|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
27.4.2009 13:06:44   
sonček85
evo mi smo se umili k je bilo zjutraj preveč burno,najedli in sedaj že gremo drugo rundo spanca user posted image user posted image

pa ve pčunce ,katera gre naslednja v Rim ,jaz navijam da greste vse čim prej user posted image user posted image user posted image user posted image
nena:sem ti pa pozabila povedat da sem jaz tudi en dan predno sem šla v P videla prička na balkonu in naslednji dan šla tko kot ti,pa še rekla sem mogoče me je pa prišel obiskat user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
27.4.2009 13:07:04   
sonček85
kje pa je brigita danes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4627
27.4.2009 13:07:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček no vidiš pa se je začelo.Če hočeš res roditi danes se kar lepo počasi odpravi v porodnišnio.Držim pesti in lepo opravita.
Janja ti si res prava mala čarovnica 8v dobrem pomenu)user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Ampak Sonček je prava zvitorepka...ima ogromno obveščevalnih.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res je user posted image user posted image user posted image

brigita.upam ,da slaba novička ni več tko huda in da si dobro !user posted image user posted image user posted image user posted image
Sva te pa z junono čakali vsak dan ,pa te ni bilo user posted image Jaz sem kar sredi noči skakala pokukavat junonco in malo pikico ki je tko cartkana.user posted image user posted image user posted image Cela mami je je pa res tko čupava user posted image
miška:kako lep kompletek svečka pa vse za krst user posted image user posted image
vse ,ki ste med tem ko mene ni bilo povile svoje krofke in jagode -čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
nena lena:jaz sem si kupila silikonski nastavek od aventa in ti moram povedat da mali sesa k nor,pa je prej tudi brez  samo je tko leno in težko zagrabil moje velike prsiuser posted image ,samo se mi zdi da dobi tu 1x več mleka .probaj pridejo pa 8e(2 kosa)
brigita.jaz sem čutila tako špikanje pa  pritisk dol.med popadki nisem čutla brc

Hvala, res je lep kompletek....pa še unikatenuser posted image

to je najbolj pomembno user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4628
27.4.2009 16:43:30   
Ntaša
April se bliža h koncu. Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke za vaše krofke in jagodke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajmo z našimi cukrčki user posted image in ne pozabite na svoje boljše polovice, ki se tudi radi cartajo.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
27.4.2009 18:31:52   
brigita23
alo punce...evo da se malo javim, danes je bil tak lep sonček da sva ga z mojim dragim izkoristila in se cel dan potepalauser posted image ....kaj ve počnete, vas nisem še nič brala...grem zdaj prvo zavese zlikat pa gor dat, potem pa pridem normo delat, če še bo katera gor.

Sonček vidim, da si že aktivnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
ne vem če je šla Junona domov, mi ni nič javil....jst upam da ja in da je vse ok. v zvezi z herpesomuser posted image .

Pat in štorkljica upam da me še čakata in da sta še 2V1user posted image user posted image user posted image user posted image ..., jutri imam CTG zjutraj, nič ne kaže da bi se kaj spremenilo, razen utrdevanja bušija ni nič. Popadki pa še tisti ko zagrabijo se na koncu izkaže da so lažniuser posted image user posted image user posted image user posted image ...očitno naš sonček noče vn, jst bi pa tako rada da bi bil aprilski krofek oz. jagodauser posted image .

Nič grem zdej te zavese zrihtat pol pa pridemuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
27.4.2009 18:33:45   
brigita23

evo mi smo se umili k je bilo zjutraj preveč burno,najedli in sedaj že gremo drugo rundo spanca user posted image user posted image

pa ve pčunce ,katera gre naslednja v Rim ,jaz navijam da greste vse čim prej user posted image user posted image user posted image user posted image
nena:sem ti pa pozabila povedat da sem jaz tudi en dan predno sem šla v P videla prička na balkonu in naslednji dan šla tko kot ti,pa še rekla sem mogoče me je pa prišel obiskat user posted image user posted image

mene pa danes majski hrošč že cel dan zasledujeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....na pokopališču ko sva bla z mojim sva se ga komaj rešila, potem pridem domov mi pride skozi oknouser posted image , mogoče mi je pa dal kak znakuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
27.4.2009 18:34:33   
brigita23

kje pa je brigita danes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

evo me...sem malo zafurstrirana, pol me pa moj mal okoli vozi, da ne mislim skos na dan Duser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
27.4.2009 19:31:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23Sonček vidim, da si že aktivnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
ne vem če je šla Junona domov, mi ni nič javil....jst upam da ja in da je vse ok. v zvezi z herpesomuser posted image .

ja malo sem bila k sem imela čas k je tko pridno ajaluser posted image user posted image

junona je doma user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
27.4.2009 19:32:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

mene pa danes majski hrošč že cel dan zasledujeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....na pokopališču ko sva bla z mojim sva se ga komaj rešila, potem pridem domov mi pride skozi oknouser posted image , mogoče mi je pa dal kak znakuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4634
27.4.2009 19:58:34   
pikaro
tolko,da se javim še vedno 2v1
Bomo vidli kaj bo jutri,če ne bom šla že prej. Se mi zdi vsaka noč težja in potem tudi dan. Bomo vidli. Mi je danes tak čudno v trebuhu-vsake tlko mi je slabo,vedno me na wc tišči... ne vem no...mogoče pa kaj bo,ampak malček še kar telovadi.

Sonček res lepa porodna zgodba. Jaz si tudi takšne želim. Upam,da se bomo tudi mi dojili. Joj, kako ti zavidam user posted image ,  ampak vsem res privoščim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
27.4.2009 21:47:28   
ninica23
http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/lajsanje-porodnih-bolecin.html

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
27.4.2009 22:19:38   
brigita23

Pozdravček vsem,

po premoru se vam javljam....izkoriščamo zadnje lepe urce pred slabim vremenom... Pr nas se je slabo vreme začelo proti večeru, tako da sem prav vesela, da smo bili večino časa zunaj. Tamala je super in tavečji tudi.

Nisem vsa brala za nazaj.....le zasledila, da je naš Sonček že doma, Detelja lepo sodeluje že na forumu, Brigitka neki štrajka in se prpravlja na Rim,Junona bo kmalu doma...

Čestitke ostalim za preglede in zdaj, ko se končuje mesec april bi bilo lepo, da bi še ostale aprilke rodileuser posted image . Seveda je tudi meseca maj izredno lep. Jst če bi lahko zbirala, bi zbrala maj za mesec rojstva, a žaluser posted image user posted image user posted image .

Upam, da se katera še kaj oglasi tle, da zapolnimo teh 200 straniuser posted image

jah tako kot zadnjih nekaj dni kaže bo kar težkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo Brigitka, zdaj je pa že skrajni čas da greš.user posted image Ti res privoščimuser posted image , da bi poleg nas končno tudi ti pestvala in da se ti ne bi sline cedileuser posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4637
27.4.2009 22:22:13   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Brigita, a še kar 2v1? Mogoče bo pa današnje deževno vreme prneslo kako štorkljico z user posted image v vaše kraje! user posted image  

žal pokica...štorklje ni bilo blizuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
27.4.2009 22:23:11   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: akina

Brigita, saj ti še nisi čez rok, ne?
Verjamem pa, da te vsi sprašujejo kdaj bo. Ampak čez kakih 5 dni vsi obupajo, mene zdaj že 2 dni noben nič vprašal, ker tak vejo, kak je na stvari. Na začetku pa so vsi spraševali.
Saj bo-enkrat bo-tako ali drugače. Men je najhujše zjutraj, ko se zbudim in vidim, da je spet novi dan in da še ni nič.

poznam touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
27.4.2009 22:30:53   
brigita23

evo zdaj imam malo časa k mali spi.

Ko sem brala kako ste vse mislile name in držale pestke so mi stopile user posted image v očke in sem začela kar jokat.Zlate ste user posted image

prva noč:spali smo dobro,mali se je dojil na 2h potem pa od 4-7 spal kot topuser posted image user posted image
PORODNA ZGODBA:user posted image

Vse se je začelo  23.4 ob 5,30h ko sva se z dragim peljala  v CE da je šel v službo.Potem sem jaz vzela avto ,da bi šla v Laško dat še vodo ,saj naj bi imela pregled ob 13h popoldan.Ko sem se vstala me je tko šravfalo in zvijalo da sem rekla dragemu da mislim ,da o pa danes res kaj kot mi je napovedala Jnanja in da mogoče ga pokličem da naj bo pripravljen.Jaz se še lepo peljem domov z avto,pridem tle na rr,grem na wc roza izcedek ko sem se obrisala,potem se odločim da grem še pospravlat in obrisat prah ,malo visim na rr ,potem pa grem spet na wc kjer je bil sluzast izcedek z rdečimi nitkami(po moje čep-da se je rahlo luščil,ker čula nisem da bi kaj štrbunknilo v WC ) no in potem grem pod tuš(še prej sem ves prah in vse počistila ,kopalnico,...)in pokličem draggega da če lahko gre takoj iz službe da se prpeljem v CE in greva v P se pogledat.Ja frajerka sem šla še z avtom v CE sama s popadki na 15 minuser posted image user posted image user posted image user posted image ,nato pa prideva z dragim v P kjer me pošljejo po kartoteko,in potem sva tam še čvekali lepo z Brigito ,ki je tudi imela CTG(PRAVA FACA JE)me dajo na CTG 8kaj je pokazalo ne vemuser posted image ),potem pregled in mi reče G da sem odprta 4cm ,lepo zmehčano in da gremo  kr  v pripravo za porodno in klistir,meni so kr solze pritekle od vsega k nisem mogla verjet da zdaj bo šlo pa zares.Pokličem dragega mu povem in je nto je on še lahko šel za 1-2h malo naokoli jaz pa sem mu sporočila k sem čičala na WC -ju da naj počasi pride  da bom šl kmalu v P in da ga pokličejo .Pred tem sem seveda vse obvestila da grem v porodno user posted image user posted image user posted image
Ko sem prišla v porodno ,me dajo na CTG , in sem čakala dragega.Ko je prišel sem imela popadke že na 5 minut,saj so mi dodaljali še malo umetnih,odprta sem pa že bila za 5cm
Popadki so bili čedalje bolj močni ,bolj pogosti  in dala mi je še za proti bolečinam eno injekcijo(dolantin al kaj) no in  potem smo že bili v veliki pripravi za Aleksa ,ki pa nikakor ni hotel da bi se še rodil ,saj se nekaj časa nisem dovolj hitro odpirala mali pa je kr silil dol user posted image user posted image ,no in potem me G pregleda in reče oooo zdaj smo pa že čist odprti in gremo probat potisnat,prvič ni šlo,potem je rekla še par popadkov in potem spet probamo-spet nič,medtem sem pa jaz že sama tko potiskala da se je glavica videla(bila sem že čist hin in nisem imela več moči) in potem smo šli do konca,babice so bile super,moj je bil pravi srček in  tako smo  rodili ob 18.01 zdravega fantka s pomočjo dveh babic in G.Ena babica mi je širila presredek  za glavico da je lepo lezla ven,ena se mi je pa tudi malo ulegla na trebuh saj nisem imela več moči,sem že rekla vmes da se bom raztrgala pa je rekla G da ne da naj še samo 1x potisnem in bo zunaj-še moj je rekel glavico vidimuser posted image user posted image in tako sem potisnila z vso močjo koliko je šlo in tako zagledala princa-sončka.Prve besede so bile MARKO SLIKAJ GA user posted image user posted image (še babica je rekla počakajte da ga mlo obrišemo ,sem pa rekla vseeno je saj je tko cartkan )nato so mi ga dale na trebuh in  k prsim  in to je bil moj prvi najlepši trenutek s sinčkom,nato so sledili vedno lepši ,ki so še danes in bodo vedno ,vsak dan .Sledilo je vaganje,.... in prvi podoj
Z dragim se ga ne moreva nagledat
Ko smo prišli včeraj domov je spal  od 15-20h in če ga nebi zbudila da sva se šla previt in nahranit bi še kr spančkaluser posted image je tak mali cukerček.

mleko:ga je toliko da me prsi prav bolijo in sem si že naročila prsno črpalko da si ga bom še pumpala
videz.je cel ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček čudovita porodna zgodbauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa si me še enkrat spravila v jokuser posted image ....že tisti dan ko si rodila sem jokala, sej nisem mogla vrjet da sem še nekaj ur prej gledala tvoj trebušček, zvečer pa si mi že poslala slikico Aleksa.

Tudoi ti si faca...predvsem pa pravi sonček, super mamicauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
27.4.2009 22:33:28   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

evo mene nazaj s CTGja-dans je šlo malo hitreje,ker je user posted image bil buden in se je veselo premetaval po bušiju... user posted image
vse ok,CTG sicer kar razgiban,vendar je rekla G,da mu je še prevč dobro notri,da bi prišel,tak da ostajamo na čakanju... user posted image
naslednji CTG-29.4.
zdaj grem pa ven na zrak,ker bom sicer zaspala za računalnikom user posted image
pozdravček user posted image

ninca pri vas še tudi ničuser posted image user posted image ...joj sej bo, sej nas res ne loči več velikouser posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
27.4.2009 22:35:25   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Živijo!

Jaz sicer še vedni 2V1, ampak sva ponoči  z dragim skoraj šla rodit...najprej so se začeli pšoladki na 20min, ker me je bebika tak razturala v trebuščeku da mi je kar popadke povtročila. No potem so se stopnjevali že na 10min, 8min, 4min, potem so pa proti jutru kar počasi prenehali in zjutraj ob 7.15 sem mela zadnji popadek, mi je kar malo žal, da nisva šla z dragim ponoči v P, ker vem, da bi mi dali umetne in bi bla že zdaj rešena, ampak očitno bebika še ni bla glih čist pripravljena. Zmes, se mi je še čep 2x odluščil....no jaz bom verjetno v kratkem res šla, jutri mam zjutraj pregled, če ne grem prej bom mogoče šla zjutraj....UPAM. Stiskajte pesti!

Lep dan še naprej vsem skupaj!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image štorkljica držimo pesti, da čimprej cartašuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
27.4.2009 22:37:06   
ninica23

evo mene nazaj s CTGja-dans je šlo malo hitreje,ker je user posted image bil buden in se je veselo premetaval po bušiju... user posted image
vse ok,CTG sicer kar razgiban,vendar je rekla G,da mu je še prevč dobro notri,da bi prišel,tak da ostajamo na čakanju... user posted image
naslednji CTG-29.4.
zdaj grem pa ven na zrak,ker bom sicer zaspala za računalnikom user posted image

ninca pri vas še tudi ničuser posted image user posted image ...joj sej bo, sej nas res ne loči več velikouser posted image

maš prav ja,čeprav se mi zdi,da sem že celo večnost noseča... user posted image
ti tudi hodiš v celjsko P na CTG?

Neposredna povezava do sporočila: 4643
27.4.2009 22:44:15   
brigita23

naslednji CTG-29.4.

ja...jst ga mam pa jutriuser posted image ...in tudi meni se zdi da sem noseča že celo življenjeuser posted image , sej mi je fajn met bušija, sam sem že tak nestrpna kak je bebi pa tako si ga želiva, da sem že čist adijouser posted image ...pol pa še vsi pritiski...no pa sej veš kok je, upam da čimprej rodivauser posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
27.4.2009 22:52:02   
brigita23
nočko drage moje...poročam jutri po CTGuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
27.4.2009 23:46:38   
ninica23

naslednji CTG-29.4.

ja...jst ga mam pa jutriuser posted image ...in tudi meni se zdi da sem noseča že celo življenjeuser posted image , sej mi je fajn met bušija, sam sem že tak nestrpna kak je bebi pa tako si ga želiva, da sem že čist adijouser posted image ...pol pa še vsi pritiski...no pa sej veš kok je, upam da čimprej rodivauser posted image

ja,se mi zdi,da so vsi bolj nestrpni kot js... srečno jutri na CTG!!! user posted image
če pa katera leti v rim ponoči,pa naj bo pot čim krajša in čim lažja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4646
28.4.2009 3:26:23   
Pat74
Dobro jutro punce!

Mene je spet tamala vrgla iz postelje, in sicer kar njeno brcanje. Očitno tudi danes še ne gremo rodit, ker je malček še vedno zelo živahen, pa tudi krčev nimam - morda pa čaka, da bosta imela s sestrico Mašo na isti dan rojstni dan. Bom morala očitno it kakšne jogije dvigovat, da bo kej, ker vse drugo ne pali.

Upam, da je katera zamudnica danes ujela vlak za Rim.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
28.4.2009 5:11:27   
Miška2006
user posted image
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
28.4.2009 5:14:50   
Miška2006

Pozdravček vsem,

po premoru se vam javljam....izkoriščamo zadnje lepe urce pred slabim vremenom... Pr nas se je slabo vreme začelo proti večeru, tako da sem prav vesela, da smo bili večino časa zunaj. Tamala je super in tavečji tudi.

Nisem vsa brala za nazaj.....le zasledila, da je naš Sonček že doma, Detelja lepo sodeluje že na forumu, Brigitka neki štrajka in se prpravlja na Rim,Junona bo kmalu doma...

Čestitke ostalim za preglede in zdaj, ko se končuje mesec april bi bilo lepo, da bi še ostale aprilke rodileuser posted image . Seveda je tudi meseca maj izredno lep. Jst če bi lahko zbirala, bi zbrala maj za mesec rojstva, a žaluser posted image user posted image user posted image .

Upam, da se katera še kaj oglasi tle, da zapolnimo teh 200 straniuser posted image

jah tako kot zadnjih nekaj dni kaže bo kar težkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo Brigitka, zdaj je pa že skrajni čas da greš.user posted image Ti res privoščimuser posted image , da bi poleg nas končno tudi ti pestvala in da se ti ne bi sline cedileuser posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image

Prosim....še neki sm razmišljala.....pa upam, da ne boš postala majčicauser posted image ....tako je lepo s tabo tle klepetatuser posted image ...pazi, da nas ne boš zapustilauser posted image
Jst sem zvesta aprilčicamuser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 4649
28.4.2009 5:18:37   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Dobro jutro punce!

Mene je spet tamala vrgla iz postelje, in sicer kar njeno brcanje. Očitno tudi danes še ne gremo rodit, ker je malček še vedno zelo živahen, pa tudi krčev nimam - morda pa čaka, da bosta imela s sestrico Mašo na isti dan rojstni dan. Bom morala očitno it kakšne jogije dvigovat, da bo kej, ker vse drugo ne pali.

Upam, da je katera zamudnica danes ujela vlak za Rim.

Ej, ti si pa res ponočnjakinjauser posted image . Ti priporočam, malo hoje po stopnicah, da se kaj premakneuser posted image na pot vsaj do "letališča". Kdaj pa ima Maša RD?
Ja, zdaj pa je tako zatišje, nobena aprilčica ni rodila v zadnjih nekaj dnehuser posted image . Pa ja, da ne držite noge skup...sam da bo tamali/a majček/majčicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?