Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:14:29
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. jaz sem tudi tebe sanjala da si šla pa brigitka jaz pa mislim,da ne Se mi zdi, da bom js še nekaj časa doma. po moje pa ne lahko te prime danes,jutri pa greš,saj lahko da bom jst še tud kak dan dva doma pa pol grem,kaj pa veš,zdaj ni več tega roza itzcedka,je bilo samo k sem čutla vodo in se obrisala.Blo je pa res smešno stojim in kr naenkrat spontano kda bi pipo spustila in se je malo ulilo,ne veliko samo je pa bilo tolk da sem morala menjat perilo in se stuširat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:14:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, a kam odpotuješ danes?... držim pestke da. Pa šparaj plac za naju z Brigitko...lahk se pa zgodi, da bo Brigitka za naju šparala, mogoče danes kar v P ostane. ja mogoče pa res ,a si prebrala bomo videli ,no za zdaj ni nič več samo šravfa me in prime na vsake tolk da se morem usest in da mine IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Dajmo babuškice imamo samo še 40 strani za 8 dni....se pravi 5 strani na dan....nam bo uspelo? Seveda......... Danes jih menda bomo enih 10, ker je tako vreme in se bomo/boste bolj not držale, a ne? samo 20.4 smo jih naklofale okol 20-25 To so pol popadki če prime in mine...na kolk minut pa? Ja vem da so ,samo niso tisti k bi moral bit,je kr nekaj časa vmes
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:15:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Da ni to en znak? Fajn bi blo. Zdaj bi pa res že šle, sem vas že naveličana tle gledat, ko samo omedlevate za pomočniki Pa da bi pršle čimprej nazaj a tko miška kr tko nas boš od..j.e...b..a..l..a Aha pol k nas pa ne bo bi nas pa čim prej rada nazaj ti ti
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:17:21
|
|
|
|
Miška2006
|
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, hvala za zajtrk in dodatek . Se bom vzdržala tega rolanja vsaj v tem postu, da ne bom preveč smetila teme . Bom citirala samo naslednji post
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:19:12
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Da ni to en znak? Fajn bi blo. Zdaj bi pa res že šle, sem vas že naveličana tle gledat, ko samo omedlevate za pomočniki Pa da bi pršle čimprej nazaj a tko miška kr tko nas boš od..j.e...b..a..l..a Aha pol k nas pa ne bo bi nas pa čim prej rada nazaj ti ti Saj veš, da ni blo tako mišljeno . Sm pač mislila, da si tudi ve želite čimprej iti, al ni tako?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:21:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, hvala za zajtrk in dodatek . Se bom vzdržala tega rolanja vsaj v tem postu, da ne bom preveč smetila teme . Bom citirala samo naslednji post
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:22:05
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. jaz sem tudi tebe sanjala da si šla pa brigitka jaz pa mislim,da ne Se mi zdi, da bom js še nekaj časa doma. po moje pa ne lahko te prime danes,jutri pa greš,saj lahko da bom jst še tud kak dan dva doma pa pol grem,kaj pa veš,zdaj ni več tega roza itzcedka,je bilo samo k sem čutla vodo in se obrisala.Blo je pa res smešno stojim in kr naenkrat spontano kda bi pipo spustila in se je malo ulilo,ne veliko samo je pa bilo tolk da sem morala menjat perilo in se stuširat Pri meni je vse mirno. Razen bebija, ki me razveseljuje s saltami.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:22:42
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Da ni to en znak? Fajn bi blo. Zdaj bi pa res že šle, sem vas že naveličana tle gledat, ko samo omedlevate za pomočniki Pa da bi pršle čimprej nazaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:23:49
|
|
|
|
*Junona*
|
Srečno danes na pregledih. Brigitka je že v čakalnici...go girl.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:25:18
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Srečno danes na pregledih. Brigitka je že v čakalnici...go girl. go go go
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:32:47
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Srečno danes na pregledih. Brigitka je že v čakalnici...go girl.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:32:49
|
|
|
|
sonček85
|
Evo ne morem več pucat preveč me matra,roza izcedek na hlačkah prisoten mislim,da bom res v roku 48h šla v P tko kot mlavla joj kako sem nesramna ,junona hvala za zajtrk in pomočnike
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:32:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Da ni to en znak? Fajn bi blo. Zdaj bi pa res že šle, sem vas že naveličana tle gledat, ko samo omedlevate za pomočniki Pa da bi pršle čimprej nazaj a tko miška kr tko nas boš od..j.e...b..a..l..a Aha pol k nas pa ne bo bi nas pa čim prej rada nazaj ti ti Saj veš, da ni blo tako mišljeno . Sm pač mislila, da si tudi ve želite čimprej iti, al ni tako? ja saj vem ,sej sem potem smeške dodala ,ja imaš pa prav res si želimo in da se pridružmo drugim krofkom in jagodam Saj vem da ni bil to tvoj namen ,da bi nas od..j..e..b..a...l..a
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:32:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. jaz sem tudi tebe sanjala da si šla pa brigitka jaz pa mislim,da ne Se mi zdi, da bom js še nekaj časa doma. po moje pa ne lahko te prime danes,jutri pa greš,saj lahko da bom jst še tud kak dan dva doma pa pol grem,kaj pa veš,zdaj ni več tega roza itzcedka,je bilo samo k sem čutla vodo in se obrisala.Blo je pa res smešno stojim in kr naenkrat spontano kda bi pipo spustila in se je malo ulilo,ne veliko samo je pa bilo tolk da sem morala menjat perilo in se stuširat Pri meni je vse mirno. Razen bebija, ki me razveseljuje s saltami. pri meni je bilo še tudi vse mirno danes pa to,je pa res da sem danes po NS točno 40t
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:36:51
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Da ni to en znak? Fajn bi blo. Zdaj bi pa res že šle, sem vas že naveličana tle gledat, ko samo omedlevate za pomočniki Pa da bi pršle čimprej nazaj a tko miška kr tko nas boš od..j.e...b..a..l..a Aha pol k nas pa ne bo bi nas pa čim prej rada nazaj ti ti Saj veš, da ni blo tako mišljeno . Sm pač mislila, da si tudi ve želite čimprej iti, al ni tako? ja saj vem ,sej sem potem smeške dodala ,ja imaš pa prav res si želimo in da se pridružmo drugim krofkom in jagodam Saj vem da ni bil to tvoj namen ,da bi nas od..j..e..b..a...l..a Pa veš kakšen mir bo, ko vas ne bo? ....ma jst mam rada akcijo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:37:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo ne morem več pucat preveč me matra,roza izcedek na hlačkah prisoten mislim,da bom res v roku 48h šla v P tko kot mlavla joj kako sem nesramna ,junona hvala za zajtrk in pomočnike
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:37:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Da ni to en znak? Fajn bi blo. Zdaj bi pa res že šle, sem vas že naveličana tle gledat, ko samo omedlevate za pomočniki Pa da bi pršle čimprej nazaj a tko miška kr tko nas boš od..j.e...b..a..l..a Aha pol k nas pa ne bo bi nas pa čim prej rada nazaj ti ti Saj veš, da ni blo tako mišljeno . Sm pač mislila, da si tudi ve želite čimprej iti, al ni tako? ja saj vem ,sej sem potem smeške dodala ,ja imaš pa prav res si želimo in da se pridružmo drugim krofkom in jagodam Saj vem da ni bil to tvoj namen ,da bi nas od..j..e..b..a...l..a Pa veš kakšen mir bo, ko vas ne bo? ....ma jst mam rada akcijo ja sej vem ja jaz bom pa pomočnike pogrešala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:38:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo ne morem več pucat preveč me matra,roza izcedek na hlačkah prisoten mislim,da bom res v roku 48h šla v P tko kot mlavla joj kako sem nesramna ,junona hvala za zajtrk in pomočnike so pa trenutno na 15 minut ,sam ne še močni,joj upam ,da bo res danes pa že mogoče najin zakladek v mojem naročju in atijevem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:40:03
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo ne morem več pucat preveč me matra,roza izcedek na hlačkah prisoten mislim,da bom res v roku 48h šla v P tko kot mlavla joj kako sem nesramna ,junona hvala za zajtrk in pomočnike Roza je lahko plodovnica. Al pa se čepek lušči.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:40:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo ne morem več pucat preveč me matra,roza izcedek na hlačkah prisoten mislim,da bom res v roku 48h šla v P tko kot mlavla joj kako sem nesramna ,junona hvala za zajtrk in pomočnike so pa trenutno na 15 minut ,sam ne še močni,joj upam ,da bo res danes pa že mogoče najin zakladek v mojem naročju in atijevem Držim pestke.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:42:01
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo ne morem več pucat preveč me matra,roza izcedek na hlačkah prisoten mislim,da bom res v roku 48h šla v P tko kot mlavla joj kako sem nesramna ,junona hvala za zajtrk in pomočnike mislim,da te bomo kmalu izgubile
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:43:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo ne morem več pucat preveč me matra,roza izcedek na hlačkah prisoten mislim,da bom res v roku 48h šla v P tko kot mlavla joj kako sem nesramna ,junona hvala za zajtrk in pomočnike Roza je lahko plodovnica. Al pa se čepek lušči. ja kaj pa vem,mlavla je imela tko pa ji je potem rug dan čep se odlušču,kaj pa če je plodovnica ,a naj grem tkoj v P , ,ker moja G dela danes pop
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.4.2009 7:44:49 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:44:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo ne morem več pucat preveč me matra,roza izcedek na hlačkah prisoten mislim,da bom res v roku 48h šla v P tko kot mlavla joj kako sem nesramna ,junona hvala za zajtrk in pomočnike mislim,da te bomo kmalu izgubile ja mi gre na k vas bom pogrešala,pomočnike,zajtrke,sam bom pa svojo pikco držala pa se vam potem vsa vesela pridružila ,še bolj k sem sedaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:45:14
|
|
|
|
Miška2006
|
sonček, ti bom kar zaželela
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:45:39
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo ne morem več pucat preveč me matra,roza izcedek na hlačkah prisoten mislim,da bom res v roku 48h šla v P tko kot mlavla joj kako sem nesramna ,junona hvala za zajtrk in pomočnike Roza je lahko plodovnica. Al pa se čepek lušči. ja kaj pa vem,mlavla je imela tko pa ji je potem rug dan čep se odlušču,kaj pa če je plodovnica ,a naj grem tkoj v P , ,ker moja G dela danes pop Pejt se pokazat, js bi se šla.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?