Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:12:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: tudi vama pošiljam kup za ju3, da bo pikica šla gladko skozi barbaw: a samo bereš danes??? ma kur....c nimam volje Bi se najraje .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:12:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Uživaj v šopingu Kdaj bo krst? 3.5. bo vse skupaj Super, tudi jaz se poigravam s to mislijo, ker je tudi 23 sobota in bi lahko 24 bil krst Sva pa kar zadeli datum. A se nisva mi2 pogovarjale na kateri dan bova rodile in sva urajmale obe petek jaz sem hotela ponedeljek pa mi ni ratalo Jaz sem Andraža rodila v ponedeljek, sem pa rekla da grem kateri koli dan rodit samo 23 ne jaz sem tudi Jako rodila na ponedeljek
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:13:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? Kako je pa stvojimi kg? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... don't ask sem na 59...4 to go Joj, jaz bi skakala do stropa, če bi imela 5 ko za glavno cifro. Počas ti jih bo že uspelo skiniti, če ne pa prej zanos, da boš imela izgovor, da jih nisi mogla jaz še razmišljam koliko naj jih še zgubim, bi jaz tudi rada 5-ko, pa mi manjka slabih 4 do tja Saj boš pririnila do tja, ker si tako trmasta Vmes ti špa pripada kak dan ali teden slabosti,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:13:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? ne še sem pa blizu Pridna, tudi jaz upam, da bom rekla čez kake 2 meseca ta stavek do takrat pa sem bomo veselile s tabo za vsak minus kg in navijale zate Ko pridem na svojo težo, se moramo pa obvezno dobit saj bi se lahko že prej, samo meni nikoli ne uspe, ker imam vedno bolana mulca A veš kaj, polet bodo mulci zdravi, mi2 pa na najini teži in se bo vse lepo poklapalo naj se tvoje besede pozlatijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:14:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes dobila uradno, da imam podaljšano do 27.7. Potem pa imam še starega dopusta 18 dni in še kak dan novega bom dala in bova lepo začela z novim šolskim letom. za podaljšanje porodniške
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:14:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella Nejc dva dni praktično poje za en obrok v celem dnevu.. tortica je pa iz polnozrnate moke, tako da bi jo tud ti lahk snedla. Ja pa jade, je pa cukr not A nis vidla mojga tikerja imam še too much kilogramov za zgubit in so mi te stvari prepovedane sej boš druga dan jedla sam sadje in zelenjavo A veš, da me kar mine ko pomislim na prečiščevalno jst sem pa dons pojedla ful malo in sem zdej lačna.. Men se zadnje dni zdi, da sem skoz lačna Po moje sem nalatela na plato in se telo brani, da bi izgubila še kaj teže. čist možno, samo zdej moreš bit še bolj močna.. teh par kilc boš pa že še zgubila, itak si večino najtežjih že. Ja vraga, ta najtrdovratnejše so sedaj na vidiku Verjetno bom rabila kar nekaj časa več, da priguram do cilja...še 13 nesrečnih kg me čaka vse bo šlo , boš videla..močna si da si sploh začela in prigurala boš do konca.. Se podpišem.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:15:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Uživaj v šopingu Kdaj bo krst? 3.5. bo vse skupaj Super, tudi jaz se poigravam s to mislijo, ker je tudi 23 sobota in bi lahko 24 bil krst Sva pa kar zadeli datum. A se nisva mi2 pogovarjale na kateri dan bova rodile in sva urajmale obe petek jaz sem hotela ponedeljek pa mi ni ratalo Jaz sem Andraža rodila v ponedeljek, sem pa rekla da grem kateri koli dan rodit samo 23 ne jaz sem tudi Jako rodila na ponedeljek Saj vem in takrat sva se ravno o tem pogovarjale in na koncu spet obe rodile na isti dan Kaj čmo kakor koli obrneve imava vedno nekaj skupnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:15:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
Zlikala pol kupa, me je zagrelo in uspavalo...grem ajat, pa še prej onga mojga s kavča v postlo spravit. Lepo in mirno spanje želim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:16:16
|
|
|
|
Anitka
|
Vas komaj dohajam In kdaj bo padel 19. del? Jutri, v četrtek?? Katera je zadolžena za otvoritev?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:16:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? ne še sem pa blizu Pridna, tudi jaz upam, da bom rekla čez kake 2 meseca ta stavek do takrat pa sem bomo veselile s tabo za vsak minus kg in navijale zate Ko pridem na svojo težo, se moramo pa obvezno dobit saj bi se lahko že prej, samo meni nikoli ne uspe, ker imam vedno bolana mulca A veš kaj, polet bodo mulci zdravi, mi2 pa na najini teži in se bo vse lepo poklapalo naj se tvoje besede pozlatijo Seveda se bodo, saj ne more bit večno tako. Tudi gordijski vozel bo popustil, boš vidla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:17:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vas komaj dohajam In kdaj bo padel 19. del? Jutri, v četrtek?? Katera je zadolžena za otvoritev? Ju3, ker bom jaz strašila po RR Ne vem katera je zadolžena, jaz vem, da ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:18:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Zlikala pol kupa, me je zagrelo in uspavalo...grem ajat, pa še prej onga mojga s kavča v postlo spravit. Lepo in mirno spanje želim. Pridna, vse je bolje kot nič. Mene čaka en velikkk kupa za hrbtom, samo ne vem kdaj bo prišel na vrsto MIRNO NOČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:18:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? Kako je pa stvojimi kg? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... don't ask sem na 59...4 to go Joj, jaz bi skakala do stropa, če bi imela 5 ko za glavno cifro. Počas ti jih bo že uspelo skiniti, če ne pa prej zanos, da boš imela izgovor, da jih nisi mogla jaz še razmišljam koliko naj jih še zgubim, bi jaz tudi rada 5-ko, pa mi manjka slabih 4 do tja Saj boš pririnila do tja, ker si tako trmasta Vmes ti špa pripada kak dan ali teden slabosti, z mojimi rogovi res marsikaj podrem in se prerinem Upam, da v enem mesecu rešim tele 4 kg. Bomo videli so rekli slepi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:20:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? Kako je pa stvojimi kg? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... don't ask sem na 59...4 to go Joj, jaz bi skakala do stropa, če bi imela 5 ko za glavno cifro. Počas ti jih bo že uspelo skiniti, če ne pa prej zanos, da boš imela izgovor, da jih nisi mogla jaz še razmišljam koliko naj jih še zgubim, bi jaz tudi rada 5-ko, pa mi manjka slabih 4 do tja Saj boš pririnila do tja, ker si tako trmasta Vmes ti špa pripada kak dan ali teden slabosti, z mojimi rogovi res marsikaj podrem in se prerinem Upam, da v enem mesecu rešim tele 4 kg. Bomo videli so rekli slepi. Videli bomo pa mi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:20:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj vem in takrat sva se ravno o tem pogovarjale in na koncu spet obe rodile na isti dan Kaj čmo kakor koli obrneve imava vedno nekaj skupnega vedno nama rata nekaj isto naredit
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:20:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vas komaj dohajam In kdaj bo padel 19. del? Jutri, v četrtek?? Katera je zadolžena za otvoritev? danes se je tempo malo povečal po dooooollllggggeeeemmmm času
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:21:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? Kako je pa stvojimi kg? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... don't ask sem na 59...4 to go Joj, jaz bi skakala do stropa, če bi imela 5 ko za glavno cifro. Počas ti jih bo že uspelo skiniti, če ne pa prej zanos, da boš imela izgovor, da jih nisi mogla ej sem ravn dans gledala od brata punco kak trebuh ima, pa sem rekla no way še en čas
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:21:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Uživaj v šopingu Kdaj bo krst? 3.5. bo vse skupaj Super, tudi jaz se poigravam s to mislijo, ker je tudi 23 sobota in bi lahko 24 bil krst Sva pa kar zadeli datum. A se nisva mi2 pogovarjale na kateri dan bova rodile in sva urajmale obe petek jaz sem hotela ponedeljek pa mi ni ratalo Jaz sem Andraža rodila v ponedeljek, sem pa rekla da grem kateri koli dan rodit samo 23 ne jaz sem tudi Jako rodila na ponedeljek jst tud Nejca
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:22:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? Kako je pa stvojimi kg? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... don't ask sem na 59...4 to go Joj, jaz bi skakala do stropa, če bi imela 5 ko za glavno cifro. Počas ti jih bo že uspelo skiniti, če ne pa prej zanos, da boš imela izgovor, da jih nisi mogla ej sem ravn dans gledala od brata punco kak trebuh ima, pa sem rekla no way še en čas
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:22:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vas komaj dohajam In kdaj bo padel 19. del? Jutri, v četrtek?? Katera je zadolžena za otvoritev? danes se je tempo malo povečal po dooooollllggggeeeemmmm času jst sem tle ne? (mal heca)
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:22:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vas komaj dohajam In kdaj bo padel 19. del? Jutri, v četrtek?? Katera je zadolžena za otvoritev? danes se je tempo malo povečal po dooooollllggggeeeemmmm času jst sem tle ne? (mal heca) vsaka nekaj pripomore
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:23:01
|
|
|
|
jana81
|
evo sva z mojem naročila pico in sem pojedla en košček (sva pozabla da nimava kruha)
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:23:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vas komaj dohajam In kdaj bo padel 19. del? Jutri, v četrtek?? Katera je zadolžena za otvoritev? Ju3, ker bom jaz strašila po RR Ne vem katera je zadolžena, jaz vem, da ne Kaj pa če te jaz zadolžim glede na to, da bo to morda zadnji del pri Dojenčkih?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:23:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? Kako je pa stvojimi kg? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... don't ask sem na 59...4 to go Joj, jaz bi skakala do stropa, če bi imela 5 ko za glavno cifro. Počas ti jih bo že uspelo skiniti, če ne pa prej zanos, da boš imela izgovor, da jih nisi mogla ej sem ravn dans gledala od brata punco kak trebuh ima, pa sem rekla no way še en čas A se ji že tolk pozna????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:23:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vas komaj dohajam In kdaj bo padel 19. del? Jutri, v četrtek?? Katera je zadolžena za otvoritev? danes se je tempo malo povečal po dooooollllggggeeeemmmm času Pa tako malo čvekic je na delu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?