|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
21.4.2009 13:22:52   
Tabali
user posted image
no tole si bom pa jst kupila user posted image user posted image user posted image , pol pa še motor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 701
21.4.2009 13:27:01   
Tabali
res kje je jasna????

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 702
21.4.2009 13:35:05   
Tabali
user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 703
21.4.2009 14:09:52   
malecka_mateja
lepo tabali. a najprej to potem motor?a bi mela čopera??
midva sva bolj pri turerih.
inekcija je skoraj popustila vsaj govorim normalno.user posted image v četrtek začnem šolo, po novem. spet novi predmet... ma sej bo še dva izpita in počitniceeee.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 14:23:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 705
21.4.2009 14:59:48   
Tabali
user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kolumbo bravo za ločevalno!!!! Jst bi tut rabla kakšen krst al pa vsaj poroko, da se mal k seb spravimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 15:07:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 15:13:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 708
21.4.2009 15:38:44   
Tabali
cena motorja pa nekaj več user posted image user posted image
no, recimo temu, da so sanje dovoljene user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 709
21.4.2009 19:18:31   
malecka_mateja
dan. ja tabali dober je ni kaj.

kolumbo tvoj šime ni zanimiv in ni za akcijo.

keri dan rečemo za rsečanje?? kaj pa če rečemo 2.5 v soboto???

mi smo bili popoldan mal na obisku zdaj pa se spravljamo spat oz mamo procedure. najedli so se tjaša je pojedla več kot atauser posted image user posted image juter bodo pa res postrvi verjetn. ful se mi jih lušta-pa nisem nosečauser posted image user posted image ker sem glih z user posted image  fertik.user posted image

mi pa smo dobili toboga in pa vrto hiško od moje priče tko da se ne obadamo več  s tem, haz bi mela trampolin za našo tamalouser posted image user posted image ker ful uživa , sam onega velikega z mrežo. no bomo videli.

jasna kje si??danineli???

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 710
21.4.2009 21:44:13   
DeMer
Čer!

Čveke, prou face ste. Se prou nasmejim k vas berem! user posted image KAr tako naprej!

MAteja le pogumno s službo in shujševalno! Pa hitro nam zaupaj, če ne bomo od firbca s ponoč ihujšale. user posted image
Ste pa hude z motorji. Jest sem tud ful hotla imeti motor k sem bila osnovnošolka, pa mi je ati kupil čelado, mami pa ni pustila da bi kupila motor. user posted image Sta bila složna v vzgoji. user posted image Zdej se pa tud usedla ne bi gor, kaj šele peljala.
Kolumbo, pa kje ti to vse najdeš, take čevlje. Jest mam hude probleme kje dobit fajne, mehke čevlje in pol dajem celo premoženje za Ecco. user posted image

Eto mali neki piska, grem gledat kaj mu je. Ful zašvica in ga morm preoblačit ponoč in to zašvica v višini ramen, je res čist mokr. Bogi.

Bodte fajn, pa zmenmo se za srečanje. A prej pa ne bi, ta vikend oz ponedeljek.??

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 711
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 22:15:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 22:29:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 713
21.4.2009 22:38:59   
Tabali
evo še jst sem kle  user posted image
mal berem o otroških boleznih peta, šesta pa to... a ma kdo izkušnje s temuser posted image , Danajči ma namreč neke flekece oz. bolj precizno povedano drobne pikice po obrazu in ker do sedaj ni mela ene same pike, razen od kakšnega komarja, me je full zaskrbelo
sicer je čist kul, vesela naspidirana do konca, berz vročine, tko da res ne vemuser posted image , hrane tut ni jedla neke nove, da bi bilo od tega...
bomo vidli kako bo jutr, in se pol odločili kako in kaj

kolumbo tole z piskrom žegnane vode me je pa dobesedno oborilo user posted image user posted image user posted image user posted image

grem spat, sem tok zmatrana, da si glavo podpiramuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
21.4.2009 22:39:35   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Tabali is hereuser posted image

ITAKuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 715
22.4.2009 0:52:37   
DanijelaNeli
Baw-baw...
Spet strašim...Sej sm bla popoldne tukaj preden sem šla delat,ampak nisem uspela nič napisat.Zdaj pa sem do 23h delala.Še mal smo se zaklepetale s kolegicami,ker je ena prišla z Madžarske domov,ker je gor v Veszpremu,kjer njen igra rokomet,pa sta s ta malo doma.

Joj,od motorjev,bi lahko jaz pisala na dolgo in široko....Z mojim smo se prefurala skoz in skoz,povsod.Mel pa je bolj enduro varianto,pa krosa.Njejgov brat tudi za po cesti,zdaj pa le še kros vozi.
Moj je imel 6 let nazaj eno ful hudo nesrečo v Črnem kalu.Takrat je blo za las...šel je delat proti Dekanom,nakar mu je prd ovinkom zdrsnilo in je drsel proti ograji.Pristal je pod ograjo,s količkom med nogami.Imel je zlomljeni obe stegnenici,zlom reber,zlom ledvenega vretenca,izpah rame... Takrat je imel 8 urno operacijo.Bil je na intenzivni negi,ni mogel govorit,priklopljen na aparate.Pol je imel še neke napade,tipo epileptične.Takrat bi ga kmalu izgubila.To je blo septembra meseca,v Izolski bolnišnici je bil do decembra,pol pa je šel V Sočo.Učil se je hoje.Na svoj rojstni dan je dobil bergle.do tedaj pa je bil na vozičku. Grozni,res!
Takrat sem mu non stop stala ob strani,ga negovala,....
Na bolniški je bil do lanskega novembra.Med tem časom je imel še eno nesrečo,tri leta bo letos od tedaj.Vozila sta z bratom in še en frend je bil zraven na motorju,ta je nesrečno padel in se ubil.Mojmu pa je prekrižal pot en drug avto in je pristal s prvim kolesom v blatniku avtomobila.Moj je imel zlom zapestja.
In od takrat je rekel,da je konec kariere z motoji!

Ena me je spraševala glede opreme...Na Kozini imamo Outlet DAINESE trgovino z motoristično opremo.Dobiš pa vse kar potrebiješ in ni drago.Če ne pa se splača it v Trst,al pa V Sistjan,tam imam kolegico ki dela v trgovini z moto opremo.

Kolumbo..ja,ta osmica v Bertokih je najboljša.Dobro za jest imajo,vino je specialno.Tudi dobre žurke imajo.A se mi zdi,da imajo odprto samo do 24.4. Nevem,mogoče kakšen dan podaljšajo.Poznam sina iz te osmice,je en fant ki igra pri enem bendu-Ne me jugat,teli so tekmovali s Slavkotom Ivančičem na Emi.
Lahko pa ti predlagam,kam bi šli dobro pojest.Ena vas v slovenski Istri,Belvedur ima domačijo,tam dobiš res specialno hrano.Res,da ni neka fina gostilna,je bolj vse po domače,tudi postrežba...Če ne pa kje v naših krajih,poznam ena dva dobra kmečka turizma v moji bližini.Kdaj pa boste v naših krajih?

Nič,grem jaz spat,ker se bo Neli zgodaj zbudila...Nočka....

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 716
22.4.2009 7:11:00   
malecka_mateja
jutro!

o fak danineli ko sem tole prebvrala sem se kr zamislila. ampak moj bi rad šel kdaj na morje z motorjem al pa za kak vikend..z mano seveda. no izpit pa je šel zdaj delat zato ker se z 1.6 spremeni zakon in boš mogo najprej delat za manj kubične in potem boš lahko vsake dve leti nadaljeval. sedaj pa dobiš neomenjeno in te ceneje pride. sam zarad tega.
moj je tudi imel nesrečo ko je bil star 11 let zmotorjem sam še vedno ma željo. no bomo vieli.

danineli a je težko do trsta prit oz najt to trgovino??a bi lahk mal za cene povprašala. oz vprašaj če majo kake hlače in jakno v svetli barvi bolj in ceno?prosim če ti ni odveč.

kolumbo a ta viken je tvoj doma??ja pol pa se za soboto recimor zmenimo??a lahko vse pridete??
ajmo hiter predlogi.

jasna javi se kaj..me te pogrešamo!!!

tamala je bla ob 6 aufuser posted image  

demer te pa vas še mal v firbcu pustim, če od tega shujšate!user posted image user posted image user posted image  v glavnem naj najprej povem, da nisem pristašica nekih napitkov...za hujšanje ampak je moja kolegica začela hujšat z herbalifom pa ko sem vidla njen razultat sem sama rekla ok bom probala. in to je to. pijem herbalife to je šejk ki ga piješ zjutrajin zvečer namesto zajterka in večerje. vmes pa ješ malico kosilo in malico. malice lahk spustiš če nisi lačn, ampak malice so sadje, jogurt, kak kos polnozrnatnega kruha...bolj na izi, kosilo pa ješ normalno, veliko zelenjave če se da in pa poskusiš malo ločit beljakovine od ogljikovih hitratov...izogibaš se mastnega in sladkega in je to to. jaz sedaj delam to natanko 26 dni in evo 5 kg minusa in nekje 3 cm povsod. ful se mi že vidi vsak opazi. in jaz se počutim fenomenalno, veliko več energije... no meni je bilo na začetku mal kriza za sladkarije... pa sem se pregršila recimor zamoj rojstni dan pa za veliko noč, pa sedaj med vikendom sem pojedla kos gibance in pa kos štrudla pa evo še vedno sem šla dol in ni nič za bat. kdaj pa kdaj lahk pregrešiš. aha pomembmo pa je tudi da na svojim 25 kg telesne teže popiješ 1 liter vode. torej imaš 75 kg moreš spit 3 litre tekočine. o ceni pa ne bi ker je kr veliko ali pa tudi ne sej to je tudi naše zdravje. lahko ga ješ tudi med nosečnostjo in pa ene dajejo otrokm že malih od 6 meseca. ker to ni samo za hujšanje ampak kot zdravo življenje. v glavnem kdo verjame al ne. meni je pomagalo in dokler je učinek bom pila in jedla to potem pa neham. aja pa moja kolegica se ni zredila ko je nehala jest, da nebi kdo mislil. seveda pa ne pomeni da ko nehaš jest se nažiraš do smrti. priporočeno je jest to skoz, ker daje teleso kar rabi.

zdaj pa si boste ene mislile da sem nora ampak žal vsak ma svoje mnenje. meni pomaga. najprej pa je obvezno v glavni si pošlihtat, ker mene sedaj več ne gane ko tjaša poleg mene poje kakšno čokolado, lahko se ji upremuser posted image

to je to.

kje ste vse. pa se opravičujem za tako dolgi post.

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 22.4.2009 7:14:51 >

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 717
22.4.2009 7:54:35   
Tabali
jutrouser posted image
bin hier user posted image
ja malecka, bravo za hujšanje - pa sej najbolj pomembno je, da se ti odlično počutiš in da je viden efektuser posted image user posted image user posted image
jst sem ravno kar po telefonu menjala načrte za predelne stene user posted image user posted image , upam, da bo ratalo tko k sem si zamislilauser posted image user posted image user posted image , ker če ne bomo spet mogli rušituser posted image
ja to glede motorističnih nesreč je res kruto, zato pa pravim, da bom si mogoče motor privoščila šele  takrat k bojo otroci veliki in pri kruhu - prej pa no way (hahahaha - upam da bom takat sposobna kaj tacga vozituser posted image )
grem delat k mam gužvo

< Sporočilo je popravil Tabali -- 22.4.2009 7:56:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 718
22.4.2009 10:39:17   
DanijelaNeli
Dan!
Kako gre hitro ta cajt ko imaš za it delat popoldne.Zdaj študiram,da bim mogla it do Kozine v Tuš po mal špeže.Ampak se mi ne da odpravit..ah,sej ni tak nujno.Bom šla jutri.

Jaz in Neli smo vstale ob 9.uri,obe smo še na pol v pižami.Zdaj jo morem previt in zrihtat,pol pa dalje...

Mateja
...bomo zrihtali vseda bo prav. Samo mi moreš povedat za kašen motor bi to rabli? Da vem kakšen stil obpreme.Al naj bo to kombinezon,al pa ločena oprema?Pa druge stvari tudi rabiš-ledvični pas,čelada,škornji.Firme pa so Alpinestars,Axo,Dainese,te so najboljše.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 719
22.4.2009 14:18:43   
malecka_mateja
danineli zlata si. moj bi imel šoprten kombinezon svetle barve po možnosti , obvezno dvodelnega. te firme nobene ne poznam, tako nekej srednji cenovcni razred in dobra kvaliteta. čelade pa to bomo pa pol se menli mene cena za kombinezon zanima pa čevlje št 46. lahko črni ali kakšni koli.
hvala ti.

drugače pa kuham za mojega jaz sem se že najedla. grem je glih prišo.papa

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 720
22.4.2009 20:41:03   
malecka_mateja
čer.

sam na hitro ker ne morem pisat. sem glih iz bolnice, imam 4 šive na prstu, vrezala sem se na mesoreznici čez pol prstauser posted image user posted image user posted image bolelo kohudič, šivanje še bolj. amapk bom preživela.

ampak srečanje še vedno velja.

grem spat ker sem omotična od inekcije. papa

Neposredna povezava do sporočila: 721
22.4.2009 21:16:53   
DeMer
O, jej! KRI!!!! Mateja, ja kaj si pa rezala? Sej mesa ne ješ? user posted image Mal heca. Ampak si pa boga, a so te kr na živo šivali? Joj, mene kr stisne k sam berem tole, kaj če bi vidla. Upam, da se ti čimprej zaceli. user posted image

Jest sem sama, moj je šel na eno konferenco. Sem bila na roditeljskem sestanu za Marka in sem poslušala same hvale za Marka, za očija pa da mora biti malo bolj odločen. user posted image Torej zdej vzgajamo starega. user posted image user posted image

Čakam, da se mi perilo posuši, da ga zložim in direkt spat. Danes je bil tako lep dan, da sva spet samo norela okoli. Jutri pa spet dež. Pa še k zdravniku morva it pokazat en flekec k ga je imel na ličku, pa je zdej, k smo ga mazali z eno kremo izginil.

No pogrešanje javte se!

Dejte mal predlogov za srečanje!!!!

Noč!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 722
22.4.2009 22:21:08   
Tabali
o boga Matejauser posted image user posted image user posted image ... ja kaj pa je bilouser posted image user posted image mislim, si kaj takega si rezala? al čista nesreča? šit nouser posted image
sej upam da se ti hitro zaceliuser posted image
Demer, kakšne metode vzgoje boš uvedlauser posted image user posted image ? (zaupaj za vsak primer, če bomo rabiliuser posted image )
kje pa je dons kolumbo???? torek je bil učeri, tko da pr najboljšem sosedu ziher ni...
zaspana sem... čist nikakva, ampak važno da je naša prinčipesa OKuser posted image , ni hotla it iz vrca, po moje bi kr tam ostalauser posted image user posted image
grem spat, ker sem na najboljši poti da zabluzimuser posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 723
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 22:44:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 23:51:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.