|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
19.4.2009 12:38:42   
mateyka
viator user posted image za Urško user posted image
za Laro bi pa jaz kar privat vrtec odprla z Inaro skupaj in Leo kot vzgojiteljico user posted image
ja, to so sandalci, ne superge. čeprav, supergice - ma ene platnene ful lepe najkice od farmor user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
19.4.2009 13:00:37   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

viator user posted image za Urško user posted image
za Laro bi pa jaz kar privat vrtec odprla z Inaro skupaj in Leo kot vzgojiteljico user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja, to bi šlo, ja. Lea kar obvlada tale posel z otroci, ni kaj.

Uni sandalce od Nike sem pogledala, so super. Samo če sem prav pogledala imajo samo še 22 številko, al sem kaj zgrešila. 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
19.4.2009 17:36:39   
mateyka
Uni sandalce od Nike sem pogledala, so super. Samo če sem prav pogledala imajo samo še 22 številko, al sem kaj zgrešila.

ja, v tej barvi, ki sem jih prej pokazala. majo pa tele turkizno/modre/oražne žabice v raznih številkah in so drugače iste (so pa 18 evrov - po moje tud ugodno):
user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
19.4.2009 19:32:23   
natasaom
dan..kadarkoli pogledam sem gor ni nobene,,kako ste kaj? matejka vidim,da si ti v slo-najbrž že neki časa..ja,jasej vem,da sem čist ven padla,,kaj naj..dela mam polno kišto,,velik smo na zraku veselo vozičkam,,zares uživam..sandalce so pa res fletneuser posted image

no,upam,da se še kdaj zberemo kje..mejte se skrajno lepo user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
19.4.2009 23:04:24   
Laubica
VIATOR-čestitke za hčerkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
20.4.2009 17:45:20   
stephany
S Klemnom sva doma. V soboto je zakuril, očke so postale gnojne, iz nosu gnojni izcedek, pa sva šla kar lepo k dežurcu in potem po AB. Tokrat imamo prvič Amoksiklav, doslej 2x Hiconcil. Vročina je padla v enem dnevu, očke so boljše, iz noska pa še kar teče, pa kašlja revež tudi še zelo. Jutri imava kontrolo, potem bomo pa videli za naprej.
Viator - user posted image user posted image user posted image  za vpis, ti verjamem, da je velika skrb mimo. Vrtec pa tudi bo, boš videla user posted image

Hojla, Mateyka, ti pa zaposlena kot vedno... Sandalčki so pa ful luštni, so mi všeč.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
20.4.2009 17:49:34   
stephany
A vam nekaj pokažem? Tole sva pa s Klemnom spekla. Kako rad mi pomaga dajat stvari v skledo in potem mešat.. Upam, da ne bo prehitro zgubil veselja user posted image .

user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
20.4.2009 22:26:10   
KT
Evo, še mene po dolgem času. Sem ravno prifrčala. Rajš ne bom "težila" s tem kje vse sem se preganjala user posted image V kratkem pa samo še v London skočim za nekaj dni, potem pa upam, da bo nekaj časa MIRRRRR user posted image

Viator user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vrtec. Da ne pozabim - BRAVO Urška, frajerka user posted image user posted image user posted image

natasaom kake lušne slikce, sončici mali user posted image user posted image user posted image

mateyka odlični nakupi, bomba user posted image Navkljub trenutnemu kislemu vremenu imam občutek, da postaja topleje - torej se kmalu vidimo, ane user posted image

hanna carica si, da takole za nas poskrbiš in misliš na vse user posted image Tale emšo je res en user posted image

stephany kak je Klemen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - evo, takoj en kamion ladybirds, da se naš mali "kuharček" pozdravi.

Naj za trenutek odloži delo.... user posted image - julci - javi se kaj!

Tedi77 - DOBRODOŠLA! Napiši kako se kaj rihtata z Nežo.

Nč, grem spat, sem taka kot bi me nekdo pretepel.

< Sporočilo je popravil KT -- 20.4.2009 22:27:23 >

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
21.4.2009 13:29:15   
mateyka
stephany naša tudi rada kuha 100 na uro. samo se mi zdi da je to stvar staršev ali jim bo kuhanje ok, ko bodo večji. moja sestrična ma tamalo, ki so jo vedno sistematično vključevali v družinsko kuhanje in pri 11h zna sama skuhat eno enostavno kosilo in dela super zajtrke - za vikend redno pinaša mami in očiju zajtrk v posteljo. mmm, jaz bi tudi user posted image

KT, ja zdaj pa res kmalu na eni kavi - zeeelo kmalu! user posted image
natasaom, jaz sem zelo vesel zate. sem šele ko si jo rodila dojela, samo hej - jupi user posted image jaz bi takoj mela še kakega, če bi bil mož z nami. tko bo pa treba mal počakat.. bom meditirala na dvojčke - da ne bom časa zgubljala user posted image dodi mi lahko da kak nasvet I suppose, ma že nekaj izkušenj z njimi user posted image ja, dodi - tud zate sem zelo vesela. sem pa zvedela, da maš nov trebušček prvo v časopisu user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 21.4.2009 13:33:02 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
21.4.2009 17:18:07   
julci
Naj za trenutek odloži delo.... user posted image - julci - javi se kaj!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo pozdravljene,sem mislala no pa ja niso nedeljske čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dnevi mi gredo s svetlobno hitrostjo mimo,pa vsak dan je neki,pa na obhajilo se pripravljamo,tako da mamo kr pestro.user posted image na vas se pa vsak dan spomnem,pa vas zvečer na hitro preberem,več kaj pa skor ne utegnem.Ma saj vem sami izgovori,user posted image se bom popravla,oblubim.

Naša Zala je taka čvekapostala,taj pa taj ponovi kako hudo besedo,da se morem orng pazit,da ne rečem katere sočne,ker kr ponavlja.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
21.4.2009 20:11:55   
natasaom
a pa vi veste da je lia v super mami user posted image  

ljubljančanke--ko boste šle na kavo,bi se prštulila,,a lahk??

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
21.4.2009 22:29:41   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

Jaaaaaaaaaaaa, natasaom pridi - jebeštrga bomo celo žurko nardile samo, da vas vidmo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce moje, mal še počakmo, da ornk zasije tole sonce in potem gas na kavico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
22.4.2009 14:28:24   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

Jaaaaaaaaaaaa, natasaom pridi - jebeštrga bomo celo žurko nardile samo, da vas vidmo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce moje, mal še počakmo, da ornk zasije tole sonce in potem gas na kavico user posted image user posted image user posted image

Se čisto strinjam, z vsem.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , julci, jaz moram tudi pošteno pazit...glede kakih sočnejših izrazov...ker jih ponovi..seveda perfektno, tako da je vsem v okolico jasno, za kaj greuser posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
22.4.2009 20:51:25   
natasaom
no,pol mi pa javte kdaj se bote zmenle,a ma kera mojo cifro? pa sej vsak dan pogledam kaj se vam dogaja-sam pišem bolj malouser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
23.4.2009 11:27:21   
mateyka
kje bo ta kava in kdo vse vabi?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
23.4.2009 13:22:04   
dodi
Matejka-ja moj trebušček raste,skače in  valovi....še malo pa bo...

V soboto gremo na srečanje družin aninega sklada v Šentjakob...drugače smo po starem,šola,otroci,kmetija,rožce....pa seveda tud mož....pa no se nam kar dogaja....10-maja imamo obhajilo in gresta naši ta veliki dvojčici...bo pestro...
Toliko da se vam javim-kaj več pa ob priliki....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
23.4.2009 22:15:09   
hanna1
user posted image user posted image kolk je bilo mrzlo danesuser posted image user posted image .....ste pa pridne,že kr delate nekaj,jaz šele lopato iščem user posted image ...sem pa bila dons v SG in vsepovsod in vidim,da so kar pred nami,ki smo itak zaplankani...trenutno imamo tako razsute ceste in povsod nekaj popravljajo,da se je že podvig kam peljatuser posted image ...drgač smo kar v redu,mene malo grlo boli....tamala je pa postala pravi teroristuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
24.4.2009 11:39:55   
Laubica
Dan -samo na brzino da povem da mi je z prehrano uspelo malčku železo izboljšat-joj kako sem srečna,pa danes ima 1.5 leta ,pa mojga brata ni že 2 leti ,pa še najboljša prijateljica praznuje rd.Tak da je naporen dan 

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
24.4.2009 11:44:11   
Tedi77
Hej!
Tale dež nama ni po volji. Z Nežo sva vajeni dolgih sprehodov, danes pa bova prisiljeni ostati doma. Se igrava, poslušava muziko, bereva knjige, pleševa, telovadiva, potem pa meni že zmanjka idej, kaj početi s 5-mesečnim dojenčkom, da mu ni dolgčas. No, pa tudi Neža se naveliča in vmes malo zadrema kar v igralnici. Skratka, življenje z otročkom je iz dneva v dan bolj pestro in kje so tisti dnevi, ko je ves čas samo spala.
No, če boste kofetkale, bi se vam pridružila, če mi bo lokacija in čas ustrezal. Kot vidim, smo iz cele Slovenije, tako, da bo organizacija kave pravi podvig. 

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
24.4.2009 13:06:31   
makala
Samo da se na hitro malo javim. Sem še v službi, no pol pa 3 dni prosto. Hura.
Tud jst bi bla za kavico in daljši čvek, se že veselim.
No jutri "lepotne" priprave za nedeljsko birmo. Pecivo sem naročila pri eni sodelavki, ki res izvrstno peče.
Samo, da ne bo dež, napoved je kar dobra.

Lp

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
24.4.2009 14:13:13   
hanna1
Tedi77 pozdravljenauser posted image user posted image user posted image ...kako je lepo ko se še taki malčki,pa vse jim je zanimivo...kar uživaj čimveč z njo,ko tako hitro mineeeeeeeeeeeeuser posted image ...ko zdaj gledam mamice s takimi majhnimi v vozičkih,kar ne morem dojet,kam je čas pobegniluser posted image ....makala,upam,da so bile priprave čimmanj stresne in lepo praznovanje vam želim user posted image user posted image ...Laubica,bravo za Timona....a 1,5 leta je žeuser posted image user posted image user posted image ,vse najboljše njemu,tvoji prijateljici in upam,da je spomin na bratovo smrt že manj bolečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mateyka,lepe sandalčke imaš nagledane in upam,da vama dobro lavfa...kako je pa kaj oče.....viator,a tvoja tastarejša pa že v srednjo šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da ji je uspelo prit na šolo,kamor je želelauser posted image user posted image ...stephany,a je še kej ostalo od...zebrinega peciva,mislim......ga še nisem delala,tebi je pa prečudovito uspeluser posted image user posted image user posted image user posted image ,verjetno zato,ker je Klemen pomagaluser posted image .....KT,ti pa kar tam okrog po mrzlem Severu,če sem prav špegala pri junijkahuser posted image ,bo še Alina postala prava svetovna popotnic poleg tebeuser posted image ...kako pa kaj gorenjke...neli,dodi in natasaom itak pestro in časa najbrž skoz zmanjkuje,pa pozdravček še dašabini in lumpi user posted image .....eeeee,sem hotla sam povedat,da sem se danes vozila v snegu,mama je pa skakljala v čevljihuser posted image do vhoda v hišo,ker v sredo,ko je šla k meni,je bilo takoooooo čudovito vremeuser posted image user posted image user posted image

julci,kako kajuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
24.4.2009 14:38:54   
stephany
Tako, midva sva od zdravnika, sva imela danes kontrolo. Bolniško smo z današnjim dnem zaključili, delat grem pa šele v torek, ker je v ponedeljek praznik user posted image . Sicer še Klemi malo smrka, pa kar precej kašlja, ampak to še zna trajat. Driska, ki jo je dobil zaradi AB se tudi počasi končuje. Upam, da bodo tile trije dnevi sedaj bolj podobni dopustu, ker ta teden je bil zelo naporen.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
24.4.2009 15:41:30   
viator
Živjo, konzervice..

evo, jaz pakiram...za par dni gremo na dopust.

Stephany..upam, da bodo naslednji dnevi bolj dopustniškiuser posted image , pa da bo Klemen kmalu čisto zdrav.

Kava - se bomo zmenile kaj, ni vrag da ne bo lepše vreme, a ne KT, Mateyka, Natasa, pa še katera...upam.

Natasa - lahko mi pošlješ mobi cifro na ZS, če hočeš, da se slišimo.

Skratka, lepo se imejte, uživajte čez praznikeuser posted image .

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
24.4.2009 15:57:59   
stephany
user posted image Timon in mamica Laubica - vse najboljše za obmesečnico!

Pošiljam ti pa še user posted image user posted image user posted image  , da obletnico čim lažje preživiš...

< Sporočilo je popravil stephany -- 24.4.2009 16:01:51 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
24.4.2009 16:07:58   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: viator
Živjo, konzervice..
evo, jaz pakiram...za par dni gremo na dopust.

Viator & co. - UŽIIIVAAJTEEEE!!!
Pa hvala za lepe želje. Tudi jaz upam, da bomo kmalu čisto zdravi...

Hanna - si moreš mislit, nič peciva ni ostalo user posted image . Mi je pa res uspelo, sem bila zadovoljna.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?