|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 14:24:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Pišuka, tole mi pa dvigne
23.4.2009 14:25:43   
alda
No da boste še to lahk pljuvali po meni user posted image

Eni imajo pač same genijalne sončke doma, ki se že rodijo pametni, eni pa imamo HB "normalne" otroke in se pač razvijajo in osvajajo spretnosti v skladu z razvojem !!

No jaz spadam med telebane ker pri svojih 4x še ne znam ne rolat, ne kotalkat kaj šele skejtat ..

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.4.2009 14:37:54   
timoteja
Tanikaaa, si pa hitra s takilimi finimi in nadvse prijaznimi komentarji. Vidim, da na nekatere ful vreme vpliva. Vseeno želim lep dan.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.4.2009 14:39:54   
timoteja
Aja, in res študiram, al si nekatere s takimi samozadostnimi komentarji, da vam je bistvo v sodelovanje na forumih to, kak ktirga čim bolj "zabit", kak je potem v realnem življenju, verjetno bistvene razlike ni. Pa saj je bilo že preveč napisanega glede dogajanja na RR.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.4.2009 14:40:39   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: timoteja

Tanikaaa, si pa hitra s takilimi finimi in nadvse prijaznimi komentarji. Vidim, da na nekatere ful vreme vpliva. Vseeno želim lep dan.
,

user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.4.2009 14:41:41   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

,

user posted image user posted image user posted image user posted image

ne bit žalostna, prosim, ker potem sem še jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 14:42:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
23.4.2009 14:42:30   
tanikaa
Volga pa kaj si ti čisto spohana? user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.4.2009 14:42:53   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Volga pa kaj si ti čisto spohana? user posted image

A zato, ker te ljubim user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.4.2009 14:43:05   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Aja, in res študiram, al si nekatere s takimi samozadostnimi komentarji, da vam je bistvo v sodelovanje na forumih to, kak ktirga čim bolj "zabit", kak je potem v realnem življenju, verjetno bistvene razlike ni. Pa saj je bilo že preveč napisanega glede dogajanja na RR.

podpis

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 14:43:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
23.4.2009 14:44:58   
Anonimen
a je res treba primerjat otroke med sabo?vsak se trudi po najboljših močeh in to je važno itak pa mislim da je vsem znano da ne bo vsak otrok v isti starosti shodil,se prvič ululu na kahlico in ne vem česa še,če se pa kdo hoče "považit" kakšnega otroka ima pa se naj nekateri pa se nam ni treba k pač je važno da sami vemo in da se ne ozramo kaj kdo reče

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
23.4.2009 14:46:13   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

a je res treba primerjat otroke med sabo?vsak se trudi po najboljših močeh in to je važno itak pa mislim da je vsem znano da ne bo vsak otrok v isti starosti shodil,se prvič ululu na kahlico in ne vem česa še,če se pa kdo hoče "považit" kakšnega otroka ima pa se naj nekateri pa se nam ni treba k pač je važno da sami vemo in da se ne ozramo kaj kdo reče

zdaj boš dobila po gobcu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.4.2009 14:48:08   
Freycha
pa to ne morš verjet, kok ste vsekane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

una, k je začela temo pa: pa kaj te zdej briga, koliko porabijo eni otroci..... ko so otroci dobivali zobe, jih je od ene tamal tut prvi dobil...... kao.... nazadnje je bil med zadnjimi, ko je dejansko začel zobe dobivat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima svakojakih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.4.2009 14:52:55   
zinkazi
nekateri otroci so bolj nadarjeni za nekatere stvari, drugi za druge. dovolimo otrokom, da so takšni, kot so, ne zahtevajmo od njih, da so v vsem najboljši. pri rolerjih pa pravi moja hči, ki je že nekaj otrok naučila rolat, da je najbolj pomembno, da koleščki niso prehitri.

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
23.4.2009 15:03:15   
mika
Timoteja, jaz nimam takšnih kolegic, ki bi pretiravale oz. jaz ne vzamem kot pretiravanje.
Moja hčerka je npr. preval naredila v prvo brez problema(2.5let), ko ji je mož pokazal kako je pravilno (jaz sem jo valda narobe naučila). No in mož je bil vzhičen, ker poučuje tudi otroke, ki tega niso sposobni še v OŠ.

Namenoma sem napisala čist tak nepomemben primer, zato ker imaš očitno komplekse, če tvoj otrok naredi kaj slabše ali kasneje kot drugi. Daj razumi, da so si otroci različni, ti bo veliko lažje.

Tukaj sem prebrala, da so 1.5let stari otroci zlagali puzle (njim primerne). Moja jih je skapirala šele pri treh letih in pol. A zato tista mama napihuje, ker je to njen otrok prej obvladal kot moj. Kaj je naša obvladala pri letu in pol niti ne bom pisala, da se ne boš za brez veze sekirala.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.4.2009 15:07:06   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: mika

1.5let stari otroci zlagali puzle (njim primerne). Moja jih je skapirala šele pri treh letih in pol. A zato tista mama napihuje, ker je to njen otrok prej obvladal kot moj. Kaj je naša obvladala pri letu in pol niti ne bom pisala, da se ne boš za brez veze sekirala.

evo, zdaj se pa sekiram.....sem slaba mama user posted image user posted image user posted image  ko mojemu za puzle še pri 3,5 letih dol visi user posted image

...vox populi...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 42
23.4.2009 15:12:06   
nuala
Lej, moj starejci je star 6,5 let in ga ta mlajsi 4,5 letnik v marsicem nazge ( udarjanje tenis zoge z loparjem, brcanje nogometne zoge, plezanje,...), starejsi je pa nepremagliv pri plavanju oz. potapljanju.
Otroci so pac razlicni. Men je tud rolanje ena sama muka. Z nogami pa pridem kamor hoces.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.4.2009 18:03:28   
Tanchy
Men pa kolegica, ko je bil njen mulček star 2 leti: "Ja, veš, naš že tako dolge stavke sestavlja...sam še ropota"
Jaz pa v mislih: "Ja naš jih zna pa že sklanjat" user posted image user posted image user posted image
Ampak pri 2 letih našga mulčka zna pa tudi on že marsikaj povedat user posted image user posted image user posted image .

Ah, ne se sekirat, eni rajš primerjajo svoje otroke z drugimi ker so ne vem kako boljši in oh in sploh........itak so pa naši najboljši user posted image user posted image user posted image ! Samo eni dajejo ne vem kolk poudarka na to.... jaz ga raje miljonkrat poljubčkam kot primerjam z drugimi! Se pa lahko kdaj tudi naučimo kaj iz izkušenj drugih s svojimi mulčki user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 44
23.4.2009 18:07:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy

Men pa kolegica, ko je bil njen mulček star 2 leti: "Ja, veš, naš že tako dolge stavke sestavlja...sam še ropota"
Jaz pa v mislih: "Ja naš jih zna pa že sklanjat" user posted image user posted image user posted image

Sklanja se samostalnike, ne stavke. Samo btw.

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
23.4.2009 18:13:21   
Anonimen
Tole vam pa res moram, pa se ful redko pritožuje, ampak ne morem štekat kolegic, ki iz svojih otrok delajo super super otroke.

Jaz sem pa vesela za vsakega otroka, s katerim starsi delijo (pretirano) navdusenje nad njihovimi dosezki.
Pac tako je, da ce z otrokom sodelujes, si vesel njegovih napredkov, od tega, da mu zraste prvi zob, da se nauci hoditi, da ce nauci voziti kolo....itn.. Pac sem nastelana v to smer, da vsakega otroka, tudi preko pohvale starsev, hvalim. Meni je se vedno fenomenalno, ko se nekaj naucijo...in se vedno dalec od njihovega (obicajno) lastnega navdusenja nad novo spretnostjo.

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
23.4.2009 18:24:25   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Jaz pa zastopim. Pa saj, če je včer prvič stala na rolerjih in se je že sama peljala brez pomoči, potem se je res fajn naučila v enem dnevu. Po moje, no.

Se strinjam z volgo. IN se strinjam z mič. Jaz sem vesela za vsakega otroka, ki se nečesa nauči. Ti si pa zavistna zgleda, če en otrok nekaj hitro skapira. Meni je to žalostno, da jemlješ vse skupaj za hvalisanje, ne pa za en normalen pogovor med prijateljicama. Jaz se svoji prijateljici zihr kdaj pohvalim in tudi potožim o vse sorte rečeh, pa tudi veselim se z njo njenih dosežkov in jo tolažim ob žalostnih dogodkih... Če pa ji ne bi mogla povedat ne da bi me obtožila kaj vem česa, pa hvala lepa taka frendica.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 47
23.4.2009 21:19:58   
timoteja
No, zdej pa da dodam še zaključno misel vsem zbranim, če je moj prispevek zvenel v smislu primerjanja mojih otrok z drugimi, zdaleč od tega, hotela sem povedati samo to, da mi je neumno, da se nekateri starši hvalisajo s svojimi otroci, češ, se je sama naučila rolat, bila enkrat na rolerjih 1 uro in obvlada u nulo, hvalabogu , če je tako, ne maram pa pretiravanja in laži....,no, pa saj je brez veze. Mislila sem, da bo vsa stvar imela učinek enega čveka pri kofetu, z malce "obiranja" po žensko, pa je pač vse skupaj izpadlo čist drugač. Nočko.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
23.4.2009 21:21:29   
rija
eh timoteja....to si pa na čisto napačen forum dala.....user posted image

kdo pa tukaj obirauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 23.4.2009 21:22:17 >

...vox populi...

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 49
23.4.2009 23:18:18   
Marogica
Jaz se bom tudi hvalila tukaj...Moj ta starejši pa ful dobro drsa. Ta mlajši pa najraje leži na ledu. V povprečju drsata ravno prav.user posted image In sem ful ponosna, na drsalca in "ležalca", kajti, da ležiš na ledu, ko drugi drsajo, pa res moraš imeti jajca.user posted image

Aja...drugače pa se strinjam z VOlgo, Gino in Mič.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?