Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 8:35:41
|
|
|
|
Miška2006
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 10:06:25
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 jutro tut z moje strani! oglašam se še vedno 2v1,zdaj pa letim na CTG v P... upam,da izvem kaj novega oz.da se kaj dogaja... držim pesti za vse nas čakajoče,da čimprej čakanje mine in postanemo mamice in da ne bo prej konec aprila Držim pesti, da CTG pokaže kaj pametnega Pa fajn opravi, če te slučajno zadržijo Drugače se pa jaz tudi bojim, da bo prej konec aprila
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 10:11:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
tudi z moje strani en lep pozdravček... še kar smo 2 v 1... mlaj mi ni nič pripomogel... zdej sicer neki na veliko otrdevam... pa prej sem mela mal mokre hlačke, sam nism čist zihr od česa... beli tok ni bil... ampak ne grem v P.. bom še kr doma... če se pa do popoldneva kej ne spremeni se bom šla pa pokazat... se mi ne da spet v P pogledat tiste bedne zdravnike k me bojo dam napotili en lep nedeljski pozdravček vsem aprilčicam.. upam da nam bo vreme naklonjeno in bo posijal še topel sonček... uživajte v današnjem dnevu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 10:18:40
|
|
|
|
štorkljica
|
Blueeyes ti si pa danes dopolnila 39 tednov...ČESTITKE Čuj, da se nebova midve slučajno menjale, ti postaneš aprilka jaz pa majčica
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 10:20:25
|
|
|
|
štorkljica
|
Joj men pa na tickerju piše...only 1 day to go...no pa lets go, pravim jaz!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 10:28:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Blueeyes ti si pa danes dopolnila 39 tednov...ČESTITKE Čuj, da se nebova midve slučajno menjale, ti postaneš aprilka jaz pa majčica he he, močno dvomim da se bova zamenjale... full dobr zgleda k piše 1 day to go .. pr men jih je še 7
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 10:54:08
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Dan! Sam tok da javim...se vedno 2V1 Ej moj bejbi se je pa začel ful slabo gibat, komaj ga še čutim, tak da me je na momente že prav strah. OK, saj 10 gibov je danes blo ob 14h, ampak čist takih narahlih. Ma še kera podobne težave. HB da zdaj kolca, da jo vsaj malo čutim. Oj štorkljica! Ne se sekirat. Jaz sem sedaj že 9 dni čez rok in so vmes res prišli dnevi, ko je dojenček bil malce bolj miren. Pa sem tudi jaz malce spaničarila, pol me je pa presenetil in za brcal tja nekam pod rebra, pa malce navzdol, pa na levo, pa na desno .... Saj boš videla - to so le določeni dnevi, ko se dojenček pač malce boj umiri. LP, veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 11:00:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Dan! Sam tok da javim...se vedno 2V1 Ej moj bejbi se je pa začel ful slabo gibat, komaj ga še čutim, tak da me je na momente že prav strah. OK, saj 10 gibov je danes blo ob 14h, ampak čist takih narahlih. Ma še kera podobne težave. HB da zdaj kolca, da jo vsaj malo čutim. Oj štorkljica! Ne se sekirat. Jaz sem sedaj že 9 dni čez rok in so vmes res prišli dnevi, ko je dojenček bil malce bolj miren. Pa sem tudi jaz malce spaničarila, pol me je pa presenetil in za brcal tja nekam pod rebra, pa malce navzdol, pa na levo, pa na desno .... Saj boš videla - to so le določeni dnevi, ko se dojenček pač malce boj umiri. LP, veronikab joj, men se to že tko vleče... že težko pričakujem teh 7 dni do PDP, kaj šele če bi bila tako kot ti že 9 dni čez... pa sej bi se mi zmešalo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 11:07:09
|
|
|
|
veronikab
|
Oj punce! samo da se javim - smo še vedno 2 v 1. Včeraj smo bili spet v P CTG ok, UZ ok, dojenček bi naj tehtal tam okrog 3200 g. Smo že kar krepko čez rok (PDP je bil 17.4.2009). No pol pa to noč prva nočna akcija. Verjetno mi je hotelo telo nakazati, na kaj približno se lahko pripravim in da bo verjetno to noč pa šlo zares. No in ker sem verjetno le še danes članica kluba z bušiji, ki so nam v veselje in ponos, sem vam pripela eno fotko, saj vem, da bom bušija kar pogrešala. Se pa tolažim, saj bom dobila . LP, veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 12:28:53
|
|
|
|
Miška2006
|
Vprašanje: Moja kolegica si želi ustvariti spletno stran...tako domačo, družinsko. Pa ker je bolj bosa kot jst...hahah....še jst nimam pojma , me je prosila, če ji lahko pomagam. Pa me zanima, če se da narediti spletno stran kar sami, doma, .... tako stran, kjer se samo doda tisto kar mi hočemo, da je ne glih v celoti oblikujemo. Se pravi, da so že predoblikovane? Imate kakšen link ali kaj podobnega? Upam, da sem bila jasna, da nisem preveč zakomplicirano postavila vprašanja? Hvala za pomoč
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 13:26:26
|
|
|
|
anca
|
ujej veronika, ti pa si se načakala... Ampak tebušček maš pa res tak, za v revijo Upam, da nam ne bo treba tako dolgo čakati čez rok... Drugače imam pa tudi jaz v torek spet pregled v P, ctg, ultrazvok, itd.. Dajmo bebice.. GO GO GO.. DRŽTE SE!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 14:33:21
|
|
|
|
mlavla
|
evo najprej bi se spodobil pozdravček... danes sva prišla domov iz P... in sva ok...zdele ravno pančka pa imam priložnost tle gor viset.. pa Neža tud pančka hvala vam vsem za čestitke!!!!!! se vam še kaj oglasim lp
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 15:12:16
|
|
|
|
pikaro
|
jaz sem še tudi 2v1. Pa bi zdaj kar počakala do maja - se mi datumi ne dopadejo . oz. 2.maja imam jaz roj. dan! To noč se je sicer nekaj čudnega dogajalo. V medenici in hrbtu me je trgalo,ampak se je potem tudi začel premikat,pa sem si mislila,da še nič ne bo. Bomo vidli kako bo to noč. Spim pa že res težko. V torek grem v P na pregled, pa me je malo strah kako to zgleda,ker bom že tri dni po roku
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 15:19:53
|
|
|
|
pikaro
|
Štorkljica a ti greš slučajno v MS v P? Jaz moram v torek tudi tja,pa ne vem kdaj,kako,pojma nimam
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 15:20:15
|
|
|
|
mišk
|
Pikaro in veronikab, vedve očitno dans ponoč štartate!! Tudi v mojem trebuščku se je norenje zadnja dva dni kar malo umirilo. Do sedaj nisem sploh štela gibov čez dan, sedaj pa bom morala kar začet, ker se mi resnično zdi, da je prišlo do zatišja...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 15:22:34
|
|
|
|
detelja
|
a je šla direktorica-brigita danes v rim???? že cel dan je ni na vidiku....ajde, brigita, dihaj, dihaj-poooooooooottttttttttttttttiiiiiiiiiiiiissssssssssssskkkkkkkkkkaaaaaaaaaajjjjjjjjjj.....dihaj, dihaj, potiskaj......in čimprej sporoči novico
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 15:23:49
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro Štorkljica a ti greš slučajno v MS v P? Jaz moram v torek tudi tja,pa ne vem kdaj,kako,pojma nimam a ti si tudi iz prekmurja???? a ti tvoja gin. ni nič rekla, kdaj moraš bit v P? če greš na ctg greš v 1. nads. (tam so tudi porodne sobe)...pregled pa je drugače v pritličju tam kot je urgenca...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 15:25:46
|
|
|
|
ninica23
|
evo mene nazaj iz P nič posebnega se ne dogaja,še tisti popadki,ki jih je CTG zaznal v petek,so izginili neznano kam,spet vse mirno in tiho spi kot top-očitno je po meni,torej boma 2 velika zaspanca pri hiši... načakaš se pa v P-še sreča,da sem šla tolk zgodaj,da sem bila med prvimi,za mano je namreč nastala kar kolona jutri sledi pa spet ponovitev današnje situacije-torej,spet CTG! očitno so se mirni dnevi čakanja zaključili... aja,kaj mate ostale,ki ste čez rok,tut vsak dan CTG v P ali na 2 dni-meni je G rekla,da bom mela na 2 dni,dans mi je pa dežurna G rekla,da se bom mogla pridit vsak dan pokazat?!? hvala pozdravček vsem so in mamicam
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 15:28:36
|
|
|
|
mišk
|
Jst sem imela pri prvi nosečnosti, ko sem bila čez rok, ctg na vsaka 2 dni v porodnišnici.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 15:46:43
|
|
|
|
pikaro
|
Detelja nisem iz prekmurja,ampak blizu . G mi ni nič rekla,ne kdaj naj grem ne kam. Sem jo vprašala pa je rekla,zjutraj!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 16:05:07
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: pikaro Štorkljica a ti greš slučajno v MS v P? Jaz moram v torek tudi tja,pa ne vem kdaj,kako,pojma nimam a ti si tudi iz prekmurja???? a ti tvoja gin. ni nič rekla, kdaj moraš bit v P? če greš na ctg greš v 1. nads. (tam so tudi porodne sobe)...pregled pa je drugače v pritličju tam kot je urgenca... Punce - javlja se še ena Prekmurka , sicer živeča v LJ. LP, veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 17:25:27
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro Detelja nisem iz prekmurja,ampak blizu . G mi ni nič rekla,ne kdaj naj grem ne kam. Sem jo vprašala pa je rekla,zjutraj! pol ti pa svetujem, da greš tam okrog 9...ker prej itak ne dela gin. v ordinaciji...pojdi na ctg v 1. nad. pol pa itak greš nazaj dol pa moraš najprej počakat, da gin. uredi sprejem za bolnišnico in pol so na vrsti pregledi...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 17:25:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: pikaro Štorkljica a ti greš slučajno v MS v P? Jaz moram v torek tudi tja,pa ne vem kdaj,kako,pojma nimam a ti si tudi iz prekmurja???? a ti tvoja gin. ni nič rekla, kdaj moraš bit v P? če greš na ctg greš v 1. nads. (tam so tudi porodne sobe)...pregled pa je drugače v pritličju tam kot je urgenca... Punce - javlja se še ena Prekmurka , sicer živeča v LJ. LP, veronikab dobrodošla med nami...oglasi se kaj na naši strani - Pomurke...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 17:31:46
|
|
|
|
sonček85
|
Samo na hitro se vam javim ,da vas vse lepo pozdravim in vam sporočam da smo doma.Se veselo cartamo,mali je priden,pridno je ,ati in jaz sva več kot presrečna.nI POTREBNO ŠIROKO POVIJANJE,MAMI NI ŠIVANA ,VSE JE ŠLO KOT SEM SI ŽELELA. Porodno zgodbo napišem ko bo čas Junona vas vse lepo pozdravlja in mala je pravi cukr,mami se pa super drži,in verjetno grejo jutri ćže domov,prej mora dati še skozi UZ kolkov in da ne zlatenična HVALA VSEM ZA ČESTITKE,PESTKE IN VSE VSE VSE VSE VSE
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 26.4.2009 17:43:10
|
|
|
|
sonček85
|
pikaro34t Brigita23/ 38t 2/7 blueeyes /38t3d mišk /33t4d veronikab DEJMO PUNCE...ŠE MALO
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?