Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 13:33:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: tims Metuljček, veš da bom povedala, kaj imajo za jest. Upam, da bo kej dobrga. Ti, kakšne norice omenjaš? A to mojo Nino misliš? Kaj hudiča sem jest spustila ? Almera je bila v sredo pri Todi, kjer sta z Borom lovila norice. Ajaaaaaaa. Zdej bom pa lahko Ninino tečnobo pripisovala prihajajočim noricam ali pa kar zobkom , saj veš, ali je pa lačna
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 24.4.2009 13:34:09 >
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 13:34:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
Vau, počasi, ampak res počasi jadramo proti 200-tki. Katera odpre 11. del?
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 13:36:56
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Vau, počasi, ampak res počasi jadramo proti 200-tki. Katera odpre 11. del? A ga ni majuska rezervirala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 13:37:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 13:38:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pigama IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Vau, počasi, ampak res počasi jadramo proti 200-tki. Katera odpre 11. del? A ga ni majuska rezervirala Menda res.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 13:39:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Evo, zdaj bom pa popizdila!!! Sem šla po eno punčko v vrtec v Anino skupino, ker smo zmenjeni, da jo ob petkih jaz pobiram poleg Ane, ki je doma (uf!) in sprašujem vzg., ki je tudi v tej komisiji, če so že sestankovali. Ja, že na začetku tedna. In jaz rečem, da zakaj pa potem na upravi lažejo, da še niso .... In reče enako kot na upravi, da sedaj vse računalnik ureja in da bomo v torek dobili pošto. Zdaj pa ne vem, koga imajo za norca: v torek bodo odločbe, danes pa še nič ne vedo. Kao. Kaj a bodo čez vikend delali??? Oni nč, računalnik bo delal. Matr, tak računalnik, ki potem sam stiska odločbe in še kuvertira bi pa tudi jaz rabila na koncu ocenjevalnega obdobja. Pa ti??Misliš, da bi ga nam posodili???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 13:40:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 13:42:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 13:44:29
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica saj veš, ali je pa lačna To pa itak. Sem se prej z Almero pogovarjala in imam resno na sumu ušeska. Ves čas se nekaj vleče in zbudi se prav v joku. Mogoče jo pa matrajo, pa zarad tega ne more spat . Bom vidla čez vikend kako bo in če se bo še naprej tako zbujala, pa še ušeska vlekla, jo bom pa pelala pokazat. Mogoče ji pa ta AB ni kaj dost pomagal.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 13:45:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
A veste, da se je zgodil čudež??? Cukra doma mi je zmanjkal.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 13:57:16
|
|
|
|
lex
|
neboglasnica samo zate če bi bila kje bližje bi ti prinesla pravo. ker če zmanjka cukra je res
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 13:59:20
|
|
|
|
lili3
|
Pozdravljene, moj mali spi, čakam da se zbudi in poje kosilo pol pa malo ven. Držim pesti, za vse ki čakate pozitiven odgovoro za vrtec. Regres, joj pri nas tud ne vem če bo, je firma kr v krizi, zdaj imamo 32 urni delovnik. Jaz močno upam, da bo, bi blo fajn da kaj kapne v žep. Mojcek, a pri vas je že 100% da ga ne bo? Pa za Živo, da je pojedla celo kosilo. Jaz tudi opažam, da Aljaž zadnje čase štrajka pri sadju, ampak zaenkrat še kr neki poje, se pa vidi da je raje kaj drugega. lepo gugalnico je to ati naredil. Sandrine, lepe mere Tjana, a da zobeka pa še nimate nobenega? Ja, upam da se Celjanke kaj dobimo v maju, se bomo zmenile. Rebeca, upam da tečkasto obdobje pri Irayi čimprej mine, pa da se boš naspala malo. A je bilo včeraj kaj z masažo al si izvisela? Nič, šibam, se je že zbudil.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 14:06:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 14:08:53
|
|
|
|
tims
|
Midve sva tud že pojedle kosilo . Regres - jaz sem že pozabila, da sem ga dobila . Ga je bilo za moje pojme čiiiiist premal . Neboglasnica, prid k men, je še neki biskvita ostal. Evo, pa še majčko za Saro lahko vzameš.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 14:19:47
|
|
|
|
AAA
|
Dan, da poročam.... dobili odločbo iz vrtca... 2. v čakalni vrsti. V našem kraju itak ne bomo dobili tudi če pridemo not ampak vsaj v Šentvidu oz. v Šiški. Meni je važno, da imam otroka kam dat. Se bomo že zorganiziral. Sedaj me samo še skrbi kam z njim čez poletje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 14:24:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 14:45:17
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: AAA Dan, da poročam.... dobili odločbo iz vrtca... 2. v čakalni vrsti. V našem kraju itak ne bomo dobili tudi če pridemo not ampak vsaj v Šentvidu oz. v Šiški. Meni je važno, da imam otroka kam dat. Se bomo že zorganiziral. Sedaj me samo še skrbi kam z njim čez poletje. Ej mogoče je pa še kdo tak kot populis, da je pisal prošnje na žnj vrtcev in bo odpovedal, pa pridete not držim pesti . Moja soseda je tud danes dobila pismo, pa je ni bilo doma, tako da ima tud listek za na pošto , to pa ni dobro vse neki z listki okol hodite
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 14:55:07
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: AAA Dan, da poročam.... dobili odločbo iz vrtca... 2. v čakalni vrsti. V našem kraju itak ne bomo dobili tudi če pridemo not ampak vsaj v Šentvidu oz. v Šiški. Meni je važno, da imam otroka kam dat. Se bomo že zorganiziral. Sedaj me samo še skrbi kam z njim čez poletje. Ej mogoče je pa še kdo tak kot populis, da je pisal prošnje na žnj vrtcev in bo odpovedal, pa pridete not držim pesti . Moja soseda je tud danes dobila pismo, pa je ni bilo doma, tako da ima tud listek za na pošto , to pa ni dobro vse neki z listki okol hodite Se pri ta starejšem sem bila prvo leto 1. na čakalni za Šentvid in 85. za Brod. Drugo leto, ko smo ga pa vpisali za Brod je bil pa 2. v čakalni vrsti. Mi direktno sploh nikol nismo prišli. Upam, samo da se bosta dva čimprej skenslala.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 15:11:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: AAA Dan, da poročam.... dobili odločbo iz vrtca... 2. v čakalni vrsti. V našem kraju itak ne bomo dobili tudi če pridemo not ampak vsaj v Šentvidu oz. v Šiški. Meni je važno, da imam otroka kam dat. Se bomo že zorganiziral. Sedaj me samo še skrbi kam z njim čez poletje. Ej mogoče je pa še kdo tak kot populis, da je pisal prošnje na žnj vrtcev in bo odpovedal, pa pridete not držim pesti . Moja soseda je tud danes dobila pismo, pa je ni bilo doma, tako da ima tud listek za na pošto , to pa ni dobro vse neki z listki okol hodite AAA: sem prepričana, da boste noter prišli, ker sigurno je kar nekaj staršev, ki so na več koncev dali prošnjo. Očitno drži Populisina trditev, da danes dobivajo pošto tisti, ki so dobili zavrnjeno. Torej ste noter, če si sploh oddala prijavo ( ).
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 15:12:48
|
|
|
|
neboglasnica
|
Lex: hvala, hvala, takoj se mi je cukr dvignil. Tims: kmalu pridem, ker mi mala teži.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 15:42:50
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Čakajoč, da se Anja prebudi iz popoldanskega dremeža (in greva končno ven - se celo sonce kaže ), sem prišla mal počekirat. Ne morem verjet, da šopamo že proti 200tki - vau, smo pridne Tole ste videle? 3. festival družin - Postojnska jama, 17. 5. - veselo bo, baje: KLIKNI
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 15:45:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 lepo gugalnico je to ati naredil. , pa tu se samo spodnji del vidi --- čakaj, da enkrat fotknem celo konstrukcijo. Bom potem, ko bo zraven še hiška - nekaj takega imamo v mislih: ali Samo mora tamaučica še malce zrast, da bo sploh aktualna tale hiška ... je pa tko kjut, se vam ne zdi?
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 24.4.2009 15:46:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
Nekaj svežih novičk: Susan Boyle (čudežni glas iskanja zvezd na Britain's Got Talent) & njena transformacija: 1. takole se je začelo, ko je vse začarala s super izvedbo pesmi "I Dreamed a Dream" iz Les Miserablov - Nesrečnikov: KLIKNI 2. prva sprememba - urejene obrvi, razgibana oblačila: rožnata obleka & usnjena jakna: KLIKNI 3. najnovejše - postala je rjavolaska: KLIKNI Zdaj jo dajo samo še na eno dieto, pa bo iz grdega račka postala sexy pevka srednjih let ... me prav zanima, kako se bo tole odvijalo ... in btw: kdaj je njen naslednji nastop, katera ve??? Za vse fenice: sexy Wentworth Miller: KLIKNI
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 15:51:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Alja in ....?mi_2Ime za bratcaAlex (
30%)
Luka (
38%)
nič od naštetega (
32%)
Število vseh glasov: 255Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!