|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
22.4.2009 14:29:59   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Jutro,
danes je pa res tako lepo vreme, da gremo še mi malo na balkončka pogledat za par minut user posted image user posted image  jupi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kako ste kaj vsi ?

Joj super, vsak dan se bolj privajamo in je res luštn,...  full je fajn user posted image  
Sonček kako pa kaj pri tebi kaže, si že kaj odprta? Ne vem ali si kje napisala, sej veš hitro polnete strani in ne sfolgam user posted image
kako lepo  da vam gre tko lepo in da ste super

Ja jaz sem že 1 cm odprta ,samo več kot 1t ,bomo pa jutri videli kaj bo G rekla,če smo že kaj več ,al bom spet imela samo CTG

jz sem bla tud pred dobrim tednom oz skoraj dvema odprta že 2 cm, pa me zdej na pregledu ni pregledala... upam da me bo na tem naslednjem k ga mam 28.4., da ne bo samo CTG-ja delala

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 22.4.2009 14:30:27 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
22.4.2009 14:30:57   
kimmii
Pozdravljene vse aprilčice, pa naj vam povem, da smo pri nas 15.4. dobili majceno deklico z imenom BRINA.

Lp

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
22.4.2009 14:31:42   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Pozdravljene vse aprilčice, pa naj vam povem, da smo pri nas 15.4. dobili majceno deklico z imenom BRINA.

Lp

iskrene čestitke za Brino.... še kakšno slikco lepotičke objavi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
22.4.2009 14:37:17   
nmag
Hvala sonček za čestitko Ani,se ji je ful fajn zdelo.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
22.4.2009 14:42:21   
*Junona*
No končno...internet mi je nekaj štrajkal in nisem mogla na rr, sem vas pogrešala.user posted image
Sem pa vmes generalko stanovanja naredla, ker mi je Janja napovedala, da jutri grem in če grem res je vse poštimano.user posted image user posted image user posted image

Tak, zdej vas grem pa pokomentirat.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
22.4.2009 14:43:00   
*Junona*

Lp

Čestitke za Brino.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
22.4.2009 14:43:19   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

evo da se javim še slikovno... tole je danes... 38t in 3d

user posted image

Lepi buši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
22.4.2009 14:43:40   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image user posted image user posted image   No pa sem spet celo stran sama zapolnila

Kje pa je miška danes.....da ni šla v Rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
22.4.2009 14:44:24   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Joj Junonca a veš, da zdaj pogledam najine tickerje pa vidim, da mama še samo 5 dni do konca....pa to je tu, za vogalomuser posted image user posted image user posted image   Kaj misliš kera bo prej?

Po moje bom js zadnja, ker sem še čist zabetonirana tam spodaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak bi pa že šla, že komaj čakam.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
22.4.2009 14:45:23   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO:  janja*

Joj, kak fajn, da grete na Pageca, mi tudi že od mojega otroštva tja hodimo.

Pozdravi mi Pageca in uživajte. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo lansko leto kupili prikolico in smo stacionirani v Šimunih.Tam je meni tako lepo.Narejeno za otroke.

Mi imamo tudi prikolico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
22.4.2009 14:46:49   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO:  sonček85

IZVIRNO SPOROČILO:  brigita23

štorkljica.jaz sem tudi sebi prerkovala da bom ali 28.4 ali pa po prvomajskih praznikihuser posted image    

ti boš pa po moje kje okoli  zadnjih dni meseca 26.4
sta pa s tvojim resno se podala v akcijo user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    

akina.nas bo pa res kar nekaj ki bomo šle čez rok user posted image    saj bo drži se ,kmalu bomo vse aprilke cartale user posted image    user posted image    user posted image    

brigita.ne jutri še imam pri svoji G ,naslednjič  pa v P kdaj pa še ne vem ,mi boo jutri verjetno povedala user posted image    

no pa sej je itak vseenuser posted image   ...sej jutri se tak v P vidimouser posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
držim pesti user posted image user posted image user posted image

Ja, se vidimo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam če vaju ne bo, bom jezna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...pa lačna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
22.4.2009 14:47:48   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO:  ninica23

pozdravček
evo mene s pregleda: sem mela ctg-mali je spal ko top,tak da ni blo nič novega,popadkov ni zaznati,še vedno v klubu "zaprtih",naredila mi je pa še UZ (sem bla res presenečena,ker mi ga je nazadje,ko sem mela morfologijo) - smo kr veliki (okoli 50cm) in težki (okoli 3900g),kljub ne tako velikemu trebuščku user posted image sem bla kr mal šokirana,pa glede na to,da se mu še nič kaj ne da pridit ven,kolk se boma poredila še v naslednjih dnevih do poroda,ko se bo le odločil,da ma dosti teme... edino pritisk mi mal nagaja,sam še vedno v mejah normale! naslednji ctg mam čez 2 dni (24.4.) še pri G,pol naprej pa na 2 dni v P
junona: poslala sem ti ZS,spet mam probleme s CSD user posted image mogoč bojo pa ti prispevali,da bom kaj prej rodila,ker me bojo čist ob živce spravli user posted image
lep dan vsem souser posted image in mamicam - upam,da se vam kmalu prudružimo še ostale user posted image

Bravo za pregled.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem ti odgovorit.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
22.4.2009 14:48:37   
*Junona*

kopirano od  februark 2008

user posted image
Prišel sem na svet atija, mamico in Nežo objet. BLAŽ (v Trbovljah, 27 minut čez polnoč, 3580g in 54 cm).

SPOROČA MLAVLA

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
22.4.2009 14:49:33   
*Junona*

Jst pa ne morem spat ...punce zopet se bliža polna luna ...no ampak ta na mene deluje ravno kontra ..

Brigitka, 25. je prazna luna, 9. maja je spet polna.
Upam, da ne bo moj bebi čakal na polno.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
22.4.2009 14:51:24   
*Junona*
Kje ste zdej babnce?user posted image Na sončku?
Js čakam, da pride dragi domov, mu dam za papat in potem se grema mal potepat. Ne vem še kam, sem ga klicala, da bi nekam šla zdej ko sem še 2 v1. In je rekel, da ok.user posted image user posted image user posted image Pa mal se morma še poslikat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
22.4.2009 14:52:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

user posted image user posted image user posted image   No pa sem spet celo stran sama zapolnila

Kje pa je miška danes.....da ni šla v Rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigita me tako dobro nadomešča, da mislim, da me sploh ne pogrešate na rruser posted image user posted image user posted image ne vem, a sem naj zdaj žalostna, vesela ali se smejemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...vam rihta ful dobre pomočnike, sam jaz jih trenutno ne morem uporabljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
22.4.2009 14:59:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

brigita me tako dobro nadomešča, da mislim, da me sploh ne pogrešate na rruser posted image user posted image user posted image ne vem, a sem naj zdaj žalostna, vesela ali se smejemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...vam rihta ful dobre pomočnike, sam jaz jih trenutno ne morem uporabljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak da te pogrešamo...kok lahk sploh pomisliš kej takega? Škoda, ker nisi postov za nazaj brala, bi videla, da smo pisale, da te pogrešamo.user posted image user posted image user posted image

Je pa Brigitka pridna s pomočniki, veš... pa tudi Junona ni od muh...in tudi Miška in Sonček rade pristavijo piskrček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
22.4.2009 15:00:08   
*Junona*
Zdej grem pa posteljnino speglat.

Čao punce.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
22.4.2009 15:17:13   
sonček85

Lp
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
22.4.2009 15:20:48   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

pozdravček
evo mene s pregleda: sem mela ctg-mali je spal ko top,tak da ni blo nič novega,popadkov ni zaznati,še vedno v klubu "zaprtih",naredila mi je pa še UZ (sem bla res presenečena,ker mi ga je nazadje,ko sem mela morfologijo) - smo kr veliki (okoli 50cm) in težki (okoli 3900g),kljub ne tako velikemu trebuščku sem bla kr mal šokirana,pa glede na to,da se mu še nič kaj ne da pridit ven,kolk se boma poredila še v naslednjih dnevih do poroda,ko se bo le odločil,da ma dosti teme... edino pritisk mi mal nagaja,sam še vedno v mejah normale! naslednji ctg mam čez 2 dni (24.4.) še pri G,pol naprej pa na 2 dni v P
junona: poslala sem ti ZS,spet mam probleme s CSD mogoč bojo pa ti prispevali,da bom kaj prej rodila,ker me bojo čist ob živce spravli
lep dan vsem so in mamicam - upam,da se vam kmalu prudružimo še ostale

za pregled in UZ  da ti je naredila,lepe kg bo imel vaš otročke lahko da bo čez 4000g ko boš rodila

kaj pa je s CSD?a te jezijo kot Študentko al kaj ?

res so user posted image me mal hecajo s to štipendijo-najprej so mi rekli,da jo bom lahko dobla,zdaj sem pa odločbo dobla domov in mam zavrnjeno... vglavnem,nič več mi ni jasno user posted image rabim pravni nasvet,če se katera kaj spozna na to...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
22.4.2009 15:21:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Hvala sonček za čestitko Ani,se ji je ful fajn zdelo.
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
22.4.2009 15:21:34   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO:  sonček85

IZVIRNO SPOROČILO:  brigita23

štorkljica.jaz sem tudi sebi prerkovala da bom ali 28.4 ali pa po prvomajskih praznikihuser posted image    

ti boš pa po moje kje okoli  zadnjih dni meseca 26.4
sta pa s tvojim resno se podala v akcijo user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    

akina.nas bo pa res kar nekaj ki bomo šle čez rok user posted image    saj bo drži se ,kmalu bomo vse aprilke cartale user posted image    user posted image    user posted image    

brigita.ne jutri še imam pri svoji G ,naslednjič  pa v P kdaj pa še ne vem ,mi boo jutri verjetno povedala user posted image    

no pa sej je itak vseenuser posted image   ...sej jutri se tak v P vidimouser posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
držim pesti user posted image user posted image user posted image

Ja, se vidimo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam če vaju ne bo, bom jezna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...pa lačna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image hvala enako ne bom jedla odličnih krofov in štrudlja če vaju ne bo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
22.4.2009 15:21:56   
ninica23
evo,zdaj me še pa rr heca... dans je pa res en čudn dan user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
22.4.2009 15:22:36   
sonček85

pozdravček
evo mene s pregleda: sem mela ctg-mali je spal ko top,tak da ni blo nič novega,popadkov ni zaznati,še vedno v klubu "zaprtih",naredila mi je pa še UZ (sem bla res presenečena,ker mi ga je nazadje,ko sem mela morfologijo) - smo kr veliki (okoli 50cm) in težki (okoli 3900g),kljub ne tako velikemu trebuščku sem bla kr mal šokirana,pa glede na to,da se mu še nič kaj ne da pridit ven,kolk se boma poredila še v naslednjih dnevih do poroda,ko se bo le odločil,da ma dosti teme... edino pritisk mi mal nagaja,sam še vedno v mejah normale! naslednji ctg mam čez 2 dni (24.4.) še pri G,pol naprej pa na 2 dni v P
junona: poslala sem ti ZS,spet mam probleme s CSD mogoč bojo pa ti prispevali,da bom kaj prej rodila,ker me bojo čist ob živce spravli
lep dan vsem so in mamicam - upam,da se vam kmalu prudružimo še ostale

za pregled in UZ  da ti je naredila,lepe kg bo imel vaš otročke lahko da bo čez 4000g ko boš rodila

kaj pa je s CSD?a te jezijo kot Študentko al kaj ?

res so user posted image me mal hecajo s to štipendijo-najprej so mi rekli,da jo bom lahko dobla,zdaj sem pa odločbo dobla domov in mam zavrnjeno... vglavnem,nič več mi ni jasno user posted image rabim pravni nasvet,če se katera kaj spozna na to...

ujej kako so lahko taki,upam ,da ti bo lahko junonca kaj več pomagala.Jaz se ne psoznam na touser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
22.4.2009 15:24:40   
sonček85

user posted image

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )  SPOL KRAJ

user posted image NAŠIH APRILK MALO ŠTRAJKAJO user posted image
02.04.
1.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)user posted image        LJ
2._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)
03.04.
3.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
4.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)user posted image              
5.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
6.balbina                        
(št. ?, št. ?)            SG      
04.04.   
7.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          

8.kataka21 (24)          (št. ?, št. ?)  

05.04.
9.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                            
10.orhidejka                     (št. 1, št. 0)        MB     

06.04.
11.bambocha (25          (št.  1,št. 0)          
07.04.
12.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                                    
13.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)        Trst

14.jakanejc                      (št. 3, št. 2 )      
08.04.
15.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
16.bineti                           (št. ?, št. ?)   
17.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                    
10.04.                       
18.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
19.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ   
11.04.                        
20.matt                             (št. 1, št. 0)        

12.04.
22.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
23.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)user posted image      MB
13.04.
24.tink@                           (št. 1, št. 0)        NM         

15.04. 
25.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
26.pat                               (št. 2, št. 1)                               

16.04.  
28.suzy25
                         (št. 2, št. 1)user posted image    SG      

17.04.    
29.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                     

30.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
31.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0)
32.veronikab                    
(št. 1 ,št. 0)        
18.04. 
33.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                   
34.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)            
19.04.
35.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)       LJ                          

20.04.
36.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)       LJ               

37.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)user posted image    MB        
38.tani22                          
( št. ?, št. ?)        

21.04. 
39.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
LE KATERA BO NASLEDNJA   user posted image

22.04.
40.PikaV                             (št.3, št.1) user posted image           
41.goričanka (36)             (št. 2, št.1)        NG

23.04.

43.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
44.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)user posted image     CE                         

45.ninica23                        (št. 1, št. 0)user posted image   CE  

25.04. 
46.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)       MS
47.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)user posted image     PO
48.Patrica                          (št. ?, št. ?)
49.anca(28)                      (št. 1, št. 0)user posted image   LJ        
26.04.  
50.olea                               (št. 1, št. 0)      LJ
27.04.
51.štorkljica   

(št. 2, št. 1)user posted image         

52.barboom                       (št. 1, št. 0)user posted image    PO                     
53.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                                                                  

28.04.
54.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)    ZASAVJE
55.ella. (33)                     (št.1, št. 0)user posted image         
56.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)      CE
29.04..
57.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)     BREŽ
30.04.
58.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)       CE
59.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ
60.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)        LJ
 01.05.                     
61.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

62.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
63.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
64.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
65.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

23.04
Sonček85  
brigita23
pikaro
anca pregled +CTG
24.04
*Junona* CTG
ninca23
28.04
blueeyes
štorkljica -pregled v P
pat74
29.04
mišk
SKUPAJ NAS JE:  62/118nosečk

VSE ,KI STE ŽE ČEZ ROK ALI BI MORALE RODITI PRED 22.4 SE NAM JAVITE ,DA VEMO ALI STE ŽE RODILE SVOJE KROFKE IN JAGODE ALI JIH ŠE VESELO PRIČAKUJETE
sAJ VAS JE KAR NEKAJ ,KI VAS JE NA SEZNAMČKU  DO DANES  IN ME ČAKAMO VESELE NOVIČKE
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?