|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
21.4.2009 9:34:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

GLORIA - vse najboljše.....user posted image user posted image user posted image

user posted image

vse najboljše user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
21.4.2009 9:38:52   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zdaj pa pijem zasluženi kafe...

jaz pa si ga glih kuhamuser posted image ...

Jaz pa šibam k zobozdravniku user posted image  Še zadnjič, tak da upam, da bo spet mir par let user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4277
21.4.2009 9:41:25   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Vidiš meni pa je rekla, da jo moram vzpodbujati, pa čeprav nima nekih težav. Saj valjda, da je najbolje, da sama naštudira, ampak malo pa je fajn nakazati. Recimo plazenje z valjem, ali pa dudko nastavim , tako da je ne doseže in tako.

Ja, taka vzpodbuda vedno prav pride user posted image

Je pa res, da nekateri otroci ne rabijo prav telovadbe, ki jo izvajajo pri fizioterapiji. Sami osvojijo gibe. Pri drugih pa taka telovadba zelo popravi gibalni vzorec.

V vsakem primeru pa je fajn, da mamica pozna osnovni handling že od rojstva naprej.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
21.4.2009 9:41:26   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

zdaj pa pijem zasluženi kafe...

jaz pa si ga glih kuhamuser posted image ...

srečnica..

Jaz pa šibam k zobozdravniku user posted image  Še zadnjič, tak da upam, da bo spet mir par let user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
21.4.2009 9:42:20   
*bubi*
Kaj sem srečnica, ker grem k zobozdravniku? user posted image user posted image user posted image user posted image

Al to, da bo pol mir? Ja, to pa ja user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
21.4.2009 9:44:45   
arabela*
ja,ker nimaš problemov z zobmi...jaz mam full za popravit....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
21.4.2009 9:47:03   
arabela*
matr,me mišice bolijo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4282
21.4.2009 9:52:43   
Alenka_

Vidiš meni pa je rekla, da jo moram vzpodbujati, pa čeprav nima nekih težav. Saj valjda, da je najbolje, da sama naštudira, ampak malo pa je fajn nakazati. Recimo plazenje z valjem, ali pa dudko nastavim , tako da je ne doseže in tako.

Je pa res, da nekateri otroci ne rabijo prav telovadbe, ki jo izvajajo pri fizioterapiji. Sami osvojijo gibe. Pri drugih pa taka telovadba zelo popravi gibalni vzorec.

V vsakem primeru pa je fajn, da mamica pozna osnovni handling že od rojstva naprej.

se z vama popolnoma strinjam. handling je seveda zelo pomemben, prav tako tudi vzpodbuda.  saj jo jaz tudi vzpodbujam, ampak na koncu vidim, da vseeno sama po sebi rabi čas in potem osvoji določeno stvar. res pa tudi zmerej ko kaj novega pogrunta ji zaploskam in ji rečem "bravo, bravo" in se ji pol tok fajn zdi, da osvojeno potem kar skos ponavlja in me pogleda, če jo gledam in kdaj bom spet zaploskala. 
sem pa še vedno mnenja, da je vsak otroček zase in je vsak tudi drugačen. en bo rabil več vzpodbude, drug bo sam naštudiral, tretji bo prej, četrti kasneje osvojil gibanje... najbolje je, če otročka "poslušaš" in z njim delaš tako, kot pove sam in ni nobenega splošnega pravila glede gibanja... 

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
21.4.2009 10:32:54   
Jazzy1

glorija..user posted image

Čestitke tudi od mene!!!!!!!!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
21.4.2009 10:33:30   
Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

user posted image  
Hahaha - jaz sem pa skoz mislila, da je to veseli slon: se pravi da ga pripopamo, ko se kaj veselega zgodi user posted image user posted image user posted image Sploh mi ni na kej druzga potegnu!

Noč vsem!

Ja, saj.... marsikatera to misli in tudi v tem stilu uporablja. Pol pa včasih kaj smešno izpade user posted image

No, dobro da sem končno podučena user posted image user posted image user posted image . Ker ta 'marsikatera' sem bila nedvomno jaz!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
21.4.2009 10:34:28   
Jazzy1
No, midve pa zdaj, navlkljub čudovitemu vremenu, pibava Liji narest potni list! Upam, da imam vse kar rabim sabo - zadnje čase se mi dogaja, da vedno kaj pozabim doma. Sam čakam, da bom enkrat tud otroka user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
21.4.2009 11:03:24   
Virtualna
Dober dan se od naju, pa Gloriji zelim vse najboljse user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
21.4.2009 11:29:49   
Olivija*
bubi, tvoja punca res raztura user posted image , tako da sem šla na sezamček gledat koliko je starejša od naše user posted image . albume sem si tudi že ogledala in si se res potrudila!

pf, a lahko rpidem na kosilo? user posted image

saraya, si nisi prej mislila, da imaš toliko mišic, kot jih zdaj čutiš, a ne?

jazzy, jaz tudi pozabljam doma stvari. vzamem s sabo frutka in žličko, pozabim pa slinček npr. in podobne. ampak potem kar malo improviziram, pa je. dokler, da se bom navadila kaj vse moram vzet s sabo, bo naša punca že v šoli!

glede raznih terapij za otroke pa jaz naše punce nikamor ne vozim. preberem literaturo o tem, tako da nekaj teorije poznam,kupila sem valj...sicer pa jo pustim, da sama kaj pogrunta. prejle sem jo posedla v njen igralni center in jo obložila z igračami, nato pa šla olupit krompirčka za njeno kosilo. kar naenkrat začne stokat in ko stopim v dnevno, je bila že pod sedežno. očitno že tako obvlada puzanje nazaj.

takole...zdaj mi pa user posted image ne dovoli več viset na RR user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
21.4.2009 11:54:09   
ključek

ja,ker nimaš problemov z zobmi...jaz mam full za popravit....user posted image

ne govori..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
21.4.2009 13:30:38   
gloria
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA VAM user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
21.4.2009 13:31:51   
gloria
....se javim kasneje morem kuhat ker sem iz pohajanjauser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
21.4.2009 14:17:14   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

se z vama popolnoma strinjam. handling je seveda zelo pomemben, prav tako tudi vzpodbuda.  saj jo jaz tudi vzpodbujam, ampak na koncu vidim, da vseeno sama po sebi rabi čas in potem osvoji določeno stvar. res pa tudi zmerej ko kaj novega pogrunta ji zaploskam in ji rečem "bravo, bravo" in se ji pol tok fajn zdi, da osvojeno potem kar skos ponavlja in me pogleda, če jo gledam in kdaj bom spet zaploskala. 
sem pa še vedno mnenja, da je vsak otroček zase in je vsak tudi drugačen. en bo rabil več vzpodbude, drug bo sam naštudiral, tretji bo prej, četrti kasneje osvojil gibanje... najbolje je, če otročka "poslušaš" in z njim delaš tako, kot pove sam in ni nobenega splošnega pravila glede gibanja... 

To imaš pa čisto prav. Glede ploskanja in bravo, bravo je pa naša tak posrečena, da začne še sama ploskat zraven in se smeji do uh, pa kar očke ji žarijo.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
21.4.2009 14:21:13   
pf
MIdve sva pa spet zapravljali. Jaz sem si kupila kopalke in mrežaste štunfe, Lani pa celega vraga. Najedli smo se, user posted image spi, jaz pa grem perilo pobrat, obesit in hopla na sprehod. Bo zgleda lepo še na koncu, čeprav je zgledalo zjutraj bolj slabo. Lep dan.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
21.4.2009 16:15:50   
Lara Croft
.saj o tem sem govorila....kaj mu pa jaz naj dam

Dudo, vodo.... božanje.... jaz Lari tudi ne dam joške, čeprav bi lahko... zdej je že ugotovila, da se ji ne splača zbujat ponoči... user posted image

JAOOOOOOOOOOOOOO..... jao.... je šla pravkar z atijem v Koper.... ob 17h pa ponavadi marenda.... no... in ni vzel s sabo nič.... ne hrane, ne vode, niti ene pleničke.... niti rojstnega lista (gre čez Italijo)... Ne vem, no.... Jaz sem si pa rekla, da mu ne rečem, niti napravim nič.... pa naj gre po nakupih, če bo treba.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 4294
21.4.2009 16:22:01   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA VAM user posted image

Vse naj naj še z moje strani.. user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
21.4.2009 16:22:17   
Lara Croft
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176403

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
21.4.2009 16:57:15   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma jaz se bom pomoje malo po tem probala orientirat: http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

Neposredna povezava do sporočila: 4297
21.4.2009 17:10:47   
*bubi*

Lušn. Sem ga videla in bi verjetno kar kupila, če ne bi že imeli dveh stolčkov za bubiko pripravljenih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4298
21.4.2009 17:14:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ma jaz se bom pomoje malo po tem probala orientirat: http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

Ja, saj je fajn teste pogledat, ampak v nobeni primerjavi ne boš našla vseh oz. večine sedežev na tržišču. Pa še rezultati so včasih prav malo čudni, isti stolček dobi v dveh zaporednih testiranjih totalno drugačno oceno user posted image  (primer je ravno Tobi)

Jaz gledam rezultate nemškega amz, se mi ne da zdaj iskat, kak se mu reče. Naši itak samo povzamejo.

Tako v grobem rečeno pa sta MC in Roemer vedno nekje top. Zdaj se je še Kiddy pridružil, ampak ima drugačen sistem pripenjanja (z mizico in ne s pasovi).

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
21.4.2009 17:14:21   
Lara Croft

Lušn. Sem ga videla in bi verjetno kar kupila, če ne bi že imeli dveh stolčkov za bubiko pripravljenih user posted image

Mi ga imamo.... samo je druga barva... pa bi rajši to imela... user posted image Pa še bolj je v akciji, kot takrat, ko sem ga jaz kupila...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?