špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Živjo čveke, mi smo iz dneva v dan bolje. Bili pa smo slabše. Najprej mi je Lana v ponedeljek, 13.4 dobila vročino, nič hujšega. Naslednji dan je zakuhal še Maj. No v četrtek je Maj bruhal po meni, v petek ponoči je začela še Lana. Tako da zgleda da smo nekje staknili kak rotavirus. Maj jo je kar dobro odnesel (bruhal je le en dan in naslednjio noč), Lana pa malo slabše (bruhala 4 dni, kakala pa je šele danes malo gostejše). Vmes nama je celo 'grozilo' da bova morali na infekcijsko zarad dehidracije. Na srečo jo je zdravnica prestrašila, da bo morala v bolnico in je začela več pit. Jo je bil strah pit ker je ponavadi po pitju (tudi če je spila malo) bruhala V ponedeljek je zagrablo še . Jaz se kar držim, res se počutim malo slabše , ampak zaenkrat še brez prebavnih motenj. Upam, da jih tudi ne bo. Joj, tole je pa bilo hudo Upam, da se ti izmažeš Maj ima sedaj že 6 zobk (3 zgoraj in 3 spodaj). Hodi še ne, čeprav se mi zdi da u ne manjka dosti. Včasih se spsti in napravi 1-3 korake, potem pa na vse 4 in gas. Na vseh 4 je pač hitrejši in ful šiba za nami. Je pa v zadnjem času postal prava trmica in uveljavlja svojo voljo. Ko kaj ni po njegovo ali če mu česa ne pustim začne tako kričat, da je joj Navihanec Spi mi od 20h do 6h. POnavadi se ponoči enkrat zbudi med 4 in 5 in takrat se moramo kar dobro potruditi, da ga nazaj uspavamo. Podnevi pa spi 2x, enkrat 1urco, enkrat pa 1,5 do 2h. Jaz sem sedaj začela hodit na power plate in mi je kar fino. Čeprav delaš dobre pol ure, se kar utrudiš in jaz sem bila čist prešvicana. Bila sem samo 1x tako da še nisem glih shujšala Ampak se dobro počutim. Sploh zadnje 2 tedna odkar je bila doma tudi Lana nisem telovadila in mi je že prav manjkalo. Kaj je to power plate? Vrtec za Maja smo dobil in sem ful vesela, ker v Kamniku to ni ravno lahko. Fajn je tud to ker bo za Maja zastonj in bomo plačevali za Lano. Ker je ona v višji skupini je ceneje kot za malčke. Ja vretc je ful drag. Mi smo v 7. razredu in plačujemo 250E, za Maja pa bi bilo še enih 100 več. Sem srečala Nino, ki je tudi Gajo vpisovala. Mogoče bosta pa z Majem v isti skupini, ker je dobila mesto v našem vrtcu. Joj, je pa kolegica šele na 92. mestu, ker je njena hči 5 dni premlada (1.9. naj bibili stari 11mesecev). Groza!!! Tisti, ki so ostali brez vrtca bi moral otroke odnest na občino županu, tako kot so to napravili v Dragomlju in so jim potem hitro zrihtal vrtec. Ker občina je dolžna poskrbet za varstvo otrok v 1 mesecu, če jih je več kot za eno skupino. za vrtec. Moja porodniška se počasi izteka, do 1.5. Ampak ima na srečo še 1 mesec dopusta. No, vmes grem za 2 dni na eno izobraževanje. Maja pride k meni na obisk tudi moj dolgoletni dopisovalec iz Anglije in se že zelo veselim, da mu malo razkažem SLovenijo in da malo poklepetav. Videla sva se do sedaj le enkrat in še to pred 10 leti. Upam, da se bomo imeli luštno. Tole je pa res super Če se boste kaj dobile pa me obvestite, da se spet malo vidimo.
|