Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 20:31:12
|
|
|
|
beyba
|
Špelči!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To mi deli....sam da je z vama vse ok in upamda so tut bolečine minile.....PA da je Lola ok! Murki vse bo ok boš vidla... Vse ki čakate da greste v rim naj vam bo čimlažje in krajše..... Lep buši živa čeprav se težje vidi zaradi velikosti slik...... kaj še..... Aja BENKA te vabim na pivo sam povej kdaj!!! vsem en lep pozdrav!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 20:32:37
|
|
|
|
Nončika
|
špelka, samo da sta obe v redu. so ti špelka povedali na NS, da maš pod srčekom pupiko? jaz pa sem celi čas mela v mislih, da vprašam, pol pa sem sama s sabo mela borbe bi ali ne bi. in sem se pa odločila, da le ne bom vprašala. živa, buši je že kar konkreten. uau. lepo!! naj samo pridno raste. sonček, detelja je doma in se doma cartajo. kak lepa pupika.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 20:53:05
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: murkica No pa da se še jaz javim. NS smo opravili vendar me je vzela še kri, ker je rekla, da je na meji (se pravi 2,5) in da je bolje, da se prepričamo. Nosna kot je zelo lepo vidla, utrip normalen, hrbtenica pa tudi lepa... No toliko zaenkrat. teste pa dobim v četrtek ali petek. murkica, kot če bi v tvojem postu brala in vidla sebe. točno tako je bilo pri meni. vse bo ok, boš vidla in pri tebi in pri meni. jaz še vedno nimam končnega izvida, kje je še da dobim od krvi. kaj so tebi rekli, a bodo rezultati DHT znani že v četrtek ali petek? Ja men je rekla, da bodo rezultati sigurno že v četrtek oziroma v petek, da bo znano že pred prazniki. Tako, da upam, da bo res tako!! Živa tvoj bavhi je pa tako lep, da so mi učke kar začele ... Super lepa nosečka si!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 21:08:08
|
|
|
|
Nončika
|
murkica, šment no. meni so pa rekli, da bodo izvidi nazaj z lj cca čez 2-3tedne. madonca. eh, malce sem napeta, ampak nekako tudi pomirjena, saj vem, da bo vse ok. ne bodo blesteli moji izvidi, a bo vse ok.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 22:03:35
|
|
|
|
ledenka
|
špelči, drži se! novičke so super, naj se stanje zdaj umiri živa, super lep buši murkica, nič sekirat za NS, do 3 je vse ok. držim pesti, da ti krvni test bistveno zboljša statistiko nončika, tudi zate držim pesti benika, dobiš pir, dva, tri, kolkr češ! sonček85, maš karto, bejž v Rim žiži se je javila lepo te je bilo videt danes! larilu, ti pa si že skoraj na polovici punce, grem dalje kavča... še 2 tedna naj počaka tale moj pobič, potem pa bom tudi jaz pakirala. ampak posteljo sem pa sestavla pa za pranje me čakata še 2 stroja, v četrtek pride moja mama, pa mi bo pomagala pri likanju in sortiranju... pa k frizerju grem v sredo, na brazilsko naslednji teden, potem pa lahko gremo. no, mogoče mi bo ratalo it še do pedikerja
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 22:05:28
|
|
|
|
sonček33
|
ajsika uf kolk planov...ti želim, da vse podelaš, pol pa v Rim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 22:14:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ajsika uf kolk planov...ti želim, da vse podelaš, pol pa v Rim ja, časa mi zmanjkuje še dobro, da mam za naslednji teden še bolj ali manj fraj. pa vesela sem, da sem zaključla s kupovanjem, čeprav par zadev še rabim - ampak nič takega posebnega, bolj zadeve, ki se dobijo tudi v Merkatorju.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 23:16:32
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica No pa da se še jaz javim. NS smo opravili vendar me je vzela še kri, ker je rekla, da je na meji (se pravi 2,5) in da je bolje, da se prepričamo. Nosna kot je zelo lepo vidla, utrip normalen, hrbtenica pa tudi lepa... No toliko zaenkrat. teste pa dobim v četrtek ali petek. Testi bodo pa tudi uredu boš videla
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 23:17:42
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Soncek33: Sončece je rodila 30.1. ne februarja Sonček je rodila 31.1. A sem ga "ukamn"
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 8:12:12
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka insonček85 - jaz kar mla diham že, sej nista hude? erin - ma ja ukamn s'ga LuNa - hvala za karto, še sprntam jo pa v album z njo...lupčka Kje je Sekica? javite se aqua, živa, oktavija....in druge Fargi?? murkica - vse je ok. Larilu sem te brakla pri "tašči"...te je zjezilo kaj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 8:13:13
|
|
|
|
jazzz27
|
Čau punce...nosečke, borke, mamice, nečakinje in nečaki!!! Sem že na tekočem..... špeli...jeeeeeeeeeeee!!!! Samo da je vse ok!!! Ajsi..še mal, še mal....javi se mi kaj pupa.... Sonček85...še čist mal....je vaša aprilka Rea rodila ...pupiko... Živa...zelo lep buhi....sedaj se pa že res lepo vidi.... Mi imamo jutri pregled...da vidimo kako smo,.... Lep dan vam želim.... papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 8:20:21
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz mis ju...na pregledu bo pa itak vse ok...čist mal še tudi za vas
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 8:36:49
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Sonči kaj praviš? Mu damo še 3 dni pol pa ven? P.S. se kasneje še kaj oglasim, morem večerjo pripravit za možička šele zdaj pride iz šihta ja jaz mu dam do 28.4 ćeprav vedno bolj slutim da bo okol 3.5
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 8:36:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika sonček, detelja je doma in se doma cartajo. kak lepa pupika. Ja saj sem ti eno stran nazaj napisla da se je javla nam k aprilkam in da je ok mala je pa res pravi sonček
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 8:36:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sonček85, maš karto, bejž v Rim Jaz bi že bla nazaj doma ,če bi bilo po moje jazzz:ja je rodila ,pa glih takrat k je rekla da upa da ne bo k bi imela za diplomo ,no je dobila pa lepše darilo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 9:17:41
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen!! Pri nas dobre novice!!! Spermiogram imamo bp!!! Je zdravnik mojmu rekel, da jih lahko 5 naredi če hoče... Jutri grem k moji G po K, ker sem na začetku cikla in mogoče mi da še prometrium, mi bo povedala vse jutri popoldne!!! Končno se je začelo nekaj premikat!!! Živček lep buši!!! Sonči bejž že enkrat v Rim!!! Špeklo naš, zdaj smo na drbri poti naj bo vse ok vse do konca!!! Ajsi a se pripravljaš na miss porodnic??? Vsem ljubčka in objemčka!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 9:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Larilu sem te brakla pri "tašči"...te je zjezilo kaj sonček ma kle me še niste vidle jezno dans zjutri bi mogla bit zraven k sm se na vzgojiteljici razpizdila k je včeri tamal spet mel buško in to še kakšno in v izgovor je bilo da se je zaletel v vrata in sem rekla da to je glih tko k pretepena ženska reče da je padla po stopnicah pa čak mal,to je moj otroček in plačujem da ga merkajo ne pa da mi ga potolčejo ,pr tamavčiju se pa pr men vse neha,lahk da sem zaščitniška ampak ktera pa ne bi bila če je mel prejšnji teden pretres možganov zato k ga niso pazile in se jim je po gozdu zakotalil po grabnu sej pravim jaz ne lajam v tri dni in po potrebi tudi grizem no in če to ni razlog da se razpizdiš pol ne vem kaj je ajsi ja kmal bom na polovic tko da odštevam tedne do 24 tedna pol bo pa zame vse lažje,dans je bila noč mal težka k me je trebuh bolel ampak je zdej mal bolj Živček lep buši aqua super za rezultate no upam da bo čimprej se pokazal rezultat tud na kakšnem testku
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 9:48:39
|
|
|
|
oktavija
|
Dan!!! No sej sem se dolgo premišljala če bi pokazala...in evo ga moj goli trebušček...čeprav mi je malo nerodno 20T 2D Tako pa izgleda oblečen buši... temu pa ni nerodno
< Sporočilo je popravil oktavija -- 21.4.2009 9:49:30 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 9:52:43
|
|
|
|
pikica36
|
vauuu oktavija že na polovici naj ti ne bo nerodno, lep trebušček
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 10:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
oktavija zakaj bi ti bilo pa nerodno k maš prov lep buši
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 10:03:51
|
|
|
|
murkica
|
Oktavija lep buši!!!! Jz tudi obljubim da se bom slikala, ko bo kaj konkretnejšega videti :) Za enkrat je samo mala bunkica in se res še ne splača kazat. Ampak rastemo počasi!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 10:28:51
|
|
|
|
oktavija
|
No ja nerodno mi je pokazat goli buši... ampak me je Murkica mal dregala na FB naj pokažem buši... No za na FB niso tele fotke, so pa definitivno za naš forum... V albumu pa jih lako vidite nekaj več... Drugače pa imam vprašanje: Jaz imam en teden take hude bolečine z krči v predelu mehurja, pa me zanima ali se je katera serečala s tako bolečino... Bolečina je bolj intenzivna popoldan in zvečer, ko se uležem in iztegnem noge... ponavadi pa je najbolj hudo ponoči saj me bolečina zbudi... zjutraj še kaki dve urici boli potem pa do večera skoraj nič.... Boli me celo ko grem lulat... sem mislila da sem si mehur prehladila sam me voda nič ne peče.... Zdaj pa nevem ali se spalča zagnat paniko in odidit na predčasni preglad k moji G, ali pa so take bolečine običajne pri rasti trebuščka....... Murkica... tudi tvoj buši bo kmalu velik!!! Pa bejbi te bo tudi nabrcal tako kot mene!! Živa25... lep buši!! Kaj pa golega ne boš pokazala Sonček85... a še nisi šla v RIM, kaj še čakaš potovanje je dolgo do Rima Pohiti in sporoči kdaj bomo dihale.... Larilu.... kako si ti? So tvoje težavice minile? A si imela ti tudi podobne bolečine kot jaz? Tale tvoj gospodič pa je pravi maniken!!! Pikica36.... kako kaže? že kaki znakeci da boš ugledala +? Držim pestke, da se nam kmalu pridružiš!!! Jazzz.... kako je bilo na pregladu, je bejbi dobro? Ledenka.... si pripravljana na pot v Rim ...še samo malo!!! JUPI!!! Aqua77.... bravo za spermiogram, zdaj pa hiter na novo terapijo - AKCIJO- pol pa boš tudi ti ugledala+!!!! Sonček33.... kako ste ti in mali Lovro?? Vsem ostlim borkicem pa pošiljam milion poljubčkov in objemčkov!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 10:33:24
|
|
|
|
pikica36
|
oktavija mogoče pa imaš res prehlajen mehur, ni nujno da te voda peče. sicer pa.... nič te ne stane če se greš pokazat. bolje enkrat preveč kot pa premalo. pri nas še nobenih znakov, ne takih ne drugačnih, razen malo bolečih prsi kot vsak mesec
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 10:34:01
|
|
|
|
aqua77
|
Oktavija, lep buši!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 10:35:52
|
|
|
|
T1979
|
Oktavija lep bušek. Pikica36 še malo, pa bo testek padel. Navijam za .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?