Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 9:20:13
|
|
|
|
CUKRČEK
|
ja, ne da se mi pretirano razmišljat, zatop nesem kofe, piškote, čokolado ali pa kake igračke za otroke.
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 9:21:53
|
|
|
|
tailor
|
ja ,če je to oseba ki jo vidim vsak dan nesem otrokom kako malenkost,če pa se ne vidiš nekaj časa pa kakšno flašo, kavo ,čokolatine?
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 9:29:56
|
|
|
|
mika
|
Vedno nesem nekaj zraven...poglabljam se pa ravno ne, razen če je kak Rd ali kakšno drugo slavje. Otrokom nesemo obvezno vsaj kakšno malenkost.
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 9:33:14
|
|
|
|
Volga
|
na obiske pa res nič ne nosim. zakaj že?
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 9:36:13
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga na obiske pa res nič ne nosim. zakaj že? tradicija ...ne vem, jaz sem vajena tako.
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 9:36:37
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga na obiske pa res nič ne nosim. zakaj že? Saj tja, kamor gremo velikokrat tud jaz ne, če pa greš kam enkrat na leto npr. za novo leto al pa kaj tazga, pol pa že, ane?
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 9:42:25
|
|
|
|
ssevin
|
Odvisno h komu, zakaj in za kak dolgo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 9:51:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Volga na obiske pa res nič ne nosim. zakaj že? Saj tja, kamor gremo velikokrat tud jaz ne, če pa greš kam enkrat na leto npr. za novo leto al pa kaj tazga, pol pa že, ane? Ali pa na RD, potem ja, kar tako na prazen obisk pa nikoli nič ne nosim. Četudi grem samo enkrat na leto. Kar pa ne vem, če se je sploh že kdaj zgodilo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 9:56:23
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga na obiske pa res nič ne nosim. zakaj že? Mogoče zato, da ti potem s tistim postrežejo. Jaz nič ne nosim . Edino, če grem kam prvič na obisk.
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 9:57:17
|
|
|
|
rija
|
če grem kar tak, na kavo, ne nesem nič, edino če so otroki, kakšne palčke, jajčko, malenkost.... če grem prvič ali po dolgem času ali na kosilo pa vzamem kakšno maelenkost.
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 10:04:31
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Volga na obiske pa res nič ne nosim. zakaj že? Saj tja, kamor gremo velikokrat tud jaz ne, če pa greš kam enkrat na leto npr. za novo leto al pa kaj tazga, pol pa že, ane? Ali pa na RD, potem ja, kar tako na prazen obisk pa nikoli nič ne nosim. Četudi grem samo enkrat na leto. Kar pa ne vem, če se je sploh že kdaj zgodilo. In to je...? A se tud na izpitih tok izogibaš direktnemu odgovoru
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 10:20:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga na obiske pa res nič ne nosim. zakaj že? Da jim na ta način poveš, da od njih (podzavestno) pričakuješ isto. Mogoče zato.
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 10:30:06
|
|
|
|
glen
|
Če je to obisk prijateljev ki se pogosto vidimo,kako kafe,čokolado zaotroke,piškote,.... Če pa je to obisk prijateljev,s katerimi se ne vidimo pogosto,pa malo razmislim otrokom pa kako igračo in sladkarijio
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 10:45:58
|
|
|
|
Ribica **
|
Ponavadi nic ne nosimo, ker itak hodimo k enim in istim na obiske, s katerimi se druzimo tudi sicer kje zunaj. Edino ce nesemo kaj takega, da pol takrat pojemo, pa je.
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 11:09:55
|
|
|
|
Nika v službi
|
Hja, tradicija pač, pozornost gostitelju, kaj vem. Mi običajno prinesemo kako malenkost, odvisno spet kdaj, h komu, na kakšen interval se obiskujemo, ipd. Vsekakor pa ne nosimo zato, ker bi potem pričakovali, da nekdo tudi nam kaj prinese. Tako razmišljanje je pa res bolano. Za otroke ponavadi vedno vzamem kakšno čokolatino, sicer pa prinesemo kavico, kakšno steklenico vina, piškote, čokolatine, za kakšne posebne obiske rada prinesem tudi košaro sadja, kako kozmetično malenkost (recimo kaj iz L'occitane), rožico z domačega vrta ipd.
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 11:21:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija če grem kar tak, na kavo, ne nesem nič, edino če so otroki, kakšne palčke, jajčko, malenkost.... če grem prvič ali po dolgem času ali na kosilo pa vzamem kakšno maelenkost. Enako
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 11:39:22
|
|
|
|
hrchy
|
ponavadi nic. edino ce imam ze ravno akj doma (kaj sveze pecenega) nesem kaksen kroznicek za probat - ampak to vecinoma sosedom, ki ze tko al tko skoz eni druge futramo. Sicer pa greva redko na obisk, vecinoma drugi pridejo k meni/nama. Pa nic ne pricakujeva, da kaj prinesejo, saj jih povabiva zato, ker nama 'polna hisa' veliko pomeni. Ce pa imava vecji party pa poveva, ce kaj rabiva(npr. vino, pivo ali sladico)
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 14:00:17
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Odvisno h komu, zakaj in za kak dolgo. podpis....ker drugače res nikamor več ne grem. Ponavadi nesem, če grem nekam, kjer se res nismo videli že nekaj časa...pa da ni ravno v mojem okolišu
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 14:16:49
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
če kam grem po dolgem času nesem, drgač pa ne
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 15:07:01
|
|
|
|
pokica_
|
Običajno vzamem kake kekse, čokolado, kavo...stvar navade, ki izhaja iz primarne družine.
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 18:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Greste pač na obisk in nesete kaj- standard- neko flašo, kofe in piškote al se kaj bolj poglobite? Neeee . Tudi po standardu standardno ne nesem nic. Vcasih pa kaj, ampak cisto po trenutnem navdihu.
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 18:40:23
|
|
|
|
tame
|
Meni ljubim osebam nesem kaj, a ne vedno. Recimo babici, mami, sestri,... nesem kaj, kar vem da imajo rade oziroma da potrebujejo. Niso to neka darila...npr. sestri kupim nogavice, ki vem da jih obožuje, mami naberem smrekove vršičke,... Če grem pa k ostalim na obisk večinoma ne nesem nič.
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 21:39:25
|
|
|
|
kaya2007
|
standard, flašo in sladkarije tudi sama rada dobim dobro buteljko in kakšen kolaček
|
|
|
|
RE: Kaj pa če greste samo na obisk? 28.4.2009 22:08:08
|
|
|
|
dejzi
|
Ponavadi nič, ker se vedno videvamo z istimi ljudmi. Če pa gremo k nekomu po dolgem času, ali po novem letu, takrat pa pride v poštev vino, keksi, kava ali čokolada. Aja, ali pa če gremo h komu, ki mi je naredil kakšno uslugo....takrat obvezno! Stvar navade pač.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?