|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
22.4.2009 23:49:40   
jancyika
 tinncyka ti maš 14.1. rojstn dan???js ga mam tutuser posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.4.2009 23:51:06   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: jancyika

tinncyka ti maš 14.1. rojstn dan???js ga mam tutuser posted image user posted image

pol sve pa čisto istih let!!! super!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu jancyika)
Neposredna povezava do sporočila: 152
23.4.2009 0:23:43   
donna22
Zelo lep seznamček je narejen user posted image user posted image user posted image

Da dopolnim svoje podatke: pod kraj napišite Ptuj user posted image

No, jaz priznam, da pri 18h, 19h še o user posted image sploh nisem razmišljala - sem mislila, da še res dolgo ne bom imela ... user posted image user posted image Potem pa sem začela govorit, da bom prvega user posted image imela sigurno pred 25. letom, no, želja pa je bla vedno večja in sem si ga želela ZDAJ user posted image Zaradi faksa pa sma se s fantom odločla, da boma user posted image imela čez kakšno leto - potem pa sta nepričakovano prišli dve user posted image in zdaj sem v veselem pričakovanju svoje pupe, ki me vsak dan bolj brca user posted image Glede žuranja pa je tako - imam za sabo intenzivnih 5, 6 let žuranja, ki je postajalo že žuranje iz navade in ne zato, ker bi hotela ... in sedaj sem s tem prekinla in mi nikakor ni žal ... Komaj čakam, da bom prvič stisnila k sebi svojo user posted image !

Če katero zanima, imam v albumu nekaj slikic iz NS in 3D ultrazvoka, pa tudi od sebe z user posted image ...

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 153
23.4.2009 0:59:43   
BabyKitty
Kok sm ti fouš :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 154
23.4.2009 1:50:52   
tinncyka
user posted image
user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:      IZ KOD:

BabyKitty            06.05.       20 let           4.krog        LJ
tinncyka             06.05       19 let           3. krog      CE
Chi_Pita              xx.05        24 let           5. krog       ?

zaljubljena23        24.04        23 let           8. krog     Ptuj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOd:

jancyika                   12.09.2009        19 let           Slo. B
Snoopyka                 29.07.2009         18 let              MS
donna22                  26.06.2009        22 let             Ptuj
zoja10                      01.05.2009        22 let              NG

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21 letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19 letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20 letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18 letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20 letih) ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 155
23.4.2009 2:13:20   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty
Glede oblek sem pa tudi sama grozna saj je to moj balzam za dušo, ko sem žalostna :) ampak ne govorim o Diorju ampak se zadovoljim s H&M user posted image

Saj imam jaz tudi rada cunje, torbice, čevlje in kozmetiko, brez skrbi (po tej plati sem normalna ženska user posted image ), ampak ni mi pa to prioriteta v življenju. Seveda kupim Versace, ko in če lahko - ampak ko in če pa ne morem, se pa čisto nič ne sekiram za to.

Neposredna povezava do sporočila: 156
23.4.2009 7:30:47   
kattix
Pozdravljene pupe;))

Evo mene..še ena rosna 20 letnica med vami, ki si tudi neskončno želi user posted image . Z mojim sva v 2 krogu....ne pričakujem user posted image ;))Ne vem pa točno kdaj ker imam  žal neredne;(.tko da čez 1 teden začnem s testki,..če seveda ne pride prejuser posted image .
Tudi jaz sem ena izmed tistih s težkim otroštvom in boleznijo...vendar je res kar pravijo...kar te ne ubije te krepi;)

In tako sem postala oseba s prioriteto družine, veselja, razumevanja, sreče in zadovoljstva. Včasih pridejo dnevi...sej jih ima vsak...ampak vedno bolj se zavedam, da moreš sam delati vsak dan znova na tem da si zadovoljen s tem kar imaš.

In res je..ljudje me začudeno oziroma s posmehom pogledajo, ko jim sploh kaj takega omenim, da si želim otroka...prve besede so posmeh, pol pa..pa ti nisi normalna..si boš zafurala življenje...in ja take besede me včasih prizadanejo..a si v sebi vedno mislim...ti ljudje ti ne pomenijo nič zato si ne jemlji k srcu njihovih besed. Tisti, ki me imajo radi so pa ful veseli in stojijo mi ob strani.

Tako, da....pustite take ljudi ob straneh svojega življenja.  Ko mi kakšen 30 letnik zabrusi in se mi posmehuje ker si želim biti mlada mamica..si mislim...škoda, da tisti človek ne razume življenja,..da nismo vsi na isti frekvenci,..da smo nekateri prisiljeni odrasti hitreje, da imamo drugačne prioritete in želje..skratka....da si vsak kreira življenje po svojih vizijah.

Vsem svojim sovrstnicam tukaj na forumu želim, da bi čimprej zagledale tisti magičen plusek, ki jim bo v pozitivnem smislu obrnil življenje na glavo;)*user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 157
23.4.2009 9:13:49   
Chi_Pita
Pozdravček punce,

sem na delovnem mestu in nimam prav dosti dela, pa sem rekla, da moram malo pokukat kaj se tle dogaja. user posted image
Punce prave ste ... je prav lepo brat, da si pri niti 20-ih želite user posted image . Jaz tako kot donna22 pri teh letih nisem niti razmišljala o user posted image , moj dragi pa še manj oz. za to sploh ni bilo časa ... sej veste šola, šport, delo,... ob vikendih obvezno žurke ... user posted image  user posted image  user posted image Z dragim sva skupaj več kot 7 let in misliva, da bi bil počasi že čas, da se kaj prime user posted image user posted image user posted image
Lepi časi so bili res, še lepši pa prihajajo. user posted image
Za dopolnitev mojega seznamčka sem iz obale ... Izola, pa tudi 24let še nimam zaenkrat. user posted image user posted image user posted image Ne pričakujem pa je ne vem, ker mi je to rundo zamujala ... ma napišite 15.5. .. pa itak je ne bo user posted image
user posted image user posted image user posted image vsem mamicam, pa tudi vsem bodočim mamicam želim čim lepše preživljanje časa s svojimi sončki. user posted image user posted image user posted image Jaz bi tudi ...user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 158
23.4.2009 11:01:14   
donna22

Kok sm ti fouš :)

Malo še počakaj, boš pa tudi ti user posted image user posted image Upam, da ti čim prej uspe user posted image

kattix, ko sem jaz komu omenila, da bi imela user posted image že zdaj, me je tudi noro gledal in komentiral ...user posted image Potem sem poslušala, da si bom tako zapravila življenje, da je treba zdaj še uživat, potem ko pridejo user posted image , je kao vse drugače in več ne moreš - kot bi bil user posted image tisto nujno zlo, ki ga pač enkrat moraš imet in zato je bolje, da je čim kasneje; zdelo se je tudi, kot da se potem, ko dobiš user posted image , sploh več ne moreš imeti dobro itd. Pa sem rekla, da če bom imela user posted image , je to moja odločitev, pa tudi, da se z rojstvom user posted image ne konča vse lepo, ampak se začne - pač na drugačen način kot do sedaj! user posted image user posted image Prav fajn se mi zdi bit mlada mamica in me veseli, da nas je tu še nekaj takšnih user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 159
23.4.2009 12:10:11   
Snoopyka
no sj si lahk pogledate tu moj album...sam ne se smejatuser posted image

drugač pa moram priznat da js sm iskala nekaj,kr doma nism imela in to je občutek, da nekomu neki pomeniš.
in js sm res bežala...bežala pred očimom ( joj ta gnoj, da bi ga kr ubila). no sj mami sm vse rekla, pa ma raje njega kot mene...
občasno se vidive in pogovorive, a to temo je zakopala, se noče o tem pogovarjat, čeprav ve da je resničnauser posted image
me ni sram povedat da sm bežala vstran od doma, moram pa reč, da to ni vzrok, da bom mela ortoka...
nikol neb mela otroka samo za to da bi pred nekim zbežala...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 160
23.4.2009 12:23:01   
kattix
Ja sej tako si jih večina mladih predstavlja..pa ne samo mladih. Točno tako kot si rekla...nekateri mislijo da se z otrokom vse konča...res je da se ti živjenje zavrti za 360 stopinj..vendar na boljše...kaj je lepšega kot, da iz tebe nastane novo življenje.

Res je da nekateri bežijo in želijo otroka met zato, a ne bodo sami, da bi fanta obdržale, da bi..itd

Tiste, ki pa si brez vsega tega želimo user posted image , ker tako začutimo,...mislim, da lahko ljudem samo gobec utišamo s takšnimi in drugačnimi komentarji, ki nas zaradi naše želje biti mlada mami posmehujejo in ponižujejo.

Ampak to je le..veste kaj je to....temu se reče ZAVIST in nič drugega. Če imaš v glavi poštimano moreš slediti svojim občutkom.

Ali je katera tukaj iz LJ? Tista, ki bo kmalu user posted image ;)?

Lep pozdravče in svetel deževen dan;)

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
23.4.2009 12:59:10   
tinncyka
user posted image
user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:      IZ KOD:

BabyKitty            06.05.       20 let           4.krog        LJ
tinncyka             06.05       19 let           3. krog      CE
Chi_Pita              15.05        23 let           5. krog    Izola
 Kattix                   xx.05        20 let           2.krog        ?

zaljubljena23        24.04        23 let           8. krog     Ptuj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOd:

jancyika                   12.09.2009        19 let           Slo. B
Snoopyka                 29.07.2009         18 let              MS
donna22                  26.06.2009        22 let             Ptuj
zoja10                      01.05.2009        22 let              NG

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21 letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19 letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20 letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18 letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20 letih) ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 162
23.4.2009 13:06:11   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

še ena, ki si zelo zelo želi postati mlada mamica, ampak žal trenutno pri nama teče že 8 krog in še ni nič.

Maja, bom dopolnila 24 let, tečke pa ne pričakujem v petek (24.4), sem tretji cikel na klomifenu, odreagirala lepo, zdaj pa je še potrebno počakati, če so plavalčki našli pravo potuser posted image Imam zelo hude bolečine spodaj, tako da samo čakam kdaj se bo vlila, ampak nek kaknček upanja sem dobila nazaj, saj full pogosto hodim na wc. Jutri pade testek, tako da držite pesti (zakaj jutri, jutri je zadnji dan cikla, minilo je tudi 14 dni po O, ko naj bi tečka prišla,tako da bi lahko že kaj pokazalo..)

navijam da bo  jutri user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ka si delala testeka? navujam za user posted image ai pa + !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 163
23.4.2009 13:15:10   
BabyKitty
kattix poglej zs :)

Punce nima veze, mislim, da smo dovolj stare, da vemo kaj delamo. Če pa ne, bomo pa kmal zvedle user posted image Nekatere si želijo kariere, druge sugar daddyjev, tretje pa malih korenjčakov. Zame veste kaj sm se odločila. Mam vsak dan skrbi in pomisleke, kaj če bi še malo počakala, da našparam še par tisoč evrov, da nardim še en letnik faksa, da počakam na večje stanovanje,... ampak na koncu pridem do zaključka, da je življenje prekratko, da bi čakal na karkoli, danes si, jutri te lahko ni več.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 164
23.4.2009 13:21:43   
tinncyka
Hudiča mene dans špika v ledvicah (ko 100 user posted image )!! pa napihjena sem tud kod da bi bla v 3 mesecu!! mi je dragi dans zjutri reku če sem slučajno že user posted image  pa mu nisem tega prej povedala!! sem mu pa rekla da to samo hormončki delajouser posted image user posted image user posted image

in punce kako ste drugače?
jaz sem glih prejle prišla iz službe sem eno zamenjala za 2 urci... zdaj mam pa še eno urco časa pol pa šibam v šolo!!

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 23.4.2009 13:22:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 165
23.4.2009 13:24:26   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

no sj si lahk pogledate tu moj album...sam ne se smejatuser posted image

zaka bi se pa smejali user posted image  sej maš ful lepe slikce pa trebušček se ti tudi paše!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
23.4.2009 13:46:02   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

Hudiča mene dans špika v ledvicah pa v desnem jajčniku tudi ko 100 user posted image !! (očitno je O) pa napihjena sem tud kod da bi bla v 3 mesecu!! mi je dragi dans zjutri reku če sem slučajno že user posted image  pa mu nisem tega prej povedala!! sem mu pa rekla da to samo hormončki delajouser posted image user posted image user posted image

in punce kako ste drugače?
jaz sem glih prejle prišla iz službe sem eno zamenjala za 2 urci... zdaj mam pa še eno urco časa pol pa šibam v šolo!!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
23.4.2009 15:19:51   
Snoopyka
o hvala tinncykauser posted image user posted image

zaljubljena23-navijam za user posted image oziroma pluseka!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 168
23.4.2009 17:58:57   
čebelica01
o ste pa bile pridne danes, ste natipkale, kar veliko. Ma sem mela kar preveč za brat user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo me . moje dva črička se pa zdaj igrata v nekem kao šotoru in s 100 kuglcami noter in seveda vsak morata met svojeuser posted image  tako , da sem mogla kupit kar 2. da ni krega user posted image user posted image user posted image . in kako ste kaj damice glede na to , da je tko slabo vreme ?

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
23.4.2009 18:14:04   
Snoopyka
čao!

jah čebelica01 kaj bi pa naj počele v takem vremenu...ko nism bla na netu sm poležavala...
ma sm hotla it na obisk, mojemu se i dalouser posted image
tk da mi je še naprej tečn....
kaj pa si ti lepga počela?

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 170
23.4.2009 18:16:59   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: kattix
Točno tako kot si rekla...nekateri mislijo da se z otrokom vse konča

Japajade... takrat se šele začne! user posted image

Pa brez skrbi, da tudi za vse tisto od prej ostane dovolj časa, če se znaš organizirati.

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 171
23.4.2009 18:22:18   
čebelica01
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

čao!

jah čebelica01 kaj bi pa naj počele v takem vremenu...ko nism bla na netu sm poležavala...
ma sm hotla it na obisk, mojemu se i dalo
tk da mi je še naprej tečn....
kaj pa si ti lepga počela?

Jaz pa se ukvarjam z otroci to je moj delovni dan in nasploh življenje tako , da sem se mela fino oz. se imam vsak dan, ko dobim otročke. potem Imam pa še svoje vendar so moji že veliki pa se nočejo več z mano igrat , ker se jaz baje neznam več tako, kot se oni zdaj k so že veliki . Tako, da sem malo na netu .user posted image .

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
23.4.2009 18:38:48   
BabyKitty
Hehe, bo treba skoz nove k se bodo hotl igrat delat :)

Midva z mojim sva pa danes lepo prespala popoldne :) je kr pasal, hehe

Danes me je spet začela mal panika grabit glede otročka in vse, sem kar malo živčna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 173
23.4.2009 18:45:09   
čebelica01

Hehe, bo treba skoz nove k se bodo hotl igrat delat :)

jaz sem definitvno zaklučla na tem, da se bi nove nardil. Ve ste na vrstiuser posted image . in upam , da vam rata, tiste ki delate na tem in tiste , ki razmišljate , da bi delale na tem. uglavnem vse naj naj in naj bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . O jaz bi tudi danes mal odspala . sicer pa je noč za to, da se spi. sovica okica

Neposredna povezava do sporočila: 174
23.4.2009 19:21:34   
kattix
hello.evo jst sm danes tudi neki sitna user posted image .,.tako vreme najbrž...pa me moj zdej vidi da sem na ringaraji..je reku..kar sprosti se malo pa poklepetaj o user posted image ...ti bo takoj boljše;))hehe

Mah to vreme je res gnilo..komaj čakam sončka;) Drugače pa od jutri naprej ne pričakujem user posted image ..ker imam neredno začnem gledat tam nekje od 28 do 40 dni..če pa pol ne bo pa...joj kaj bi dala...no ja sej bo;)

Te naše velike želje po user posted image ..jaz se počutim kot da bi mi nekdo adrenalin vbrizgal v kri ko razmišljam o bebici;))hehe

Ej pupe lepo se mejte..pa stran s slabo voljo zaradi vremena..se ne splača..še moji psi čutijo da sem sitna..me prav žalostno gledajo...jih grem malo pocartat;))

Lep večer vam želi..pa veliko akcije tiste ki delate na user posted image ;))hehe

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?