|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II ne pričakujemo aprila 2009
23.4.2009 16:45:21   
sarar
ojla punce. moje user posted image še ni, no pa saj bi morala v soboto šele prit.je pa nekaj druzga kar me matra... pred par dnevi me je nekaj časa matralo pri jajčnikih ko da jo bom ravno dobila, potem je nehalo, zdaj dva dni pred user posted image  pa spet. kot da jo bo dubla. user posted image  upam da ne, ker ta naš seznamček je res bogi...
polho3006 a si že delala test?
chi_pita, hvala za vzpodbudo.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
23.4.2009 17:07:26   
polho3006
Šla sem kupit CB in škatlico sem že tudi odprla, naprej pa...si ne upam.  Dokler user posted image  ni ostaja upanje na user posted image , če grem pa delat test in bo - pote pa....Saj vem da če bo pokazal - ni panike, saj na user posted image  delava šele dobre tri mesece in bilo bi prelepo da bi bilo res.
Karkoli se bo dogajalo z mano, ali bo user posted image  ali pa user posted image  vam sporočim.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
23.4.2009 17:33:47   
tijana24
Kako kaže test polhouser posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
23.4.2009 18:01:37   
sarar
No daj polho napiši kaj se kaj dogaja... nas pa rada puščaš v radovednosti. upam da se kaj seznamček izboljša

(odgovor članu tijana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
23.4.2009 18:43:38   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: tijana24

user posted image  še ni prišla, jaz pa...še tudi nisem naredila testa. Ko zberem pogum vam takoj sporočim rezultat.

(odgovor članu tijana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
23.4.2009 19:45:42   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: tijana24

user posted image  še ni prišla, jaz pa...še tudi nisem naredila testa. Ko zberem pogum vam takoj sporočim rezultat.

Mi smo radovedneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
23.4.2009 19:52:01   
sarar
sam si pa res dobra da zdržiš s testom v roki, ki bi ti dal rezultat. karakter pa imašuser posted image . jaz sem imela sam en testek, k jih v lekarni niso imeli, sem rekla da ga bom za nedeljo imela če je v soboto ne bo in itaq da sm zdržala, ja. včeraj sem ga delala. seveda je bil -, ampak ker je bilo prehmalu(upam). tako da še niti 3 dni nisem zdržalauser posted image
dobra si. ampak le hitro se opogumi, prosimuser posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
23.4.2009 20:27:03   
Jada82
Joj, punce, jest sem šele grozna!!!!! Sicer ne pričakujem M sedaj maja, ampak to računam najdaljši cikel - 39 dni, imela pa sem tudi že na 28 dni. Vendar pa sem M dobila 1.4. Ampak jaz sem šla delat danes test ... kar tako, za foro. K sem dobila 5 nosečniških testov v paketu s tistimi ovulacijskimi.
Itak je bil -

Tudi če bi bila noseča, bi bil -, ker je prezgodaj ... jaz pa kar ... sploh ne vem za kaj, kar tako, ker jih imam doma user posted image user posted image user posted image Joj, smo usekane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja no, za naslednjega pa bom počakala do 10.5., če ne bo user posted image
Uf, še 17 dni ... bojim se, da ne bo ratalo, da bom vmes še kakšnega naredila ... uf, se vlečejo ti meseci user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
23.4.2009 22:21:40   
LUNA83
Polho,... je kaj novega?user posted image

Čakamo +

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
23.4.2009 23:07:51   
Kliki
Takole kot kaže se bom po dolgem ciklu preselila v maj.user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
23.4.2009 23:09:19   
Maisha
Žal mi je.. user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
24.4.2009 0:30:10   
sarar
jada82, te popolnoma štekam. pač si probala če se slučajno pokaže+. tudi jaz bi ga delala. kliki user posted image user posted image user posted image
tudi jaz bom šla najbrž v maj. sem šla na wc pa kapljica temnordeče barve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . jutri jo bom najbrž dobila. ah, ta tečka. lahko nočkouser posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 24.4.2009 0:31:06 >

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
24.4.2009 6:53:00   
Pupa83
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
24.4.2009 8:29:30   
toba
polho3006 ali ti že lahko čestitam?????

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
24.4.2009 8:37:04   
piščančka
Vsem hvala za tele user posted image . Vsem, ki jih je rpesenetila user posted image , pa tudi jaz pošiljam en veeeeelik user posted image .

Lep vikedn želim vsem skupaj

K.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
24.4.2009 8:38:44   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

maj  bo naš mesec user posted image   user posted image   user posted image , tako da kar pogumno v nove boje

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
24.4.2009 9:31:16   
Chi_Pita
Navijamo, navijamo user posted image user posted image user posted image za vse, ki čakate na testek user posted image user posted image user posted image

Pa dajte no punce ... pa se ja ne boste/mo vse preselile v maj ... user posted image user posted image user posted image
jooj, to aprilsko vreme jo je res fajn zakuhalo ... zato pa bo maj toliko bolj sončen ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
jee, sonček se je prikazal .... jupppiii ... lep dan bo ... upajmo user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
24.4.2009 9:51:01   
dini
Ojla, navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse ki je prišla user posted image  pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
24.4.2009 9:54:39   
aqua77
No tako, sem zasledila, da sem še ni prišla informacija o naši sonček85!!!!!

"Sonček sporoča:

Sem Aleksander velik 52 cm, težek 3700 g in spoznal sem moja starša, ki sta me tako veselo pričakovala 9 mesecev. Sem mali navihanček, mami je super, ati pa skače od veselja."

včeraj je naša zvesta navijačica sonček85 dobila malega navihančka Aleksandra!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
24.4.2009 9:56:59   
Chi_Pita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
24.4.2009 10:03:00   
dini
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
24.4.2009 10:56:51   
Pupa83
Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
24.4.2009 11:03:43   
dini
Punce ste naredile testke? Čakamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
24.4.2009 11:30:51   
S*
Sonček, čestitke še tukaj user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
24.4.2009 11:41:05   
dini
Oj S* KAKO SI?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?