Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 21:59:39
|
|
|
|
Miška2006
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 22:20:54
|
|
|
|
brigita23
|
nočko vsem tudi iz moje strani lepo spite
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 5:41:40
|
|
|
|
Miška2006
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 7:26:35
|
|
|
|
veronikab
|
Dobro jutro Miška2006. Si pa rs zgodnja. Mi se danes spet odpravljamo na pregled v porodnišnico. Smo že 8 dni čez rok. Pa a vidimo, kj bodo danes lepega povedali. Lp, veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 7:28:16
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Dobro jutro Miška2006. Si pa rs zgodnja. Mi se danes spet odpravljamo na pregled v porodnišnico. Smo že 8 dni čez rok. Pa a vidimo, kj bodo danes lepega povedali. Lp, veronikab zgodnja,zgodnja držim pesti za pregled ....verjetno maš že vsega dovolj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:03:27
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina a katera ve kako je junonca naredila okvirje za slike od malčkov?? Mam slikco Zare Marie pa ne vem kako jo noter dat... v enem programu je naredila mislim, da v jasc paint shop pro 9...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:04:10
|
|
|
|
brigita23
|
DOBRO JUTRO Danes malo bolj zdrav zajtrk ...pa dober tek
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:05:12
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Detelja kak je kaj tvoja MAja? Že pančka? Joj kak že jaz komaj čakam svojo štručko, da se bomo cartali...iiiiiii Je pridna ponoči, vama pusti kaj spati? Ste se že kaj vozičkali? moja maja je zelo pridna (morm hitr potrkat po lesu )...včeraj smo bili na prvem sprehodu..je pančkala...pol zvečer pa se je nažirala z mlekcom pol pa je mal bruhuhu ampak se sploh ni oglasila...mal joče, če je lačna ali če je plenička polna...drugače pa bistro gleda ali pa spi
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:07:28
|
|
|
|
brigita23
|
Jutro punce Evo mi še vedno 2V1 kljub včerajšnji generalni in naporom ....me pa bolijo danes kolki ko , nisem ponoči prav nič fajn spala, sem se iz ene strani na drugo premetavala . Kako ste ve???? Vaši bušiji, no mamice vaši sončki? Zgleda da bo danes en lep dan, kljub temu da je bilo napovedano slabo vreme .... Jst bom danes vrjetno bolj zunaj, sploh če bo lepo vreme kot se kaže.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:07:35
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4 vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet aja ...no junonca je rekla, da je full lačna, ker ni od prejšnega dneva od 22h nič jedla...pa šivana je bila in je rekla da peče ko ....bogica, jst upam da jo kmalu preneha bolet, sicer pa tahuje je za njo, zdej jo čakajo sam še lepe stvari tudi jaz sem bila...imam 5 šivov..že je več kot teden dni od poroda pa še vedno boli ko hudič...danes pa mi je počil še on šlauf za sedet... boga ...kje pa si kupila šlauf? to je fajn tudi če maš hemeroide ne pa to je ta navaden šlauf za otroke za kopanje...v baby centru je moj kupil...v bolnici imajo fajn mehke sam ne vem če se ti splača kupit za kratek čas...če boš slučajno rezana pa te bo ful bolelo pa ne boš prišla do bivacn spreja si kupi bivacin prašek ali pa panten plus kremico...pomaga...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:08:26
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Detelja kak je kaj tvoja MAja? Že pančka? Joj kak že jaz komaj čakam svojo štručko, da se bomo cartali...iiiiiii Je pridna ponoči, vama pusti kaj spati? Ste se že kaj vozičkali? moja maja je zelo pridna (morm hitr potrkat po lesu )...včeraj smo bili na prvem sprehodu..je pančkala...pol zvečer pa se je nažirala z mlekcom pol pa je mal bruhuhu ampak se sploh ni oglasila...mal joče, če je lačna ali če je plenička polna...drugače pa bistro gleda ali pa spi detelja junonca se zahvaljuje za nasvet z bivacinom in te lepo pozdravlja .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:09:19
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček vse sporoča da vas pogreša in vas pozdravlja tudi me njo pogrešamo in ji lepe sončke pozdrave vračamo...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:10:54
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4 vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet aja ...no junonca je rekla, da je full lačna, ker ni od prejšnega dneva od 22h nič jedla...pa šivana je bila in je rekla da peče ko ....bogica, jst upam da jo kmalu preneha bolet, sicer pa tahuje je za njo, zdej jo čakajo sam še lepe stvari tudi jaz sem bila...imam 5 šivov..že je več kot teden dni od poroda pa še vedno boli ko hudič...danes pa mi je počil še on šlauf za sedet... boga ...kje pa si kupila šlauf? to je fajn tudi če maš hemeroide ne pa to je ta navaden šlauf za otroke za kopanje...v baby centru je moj kupil...v bolnici imajo fajn mehke sam ne vem če se ti splača kupit za kratek čas...če boš slučajno rezana pa te bo ful bolelo pa ne boš prišla do bivacn spreja si kupi bivacin prašek ali pa panten plus kremico...pomaga... Aha no sem misla da je kak poseben šlauf , sprej ase pa ne da več kupit mi je zadnjič v lekarni rekla....baje samo na recept ...bom svojega dr prosila, če bo potrebno, bepanten pa tako mam. Super da je vaša čebelica tako pridna in da ste že bile na sprehodu ...joj kok čas beži a ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:11:34
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček vse sporoča da vas pogreša in vas pozdravlja tudi me njo pogrešamo in ji lepe sončke pozdrave vračamo... ji bom javila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:11:35
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Jutro punce Evo mi še vedno 2V1 kljub včerajšnji generalni in naporom ....me pa bolijo danes kolki ko , nisem ponoči prav nič fajn spala, sem se iz ene strani na drugo premetavala . Kako ste ve???? Vaši bušiji, no mamice vaši sončki? Zgleda da bo danes en lep dan, kljub temu da je bilo napovedano slabo vreme .... Jst bom danes vrjetno bolj zunaj, sploh če bo lepo vreme kot se kaže. super, da bo lepo vreme...bomo šli spet danes mal ven z našo čbelco vem, da je to logično ampak moram vseeno povedat, ko gledam najino prečudovito hčerkico se je ne morem nagledat kako sladko - neopisno lepo bitje je to...še zdaj se sprašujem, kako je možno, da je bil tako velik otrok v mojem bušiju.... ko je zvečer ati mamo malo k sebi stisnil je rekel "a buščija pa malo pogrešam"
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:12:38
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Detelja kak je kaj tvoja MAja? Že pančka? Joj kak že jaz komaj čakam svojo štručko, da se bomo cartali...iiiiiii Je pridna ponoči, vama pusti kaj spati? Ste se že kaj vozičkali? moja maja je zelo pridna (morm hitr potrkat po lesu )...včeraj smo bili na prvem sprehodu..je pančkala...pol zvečer pa se je nažirala z mlekcom pol pa je mal bruhuhu ampak se sploh ni oglasila...mal joče, če je lačna ali če je plenička polna...drugače pa bistro gleda ali pa spi detelja junonca se zahvaljuje za nasvet z bivacinom in te lepo pozdravlja . hvala...saj če ne bo dobila bivacin spreja kot sem že rekla prašek tudi ful pomaga...naj zvečer ko se stušira da noge narazen pa jo lubi lepo posipa pa bo super...ali pa bepanten plus kremica...jaz vedno ko grem na wc si mal namažem šive...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:12:59
|
|
|
|
brigita23
|
detelja a ti znaš dat slikco gor pa v okvirček??? Jst jo mam na telefonu od junonine tamale, sam nimam kabla, frutolinca jo ma tudi sam jo pa gor ne zna dat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:13:53
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4 vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet aja ...no junonca je rekla, da je full lačna, ker ni od prejšnega dneva od 22h nič jedla...pa šivana je bila in je rekla da peče ko ....bogica, jst upam da jo kmalu preneha bolet, sicer pa tahuje je za njo, zdej jo čakajo sam še lepe stvari tudi jaz sem bila...imam 5 šivov..že je več kot teden dni od poroda pa še vedno boli ko hudič...danes pa mi je počil še on šlauf za sedet... boga ...kje pa si kupila šlauf? to je fajn tudi če maš hemeroide ne pa to je ta navaden šlauf za otroke za kopanje...v baby centru je moj kupil...v bolnici imajo fajn mehke sam ne vem če se ti splača kupit za kratek čas...če boš slučajno rezana pa te bo ful bolelo pa ne boš prišla do bivacn spreja si kupi bivacin prašek ali pa panten plus kremico...pomaga... Aha no sem misla da je kak poseben šlauf , sprej ase pa ne da več kupit mi je zadnjič v lekarni rekla....baje samo na recept ...bom svojega dr prosila, če bo potrebno, bepanten pa tako mam. Super da je vaša čebelica tako pridna in da ste že bile na sprehodu ...joj kok čas beži a ne meni so rekli, da če v kaki privat lekarni zatežiš ti ga baje prodajo, mislim bivacin sprej...drugače pa ne vem kje se da dobit...meni ga je ena prodala, kje pa ga je dobila pa ne vem...glavno je da pomaga
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:14:38
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja a ti znaš dat slikco gor pa v okvirček??? Jst jo mam na telefonu od junonine tamale, sam nimam kabla, frutolinca jo ma tudi sam jo pa gor ne zna dat ej ne znam jaz delat z tem programom...sorry...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:15:37
|
|
|
|
detelja
|
Nalini vidim, da si prijavljena...kako si kaj? kaj dogaja?...že en teden govorim, da te bom mal poklicala pa mi še danes ni uspelo saj veš kako je...ko želiš pride vedno nekaj vmes...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:16:39
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Jutro punce Evo mi še vedno 2V1 kljub včerajšnji generalni in naporom ....me pa bolijo danes kolki ko , nisem ponoči prav nič fajn spala, sem se iz ene strani na drugo premetavala . Kako ste ve???? Vaši bušiji, no mamice vaši sončki? Zgleda da bo danes en lep dan, kljub temu da je bilo napovedano slabo vreme .... Jst bom danes vrjetno bolj zunaj, sploh če bo lepo vreme kot se kaže. super, da bo lepo vreme...bomo šli spet danes mal ven z našo čbelco vem, da je to logično ampak moram vseeno povedat, ko gledam najino prečudovito hčerkico se je ne morem nagledat kako sladko - neopisno lepo bitje je to...še zdaj se sprašujem, kako je možno, da je bil tako velik otrok v mojem bušiju.... ...kak lepo, mam kr solzne učke, jst tudi komaj čakam našega metuljčka/metuljčico, pa po moje bo po kg, kr vaši Maji konkurirala ko je zvečer ati mamo malo k sebi stisnil je rekel "a buščija pa malo pogrešam" ...a ti je že šel ful dol buši??? Kok kg si pa zgubla, no pa ti si bla itak suhica, te je bil sam buši
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:17:38
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja a ti znaš dat slikco gor pa v okvirček??? Jst jo mam na telefonu od junonine tamale, sam nimam kabla, frutolinca jo ma tudi sam jo pa gor ne zna dat bomo že nekaj, čene bo pa sonček ko pride čez kakšen dan iz P, dala gor ej ne znam jaz delat z tem programom...sorry...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:18:37
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4 vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet aja ...no junonca je rekla, da je full lačna, ker ni od prejšnega dneva od 22h nič jedla...pa šivana je bila in je rekla da peče ko ....bogica, jst upam da jo kmalu preneha bolet, sicer pa tahuje je za njo, zdej jo čakajo sam še lepe stvari tudi jaz sem bila...imam 5 šivov..že je več kot teden dni od poroda pa še vedno boli ko hudič...danes pa mi je počil še on šlauf za sedet... boga ...kje pa si kupila šlauf? to je fajn tudi če maš hemeroide ne pa to je ta navaden šlauf za otroke za kopanje...v baby centru je moj kupil...v bolnici imajo fajn mehke sam ne vem če se ti splača kupit za kratek čas...če boš slučajno rezana pa te bo ful bolelo pa ne boš prišla do bivacn spreja si kupi bivacin prašek ali pa panten plus kremico...pomaga... Aha no sem misla da je kak poseben šlauf , sprej ase pa ne da več kupit mi je zadnjič v lekarni rekla....baje samo na recept ...bom svojega dr prosila, če bo potrebno, bepanten pa tako mam. Super da je vaša čebelica tako pridna in da ste že bile na sprehodu ...joj kok čas beži a ne meni so rekli, da če v kaki privat lekarni zatežiš ti ga baje prodajo, mislim bivacin sprej...drugače pa ne vem kje se da dobit...meni ga je ena prodala, kje pa ga je dobila pa ne vem...glavno je da pomaga ja normalno
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 25.4.2009 8:19:13
|
|
|
|
brigita23
|
zdej si grem pa čokolino naredit , sma lačna z bebijem
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?