|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
21.4.2009 7:52:36   
tassika
Jutro punce, včeraj nisem nič pisala, ker sem bila čisto konc, za kosilo sem si zaželela mald krompirček, solato in meso, pojedla skoraj da nič in še slabo mi je bilo. Mene je tole čisto zdelalo. Da o jutranjih slabostih ne izgubljam besed, danes sem bila v spalnici in sem vse pobruhala, sem mogla potem ob 6 zjutraj še pomivat, zdaj papijem ingverjev čajček pa da vidim če bo kaj pomagalo.

Jutri imam pa pregled, pa me je že danes strah, a ne da bo vse ok?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
21.4.2009 8:32:13   
sonček85
jutrooooo!

Jaz sem še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image
tassika:meni sem pa opazila sedaj da mi očitno kis ne ustreza ,sem jedla dva ni zaporedoma solato in mi nekaj ni pasalo  ali pa praline tuševe ,ki sem jih tudi jedla

A boga revca bruhla si spet,upam,da se ti te slabosti nehajo čim prej in da boš lahko normalno naprej uživala
Srečno jutri na pregledu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ga imam pa v četrtek user posted image user posted image
Jaz pa glih poliko jem in sirni namaz pa malinov čajčekuser posted image user posted image user posted image

Za kosilo bo pa ali pica ali pa rižev narastek ,bom videla če se mi da it v trg.po sladko smetano za rižekauser posted image user posted image user posted image k je pa zunaj tko smotano vremeuser posted image

imejte se in se kaj beremo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
21.4.2009 8:49:27   
malaMravljica
dobro jutro!!

Twixy, kako fajn obcutek je, ko si tako lepo spedenana. Cestitam. Pa te ze kaj daje predporocna panika? Me smo sedaj v prednosti, je Rizkoo rekla, da je tako lepo, ko si porocen in nam ni in ne bo porebno nobene panike prj delat.

Rizkoo, v petek ze letis. In jaz sem itak pozabila kam ze user posted image  vem, da na toplo in lepo ter proti Ameriki, samo ne vem kam tocno. Joj kako lepo se bosta imela, uzivaj do konca, to bo zadnji vecji dopust v dvoje.

Tassika, saj bo kamlu mimo. Pa ti ingverjev cajcek pomaga? Ker men je sele tisti caj naredil slabo.

Soncek, pri tebi bo tudi kmalu mimo user posted image user posted image  in bo strucka v tvojih rokah. Soncek, moj bejbi se je vceraj spet premikal. Tako nepopisen obcutek, ker prav cutim njegovo velikost in pol se zavem kako me rabi, brez mene ne more nic. Sedaj se bolj pazim nase, na trebuh in na hrano. Sem postala res odgovorna sedaj, tako rada imam tega mojega podnajemnika. Ja, pa za fantka sva se ze sporazumela za ime, ceprav lahko tudi se menjava, samo ta moznost nama je sedaj lepa. Za puncko pa moj predlog mojemu ne potegne in sem kar zalostna, samo ne smem silit, sva enakopravna in obe more biti vsec.

Ja, pa moj sef mi gre danes na zivce user posted image  ma samo v poslovnem smislu user posted image user posted image  cakam da mi pove, ce morem v Avstrijo in mecka neki, jaz bi pa nekaj drugega drugace pocela, pa se niti ne lotim, ker ce morem na pot pol je itak brezveze.

Lep dan vam zelim

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
21.4.2009 8:49:37   
sonček85
rižkoo:srečno na pregledu in poročaj user posted image user posted image user posted image user posted image sigurno boš spet slikco dobila user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
21.4.2009 8:52:35   
sonček85
mm:ja kako lepo ,joj zdaj pa res lahko uživaš v nosečnosti ,kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti še naprej tko čuvaj nase  in na malega podnajemnika in bosta  oktobra oba vesela user posted image user posted image user posted image in seveda tvoj šef,ki te jezi (samo v poslovnem smisluuser posted image user posted image )

A ni lepo kako se premika in kako je to neko leppo doživetje ,jaz sem kr naprej gledala bušija in božalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
21.4.2009 9:01:43   
malaMravljica
Ves, zaenkrat lahko samo jaz obcutim premike in sem po eni strani zalostna, da moj tega ne morem obcutit, po drugi strani je pa to mogoce poplacilo mamici za vse slabosti in tegobe nosecnosti, da pac prva zacuti dojencka in to sedaj, ko je tako majcen, po moje ni lepsega na tem svetu kot prvic dojencka zacutiti. je je je ....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
21.4.2009 9:05:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ves, zaenkrat lahko samo jaz obcutim premike in sem po eni strani zalostna, da moj tega ne morem obcutit, po drugi strani je pa to mogoce poplacilo mamici za vse slabosti in tegobe nosecnosti, da pac prva zacuti dojencka in to sedaj, ko je tako majcen, po moje ni lepsega na tem svetu kot prvic dojencka zacutiti. je je je ....
res je ,saj  bo dragi kmalu lahko  občutil premike,moj je velikrat dal uho na trebušček in poslušal kako se premika user posted image user posted image in je bil ves raznežen
če da pa sedaj ga pa Aleks brcauser posted image user posted image in potem se pogovarjata

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4782
21.4.2009 9:18:24   
tassika
MM zaenkrat sem ok, samo nekakšne krče imam po trebuhu pa ne vem zakaj, upam, da bodo nehali. Po čaju mi ni bilo več slabo, pa saj mi je samo zjutraj, ko pridem v službo sem že bolje in nekaj malega pojem pa je.

No zdaj mi je pa žal. da nisem magnezija vzela sabo grrr.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
21.4.2009 9:30:03   
sonček85
tassi:čestitke za 10t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
21.4.2009 9:37:10   
tassika
Hvala sonček, zdaj mora biti samo še jutri vse ok in smo potem pregurali najhujše, zakaj me danes bolj špika, a se zdaj maternica že širi, ker me na vsake toliko preletijo 2-3 krči potem se zmasiram in je bolje?

Kaj naj danes kuham za kosilo, a je katera žepekla pico v tisti električni posodi, me zanima, ker meni pečica od štedilnika ne dela?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
21.4.2009 9:41:45   
sonček85
ja možno da se ti  še vse razteza ,saj se nekje do 14t vse pripravlja,ti samo misli na malo pikico in vse bo ok,jutri boš pa itak videla kkako lepo srček bijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz je še nisem pekla v tem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
21.4.2009 9:44:51   
malaMravljica
Tassika, jaz bom danes naredila joto. Jo nisem se nikoli, upam, da mi rata. Moj se pa ze veseli, upam, da ne zamanj.

Tisto spikanje se je pri meni zacelo pojavljati sele tam po 12 t se mi zdi, pa tko obcasno in kar konkretno, pa ni bilo nic narobe.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
21.4.2009 9:51:36   
tassika
MM jaz sem jo (repo) zadnjič delala po tem receptu in je bilo dobra

KLIK

Ma sej najbrž je vse ok, malo me nervira sedenje, saj pol se malo sprehodim in je prec bolje, saj ta teden potem smo pa spet 3 dni frej in potem 3 delamo in smo spet 3 dni frej, tega bi se kar navadilauser posted image

Tukaj pa je za joto

KLIK

< Sporočilo je popravil tassika -- 21.4.2009 9:52:31 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4788
21.4.2009 9:54:22   
sonček85
če katero zanima user posted image

http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=208&o=1

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
21.4.2009 10:11:58   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Soncek, sem milsila, da dajas tudi ti idejo za joto, pol pa te lepe majcke, topi, hlace, oblekce. Sem ze gledala, sam ne upam narocit ze zaradi stevilk, ker pol pa nazaj posiljat. In v nasem mestu sem odkrila eno fajn trgovinco s tako lepimi cuncami, sem takoj kartico naredila user posted image  ko pridem do 300 eur imam pol 5 % popusta se mi zdi. Sam kdaj pridem do 300 eur pa se ne vem. Sicer sem prevelika zapravljivka in sem sedaj v fazi sparanja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
21.4.2009 10:19:13   
sonček85

Soncek, sem milsila, da dajas tudi ti idejo za joto, pol pa te lepe majcke, topi, hlace, oblekce. Sem ze gledala, sam ne upam narocit ze zaradi stevilk, ker pol pa nazaj posiljat. In v nasem mestu sem odkrila eno fajn trgovinco s tako lepimi cuncami, sem takoj kartico naredila user posted image  ko pridem do 300 eur imam pol 5 % popusta se mi zdi. Sam kdaj pridem do 300 eur pa se ne vem. Sicer sem prevelika zapravljivka in sem sedaj v fazi sparanja.
user posted image user posted image sori,ner ni jotauser posted image

sem pa še našla to.a je ta trg.tudi mogoče pri vas ,ker imajo tko lepe cotke za otročke pa poceni user posted image user posted image user posted image sem vse strani pokukala in joj kaj vse bi jaz imela,pa tam k piše i love daddy,i love mummyuser posted image user posted image

http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=422&o=1

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4791
21.4.2009 10:21:24   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4792
21.4.2009 10:23:52   
sonček85
glej kako so kjut user posted image user posted image user posted image http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=582&s=7&n=Womenswear
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=584&s=4&n=Womenswear
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=584&s=8&n=Womenswear

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
21.4.2009 10:26:36   
malaMravljica
ja Soncek saj vem, te male cunjice. Jaz morem sedaj ze pazit, prvih dveh st imam ze skoraj zadosti, za naprj bom pa z mladickom skupaj sla kupovat user posted image user posted image user posted image  

jaz sem pa tukaj videla bodije z napisom 51 % daddy 49 % mummy al pa obratno. Sem hotla kar takoj obe varjanti kupit, pa sem pol zastekala da 51 % pomeni spol otroka user posted image  

recept sem pa sedaj nasla na kulinariki, Tassika po tem bom naredila, http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5928&offset=20

ceprav sem tudi tvoje shranila. Ta recept bom sedaj kombinirala z recepti sestre Vandeline. Imam dve njeni knjigi user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
21.4.2009 10:35:37   
tassika
Uredu recept je, samo jaz dam notri slanino namesto ocvirkovuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4795
21.4.2009 10:35:53   
malaMravljica

glej kako so kjut user posted image user posted image user posted image http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=582&s=7&n=Womenswear

joj Soncek noooo, jaz ne smeeeeeemmmm vec. Ej, za cevlcke sem pa nekje enkrat nasla, da so za malcke zelo kvalitetni Elefanten ( napisi v google)  In Soncek, to pa samo zate, sem sedaj videla med zapiski, ko sem ti znamko cevlckov iskala. Pri porodu je baje pametno, ce reces, daj narediju dojencku lep popek, ves tak vdrt notri, da ne naredijo kaksen cuden. Jaz bom rekla, da naj naredijo takega kot ga imam jaz.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
21.4.2009 10:39:32   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Uredu recept je, samo jaz dam notri slanino namesto ocvirkovuser posted image

nekaj mi net strajka, noce objavit.

Tassika, jaz bom dala namesto ocvirkov prsut narezan na koscke. In lovorjevega lista bo zelooo malo, ker ga nimam vec, moja mama ima doma tako velik grm, pa sem pozabila zadnjic eno vejo s sabo vzet.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
21.4.2009 10:44:13   
tassika
jaz sem ga zadnjič dobila iz Pule, samo ga bo kmalu zmanjkalo, ker jaz to uporabljam za haše omako, za rižoto in za govejo juho, povsod ga utaknemuser posted image

Joj tako sem lena, da nisem naredila še nič, razen samo nujnih zadevuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4798
21.4.2009 11:32:53   
sonček85
mm:A potem si že toliko cot nakupila ,ali si dobila kaj tudi.Super,ja tudi jaz se moram prav stran od trg.obrnat ,da nebi kaj kuplauser posted image

jaz tudi ko kaj dobrega za jest iščem al pa da ne dobim mami da bi mi povedala kako se kaj naredi pogledam tle na kulinariki,vedno se najde kaj pametnega in dobro lahki recepti so.Na izi načinuser posted image user posted image

evo rižek je kuhan,sl.smetano in rozine sem tudi šla kupit ,sedaj pa naredim še ostalo in rižev narastek je narejen,potem pa še smao dragi pride in jeva user posted image user posted image user posted image user posted image

upam,da bo danes več doma kot včeraj,v celem dnevu sva bila skupaj 1huser posted image user posted image sem mu potem dala jasno vedet da mi ni vseeno ,da ga cel dan ni pol pa pride(namreč do 14h je delalas,prišel domov se nsjedel,stuširal in šel v trg.po nov avto radio,h kolegu ga montirat,pol še domov k sebi nekaj in je bla ura 20.00 k je prišel ) je pa že tko zmatran da gre kr spat že ob 20.00user posted image Pa mu je bilo potem tko hudo meni pa tudi in sva se stisnala k sem šla ob 22.30 v posteljo in zaspalauser posted image user posted image komaj čakam da pride domov

no zdaj sem vam pa zajamrala,ja kaj čem takle mamo k sem tik pred  rokom user posted image user posted image user posted image user posted image ja je pa res da predno je šel me je še vprašal kako se počutim če sem ok ,čene po moje nebi šel user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4799
21.4.2009 11:41:55   
sonček85

joj Soncek noooo, jaz ne smeeeeeemmmm vec. Ej, za cevlcke sem pa nekje enkrat nasla, da so za malcke zelo kvalitetni Elefanten ( napisi v google)  In Soncek, to pa samo zate, sem sedaj videla med zapiski, ko sem ti znamko cevlckov iskala. Pri porodu je baje pametno, ce reces, daj narediju dojencku lep popek, ves tak vdrt notri, da ne naredijo kaksen cuden. Jaz bom rekla, da naj naredijo takega kot ga imam jaz.

ja to pa res ja ,jaz hočem da ia moj malček tak popek k mami ne da vn štrli ampak da je tko lepo noter k moj user posted image user posted image user posted image

za čeveljčke sem pa tudi jaz brala o teh elephant v reviji mamauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?