|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nezadovoljna
26.4.2009 21:19:39   
Anonimen
Pišem sem, ker želim biti anonimna.

Moram to dati iz sebe. Nezadovoljna sem z vsem in z vsakim. Sem simpatična,še kar privlačna, samska mamica, razočarana nad svojim življenjem...Hlinim pa srečo, zaljubljenost, skratka vse tisto kar nimam. In iščem nekaj kar ni!
Vsak dan me kakšen moški povabi na kavico, ampak ne grem. Na vsakem moškem najdem napako, ki me odvrača od njega. Pa naj so to zobje, lasje, prsti,...Pa če je prijazen, simpatičen, pošten, jaz vseeno nekaj najdem. Tuhtam, kakšnega želim...pa mi pride na misel samo, da me mora privlačiti. Da ko ga pogledam me mora zaščemeti. Vem, noro.
Kaj se z mano dogaja? Če bom tako nadaljevala, bom samska celo življenje!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nezadovoljna
26.4.2009 22:00:00   
FLASK_A
Začni skrbeti zase, ostalo pride samo od sebe.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2009 22:01:27   
Anonimen
Ko boš nehala iskati, boš našla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2009 22:05:06   
Anonimen
Kdor prebira, dobi zadnje najslabše kose.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2009 22:31:12   
kajajaka
Poštimaj si zadeve v glavi pa bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2009 22:33:27   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ko boš nehala iskati, boš našla.

user posted image Točno tako!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2009 22:34:54   
rija
prizemlji se.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2009 22:38:18   
sanja nk.
najprej počisti pri sebi kaj sploh želiš v življenje, idealov niiiii user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2009 22:49:17   
tweed
user posted image  Kaj si ti popolna? Nimaš nobene plombe? Vsak dan brezhibno frizuro z drei wetter taft? Se lak na nohtih nikoli ne odkruši?...

Premisli, ker če iščeš popolnost, je ne boš nikoli našla. Če pa jo boš našla, bo ta popolnost našla napako na tebi in potem...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.4.2009 22:53:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

najprej počisti pri sebi kaj sploh želiš v življenje, idealov niiiii user posted image

Vse lepo in prav kar govorite...ampak jaz se tega zavedam, da iščem nekaj kar ni. Kar ne obstaja. In nevede v meni nastane odpor do moških. Na začetku je tisto navdušenje, nato pa me kar hitro strezni in najdem glupo napako. Želim imeti partnerja...normalno. Ampak nekaj na silo...ne hvala.
Sem trdno na tleh in vem da privlačnost oz kemija s časom zbledi...oz ni v taki močni impulzivnosti kot je je na začetku. Bolj me zanima kako si naj v glavi uštimam stvari, če pa točno vem, da to ni prav, da princev na belem konju ni.
In danes sem bila s prijateljico in njenim pa me je na njem zmotilo in se mi je zgabilo kako hodiuser posted image in tisto sem potem buljila kot....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanja nk.)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.4.2009 22:57:19   
slovenka
Jaz pa mislim, da imaš prav. Saj ni nujno, da nekoga imaš. Je pa ja potrebno, da te privlači. Ne rečem, da te lahko samo nek Ken privlači, pač kar so tvoji kriteriji oz. privlačnost po moje se kar zgodi... Res brezveze riniti v zvezo z nekom, ki te ne privlači, je pa že boljše biti samski in sanjariti o tem, kako bi bila z nekom, kot pa biti z nekom in sanjariti o tem, kako bi bilo brez njega fajn. user posted image Se bo že zgodilo. Tisto, ne bodi izbirčen, jaz nič ne zagovarjam. Treba je biti! Povabilo na kavico pa morda kdaj sprejmeš, da ne ostaneš le na vizualni oceni, ampak daš komu priložnost, da se bolje predstavi.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2009 23:11:36   
rija
In nevede v meni nastane odpor do moških. Na začetku je tisto navdušenje, nato pa me kar hitro strezni in najdem glupo napako.

mogoče pa bi se mogla za kakšno bejbo obrnitiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.4.2009 23:23:44   
LUNA83
Hja jaz imam kolegico,ki je po tvojem opisu identična tebi anonimna, razen da nima še otrok. Ona ni nekaj posebnega vendar je fajn punca. Tipe pa išče neke manekene nedosegljive ali pa navadne moške,..iz ene skrajnosti v drugo vendar za njo ni nihče pravi,.. in še na meni najbolj popolnem najde napako. Navzven se dela zaljubljeno in ljubljeno in srečno, globoko v sebi je na dnu propada,... Navzven kaže da je trdna in popolna samo zato, da bi bila v središču pozornosti,.. želim ji pomagati a ne pusti,...ona živi v svojem svetu,.. Leta iz cveta na cvet,.. skoraj sem obupala in ji ne bom več pomagala,ker itak misli da je popolna a na vseh tipih najde napako,.. roke,nohti,nos,...Mogoče bi tudi ona mogla pogledat za kakšno žensko?

Čakamo +

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.4.2009 1:58:37   
bumerang
Meni se zdi tvoje stanje dokaj normalno... vse dotlej, dokler ne napišeš, da te pa noben ne privlači. Se ti še v življenju ni zgodilo, da bi ti moški bil privlačen?
No, potem je to res nekaj čudnega.

Da bi bilo pa čudno to, da "te mora zaščemeti"? Ja kako pa naj bo drugače? Pa nasvet, da kdor prebira... user posted image  
Menda ja boš prebiral in partnerja izbral po kemiji.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.4.2009 6:28:21   
amaya
Ja meni je tudi normalno, da če ni kemije ni nič...pa je lahko sam Brad Pitt nasproti mene...Ne vem no...pa sej si ne zbira moškega, ki ga mora pod mus v bajto zvlečt in likat pa prat potem celo življenje, pa še privlači jo ne!
Ma ste čudne ene...ko bo pršu tapravi boš že vedla...pa makar ko boš že v penziji user posted image

pa srečno!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.4.2009 9:11:17   
tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Jaz pa mislim, da imaš prav. Saj ni nujno, da nekoga imaš. Je pa ja potrebno, da te privlači. Ne rečem, da te lahko samo nek Ken privlači, pač kar so tvoji kriteriji oz. privlačnost po moje se kar zgodi... Res brezveze riniti v zvezo z nekom, ki te ne privlači, je pa že boljše biti samski in sanjariti o tem, kako bi bila z nekom, kot pa biti z nekom in sanjariti o tem, kako bi bilo brez njega fajn. user posted image Se bo že zgodilo. Tisto, ne bodi izbirčen, jaz nič ne zagovarjam. Treba je biti! Povabilo na kavico pa morda kdaj sprejmeš, da ne ostaneš le na vizualni oceni, ampak daš komu priložnost, da se bolje predstavi.

Podpis.

Napake najdeš zato, ker ni pravi. In kot je že ena napisala. Prišel bo takrat, ko ne boš čakala. Samo takrat pazi. Pokosilo te bo. V pozitivnem smislu mislim. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.4.2009 9:31:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

In nevede v meni nastane odpor do moških. Na začetku je tisto navdušenje, nato pa me kar hitro strezni in najdem glupo napako.

Me ježe zadelo in to do amena. Takoj, ko sem ga videla sem bila v rožicah in metuljčki so tak plesali  in takoj sem hotela biti z njim. Niti nisem vedela kdo je in kaj je. In tudi z njegove strani je bilo tako. Ujela sva se v vsem...razen...v vezi je z žensko in ima otroka. Mah to me ni niti motilo, toda, ko pa se to že vleklo in je njegova izvedela in hodila k meni jokat,...sva končala! Vem, grdo, packasto. Vendar bi za ta občutek, ki sem ga takrat doživljala, bi dala marsikaj....
Niti z moškim s katerim sem živela in imela otroka nisem doživela tega. Zdaj pa samo hrepenim po tem.
Mah obnašam se kot kaka šolarka. user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.4.2009 11:33:46   
Anonimen

Me ježe zadelo in to do amena. Takoj, ko sem ga videla sem bila v rožicah in metuljčki so tak plesali  in takoj sem hotela biti z njim. Niti nisem vedela kdo je in kaj je. In tudi z njegove strani je bilo tako. Ujela sva se v vsem...razen...v vezi je z žensko in ima otroka. Mah to me ni niti motilo, toda, ko pa se to že vleklo in je njegova izvedela in hodila k meni jokat,...sva končala! Vem, grdo, packasto. Vendar bi za ta občutek, ki sem ga takrat doživljala, bi dala marsikaj....
Niti z moškim s katerim sem živela in imela otroka nisem doživela tega. Zdaj pa samo hrepenim po tem.

Pa si napisala...to je to.Kot kaze,vse moske(lahko podzavestno)primerjas s tem nedosegljivim in dokler bo tako,ne bo pravi nihce.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.4.2009 8:04:06   
Anonimen

In iščem nekaj kar ni!
Vsak dan me kakšen moški povabi na kavico, ampak ne grem. Na vsakem moškem najdem napako, ki me odvrača od njega. Pa naj so to zobje, lasje, prsti,...Pa če je prijazen, simpatičen, pošten, jaz vseeno nekaj najdem. Tuhtam, kakšnega želim...pa mi pride na misel samo, da me mora privlačiti. Da ko ga pogledam me mora zaščemeti. Vem, noro.

Kaj pa če enostavno ne želiš najti? Kaj pa če so te odbijajoče "napake", ki jih imaš sposobnost takoj zaznati, enostavno obrambni mehanizem, da človeku ne dovoliš blizu? Torej, samo izgovor, da se ne zbližaš, da ne postaneš intimna...
Katera vrata iz preteklosti so ostala odprta, katero poglavje nezaključeno, da ne moreš obrniti nov list? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.4.2009 8:24:05   
komarka
Kar se tiče tega,da na vsakem vidiš napake-mogoče tudi zato, ker sama s sabo nisi zadovoljna. In glede na to da si samoska mamica, si najbrz tudi prizadeta oz ranjena iz prejsnejga odnosa.

Sicer sem pa jaz mnenja da si moraš narest prioritetno lestvico kaj ti je najpomebnejše, kaj takoj za tem in tako naprej... IN potem po teh krizerijih "iščeš"(oz presojaš), ne pa po neki sanjski predstavi. Namreč ko bo pravi boš srečna in zadovljna, tudi če bo škrbast user posted image

Na tisto avanturo ki je bila tako idealna pa samo to: če boš drugim razdirala odnose, boš težko zgradila svoj odnos trden! Spoštovanje do sebe in do drugih gresta z roko v roki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.4.2009 8:53:48   
annya
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Se popolnoma strinjam, treba je bit izbirčen in hvala bogu da se ne zadovoljiš s "tistim približnim"...ker vrjemi, če te že na začetku motijo stvari na dedu, kaj bi šele bilo, če bi bila dalj časa skupaj!!!!Tapravega pa ponavadi najdemo lih takrat, ko najmanj pričakujemo!!user posted image  

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.4.2009 9:17:31   
ringa raja
flask-a odlične fotografije,pa zelo lep par sta.sta me kr razjokala ko sem gledala.čestitke.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.4.2009 9:37:03   
ssevin

Ne, ni res, zakaj? Se ti zavedaš kašne so šolarke danes? Ti si amaterka za njih user posted image  hecam se..

Jaz ti svetujem, da si rečeš tako..bilo je lepo dokler je trajalo in ja, takšnega občutka NE boš več doživela, lahko samo kakšen drug občutek doživiš...dokler si boš pa želela ravno takšnega, kot si ga imela s prejšnjim gospodom, pa bo tako kot je in boš nesrečna...ampak glej, nekateri nikoli ne doživijo tisto kar si recimo ti doživela in to naj ti bo pač ena slaba tolažba. Spomine pa ti nihče ne bo vzel in prav je, da spomini ostanejo spomini..tudi če bi še enkrat srečala tistega gospoda, ti ne bi bilo več tako lepo, kot je bilo prvič in na začetku..pa ne zaradi tebe ampak njega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.4.2009 13:58:42   
Anonimen

Ujela sva se v vsem...razen...v vezi je z žensko in ima otroka. Mah to me ni niti motilo, toda, ko pa se to že vleklo in je njegova izvedela in hodila k meni jokat,...sva končala! Vem, grdo, packasto. Vendar bi za ta občutek, ki sem ga takrat doživljala, bi dala marsikaj....

Ma jok, obnašaš se kot Eva. Kaj je bilo tako narobe v raju, da sta z Adamom morala utrgati še tisto prepovedano jabolko na drevesu? Kako je mogoče, da sta kljub vsej popolnosti raja bila istega pripravljena tvegati zaradi enega "jabolka"? Moje mnenje je, da nas tukaj malo zavajajo in da se s tem jabolkom na vsak način želijo izogniti bolj obscenemu pojmu, ki ne podrazumeva proces prehranjevanja, temveč prej kakšen proces reprodukcije.
In če je oni striček z belo brado tam zgoraj res bil tako vsemogočen, kako je potem možno, da je s tem Paradižem na zemlji tako mimo vsekal, da sta se še tam neka Adam in Eva, ti dve tako neumni in navini človeški bitji zavedli, da je tisto klinčevo drevo spoznanja v vsej svoji potencialni grešnosti bolj rajsko od Raja samega - bolj grešno kot je, slajše je.
Konec te zgodbe pa je vedno isti - osramočenje ob zavedanju dejanskega in izgon Adama in Eve iz raja. Prej bi rekel, izgon raja iz Adama in Eve.

Zgleda da smo raju še najbližje takrat, ko živimo pekel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
30.4.2009 14:58:55   
Anonimen

Pišem sem, ker želim biti anonimna.

Moram to dati iz sebe. Nezadovoljna sem z vsem in z vsakim. Sem simpatična,še kar privlačna, samska mamica, razočarana nad svojim življenjem...Hlinim pa srečo, zaljubljenost, skratka vse tisto kar nimam. In iščem nekaj kar ni!

išči pozitivne lastnosti in ne napak. dokler boš iskala samo napake, do takrat boš vedela, da nisi pripravljena stopiti z nikomer v jarem sožitja z nekom. in je bolje tako. ko boš pripravljena tudi podzavestno, boš vse prej videla kot napake, brez katerih tudi sama nisi, tako kot nihče od nas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?

Z robčki in fiziološko raztopino. (0%)

S pumpico. (0%)

Z baby vac. (0%)

Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!