|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
23.4.2009 7:46:12   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

sonček, ti bom kar zaželela
user posted image

Js tudiiii.... da bi kmalu držala Aleksa v naročju.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
23.4.2009 7:47:18   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Evo ne morem več pucat preveč me matra,roza izcedek na hlačkah prisoten user posted image user posted image user posted image mislim,da bom res v roku 48h šla v P user posted image user posted image user posted image tko kot mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kako sem nesramna ,junona hvala za zajtrk in pomočnike user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim,da te bomo kmalu izgubile
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mi gre na user posted image   k vas bom pogrešala,pomočnike,zajtrke,sam bom pa svojo pikco držala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se vam potem vsa vesela pridružila ,še bolj k sem sedaj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
23.4.2009 7:51:03   
sonček85

sonček, ti bom kar zaželela
user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4028
23.4.2009 7:51:52   
sonček85

Evo ne morem več pucat preveč me matra,roza izcedek na hlačkah prisoten user posted image user posted image user posted image mislim,da bom res v roku 48h šla v P user posted image user posted image user posted image tko kot mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kako sem nesramna ,junona hvala za zajtrk in pomočnike user posted image user posted image user posted image user posted image

Roza je lahko plodovnica.user posted image user posted image user posted image user posted image
Al pa se čepek lušči.user posted image user posted image user posted image

ja kaj pa vem,mlavla je imela tko pa ji je potem rug dan čep se odlušču,kaj pa če je plodovnica ,a naj grem tkoj v P ,user posted image ,ker moja G dela danes pop 

Pejt se pokazat, js bi se šla.user posted image user posted image user posted image

mal še počakam, pol grem pod tuš in bom videla.

grem mal v ležeč položaj

hvala vama srčice moje in upam,da res danes dobita sms da cartamouser posted image user posted image ,da ni samo lažni preplah user posted image in bomo še čakali kak dan,no pa sej to bo pa že hitro mimo user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
23.4.2009 8:09:23   
Pat74
Jutro punce,

aha pri sončku85 se pa dogaja - ja, na tvojem mestu bi se šla tud jaz pokazat - mislim, da boš res že danes cartala, najbrž zvečer.

Pri nas nič novega, razen ene 2-krat me je ponoč uščipnilo, to je pa tud vse.

Tale naša janja je pa očitno prava čarovnica - ma se je ne upam vprašat, kdaj bo, ker še vsaj do nedelje ne bi rada.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
23.4.2009 8:57:48   
Blueeyes
dobro jutro punce.... spet malo čekiram.. zajtrk, pomočnike, vas... sem mislila da je iz včeri na danes spet kakšna odpotovala v Rim.... močno držim pestke...

bom očitno ostala sama na unem seznamu nosečk 2009 s trebuhom.. seznam je vedno krajši... user posted image  morm še kakšno začetno majčico sm zvabit user posted image  user posted image

ja dons tole deževno vreme ni nič kaj obetavno.. so samo 4 možnosti... a bomo spale, pospravljale, čvekale ali pa rojevale... drugih opcij ne vidim user posted image

drgač pa za mano fino prespana noč, lepo spočita... trebuh otrdeva skoz.. mala pritiska na fertik dol, tko da me že vse boli, pol pa k pošlje še kakšno brciko tja med rebra je dan idealen user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
23.4.2009 8:58:51   
Blueeyes

grem mal v ležeč položaj

hvala vama srčice moje in upam,da res danes dobita sms da cartamouser posted image user posted image ,da ni samo lažni preplah user posted image in bomo še čakali kak dan,no pa sej to bo pa že hitro mimo user posted image user posted image user posted image

jeiiiiiiiiiii, v mislih smo s tabo.. sporoči čim prej veselo novico user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
23.4.2009 9:12:17   
Blueeyes
ja kje pa ste dons vse aprilčice... to je kr nenavadno da ni nobene kle gor.. kaj ste res vse odpotovale v Rim??? user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 9:27:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
23.4.2009 9:30:11   
akina
Sonček85, želim ti, da je danes tvoj in da rodiš.

Jaz sem še tu. Joj ko bi že bilo kaj počasi, ker sem že prav tečna. Ponoči bedim ali pa sede spim, ker me trebuh boli. Čez dan sem pa še čist fit, samo zaspanauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
23.4.2009 9:33:51   
janja*
Sonček no vidiš pa se je začelo.Če hočeš res roditi danes se kar lepo počasi odpravi v porodnišnio.Držim pesti in lepo opravita.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
23.4.2009 9:36:35   
janja*
Junonca moja hvala za zajtrk in pa pomočnike.No,če imate tudi prikolico te bom pa vprašala v katerem kampu?Mogoče se pa srečamo?user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
23.4.2009 9:41:41   
ninica23
evo jutro ,jaz sem zgodnja kot miška

Sem namreč peljala dragega v službo ker rabim avto ,da bi šla vodo prej dat pa sem se vstala in se že malo čudno počutila.In pridem domov ,grem delat generalko in kaj ,malo hodim in se kr malo ulije z mene ,grem na wc in vidim malo roza na papirtju.Ne bom delala panike ,samo zdaj pa ne grem v Laško ob 7.00 ampak bom kr lepo počakala do 12 da grem po mojega in greva na pregled,mogoče ga pa kaj prej pokličem da naj pride domov.Ne bom zganjala panike ,naj bo ko bo.Mi pa   kr dol tiši in trdi je k kamen trebušček moj.Uam,da je ta napoved janjina držala

sonček,držim pesti zate in za tvojega bebija,da se spoznate že danes!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
23.4.2009 9:46:52   
ninica23
janja,ti očitno obvladaš napovedovanje rojstev naših aprilčkov user posted image kako ti to uspe?
te lahko prosim še zame,kaj misliš - moj PDP je enak sončkovem user posted image
hvala user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
23.4.2009 10:03:01   
Miška2006
Zdaj bo pa res bolj zatišje tle gor, če greš št ti sonček v P.user posted image

Junona,
a bova medve normo delaleuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
23.4.2009 10:12:21   
tassika
Sonček sporoča, da je odprta 4cm, jo sklistirsajo in gre v porodno, več pa ko dobimo kakšen smsuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4041
23.4.2009 10:12:21   
janja*
Ninica23 ja po mojem boš šla v rim 27.04.2009 ali pa 26.04.2009.
Zdej .če hočeš 26.04.2009 moraš 2 krat na danuser posted image .Lep dan ti želim.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
23.4.2009 10:16:03   
janja*
user posted image user posted image  za Sončka in njen sonček Aleks se bo še danes rodil.Glede na to,da je to njen prvi porod bo po mojem rodila enkrat popoldan okoli 15 ure.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
23.4.2009 10:32:23   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček sporoča, da je odprta 4cm, jo sklistirsajo in gre v porodno, več pa ko dobimo kakšen smsuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
23.4.2009 10:34:42   
nmag
user posted image user posted image user posted image SONČEK mislim nate,dajmo še malo pa bo tvoj krofek s teboj.
Ja Janja tebe bomo pa še kaj vprašale izgleda da ti gredo tile datumi rojevanja kar dobro,sem bila presenečena ko sem res rodila 7.,na datum,ko tudi v sanjah nisem pomislila,da bo moja punčka rojena takrat,sama sem računala na 10.,no je pa bila rojena na rojstni dan mojega žal že pokojnega strica in mojega krstnega botra,res znaš čaratuser posted image .

Navijamo za SONČKA,da bi bil porod čim lažji in čim krajši.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
23.4.2009 10:39:01   
mišk
Go sonček, go sonček,...!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
23.4.2009 11:33:59   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

dajmo soncek.. se malo pa spoznas svojega princa user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
23.4.2009 11:35:59   
ninica23
Ninica23 ja po mojem boš šla v rim 27.04.2009 ali pa 26.04.2009.
Zdej .če hočeš 26.04.2009 moraš 2 krat na danuser posted image .Lep dan ti želim.

janja: hvala,bom upoštevala tvoj nasvet,user posted image pa zaklenila v spalnico,da mi slučajno ne pobegne user posted image user posted image user posted image
sonček: drži se,očitno boš pred mano cartala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
23.4.2009 11:36:28   
tinaaja
Joj jaz kar kurjo polt dobim pa solzne oci, ko tkole berem, da je kaksna tik pred porodom. To so res taki dogodki, custveno tako nabiti, ma noroo. Ko ves, da je nekdo, ki ga poznas v porodni, da se dogaja, pricakovanje ... ahhhh ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
23.4.2009 11:45:33   
malapikica
Evo še sličica našega Jerneja:

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?