sasa79
|
Jaz sicer tudi grem roditi v Celje, ampak ko sem bila zdej že dvakrat po dva dni not (po nepotrebnem in to drugič zaradi dr. Korena), sem se pa kr mal zamislila. Sicer so babice bile kar vredu, ampak zdravniki? Meni se sicer ne zdi normalno, da so eni dali gel, ker se še ni odpirala, popadke pa je že imela(čez rok je že tudi bila), naslednji dan pa ji ga niso dali, ker je bila količina gela za tisti dan že prekoračena. Halo? Pa eni so dali umetne popadke šele 19 dan po roku. V glavnem kolko sem poslušala punce ni bila nobena zadovoljna. Logično pa je, da tiste ko pa niste imele problemov, ste pa bile zadovoljne. Ma sej po moje nobena p. ni brez napak. V vsaki so ene zadovoljne, druge pač ne. Mi je čudno tudi to, da je moja g., ki me spremlja že 9m., rekla da bi jaz mogla imeti CR, v Celju pa mi je dr. Koren rekel da ga ne bom imela. Ne vem, po mojem on že ne ve kaj je boljše za mene, če me prvič vidi. Ja, to pa delaj zato, ker je CR drag in potem ko si že čist izmučena od popadkov in res vidijo, da drugače ne gre, ti ga pa naredijo. V glavnem upam, da bo vse vredu, kljub temu kar sem videla in da bo to vseeno moja lepa izkušna. Pa upam, da bo kmalu, ker je danes že moj PDP (po mojih izračunih). Lepo se imejte!