metuljcek321
|
Naša mala je danes rahlo uro kiksnla in se je začela pogovarjati ob 5.59?! No, spat je šla sicer ob 19.30, but still ... s pomočjo dudice je zaspala do pol sedmih, zdaj je pa zmerna do srednja koma v stajici in se uspava ob pliškah. Samo še malo mrmra, zdaj, zdaj bo šla v krtkovo deželo. frutka, dobro vprašanje - tole glede tega, kdo gre pri Pittovih v štacuno ... kdo ve, kako se zmenijo ... meni so zelo ljubki - ta stari & ta mladi, mi bolj potegnejo kot Cruise-i. O, celebrity baby blog pa že čekiram - a tole misliš?: KLIKNI krajši link - jaz kar dolgega skopiram semle, ga poštriham, potem pa žez napišem besedo klikni in je to to. Ste mi tule punce povedale, pa to prakticiram. ZOO - nismo je še mahnili tja, imamo pa v načrtu. In se strinjam - splača se pogledati, kdaj hranijo živali ipd., da greš potem takrat & je tamaučku še bolj zanimivo. Na njihovi strani je vse lepo opisano, imajo fajn zrihtano: KLIKNI zimska, samo, da se stvari obračajo na bolje - to je najlepše brat zz sem pa jaz mislila, da je zobozdravnik ... no, bila sem blizu - ouje. Timu za lepe zobke. Tims, kako to misliš, da nisi drobcena? 49 kg meni zveni kot peresna kategorija, no doubt about it. rebeca, 12 kg že tehtata tvoja škrata? Vau, noro, kako sta že zrasla od rojstva - takrat sta imela cca. 1kg in pol, kajne? Joj, kako majhna sta morala biti. Nepredstavljivo. Filipu za rikverc plazenje, ksenči za vrtnarjenje. lili, Aljaž je pa imel včeraj akcijo, a? In praviš, da je posnemal Tarika - to pa je bilo pestro dudice, flaške - umivam pač z vročo vodo in detergentom, steriliziram že kar nekaj časa ne več.