Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:04:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? ne še sem pa blizu Pridna, tudi jaz upam, da bom rekla čez kake 2 meseca ta stavek do takrat pa sem bomo veselile s tabo za vsak minus kg in navijale zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:05:01
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In naš Videk se je začel končno plazit, prav lepo po kolenih ga šiba. Pa tudi kak korak nardi sam, do rojstnega dneva bo menda glih začel sam korakat. Se vidi, da je cela mama, ker jaz sem tudi par dni pred rojstnim dnevom shodla, on pa še ima 17 dni. videk si je vzel tajo za vzor al kaj? dva zobka na isti dan, pa zdaj tole taja...se je menda tri tedne pred prvo svečko splazla prav, 6 dni prej pa shodla.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:05:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene nazaj Praznovanje uspelo, Nejc dobil cel kup novih igrač.. torta je bila baje zelo okusna, čeprav zgledala pa ni kot tista slaščičarska.. Super, zdaj boš kot jaz dva dni pospravljala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:05:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Uživaj v šopingu Kdaj bo krst? 3.5. bo vse skupaj Super, tudi jaz se poigravam s to mislijo, ker je tudi 23 sobota in bi lahko 24 bil krst
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:05:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene nazaj Praznovanje uspelo, Nejc dobil cel kup novih igrač.. torta je bila baje zelo okusna, čeprav zgledala pa ni kot tista slaščičarska.. Lepo Mene je kar strah teh RD, mi nekako ne ležijo najbolj mene jeb.e najbolj to, ker bi povabla kr vse, pa ni financ.. groza s tem ne? Midva sva se tud znebila par sto € za Tajino prvo svečko. sva pa rekla samo prvi roj dan na tak način...pol ne več ,ma nima smisla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:05:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo spet smo pregurali eno noč in en dan. spanje še vedno bolj tako tako. čez dan je bla na orto sitna, sploh dopoldan. in zaspala je šele 13.45 , potem pa spala do 16.10 a vi se še kar borite s spanjem?? Mi pa s hrano . Jaz bi na spanje od 13.45h-16.10h rekla zadovoljivo. A imata ju3 posvetovanico=? obema to res ni fajn in zavidljivo, neješčost in nespanje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:05:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika In jokali smo kot ne vem kaj Pikec jo je ful zabolel in se boga reva sploh ni mogla potolažit. Baje imajo vso pravico, ker dejansko res boli tole v ramo. Se mi je zasmilila , je pa pol kregala tete mi smo to dali skos že pred tremi tedmi, ker smo morali zarad vrtca.. Bogeci mali....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:05:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no to je moja torta, ki na pogled ni ravno paša za oči, okusna pa za prste polizat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:05:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mogoče pa ne..Nejc je zajokal samo ko mu je cepivo spustil v ramo.. držimo pestke da ne bo joka. Jst sem pravkar spila deci belega vina in se mi mota po glavi. tud jz upam, da ne bo hudega joka. no do zdej ga ni blo, ampak baje cepljenje v ramo bolj boli jz bi tudi kakšen deci vinčka, sam nimam nč ohlajenega meni je včeraj P rekla da res imajo vso pravico jokat, ker tole pa res zelo zelo boli, ne pik ampak ko stiska cepivo noter, ker gre čist v podkožno tkivo ki je najbolj občutljivo, in tu ni špeheca in nič direkt pune.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:05:48
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo jaz pa pozabla podatke povedat. Smo imeli včeraj posvetovalnico in Nove mere so 9600 g , 73,6cm ,og: 46,5; naslednji pregled oktober 09 za pregled, sam je pa tvoja res prava manekenka s svojimi kg A res...? kako si mislila ? Jaz niti ne vem kaj je normalno zato višino. meni je pa itak manekenka...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:05:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kodrana sem ugotovila, da je naša Tara res velika punca, saj ima že 80cm+.. ker ji tud 80 cunjice še komaj oblečem. a naj te potolažim in ti povem, da naša nosi body-je št.92 Moja ika pa ni ravno med velikimi pa nosi različno od 68 do 92 proizvajalci ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:05:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tko, jst bom počas šla učke skup tiščat, sej ne em kaj nej počnem, po TVju pa spet ni nč pametnega. Aja, pa Videk je spet lulal v kahlico . LAHKO & MIRNO NOČKO. Nočko A ve že kahlice prakticirate, a ni to prehitro? ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:06:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Uživaj v šopingu Kdaj bo krst? 3.5. bo vse skupaj Super, tudi jaz se poigravam s to mislijo, ker je tudi 23 sobota in bi lahko 24 bil krst Sva pa kar zadeli datum.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:06:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naš se je primajal malo čez 20h Spet sem bila cel dan sama. Hvala enako. S tem, da sem jaz še kar sama. In jutri bo po šihtu prišel se domov pokazat, zvečer ga čaka spet večerja (službeno), v četrtek in petek pa je v Beogradu . Bi lahko šla z Galom zraven pa še ne vem bi ali ne bi Pa še volja do hijšanja me je danes minevala. Imam kak dan kar fejst krizo in bi najraje kar nehala. Punca s tabo smo, ne odnehat zdaj, ko si tak daleč. Go go go Ju3 imam HB spet telovadbo, da se malo odklopim od doma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:06:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
In na desni pet krat TAja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:06:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? ne še sem pa blizu Pridna, tudi jaz upam, da bom rekla čez kake 2 meseca ta stavek do takrat pa sem bomo veselile s tabo za vsak minus kg in navijale zate Ko pridem na svojo težo, se moramo pa obvezno dobit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:07:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no to je moja torta, ki na pogled ni ravno paša za oči, okusna pa za prste polizat Lepa je. In še recept?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:07:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? Kako je pa stvojimi kg? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... don't ask sem na 59...4 to go
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:08:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Uživaj v šopingu Kdaj bo krst? 3.5. bo vse skupaj Super, tudi jaz se poigravam s to mislijo, ker je tudi 23 sobota in bi lahko 24 bil krst Sva pa kar zadeli datum. A se nisva mi2 pogovarjale na kateri dan bova rodile in sva urajmale obe petek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:08:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? ne še sem pa blizu Pridna, tudi jaz upam, da bom rekla čez kake 2 meseca ta stavek do takrat pa sem bomo veselile s tabo za vsak minus kg in navijale zate Ko pridem na svojo težo, se moramo pa obvezno dobit saj bi se lahko že prej, samo meni nikoli ne uspe, ker imam vedno bolana mulca
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:09:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Uživaj v šopingu Kdaj bo krst? 3.5. bo vse skupaj Super, tudi jaz se poigravam s to mislijo, ker je tudi 23 sobota in bi lahko 24 bil krst Sva pa kar zadeli datum. A se nisva mi2 pogovarjale na kateri dan bova rodile in sva urajmale obe petek jaz sem hotela ponedeljek pa mi ni ratalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:09:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? Kako je pa stvojimi kg? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... don't ask sem na 59...4 to go Joj, jaz bi skakala do stropa, če bi imela 5 ko za glavno cifro. Počas ti jih bo že uspelo skiniti, če ne pa prej zanos, da boš imela izgovor, da jih nisi mogla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:11:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Uživaj v šopingu Kdaj bo krst? 3.5. bo vse skupaj Super, tudi jaz se poigravam s to mislijo, ker je tudi 23 sobota in bi lahko 24 bil krst Sva pa kar zadeli datum. A se nisva mi2 pogovarjale na kateri dan bova rodile in sva urajmale obe petek jaz sem hotela ponedeljek pa mi ni ratalo Jaz sem Andraža rodila v ponedeljek, sem pa rekla da grem kateri koli dan rodit samo 23 ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:11:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? Kako je pa stvojimi kg? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... don't ask sem na 59...4 to go Joj, jaz bi skakala do stropa, če bi imela 5 ko za glavno cifro. Počas ti jih bo že uspelo skiniti, če ne pa prej zanos, da boš imela izgovor, da jih nisi mogla jaz še razmišljam koliko naj jih še zgubim, bi jaz tudi rada 5-ko, pa mi manjka slabih 4 do tja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 22:12:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? ne še sem pa blizu Pridna, tudi jaz upam, da bom rekla čez kake 2 meseca ta stavek do takrat pa sem bomo veselile s tabo za vsak minus kg in navijale zate Ko pridem na svojo težo, se moramo pa obvezno dobit saj bi se lahko že prej, samo meni nikoli ne uspe, ker imam vedno bolana mulca A veš kaj, polet bodo mulci zdravi, mi2 pa na najini teži in se bo vse lepo poklapalo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?