Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 8:38:07
|
|
|
|
christiana21
|
Dobro jutro čvekice! Vidim, da ste ene spale bolj dobro, ene manj. Jaz sem spala za en k. Ko nisem grdo sanjala sem mogla na wc, potem sem malo zadremala, pa me je mala začela brcat, pa sem spet šla na wc, pa spet grde sanje...kr neki. Pa mojega sem budila...če jaz ne morem spat, on tudi ne bo
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 8:53:03
|
|
|
|
majuška10
|
Dobro jutro! Še kera šla v P? al je bla bolj mirna noč danes? jst sem do ene 6h zjutraj kar dobro spala, pol pa je moj vsal za na šiht pa nisem mogla več zaspat in sem knjigo brala. krči v dimljah - spet me je ponoči levo pod dimljami 2x ful zabolelo. a ve katera zakaj do tega pride. nikjer nič ne piše. kao mogoče da otroček na kakšen živc pritiska. ne morem ugotovit. drugače smo pa pri nas danes zaenkrat brez posebnosti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 8:55:29
|
|
|
|
AKP
|
Pokica imaš prav vsake toliko časa pogledam na računalnik če je kaj novega. So pa moji doma že tako nestrpni kdaj bo dan d. Če slučajno malce bolj vdihnem me že vsi gledajo in sprašujejo če je vse vredu . So prav smešni.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 8:55:38
|
|
|
|
Tanja_
|
Dobro jutro! Jaz sem tudi spala bl švoh. Sva šla opolnoči spat in sem šla vsako uro lulat. Pa trebuh sm imela trd celo noč, tko da je prov neprijetno. Elancyl tudi jaz uporabljam to kremo, pa je res super! Nič mastna, hitro se vpije. Res dobra. Pa za celulit mam tudi njhovo in je tudi dobra. Pa še niso ne vem kako drage. K sm si kupla Mustelo, skor 40€ je bla, pa je čist zanič. K sm se namazala, je blo tko, k da bi imela eno folijo čez kožo in sm se ful potila. Zdej greva pa z dragim po okenske police. Včeraj sm potem vse zlikala pred TVjem, dons pa ne vem kaj bom.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 8:57:13
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro. Smo se najedl, pa eno kavico sm si skuhala. Sm pa dons ponoč prvič neke popadke čutla, me je kr neki v križu špikal, pa menstruaciji podobne bolečine, samo se je pol umiril. Tko da očitno nč ne bo . Sicer pa naj počaka do 1. maja, ko pridejo moji starši z dopusta, ker morm psa pazt, in ne more bit cel dan sam, če greva z mojim dragim v porodnišnico.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:00:48
|
|
|
|
pokica_
|
Se počasi že prebujate polheki! AKP mene moj vedno ko bolj naglas vdihnem ali zastokam čist zastrašujoče vpraša kaj je narobe? Full hecno, ko postane v sec zaskrbljen . Ampak sladko hihi . Pol smo pa vse bolj ko ne danes slabo spale, edino ena je spala kot polhek. Ma čudna noč, mogoče vpliv vremena al kaj jst vem. V P pa zgleda ni več nobena odšla....mogoče bojo pa naši majčki čist čist točni ne bojo nič pred majem vn prišli. Sj še sam 2 dni pa je že 1. maj. Kje pa boste kaj preživele praznike, doma z družino, na izletih, po obiskih? Upam, da bo kaj lepše vreme v petek, da bomo spekli kaj na žaru. Pa da bojo kresovi lepo goreli, ko drugače nima smisla da jih prižigajo.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:05:14
|
|
|
|
mani2
|
Zgleda da sem res edina ki sem super spala. Zjutraj niti slišala nisem kdaj je moj dragi šel v službo. Je pa res da sem bla tako utrujena da ne vem če nebi kar popadkov prespala . Sem včeraj pospravljal ko nora pa okna čistla. No danes pa kaže da bo dež. Toliko o mojih lepih svetlečih oknih. .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:06:50
|
|
|
|
lake
|
Upam da bo vsaj čez vikend lep vreme, k sm že tko brez energije, če je pa dež jo mam pa še manj. Za praznike bom kr doma, kaj pa čem, kakšen sprehod, glih kam dalj si pa ne upam. Jutri mam spet CTG, pa bomo vidl če smo s popadki že kej dalj pršli. Glava je itak že baje v nizkem štartu.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:07:58
|
|
|
|
majuška10
|
gledam kup cunj pripravljenih za likanje - ne morem se lotit! pa še obesit moram oprane!!! Tanja te z veseljem povabim da prideš še k meni zlikat kako so te cunje začaran krog!!!! ne resno se moram lotit- nujno!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:10:44
|
|
|
|
majuška10
|
lake a si ti imela ta ctg že večkrat al kako, ker vidim po datumu si 1 dan pred mano. Meni je sicer G. dala napotnico za ta ctg, sam mi je rekla naj grem v primeru popadkov oz. če otročka ne čutim. tale ctg mi ni jasen!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:14:41
|
|
|
|
lake
|
CTG ma moja ginekologinja, ki ga sicer začne delati šele po 40. tednu, ampak, ker se mi je prejšnji teden ful zaganjala navzdol, mi je šla vseen še CTG delat, ki je dejansko pokazal neke popadke. Zato mi ga bo zdej vsak teden delala, drgač ga pa tud jst še nebi mela. Je očitno čist od ginekologov odvisno. Je pa res da men drgač vedno UZ nardi. Zdej ste me pa spomnle, da morm jst tud likat . Pa prat morm dat še en pral ni stroj. Ta likanje je res en začaran krog.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:15:18
|
|
|
|
BarbyD
|
Jutro No evo mene iz še enga ctg-ja...popadki na 4 minute, pa kao bolj močni kot v nedeljo, sam da jih js skor nič ne čutim Me je hotla že kr not obdržat, sam pol k sm rekla da sm blizu doma je rekla da grem lah dam, sam da ob kakršnikol spremembi takoj nazaj....uglavnm mi ni čist nč več jasn če js čutm popadek se tam lih tok da se mal tista krivulja premakne, če ga pa ne pa skoč na 95 tko da se mi tud prbližn ne sanja kaj se dogaja pa kolk časa bo še trajal...uglavnem če ne bo prej mi bo v četrtek povedu kolk sm odprta pa kako kaže ko imam amnio...do takret pa ne vem....zdej so mi rekl da tud če me sam v križu začne špikat da morm nazaj...sam to me že tko skoz...pojma nimam....men izkušnje iz prve nosečnosti čist nič prov ne pridejo tukile, je isto ko da bi bla prvič
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:17:31
|
|
|
|
AKP
|
Majuška jaz bom imela jutri že tretjič CTG. Hodim pri nam v zdravstveni dom. Tudi naslednji teden ga bom imela, potem pa imam napotnico za CTG v bolnici.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nimaš kej, men se dogaja da sem začela ponoč ful švicat, tako da če me wc nw zbudi me pa to da mi je ful vroče ali pa sinko mah bomo že zdržale a ne, če smo do zdaj bomo pa do konca
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:22:10
|
|
|
|
lake
|
BarbyD: Očitno se probližuje tud tvoj čas. Pomoje boš v roku dveh dneh rodila. Zdej se morm pa res spokat kej pospravt. Nikol ne veš kdaj bom mogla it, bajta pa nč pospravljena
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:22:42
|
|
|
|
majuška10
|
ma to ima vsak G. svojo prakso zgleda. sej o tem sem že enkrat prejšnji teden spraševala. sam me pa mal skrbi, k vidim, da vse hodte - ne vem no sej napotnico itak imam, tako da če bo karkoli bom kr šla. drgač mi pa tudi meni G. čisto vsakič naredi UZ.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jz bom mela tud jutri že tretji CTG sam ga imam zarad pritiska drugače pa ga bi imela šele prvič
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:25:37
|
|
|
|
majuška10
|
nč grem zdej spravit to svojo leno rt med likanje! skrajni cajt, res pa še ful beda od vremena. se beremo. lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
moja G. dela v P. po 37 tednu nosečnosti CTG tako da bom jutri bila v LJ.P a bo še kera bila jutri tam da bom lahko čvekala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:29:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jz bom pa šele konec tedna likala, k se mi med tednom nč ne da kakšna lenoba sem ratala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:29:52
|
|
|
|
pokica_
|
Jaz sem se pa včeraj rešila tehle cot, pranja in likanja, sem vse polikala zdaj za sprot. Okna so tud postala čez vikend čista,...zdaj pa spet lahko dežuje, ja O CTGjih se mente,...jaz sem že imela zadnjič ctg, jutri ga mam spet. Moja G ima navado, da začne šele po 37.tednu, ampak ker mam rizično nos. me je dala že v 35.tednu,...in pol vsako sredo do poroda. Jst pa obratno upam, da jutri še nebo nič pokazalo, ko me bo pol kr kap trofla...še nočem rodit,...drug teden pa že lahko, ko dopolnim 37. teden . Napotnice za P in rešilca pa še nisem dobla, jo bom jutri povprašala. Kaj bote pa danes kuhale? Jst sem vzela meske iz skrinje, bom kar prekmurski bograč skuhala,...ni dost dela z njem, se samo kuha . Še zmer pijem jutranjo kavo, je že čist hladna. Vmes še 100 stvari zravn delam.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:30:56
|
|
|
|
Kasija
|
Dobro jutro! Jaz sem se imela namen lotit česa koristnega - pospravljanja, šivanja, likanja ... pa raje visim na netu. sem prišla preverit, če je kaj novega. Raziskujem nosilke - slinge pa me zanima, če ste ali boste to kaj prakticirale? Prvega sem nosila v slingu z obroči (kupljen) in mi je bilo zelo všeč. Sem si sešila tudi mei tai, ki je tak kakor mehek ruzaček za starejšega dojenčka, ki že sedi. Pa mi je sling z obroči še vedo najbolj všeč. Mogoče bi si pa sešila še pouch. Kengurujčka sem dobila rabljenega, ampak mi ni ustrezal, me je preveč bolel hrbet. A ima katera pouch in kako je zadovoljna? Sem razmišljala, da bi ga sešila tudi za kolegico, ki je ravno rodila za darilo. ok, zdaj se grem pa res lotit dela. Prav lenoritis me je prijel, bo treba ukrepat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:36:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro! Vidim, da vam niso pomočniki nič pomagali včeraj- ste še vse tu Edino KatMat pogrešam Nič, grem- danes sem bolj leteča, tako da se tipkamo zvečer. Lep dan punce, pa se tipkamo!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem pa glih po zajterku sem si kr jajčka ocvrla za kosilo pa bo golaž
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 9:59:42
|
|
|
|
zoja09
|
Jutro tudi iz moje strani.Berem vas skoraj vsak dan,ampak pride zmeraj nekaj vmes,da nič ne napišem,če ne druga pa moja slaba volja zarad določenih osebkov. DUDICA čestitke ob rojstvu sinka Tud jaz že komaj čakam,da se moja punca odloči, da me pride spoznat,ker je že mal mučno vse skupaj.Trebuh mi otrdeva cel dan,pa neke čudne krče imam,vsako jutro nek roza izcedek,ponoči pa se vse umiri.Bomo vidli kaj bo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?