3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica ; Staš ima 11,5 kg in 76,5 cm. Ne, nobene diete ni dobil, samo rekla je (pa ne enkrat), da je debel in da še nekaj časa ne bo splazil. Čavči, me mož kliče k sebi! Nočka, fejst dec... pa tole debel ... mislim, joj, včasih se mi zdi, da tele naši P svojo zakomplekasanost na starših zdravijo... ne vem, no... pa že nekaj časa razmišljam o tistem z AM 2 do enega leta... čedalje bolj se mi zdi, da je tole že malo skomercializirano tudi pri P, ne vem, no (pri patronažni in pri P sem dobila občutek, da jih izdatno podpira Medis, ki uvaža Novalac, ker sta bile obe blazno navdušene nad njegovo uporabo )... noben ne reče, pa poglejmo, če ima kakšen sum na alergijo na KM, potem pa svetovanje dalje... ne, najlažje je rečt, dajte otroku AM... če bi sama lahko dojila tako dolgo kot ve punce (za kar lahko rečem SVAKA ČAST), bi po koncu dojenja definitivno šla na KM, ne pa otroka navajala na AM, potem pa še na KM... p.s. upam, da mož ni samo kaj rabil od tebe, da ti je tudi kaj dal...
|