hanna1
|
Tedi77 pozdravljena ...kako je lepo ko se še taki malčki,pa vse jim je zanimivo...kar uživaj čimveč z njo,ko tako hitro mineeeeeeeeeeee ...ko zdaj gledam mamice s takimi majhnimi v vozičkih,kar ne morem dojet,kam je čas pobegnil ....makala,upam,da so bile priprave čimmanj stresne in lepo praznovanje vam želim ...Laubica,bravo za Timona....a 1,5 leta je že ,vse najboljše njemu,tvoji prijateljici in upam,da je spomin na bratovo smrt že manj boleč mateyka,lepe sandalčke imaš nagledane in upam,da vama dobro lavfa...kako je pa kaj oče.....viator,a tvoja tastarejša pa že v srednjo šolo ,da ji je uspelo prit na šolo,kamor je želela ...stephany,a je še kej ostalo od...zebrinega peciva,mislim......ga še nisem delala,tebi je pa prečudovito uspel ,verjetno zato,ker je Klemen pomagal .....KT,ti pa kar tam okrog po mrzlem Severu,če sem prav špegala pri junijkah ,bo še Alina postala prava svetovna popotnic poleg tebe ...kako pa kaj gorenjke...neli,dodi in natasaom itak pestro in časa najbrž skoz zmanjkuje,pa pozdravček še dašabini in lumpi .....eeeee,sem hotla sam povedat,da sem se danes vozila v snegu,mama je pa skakljala v čevljih do vhoda v hišo,ker v sredo,ko je šla k meni,je bilo takoooooo čudovito vreme julci,kako kaj