Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 12:30:40
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Najboljše, da plenice, pa kakšno ropotuljico.
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 12:31:15
|
|
|
|
janie
|
BONI
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 12:32:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
mamici kupi eno rožico v pesku otročkoma pa recimo maso za odtise rokic in nogic nardit; to se malo kdo spomne kupit, je pa lepo darilo in spomin seveda
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 12:32:44
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janie BONI se podpisem
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 12:34:46
|
|
|
|
sonček33
|
Meni je lepo, da se kupi nekaj mamici - če gre za prijateljico, potem ni probelma, otročkoma pa kakšno malenkost.
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 12:38:47
|
|
|
|
danijela in taja
|
js sem bla vesela ko sem dobila npr....brisače s kapuco za kopanje....spalno vrečo...knjigo spi dete spi...moja prva knjiga,....plenice....itak cotke...copatke doma pletene...vrečo za dojenje....dekico...mislim same uporabne stvari in vseh sem bila vesela....
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 12:40:19
|
|
|
|
TinaV*
|
soncek mas prav....midve sva dobile zapesnice obe od atija ampak vse je nekako prirocno ampak cim manj pliskotov
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 12:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bla jezna, ker sem dobila en kup cunj, ki itak niso prišle prav na začetku, al jih je prerasla ravno zaradi kontra sezone (poleti ni bla glih v pliš pajacu sred dneva), plišastih igrač imamo itak 2 veliki škatli še od nečakinje, ropotuljic je blčo tud že en kup....skratka, najbolj sem bila vesela, da sem bobila bone in PLENICE! Teh sem bila še najbolj vesela. Rože in podobno sranje je men čist mimo.
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 12:44:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: danijela in taja ...copatke doma pletene.. Teh sem bila tud ful vesela.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 12:49:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 13:36:28
|
|
|
|
Anja24
|
Za mamico kakšno rožico, za pa kakšno oddejico, nogavičke, pajacka, kakšne robčke za ritko, kremico, uporabno igračko...ali pa mogoče kakšno knjigo...npr. pravljice, katere bo mamica lahko brala
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 13:38:59
|
|
|
|
tašy
|
Tudi jaz mislim,da so plenice ali pa boni najbolj praktično darilo.Sama sem obakrat dobila kup stvari,ki jih nisem nikoli uporabila.Za bone pa sem lahko sama kupila,kar sem potrebovala.
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 14:46:05
|
|
|
|
petra88
|
jaz pa nebi kupovala plenic, ker nevem če pašejo ritki. sama sem bila najbolj vesela, če so me vprašali kaj potrebujem in sem dobilla tisto kar sem potrebovala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 15:05:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 15:07:04
|
|
|
|
end1
|
plenice in boni. kar se tiče pa igrač, moj prijatelj je hčerki ob rojstvu prinesel malo pando. To je bial najljubša njena igrača in je sedaj najljubša mojemu sinu. Črno bele barve dojenčki najprej registrirajo in če želiš kupit nekja za spomin je to lahko ena ideja. Panda je iz blaga.
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 15:10:01
|
|
|
|
annya
|
Plenice so super, če veš kakšne uporablja oz. bo uporabljala, drugače se mi zdi, da ni boljšega od bonov!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 15:29:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 16:17:28
|
|
|
|
Jelcy
|
Jaz sem dobila toliko oblekic, da sem imela za celo poletje zadosti in mi je prislo zelo prav! Sicer pa sem dobila ogromno bonov za BC, z njimi sem kupila vse zivo....od prsne crpalke do plenic in kremic, pa bodyje...skratka vse kar mi je manjkalo.
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 16:26:38
|
|
|
|
karamelam
|
Jaz sem pa ene parim prijateljicam podarila lepo dekico z izvezenim imenom otroka in kakšen bon za BC. Sej bon je res zelo praktično darilo, ampak ker se mi je zdelo preveč brezosebno dati samo bon, sem ga dala skupaj z dekico (24 eur), ki ostane lep spomin.
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 19:34:07
|
|
|
|
uršula83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz sem bla jezna, ker sem dobila en kup cunj, ki itak niso prišle prav na začetku, al jih je prerasla ravno zaradi kontra sezone (poleti ni bla glih v pliš pajacu sred dneva), plišastih igrač imamo itak 2 veliki škatli še od nečakinje, ropotuljic je blčo tud že en kup....skratka, najbolj sem bila vesela, da sem bobila bone in PLENICE! Teh sem bila še najbolj vesela. Rože in podobno sranje je men čist mimo. Točno tako!!!
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 19:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je bilo daaaaaaaaaaaaaaaalec najbolje, ce mi je kdo kaj skuhal in prinesel za jest. Tudi v porodnisnico (ampak tam samo druzina).
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 20:25:04
|
|
|
|
tasa.m
|
Jaz sem dobila ful dekic, dva igralna centra, zato sem bila najbolj zadovoljna z boni in plenicami (če kupiš nemške pamperske, nimaš kaj falit). Dobila pa sem tudi bon od Mullerja, kar mi je bilo ful všeč, tam pa sem kupila nekaj zase in krpice, pleničke za .
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 20:38:43
|
|
|
|
matkica
|
bon
|
|
|
|
RE: kaj kupiti ob rojstvu? nasvet 21.4.2009 20:54:32
|
|
|
|
blemma
|
Jaz sem bila najbolj zadovoljna z boni in knjigicami-pravljicami. Oblekic na tvojem mestu ne bi kupovala, razen če dobro poznaš okus mamice.
|
dojencekv3sn4Z dojenckom na letalo!?da (
54%)
ne (
46%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!