Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 7:52:36
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce, včeraj nisem nič pisala, ker sem bila čisto konc, za kosilo sem si zaželela mald krompirček, solato in meso, pojedla skoraj da nič in še slabo mi je bilo. Mene je tole čisto zdelalo. Da o jutranjih slabostih ne izgubljam besed, danes sem bila v spalnici in sem vse pobruhala, sem mogla potem ob 6 zjutraj še pomivat, zdaj papijem ingverjev čajček pa da vidim če bo kaj pomagalo. Jutri imam pa pregled, pa me je že danes strah, a ne da bo vse ok?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 8:32:13
|
|
|
|
sonček85
|
jutrooooo! Jaz sem še tukaj tassika:meni sem pa opazila sedaj da mi očitno kis ne ustreza ,sem jedla dva ni zaporedoma solato in mi nekaj ni pasalo ali pa praline tuševe ,ki sem jih tudi jedla A boga revca bruhla si spet,upam,da se ti te slabosti nehajo čim prej in da boš lahko normalno naprej uživala Srečno jutri na pregledu Jaz ga imam pa v četrtek Jaz pa glih poliko jem in sirni namaz pa malinov čajček Za kosilo bo pa ali pica ali pa rižev narastek ,bom videla če se mi da it v trg.po sladko smetano za rižeka k je pa zunaj tko smotano vreme imejte se in se kaj beremo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 8:49:27
|
|
|
|
malaMravljica
|
dobro jutro!! Twixy, kako fajn obcutek je, ko si tako lepo spedenana. Cestitam. Pa te ze kaj daje predporocna panika? Me smo sedaj v prednosti, je Rizkoo rekla, da je tako lepo, ko si porocen in nam ni in ne bo porebno nobene panike prj delat. Rizkoo, v petek ze letis. In jaz sem itak pozabila kam ze vem, da na toplo in lepo ter proti Ameriki, samo ne vem kam tocno. Joj kako lepo se bosta imela, uzivaj do konca, to bo zadnji vecji dopust v dvoje. Tassika, saj bo kamlu mimo. Pa ti ingverjev cajcek pomaga? Ker men je sele tisti caj naredil slabo. Soncek, pri tebi bo tudi kmalu mimo in bo strucka v tvojih rokah. Soncek, moj bejbi se je vceraj spet premikal. Tako nepopisen obcutek, ker prav cutim njegovo velikost in pol se zavem kako me rabi, brez mene ne more nic. Sedaj se bolj pazim nase, na trebuh in na hrano. Sem postala res odgovorna sedaj, tako rada imam tega mojega podnajemnika. Ja, pa za fantka sva se ze sporazumela za ime, ceprav lahko tudi se menjava, samo ta moznost nama je sedaj lepa. Za puncko pa moj predlog mojemu ne potegne in sem kar zalostna, samo ne smem silit, sva enakopravna in obe more biti vsec. Ja, pa moj sef mi gre danes na zivce ma samo v poslovnem smislu cakam da mi pove, ce morem v Avstrijo in mecka neki, jaz bi pa nekaj drugega drugace pocela, pa se niti ne lotim, ker ce morem na pot pol je itak brezveze. Lep dan vam zelim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 8:49:37
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:srečno na pregledu in poročaj sigurno boš spet slikco dobila
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 8:52:35
|
|
|
|
sonček85
|
mm:ja kako lepo ,joj zdaj pa res lahko uživaš v nosečnosti ,kajne? Ti še naprej tko čuvaj nase in na malega podnajemnika in bosta oktobra oba vesela in seveda tvoj šef,ki te jezi (samo v poslovnem smislu ) A ni lepo kako se premika in kako je to neko leppo doživetje ,jaz sem kr naprej gledala bušija in božala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 9:01:43
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ves, zaenkrat lahko samo jaz obcutim premike in sem po eni strani zalostna, da moj tega ne morem obcutit, po drugi strani je pa to mogoce poplacilo mamici za vse slabosti in tegobe nosecnosti, da pac prva zacuti dojencka in to sedaj, ko je tako majcen, po moje ni lepsega na tem svetu kot prvic dojencka zacutiti. je je je ....
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 9:05:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Ves, zaenkrat lahko samo jaz obcutim premike in sem po eni strani zalostna, da moj tega ne morem obcutit, po drugi strani je pa to mogoce poplacilo mamici za vse slabosti in tegobe nosecnosti, da pac prva zacuti dojencka in to sedaj, ko je tako majcen, po moje ni lepsega na tem svetu kot prvic dojencka zacutiti. je je je .... res je ,saj bo dragi kmalu lahko občutil premike,moj je velikrat dal uho na trebušček in poslušal kako se premika in je bil ves raznežen če da pa sedaj ga pa Aleks brca in potem se pogovarjata
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 9:18:24
|
|
|
|
tassika
|
MM zaenkrat sem ok, samo nekakšne krče imam po trebuhu pa ne vem zakaj, upam, da bodo nehali. Po čaju mi ni bilo več slabo, pa saj mi je samo zjutraj, ko pridem v službo sem že bolje in nekaj malega pojem pa je. No zdaj mi je pa žal. da nisem magnezija vzela sabo grrr.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 9:30:03
|
|
|
|
sonček85
|
tassi:čestitke za 10t
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 9:37:10
|
|
|
|
tassika
|
Hvala sonček, zdaj mora biti samo še jutri vse ok in smo potem pregurali najhujše, zakaj me danes bolj špika, a se zdaj maternica že širi, ker me na vsake toliko preletijo 2-3 krči potem se zmasiram in je bolje? Kaj naj danes kuham za kosilo, a je katera žepekla pico v tisti električni posodi, me zanima, ker meni pečica od štedilnika ne dela?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 9:41:45
|
|
|
|
sonček85
|
ja možno da se ti še vse razteza ,saj se nekje do 14t vse pripravlja,ti samo misli na malo pikico in vse bo ok,jutri boš pa itak videla kkako lepo srček bije Jaz je še nisem pekla v tem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 9:44:51
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, jaz bom danes naredila joto. Jo nisem se nikoli, upam, da mi rata. Moj se pa ze veseli, upam, da ne zamanj. Tisto spikanje se je pri meni zacelo pojavljati sele tam po 12 t se mi zdi, pa tko obcasno in kar konkretno, pa ni bilo nic narobe.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 9:51:36
|
|
|
|
tassika
|
MM jaz sem jo (repo) zadnjič delala po tem receptu in je bilo dobra KLIK Ma sej najbrž je vse ok, malo me nervira sedenje, saj pol se malo sprehodim in je prec bolje, saj ta teden potem smo pa spet 3 dni frej in potem 3 delamo in smo spet 3 dni frej, tega bi se kar navadila Tukaj pa je za joto KLIK
< Sporočilo je popravil tassika -- 21.4.2009 9:52:31 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 10:11:58
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 če katero zanima http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=208&o=1 Soncek, sem milsila, da dajas tudi ti idejo za joto, pol pa te lepe majcke, topi, hlace, oblekce. Sem ze gledala, sam ne upam narocit ze zaradi stevilk, ker pol pa nazaj posiljat. In v nasem mestu sem odkrila eno fajn trgovinco s tako lepimi cuncami, sem takoj kartico naredila ko pridem do 300 eur imam pol 5 % popusta se mi zdi. Sam kdaj pridem do 300 eur pa se ne vem. Sicer sem prevelika zapravljivka in sem sedaj v fazi sparanja.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 10:19:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 če katero zanima http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=208&o=1 Soncek, sem milsila, da dajas tudi ti idejo za joto, pol pa te lepe majcke, topi, hlace, oblekce. Sem ze gledala, sam ne upam narocit ze zaradi stevilk, ker pol pa nazaj posiljat. In v nasem mestu sem odkrila eno fajn trgovinco s tako lepimi cuncami, sem takoj kartico naredila ko pridem do 300 eur imam pol 5 % popusta se mi zdi. Sam kdaj pridem do 300 eur pa se ne vem. Sicer sem prevelika zapravljivka in sem sedaj v fazi sparanja. sori,ner ni jota sem pa še našla to.a je ta trg.tudi mogoče pri vas ,ker imajo tko lepe cotke za otročke pa poceni sem vse strani pokukala in joj kaj vse bi jaz imela,pa tam k piše i love daddy,i love mummy http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=422&o=1
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 10:21:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 če katero zanima http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=208&o=1 Soncek, sem milsila, da dajas tudi ti idejo za joto, pol pa te lepe majcke, topi, hlace, oblekce. Sem ze gledala, sam ne upam narocit ze zaradi stevilk, ker pol pa nazaj posiljat. In v nasem mestu sem odkrila eno fajn trgovinco s tako lepimi cuncami, sem takoj kartico naredila ko pridem do 300 eur imam pol 5 % popusta se mi zdi. Sam kdaj pridem do 300 eur pa se ne vem. Sicer sem prevelika zapravljivka in sem sedaj v fazi sparanja.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 10:26:36
|
|
|
|
malaMravljica
|
ja Soncek saj vem, te male cunjice. Jaz morem sedaj ze pazit, prvih dveh st imam ze skoraj zadosti, za naprj bom pa z mladickom skupaj sla kupovat jaz sem pa tukaj videla bodije z napisom 51 % daddy 49 % mummy al pa obratno. Sem hotla kar takoj obe varjanti kupit, pa sem pol zastekala da 51 % pomeni spol otroka recept sem pa sedaj nasla na kulinariki, Tassika po tem bom naredila, http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5928&offset=20 ceprav sem tudi tvoje shranila. Ta recept bom sedaj kombinirala z recepti sestre Vandeline. Imam dve njeni knjigi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 10:35:37
|
|
|
|
tassika
|
Uredu recept je, samo jaz dam notri slanino namesto ocvirkov
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 10:35:53
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 glej kako so kjut http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=582&s=7&n=Womenswear http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=584&s=4&n=Womenswear http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=584&s=8&n=Womenswear joj Soncek noooo, jaz ne smeeeeeemmmm vec. Ej, za cevlcke sem pa nekje enkrat nasla, da so za malcke zelo kvalitetni Elefanten ( napisi v google) In Soncek, to pa samo zate, sem sedaj videla med zapiski, ko sem ti znamko cevlckov iskala. Pri porodu je baje pametno, ce reces, daj narediju dojencku lep popek, ves tak vdrt notri, da ne naredijo kaksen cuden. Jaz bom rekla, da naj naredijo takega kot ga imam jaz.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 10:39:32
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Uredu recept je, samo jaz dam notri slanino namesto ocvirkov nekaj mi net strajka, noce objavit. Tassika, jaz bom dala namesto ocvirkov prsut narezan na koscke. In lovorjevega lista bo zelooo malo, ker ga nimam vec, moja mama ima doma tako velik grm, pa sem pozabila zadnjic eno vejo s sabo vzet.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 10:44:13
|
|
|
|
tassika
|
jaz sem ga zadnjič dobila iz Pule, samo ga bo kmalu zmanjkalo, ker jaz to uporabljam za haše omako, za rižoto in za govejo juho, povsod ga utaknem Joj tako sem lena, da nisem naredila še nič, razen samo nujnih zadev
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 11:32:53
|
|
|
|
sonček85
|
mm:A potem si že toliko cot nakupila ,ali si dobila kaj tudi.Super,ja tudi jaz se moram prav stran od trg.obrnat ,da nebi kaj kupla jaz tudi ko kaj dobrega za jest iščem al pa da ne dobim mami da bi mi povedala kako se kaj naredi pogledam tle na kulinariki,vedno se najde kaj pametnega in dobro lahki recepti so.Na izi način evo rižek je kuhan,sl.smetano in rozine sem tudi šla kupit ,sedaj pa naredim še ostalo in rižev narastek je narejen,potem pa še smao dragi pride in jeva upam,da bo danes več doma kot včeraj,v celem dnevu sva bila skupaj 1h sem mu potem dala jasno vedet da mi ni vseeno ,da ga cel dan ni pol pa pride(namreč do 14h je delalas,prišel domov se nsjedel,stuširal in šel v trg.po nov avto radio,h kolegu ga montirat,pol še domov k sebi nekaj in je bla ura 20.00 k je prišel ) je pa že tko zmatran da gre kr spat že ob 20.00 Pa mu je bilo potem tko hudo meni pa tudi in sva se stisnala k sem šla ob 22.30 v posteljo in zaspala komaj čakam da pride domov no zdaj sem vam pa zajamrala,ja kaj čem takle mamo k sem tik pred rokom ja je pa res da predno je šel me je še vprašal kako se počutim če sem ok ,čene po moje nebi šel
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.4.2009 11:41:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 glej kako so kjut http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=582&s=7&n=Womenswear http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=584&s=4&n=Womenswear http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=584&s=8&n=Womenswear joj Soncek noooo, jaz ne smeeeeeemmmm vec. Ej, za cevlcke sem pa nekje enkrat nasla, da so za malcke zelo kvalitetni Elefanten ( napisi v google) In Soncek, to pa samo zate, sem sedaj videla med zapiski, ko sem ti znamko cevlckov iskala. Pri porodu je baje pametno, ce reces, daj narediju dojencku lep popek, ves tak vdrt notri, da ne naredijo kaksen cuden. Jaz bom rekla, da naj naredijo takega kot ga imam jaz. ja to pa res ja ,jaz hočem da ia moj malček tak popek k mami ne da vn štrli ampak da je tko lepo noter k moj za čeveljčke sem pa tudi jaz brala o teh elephant v reviji mama
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?