metuljcek321
|
Anja pojedla kosilo, zdajle se v stajici uspava - z rokicami drži slinček ter z njim praska po mreži in igračkam ter zadovoljno brunda zraven. Hja, današnje letanje jo je ful zmatralo. nanka, si se potem kam odpravila? Zdajle celo ne dežuje hruška, uživaš v SG? Stašu za plazenje! Zdaj bo pa fino zgloncano po tleh, kajne? Aha, Lan in Aleksander tudi pridno sledita - jupi, jupi , naši malčki lepo napredujejo. No, naša pa še kar vztraja, da se postavi na vse 4 & ziba naprej-nazaj, potem pa hopla na tla na trebušček in se z rokicami poteguje naprej - včeraj mi je veselo prevrnila rožo, ker pa to še ni blo zadosti, se je le nekaj minutk kasneje povlekla na drugi konec in povelkla smetišnico, hkrati se je pa mini metlica za pometanje okoli kamina nanjo prevrnila. Ni mi treba razlagat, da je bil obakrat huronski na sporedu. Hja, očitno že kaže bodoča nagnjenja - bo cvetličarka in dobro bo imela po tleh zgloncano Majuška, že ju3 bo baje OK za sprehode, ja. K meni pride frendica s sinkom, pa bomo udarili en giro tu naokoli. Menda ne bo glih pri nas KRAJEVNA ploha. Pa nice pics - again. In nič čudnega, da je takoj mrknil, ko se je pa tko igral z novimi puzzli (ki, bajdmim, sploh ne smrdijo več in so prav kul - preverjeno v živo!) & fotografiral. Mojstri morajo tud mal zalegnit, a ne? za vse naše bolnike. Kaaaaj, 3jemi & Lovro sta v bolnici - sum na bronhiolitis --- oh, no --- not good! Upam, da to ni to, če pa že, pa da kmalu zrihtajo in bo mali plavalček tipi-topi. ilatic, kaj pa, če jih tašča vzgoji par nageljčkov več in jih potem prevzameš, ko bojo cvetoči, vsi lepi & dehteči? Hmmm ... praviš, da ti je dolgčas - veš kaj, zmeni se, da bo čez praznike lepo vreme. Probaj, morda rata zimska, kako kaj počutje? Je mucek odšel pa, pa? Ma, sta se s tvojim vsaj lepo pogovorila, dan je pa danes prav tak enkraten za počivanje, relaxiranje & uživancijo. Sem nekak računala, da ne bo tko pestro kot ponavadi, pa nič od tega, k sva mogli v Lj lulat Almera, ja, Janez naj bi spet rekreiral mišice v piranskem zalivu - upam, da to ni zapoznela prvoaprilska šala v želji zdajle med prazniki kar največ folka dol dobit. Ma, mora bit pa noro, da ga vidiš od blizu ... wiiii ... Tims, ja, shit, no ... in kje so se zgubile ostale položnice? Pa so zneski sicer pravi? 100 evrov ni malo. neboglasnica, meni tko kapo dvignejo raznorazna naročanja po telefonu od-do neke ure. V Leonišču prideš čez linijo menda samo, če imaš zlat telefon ... sem se glih danes potem kar preko mejla naročila - ker pa res ne mislim ure in ure ždet na tulifonu in upat, da bo končno ena številka nezasedena ... grrr ... upam, da zrihtaš! Auroraa, a kar jagodno marmelado že daš? In vse OK? Mi smo imeli pa glih včeraj skutine palačinke - adults only. Pa brez jagodnega dodatka:( zveni mamljivo ... next time, I guess. flower, tole z očali je tudi pri nas zelo aktualno - kar naprej ji moram govorit: "Ne, ne, ne" & se pospešeno izmikat (kot tista migajoča kobra, ki ob zvoku piščali leze iz posode/vrča or whatever that is) ... štos je pa v tem, da smo skor vsi očalarji - tud moj mož, oče, tašča --- tko da mali ful dogaja, ko je v naši družbi. Dediju pa itak vedno za začetek iz žepa srajce bralne špegle in kuli potegne - da se imata potem prostor guncat in afnat, ne da bi se Anja kam udarila Ej, malčica pa občasno že poskrbi za svojo varnost O, odločbe iz vrtca so že na poti ponekod, al kaj? Držim pesti. mirjam, where are you? Populis, kako sta zrihtali? Kaj je počela mala Lara tokrat?