Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko ja ni 4 v tednu ampak recimo v pol letu, 4 ko smo jo našli je jokala in sem ji lepo povedla da ne sme sama nikamor in da sm js tud jokala, in da se ji lahko.... pač poveš kar misliš . Očitno je pri vaši premalo, da poveš, kar misliš. Po moje moraš biti veliko veliko bolj "huda". Kako boš pa to izpeljala, boš pa ti najbolje vedela, saj ti najbolj popznaš svojega otroka. In če bi ti zdaj že 4. pod avto skočil? Bi mu tudi samo "Povedala, kar misliš"? lej razumem te kaj želiš vendar nisem dost doslednjo poovedala vrjami da če ga intenzivno iščeš pol ure nisi lepo umirjen in jo ziher nism pohvalila, valjda sm jo okregala za ušesa in še po riti je dobla, nato sm ko sma prišle domu začela pogovor in ji povedala:P nevem kaj naj kaj si pa ti storila če lahk zaupaš Meni se to še ni zgodilo, namreč, da bi mi zanalašč pobegnil nekam. Obakrat se je izgubil, tudi z mojo krivdo, seveda. Ampak očitno je to tvoja sprejela kot neko igro, ker zdaj pač ve, da jo boste vedno našli, in ji ni panike. Kaj pa vem, morda...evo, razmišljam. Enkrat, ko bo spet ušla v gozd, jo poišči in opazuj od daleč. Kliči jo in glej, kako bo reagirala. če ne bo trznila, ti kar čakaj nekaj časa, da si dama premisli sama in pride na plano. Po moje si bo tako najbolj zapomnila, da je ne bo "nihče več iskal", če bi kam ušla, zato ne bo več ušla. Morda. Aja, sori, ne zamert, samo ne morem da ne bi...ni čudno, da jo vleče v goz, če je le kaj po tebi...jelenko
< Sporočilo je popravil Volga -- 28.4.2009 14:01:24 >
|