|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
28.4.2009 5:21:02   
Miška2006
Se pa vidi zatišje tle gor oz. kako se počaci polni tema krofkov in jagoduser posted image ....

imam monologe samo, da pridemo do 200 strani. Ej, mam še dosti delauser posted image , celih 13 strani...325 postovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
28.4.2009 5:22:40   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Ntaša

April se bliža h koncu. Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke za vaše krofke in jagodke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajmo z našimi cukrčki user posted image in ne pozabite na svoje boljše polovice, ki se tudi radi cartajo.user posted image user posted image

Hvala za lepe čestitke in opozorilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Ntaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
28.4.2009 5:23:43   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23Sonček vidim, da si že aktivnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
ne vem če je šla Junona domov, mi ni nič javil....jst upam da ja in da je vse ok. v zvezi z herpesomuser posted image .

ja malo sem bila k sem imela čas k je tko pridno ajaluser posted image user posted image

junona je doma user posted image

Junona, javi se, ko boš mela kakšno minutko časa. Vidiš, da nisi dočakala 6. delauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
28.4.2009 5:25:42   
Miška2006
Me mate že dovolj....saj grem....danes ima tamala UZ kolkov pa ne vem kako bo...bom pol poročala

Imejte se skrajno lepo.....pa tiste, ki še niste rodile čimprej v Rimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4654
28.4.2009 6:36:05   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Dobro jutro punce!

Mene je spet tamala vrgla iz postelje, in sicer kar njeno brcanje. Očitno tudi danes še ne gremo rodit, ker je malček še vedno zelo živahen, pa tudi krčev nimam - morda pa čaka, da bosta imela s sestrico Mašo na isti dan rojstni dan. Bom morala očitno it kakšne jogije dvigovat, da bo kej, ker vse drugo ne pali.

Upam, da je katera zamudnica danes ujela vlak za Rim.

če mala noče ven mislim, da tudi jogiji ne bodo pripomogli...sam neki delaj sam da ne dobiš dozo umetnih...držim pesti, da čimprej cartaš...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
28.4.2009 6:37:28   
detelja
miška ali pa katera druga, katera ima več izkušnej že...naša čbelca je prehlajena...že od rojstva je ful kihala sedaj pa jo je zagrabiluser posted image user posted image kaj lahko narediš? sam fiziološko v noseka spustiš??

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
28.4.2009 7:20:27   
Pat74
Miška naša Maša ima 30. 4. RD, tako da je kar velika verjetnost, da ga bo tamali tud mel takrat, sploh, ker imam jest PDP po zadnji M tud takrat. No ona je prehitevala 2 dni, zdaj pa kaj takega nič ne kaže.

Punce, sploh ni fer, zdaj nas že junijke dohitevajo!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
28.4.2009 7:22:07   
Pat74
Detelja tvojga mlekeca ji stisni mal v nosnice pa fiziološko - pa če imaš aspirator ven posesaj.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
28.4.2009 7:23:32   
detelja

Detelja tvojga mlekeca ji stisni mal v nosnice pa fiziološko - pa če imaš aspirator ven posesaj.

aspiratorja nimam...mi je patronažna rekla, da se to ne uporablja več, kao,da je to nevarno za dojenčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
28.4.2009 7:25:34   
Pat74
Sem misnla na baby vac - ta zadeva sigurno ni nevarna, ker je narejena izključno za novorojenčke in dojenčke.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
28.4.2009 7:41:01   
štorkljica
Jutro!

Še vedno 2V1...nevem al naj priključim smajlija ki joče al unga k se že skor histerično smejeuser posted image

Spet ponoči luščenje čepa, pa poadki, sam ne tko močni kt prejšnjo noč...nč bomo videli kaj bo reku CTG in doktor.

Držte mi pesti...jaz pa jih stiskam za vsi, ki ste tudi danes  na pregledih...GUD LAK!!!!user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
28.4.2009 7:43:35   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

miška ali pa katera druga, katera ima več izkušnej že...naša čbelca je prehlajena...že od rojstva je ful kihala sedaj pa jo je zagrabiluser posted image user posted image kaj lahko narediš? sam fiziološko v noseka spustiš??

Dojenček tudi kiha, da si nosek sam spuca. Če je pa prehlajena, da ji tudi z noska teče, je zaenkrat odlična fiziološka. Če ji jo boš dajala, po kapljicah ne bo zadostovalo...se pravi, da ji boš mogla kar enih par mililitrov najprej v eno nosnico dat, pol pa še v drugo. Daj jo na bok in fiziološko v zgornjo nosnico, pol jo pa obrni in ji daj še v drugo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
28.4.2009 7:44:49   
Miška2006

aspiratorja nimam...mi je patronažna rekla, da se to ne uporablja več, kao,da je to nevarno za dojenčkauser posted image user posted image user posted image

Z respiratorjem le v hodih primerih, drgač je najboljša fiziološka in mlekce kot je napisala Pat74

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
28.4.2009 7:46:29   
Miška2006

Miška naša Maša ima 30. 4. RD, tako da je kar velika verjetnost, da ga bo tamali tud mel takrat, sploh, ker imam jest PDP po zadnji M tud takrat. No ona je prehitevala 2 dni, zdaj pa kaj takega nič ne kaže.

Punce, sploh ni fer, zdaj nas že junijke dohitevajo!

A ne bi blo res lepo, da bi imele obe na isti dan RD?

Se bo treba podvizatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
28.4.2009 8:47:30   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Z respiratorjem le v hodih primerih, drgač je najboljša fiziološka in mlekce kot je napisala Pat74

No nam babyvac pri ta veliki dela cudeze, pri diti pa ni nic ven potegnilo. Sem uspela pa z narhinel aspiratrojem (ala physiodose http://www.physiodose.si/nosni_aspirator.htm ) ven smrklje potegnit. ce bi ji samo mocila in zalivala s fiziolosko, ne bi ou ni nic ven prislo, samo se kam naprej (usesa, pljuce) bi se lahko preselilo. Tko da jaz sem ornk ZA aspiratorje (za respiratorje user posted image pa ziher ne - mal heca miska user posted image ) Pa fizioloske naj bi bilo tok, da pride ven cez drugo nosnico.

Detelja - malo opisi, zakj mislis, da ima pol nosek. Ker vcasih se slisi, kot da bi imeli poln nosek, pa v bisvu je samo prevec suho vse, mehko nebo se se razvija,.. Tako je imela moja prva. Kot en star cica je dihala ponoci. ko je bila pokonc, pa vse ok.

No, konec aprila se bliza in navijam za vse nosecke, da cim prej spoznate svoje bejbije
user posted image   user posted image   user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 4665
28.4.2009 8:49:30   
tinaaja
Navijamoooo

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image      user posted image    user posted image     user posted image
user posted image      user posted image     user posted image     user posted image

user posted image   user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
28.4.2009 8:50:02   
sonček85
Jutro!!!!!!!!!!

Hitro kaj preberem in napišem predno se našaa mala sirenca oglasi,sedaj že lepo pridno ajčka od 6h ,saj nama ga ponoči biksa in se zbuja po 1h in potem gleda po sobi -firbček mali user posted image user posted image user posted image

pikaro:lahko da ti bebi dol tišči in da boš res kmalu šla,upam ,saj si pa že reva 4 dni ćez rok user posted image
Ja porod bi pa tak kot sem ga imela jaz želela vsaki,saj malo boli a to je samo med popadkom user posted image
Še malo pa bo katera druga tebi zavidala k boš imela svojega sončka v naročju,še malo pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image
pat:hitro jogi dvigovat in tudi malo hopsat po njemu z dragim ,da vse to malo pospešita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
štorkljica.:naj te prime čim prej    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
28.4.2009 8:50:04   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo zdaj imam malo časa k mali spi.

Ko sem brala kako ste vse mislile name in držale pestke so mi stopile user posted image v očke in sem začela kar jokat.Zlate ste user posted image

prva noč:spali smo dobro,mali se je dojil na 2h potem pa od 4-7 spal kot topuser posted image user posted image
PORODNA ZGODBA:user posted image

Vse se je začelo  23.4 ob 5,30h ko sva se z dragim peljala  v CE da je šel v službo.Potem sem jaz vzela avto ,da bi šla v Laško dat še vodo ,saj naj bi imela pregled ob 13h popoldan.Ko sem se vstala me je tko šravfalo in zvijalo da sem rekla dragemu da mislim ,da o pa danes res kaj kot mi je napovedala Jnanja in da mogoče ga pokličem da naj bo pripravljen.Jaz se še lepo peljem domov z avto,pridem tle na rr,grem na wc roza izcedek ko sem se obrisala,potem se odločim da grem še pospravlat in obrisat prah ,malo visim na rr ,potem pa grem spet na wc kjer je bil sluzast izcedek z rdečimi nitkami(po moje čep-da se je rahlo luščil,ker čula nisem da bi kaj štrbunknilo v WC ) no in potem grem pod tuš(še prej sem ves prah in vse počistila ,kopalnico,...)in pokličem draggega da če lahko gre takoj iz službe da se prpeljem v CE in greva v P se pogledat.Ja frajerka sem šla še z avtom v CE sama s popadki na 15 minuser posted image user posted image user posted image user posted image ,nato pa prideva z dragim v P kjer me pošljejo po kartoteko,in potem sva tam še čvekali lepo z Brigito ,ki je tudi imela CTG(PRAVA FACA JE)me dajo na CTG 8kaj je pokazalo ne vemuser posted image ),potem pregled in mi reče G da sem odprta 4cm ,lepo zmehčano in da gremo  kr  v pripravo za porodno in klistir,meni so kr solze pritekle od vsega k nisem mogla verjet da zdaj bo šlo pa zares.Pokličem dragega mu povem in je nto je on še lahko šel za 1-2h malo naokoli jaz pa sem mu sporočila k sem čičala na WC -ju da naj počasi pride  da bom šl kmalu v P in da ga pokličejo .Pred tem sem seveda vse obvestila da grem v porodno user posted image user posted image user posted image
Ko sem prišla v porodno ,me dajo na CTG , in sem čakala dragega.Ko je prišel sem imela popadke že na 5 minut,saj so mi dodaljali še malo umetnih,odprta sem pa že bila za 5cm
Popadki so bili čedalje bolj močni ,bolj pogosti  in dala mi je še za proti bolečinam eno injekcijo(dolantin al kaj) no in  potem smo že bili v veliki pripravi za Aleksa ,ki pa nikakor ni hotel da bi se še rodil ,saj se nekaj časa nisem dovolj hitro odpirala mali pa je kr silil dol user posted image user posted image ,no in potem me G pregleda in reče oooo zdaj smo pa že čist odprti in gremo probat potisnat,prvič ni šlo,potem je rekla še par popadkov in potem spet probamo-spet nič,medtem sem pa jaz že sama tko potiskala da se je glavica videla(bila sem že čist hin in nisem imela več moči) in potem smo šli do konca,babice so bile super,moj je bil pravi srček in  tako smo  rodili ob 18.01 zdravega fantka s pomočjo dveh babic in G.Ena babica mi je širila presredek  za glavico da je lepo lezla ven,ena se mi je pa tudi malo ulegla na trebuh saj nisem imela več moči,sem že rekla vmes da se bom raztrgala pa je rekla G da ne da naj še samo 1x potisnem in bo zunaj-še moj je rekel glavico vidimuser posted image user posted image in tako sem potisnila z vso močjo koliko je šlo in tako zagledala princa-sončka.Prve besede so bile MARKO SLIKAJ GA user posted image user posted image (še babica je rekla počakajte da ga mlo obrišemo ,sem pa rekla vseeno je saj je tko cartkan )nato so mi ga dale na trebuh in  k prsim  in to je bil moj prvi najlepši trenutek s sinčkom,nato so sledili vedno lepši ,ki so še danes in bodo vedno ,vsak dan .Sledilo je vaganje,.... in prvi podoj
Z dragim se ga ne moreva nagledat
Ko smo prišli včeraj domov je spal  od 15-20h in če ga nebi zbudila da sva se šla previt in nahranit bi še kr spančkaluser posted image je tak mali cukerček.

mleko:ga je toliko da me prsi prav bolijo in sem si že naročila prsno črpalko da si ga bom še pumpala
videz.je cel ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček čudovita porodna zgodbauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa si me še enkrat spravila v jokuser posted image ....že tisti dan ko si rodila sem jokala, sej nisem mogla vrjet da sem še nekaj ur prej gledala tvoj trebušček, zvečer pa si mi že poslala slikico Aleksa.

Tudoi ti si faca...predvsem pa pravi sonček, super mamicauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image oj brigitka moja ,saj bo.Vem kako ti je ,sedaj k smo e vse od nae pet peresne deteljice rodile ti pa še čakaš-upam ,da bo čim prej in da boš potem tudi ti tako delila z nami porodno zgodbo ,ki naj bo čim lepša.Meni bo ostala vedno v spominu.
Nikar ne jokaj k bom še jaz.Jaz sem pa jokla k dež k sem vas brala kako ste mi stale ob strani.dihale z mano,držale pestke ,navijale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
28.4.2009 8:50:05   
sonček85

Se pa vidi zatišje tle gor oz. kako se počaci polni tema krofkov in jagoduser posted image ....

imam monologe samo, da pridemo do 200 strani. Ej, mam še dosti delauser posted image , celih 13 strani...325 postovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca ,ja samo res je kr zatišje,sedaj so že vse večina mami ce in so se res že prestavile k krofkom in jagodam ,.kjer si delite/mo nasvete,ti in jaz pa detelja smo pa še tudi tukaj zelo aktivne ,no pa še katera pride kaj pokukat user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4669
28.4.2009 8:50:07   
sonček85

Me mate že dovolj....saj grem....danes ima tamala UZ kolkov pa ne vem kako bo...bom pol poročala

Imejte se skrajno lepo.....pa tiste, ki še niste rodile čimprej v Rimuser posted image user posted image user posted image

Srečno in naj bo vse 1A user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4670
28.4.2009 8:50:09   
sonček85

Ja tudi moj je kihal   v P ,in jaz mu kar kapljice devam-no to fiziološko za vsako ko se zbudi da se potem skiha in se nosek sam čisti ,ker ga potem kr na kihanje sili.Upam,da našega ne bo kaj doletelouser posted image
Pozdravite se čim prej user posted image user posted image user posted image user posted image pomaga pa mleko kot je napisala  PAT in zaa učke tudi če ima vnete,ker naš je imel še učke malo vnete v P

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
28.4.2009 9:06:15   
kpmk

naš je tudi ful kihal, to že v P. in so rekli da je to od plodovnice še. hb sedaj ni prehlajen, mu pa vsake toliko časa ko vidim, da je potrebno noseka očistit, spustim fiziološko, ki mu zmehča in potem ali kihne sam, ali pa spravimo muciko ven.

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
28.4.2009 9:08:24   
kpmk

nevarno??? Mi mamo tega kr iz dm in ne vem zakaj bi bilo nevarno, res je bolj enostaven in gre super ven in niti ne joka nič je prav priden user posted image  res pa je nama rekla patronaža da lahko z bebi palčko, sam se mi pa kr mal bolj nevarno zdi, kaj če zamiga z glavico in ga pomoto preveč ruknem user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
28.4.2009 9:09:05   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Jutro!

Še vedno 2V1...nevem al naj priključim smajlija ki joče al unga k se že skor histerično smejeuser posted image

Spet ponoči luščenje čepa, pa poadki, sam ne tko močni kt prejšnjo noč...nč bomo videli kaj bo reku CTG in doktor.

Držte mi pesti...jaz pa jih stiskam za vsi, ki ste tudi danes  na pregledih...GUD LAK!!!!user posted image

Tudi mi2 z ianom držima pestkeuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
28.4.2009 9:16:51   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo zdaj imam malo časa k mali spi.

Ko sem brala kako ste vse mislile name in držale pestke so mi stopile user posted image v očke in sem začela kar jokat.Zlate ste user posted image

prva noč:spali smo dobro,mali se je dojil na 2h potem pa od 4-7 spal kot topuser posted image user posted image
PORODNA ZGODBA:user posted image

Vse se je začelo  23.4 ob 5,30h ko sva se z dragim peljala  v CE da je šel v službo.Potem sem jaz vzela avto ,da bi šla v Laško dat še vodo ,saj naj bi imela pregled ob 13h popoldan.Ko sem se vstala me je tko šravfalo in zvijalo da sem rekla dragemu da mislim ,da o pa danes res kaj kot mi je napovedala Jnanja in da mogoče ga pokličem da naj bo pripravljen.Jaz se še lepo peljem domov z avto,pridem tle na rr,grem na wc roza izcedek ko sem se obrisala,potem se odločim da grem še pospravlat in obrisat prah ,malo visim na rr ,potem pa grem spet na wc kjer je bil sluzast izcedek z rdečimi nitkami(po moje čep-da se je rahlo luščil,ker čula nisem da bi kaj štrbunknilo v WC ) no in potem grem pod tuš(še prej sem ves prah in vse počistila ,kopalnico,...)in pokličem draggega da če lahko gre takoj iz službe da se prpeljem v CE in greva v P se pogledat.Ja frajerka sem šla še z avtom v CE sama s popadki na 15 minuser posted image user posted image user posted image user posted image ,nato pa prideva z dragim v P kjer me pošljejo po kartoteko,in potem sva tam še čvekali lepo z Brigito ,ki je tudi imela CTG(PRAVA FACA JE)me dajo na CTG 8kaj je pokazalo ne vemuser posted image ),potem pregled in mi reče G da sem odprta 4cm ,lepo zmehčano in da gremo  kr  v pripravo za porodno in klistir,meni so kr solze pritekle od vsega k nisem mogla verjet da zdaj bo šlo pa zares.Pokličem dragega mu povem in je nto je on še lahko šel za 1-2h malo naokoli jaz pa sem mu sporočila k sem čičala na WC -ju da naj počasi pride  da bom šl kmalu v P in da ga pokličejo .Pred tem sem seveda vse obvestila da grem v porodno user posted image user posted image user posted image
Ko sem prišla v porodno ,me dajo na CTG , in sem čakala dragega.Ko je prišel sem imela popadke že na 5 minut,saj so mi dodaljali še malo umetnih,odprta sem pa že bila za 5cm
Popadki so bili čedalje bolj močni ,bolj pogosti  in dala mi je še za proti bolečinam eno injekcijo(dolantin al kaj) no in  potem smo že bili v veliki pripravi za Aleksa ,ki pa nikakor ni hotel da bi se še rodil ,saj se nekaj časa nisem dovolj hitro odpirala mali pa je kr silil dol user posted image user posted image ,no in potem me G pregleda in reče oooo zdaj smo pa že čist odprti in gremo probat potisnat,prvič ni šlo,potem je rekla še par popadkov in potem spet probamo-spet nič,medtem sem pa jaz že sama tko potiskala da se je glavica videla(bila sem že čist hin in nisem imela več moči) in potem smo šli do konca,babice so bile super,moj je bil pravi srček in  tako smo  rodili ob 18.01 zdravega fantka s pomočjo dveh babic in G.Ena babica mi je širila presredek  za glavico da je lepo lezla ven,ena se mi je pa tudi malo ulegla na trebuh saj nisem imela več moči,sem že rekla vmes da se bom raztrgala pa je rekla G da ne da naj še samo 1x potisnem in bo zunaj-še moj je rekel glavico vidimuser posted image user posted image in tako sem potisnila z vso močjo koliko je šlo in tako zagledala princa-sončka.Prve besede so bile MARKO SLIKAJ GA user posted image user posted image (še babica je rekla počakajte da ga mlo obrišemo ,sem pa rekla vseeno je saj je tko cartkan )nato so mi ga dale na trebuh in  k prsim  in to je bil moj prvi najlepši trenutek s sinčkom,nato so sledili vedno lepši ,ki so še danes in bodo vedno ,vsak dan .Sledilo je vaganje,.... in prvi podoj
Z dragim se ga ne moreva nagledat
Ko smo prišli včeraj domov je spal  od 15-20h in če ga nebi zbudila da sva se šla previt in nahranit bi še kr spančkaluser posted image je tak mali cukerček.

mleko:ga je toliko da me prsi prav bolijo in sem si že naročila prsno črpalko da si ga bom še pumpala jst si ga tudi pumpam, ker bi se mali skoz pr mamici cartal jedel pa nič user posted image  
videz.je cel ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kok lepo user posted image

sonček čudovita porodna zgodbauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa si me še enkrat spravila v jokuser posted image ....že tisti dan ko si rodila sem jokala, sej nisem mogla vrjet da sem še nekaj ur prej gledala tvoj trebušček, zvečer pa si mi že poslala slikico Aleksa.

Tudoi ti si faca...predvsem pa pravi sonček, super mamicauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image oj brigitka moja ,saj bo.Vem kako ti je ,sedaj k smo e vse od nae pet peresne deteljice rodile ti pa še čakaš-upam ,da bo čim prej in da boš potem tudi ti tako delila z nami porodno zgodbo ,ki naj bo čim lepša.Meni bo ostala vedno v spominu.
Nikar ne jokaj k bom še jaz.Jaz sem pa jokla k dež k sem vas brala kako ste mi stale ob strani.dihale z mano,držale pestke ,navijale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček - ker nimam pretirano časa da bi za nazaj brala, sem šele zdle prebrala tvojo porodno zgodbo in ti povem da si mene tudi full ganilauser posted image , sem kr začela podoživljati kako je bilo pri nam in kako je bilo lepo spoznati otročka. Joj res lepo. Res lepa zgodba.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?