlila user posted image .
je pa že čas, da se  poslovi za kakšno leto, da bom prišparala pri vložkih in tamponih user posted image user posted image user posted image

zdaj grem najprej samo na pogovor k moji G. omenila ji bom vse težave in simptome, ki jih imam. potem pa ma da me napoti dalje.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.4.2009 10:33:47   
ziva1
Prav maš ne čakaj, si dobra da si sploh tako dolgo čakala. Jaz se trudim zanositi 1,5 pa sem že bila na laparo in histero operaciji, sem bila kar hitro tečna user posted image in zdaj je že 2 "ne pričakujem". Če mi ne rata počakam še dva meseca, potem pa zoper v akcijo. Ji bom rekla naj bi da napotnico za nepolodnostno in pa mogoče tablete klomifen, sam ne vem na kakšni osnovi se dobijo te tablete. Bomo videli kaj bo rekla. Ti pa kar pojdi in zateži svoji G.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.4.2009 9:27:04   
T1979
Jutro pupe,
samo da našo temo mal gor dvignem, je nekaj nizko padla. user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.4.2009 9:35:33   
S*
ja, nekam slabo čvekamo, kot da ne bi bile same babe user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.4.2009 9:36:59   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: S*

ja, nekam slabo čvekamo, kot da ne bi bile same babe user posted image   user posted image   user posted image

Ja res je ja. user posted image  user posted image  user posted image  Kako kaj ti drugače, kaj novega?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.4.2009 19:09:12   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Ja res je ja. user posted image  user posted image  user posted image  Kako kaj ti drugače, kaj novega?

Nič novega, O je za nami user posted image smo de, zdaj pa lahko samo upam, da je kakšen user posted image najdu pravo pot.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 684
22.4.2009 9:01:25   
T1979

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Nič novega, O je za nami user posted image smo de, zdaj pa lahko samo upam, da je kakšen user posted image najdu pravo pot.

Super, tudi jaz držim pesti, da je kakšen user posted image našel pravo pot. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
22.4.2009 9:43:15   
pikica36
hoj punce- nisem vas zdaj nekaj časa spremljala in nisem glih na tekočem kaj se dogaja. ampak včasih pa pomerkam sem in pogrešam stella rosso- kako je z njo. prebrala sem da je srečka user posted image , zdaj pa je ne zasledim večuser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 686
22.4.2009 9:51:51   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

hoj punce- nisem vas zdaj nekaj časa spremljala in nisem glih na tekočem kaj se dogaja. ampak včasih pa pomerkam sem in pogrešam stella rosso- kako je z njo. prebrala sem da je srečka user posted image , zdaj pa je ne zasledim večuser posted image user posted image user posted image

Stela si je morala 2 it merit beto, samo na drugem merjenju je padla. user posted image  Zdaj pa ne vem, mogoče je še vedno na bolniški.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 687
22.4.2009 10:04:50   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  stella user posted image user posted image user posted image upajmo na najboljše

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.4.2009 7:41:09   
S*
Stella kje si, te pogrešamo ?

Pikica, kaj novega pri tebi?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.4.2009 8:09:38   
pikica36
jutrooo!!

jaz tud pogrešam stello ? kako je z njo??

pri nas še nič novegauser posted image  malo me prsti srbijo, da naredim test ,ampak ne upamuser posted image user posted image user posted image , ker nimam upanja da bo kaj pokazalo. torej.. še čakamo

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
25.4.2009 15:58:01   
ursa30
pikica36, sem na drugem forumu prebrala...iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa upam, da se tokrat izteče vse tako kot je treba user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 691
26.4.2009 22:16:45   
bambi75
No ursa30 pa sem te našla na eni temi user posted image

Pikica36  tudi jaz ti čestitam user posted image  za nosečnost in želim, da se tokrat vse dobro izteče.

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 692
27.4.2009 8:49:43   
neela
Pikica36, iskrene čestitke za user posted image !!! Kaj si še decembrka al je januarka? No, vsekakor bova soborki-souser posted imageuser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 693
27.4.2009 12:18:45   
pikica36
neela nevemuser posted image  en koledar mi kaže 31.12 drugi pa 2.1.  po moje bo bolj prav 2.1.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 694
27.4.2009 12:26:24   
murkica

neela nevemuser posted image  en koledar mi kaže 31.12 drugi pa 2.1.  po moje bo bolj prav 2.1.

Ja za novo leto... Da bo prvi otročiček v letu 2010 user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 695
27.4.2009 13:19:34   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Ja za novo leto... Da bo prvi otročiček v letu 2010 user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuu....to bo pa zanimivo! user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 696
27.4.2009 17:46:47   
pikica36
ja .......user posted image  za novo leto v bolnišnici, res zanimivouser posted image , enkrat sem že bla. moj sin je bil rojen 30.12.in vam povem , da je res fajn fešta za silvestrovouser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 697
28.4.2009 12:53:00   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

No ursa30 pa sem te našla na eni temi user posted image

no evo user posted image user posted image bi blo pa veliko lepše, če bi se našle na kakšni drugi temi, saj veš kateri, a ne user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 698
28.4.2009 12:59:45   
*zabica*
se se jaz malo oglasim in seveda najprej cestitke novim noseckam user posted image
Moja O je mimo, ta mesec sm prvic delala ovolacijske teste...drugi dan po pozitivnem testu so me skoraj pol dneva boleli jajcniki, sam sva kljub temu veselouser posted image ....sem se pa drzala giottinga nasveta in sva se do dneva D vzdrzala, tako da upam da je ratalo user posted image upam samo da nisva sčucajo zamudila O...pa se eno vprasanje za tiste ki prakticirate teste: a imate odnos tisti dan ko je test pozitiven ali pocakte recimo pol dneva,en dan ?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 699
28.4.2009 19:26:38   
ursa30
žabica, ko je pri meni test pozitiven, sexava še isti dan in potem še dva dni..za vsak slučaj user posted image
zaenkrat žal še ni bilo uspeha user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?