|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
20.4.2009 20:31:12   
beyba
Špelči!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To mi deli....sam da je z vama vse ok in upamda so tut bolečine minile.....PA da je Lola ok!

Murki vse bo ok boš vidla...
Vse ki čakate da greste v rim naj vam bo čimlažje in krajše.....

Lep buši živa čeprav se težje vidi zaradi velikosti slik......

kaj še.....

Aja BENKA te vabim na pivo sam povej kdaj!!!

vsem en lep pozdrav!!!!!!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
20.4.2009 20:32:37   
Nončika
špelka, samo da sta obe v redu. so ti špelka povedali na NS, da maš pod srčekom pupiko? jaz pa sem celi čas mela v mislih, da vprašam, pol pa sem sama s sabo mela borbe bi ali ne bi. in sem se pa odločila, da le ne bom vprašala.user posted image user posted image user posted image

živa, buši je že kar konkreten. uau. lepo!! naj samo pridno raste.

sonček, detelja je doma in se doma cartajo. kak lepa pupika.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
20.4.2009 20:53:05   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

No pa da se še jaz javim. NS smo opravili vendar me je vzela še kri, ker je rekla, da je na meji (se pravi 2,5) in da je bolje, da se prepričamo.
Nosna kot je zelo lepo vidla, utrip normalen, hrbtenica pa tudi lepa...
No toliko zaenkrat. teste pa dobim v četrtek ali petek.

murkica, kot če bi v tvojem postu brala in vidla sebe. točno tako je bilo pri meni. vse bo ok, boš vidla in pri tebi in pri meni. jaz še vedno nimam končnega izvida, kje je še da dobim od krvi. kaj so tebi rekli, a bodo rezultati DHT znani že v četrtek ali petek?

Ja men je rekla, da bodo rezultati sigurno že v četrtek oziroma v petek, da bo znano že pred prazniki. Tako, da upam, da bo res tako!! 

Živa tvoj bavhi je pa tako lep, da so mi  učke kar začele user posted image  ... Super lepa nosečka si!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
20.4.2009 21:08:08   
Nončika
murkica, šment no. meni so pa rekli, da bodo izvidi nazaj z lj cca čez 2-3tedne. madonca.

eh, malce sem napeta, ampak nekako tudi pomirjena, saj vem, da bo vse ok. ne bodo blesteli moji izvidi, a bo vse ok.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
20.4.2009 22:03:35   
ledenka
špelči, drži se! novičke so super, naj se stanje zdaj umiri user posted image user posted image user posted image

živa, super lep buši user posted image user posted image user posted image  

murkica, nič sekirat za NS, do 3 je vse ok. držim pesti, da ti krvni test bistveno zboljša statistiko user posted image user posted image user posted image

nončika, tudi zate držim pesti user posted image user posted image user posted image

benika, dobiš pir, dva, tri, kolkr češ!

sonček85, maš karto, bejž v Rim user posted image  

žiži se je javila user posted image  lepo te je bilo videt danes!

larilu, ti pa si že skoraj na polovici user posted image

punce, grem dalje kavča... še 2 tedna naj počaka tale moj pobič, potem pa bom tudi jaz pakirala. ampak posteljo sem pa sestavla user posted image  pa za pranje me čakata še 2 stroja, v četrtek pride moja mama, pa mi bo pomagala pri likanju in sortiranju... pa k frizerju grem v sredo, na brazilsko naslednji teden, potem pa lahko gremo. no, mogoče mi bo ratalo it še do pedikerja user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
20.4.2009 22:05:28   
sonček33
ajsika uf kolk planov...ti želim, da vse podelaš, pol pa v Rim

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
20.4.2009 22:14:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ajsika uf kolk planov...ti želim, da vse podelaš, pol pa v Rim
ja, časa mi zmanjkuje user posted image  še dobro, da mam za naslednji teden še bolj ali manj fraj. pa vesela sem, da sem zaključla s kupovanjem, čeprav par zadev še rabim - ampak nič takega posebnega, bolj zadeve, ki se dobijo tudi v Merkatorju.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
20.4.2009 23:16:32   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

No pa da se še jaz javim. NS smo opravili vendar me je vzela še kri, ker je rekla, da je na meji (se pravi 2,5) in da je bolje, da se prepričamo.
Nosna kot je zelo lepo vidla, utrip normalen, hrbtenica pa tudi lepa...
No toliko zaenkrat. teste pa dobim v četrtek ali petek.
user posted image user posted image user posted image    Testi bodo pa tudi uredu boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
20.4.2009 23:17:42   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Soncek33:

user posted image

Sončece je rodila 30.1. ne februarjauser posted image

Sonček je rodila 31.1.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image A sem ga "ukamn"

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
21.4.2009 8:12:12   
sonček33
ledenka insonček85 - jaz kar mla diham že, sej nista hude?

erin - ma ja ukamn s'ga

LuNa - hvala za karto, še sprntam jo pa v album z njo...lupčka

Kje je Sekica?

javite se aqua, živa, oktavija....in druge

Fargi??

murkica - vse je ok.

Larilu sem te brakla pri "tašči"...te je zjezilo kaj

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
21.4.2009 8:13:13   
jazzz27

Čau punce...nosečke, borke, mamice, nečakinje in nečaki!!!

Sem že na tekočem.....

špeli...jeeeeeeeeeeee!!!! Samo da je vse ok!!!

Ajsi..še mal, še mal....javi se mi kaj pupa....

Sonček85...še čist mal....je vaša aprilka Rea rodilauser posted image ...pupiko...

Živa...zelo lep buhi....sedaj se pa že res lepo vidi....

Mi imamo jutri pregled...da vidimo kako smo,....

Lep dan vam želim....

papa

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
21.4.2009 8:20:21   
sonček33
jazzz mis ju...na pregledu bo pa itak vse ok...čist mal še tudi za vas

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
21.4.2009 8:36:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Sonči kaj praviš? Mu damo še 3 dni pol pa ven? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. se kasneje še kaj oglasim, morem večerjo pripravit za možička user posted image user posted image user posted image   šele zdaj pride iz šihta user posted image

ja jaz mu dam do 28.4 user posted image user posted image ćeprav vedno bolj slutim da bo okol 3.5

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
21.4.2009 8:36:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

sonček, detelja je doma in se doma cartajo. kak lepa pupika.

Ja saj sem ti eno stran nazaj napisla da se je javla nam k aprilkam in da je okuser posted image user posted image user posted image mala je pa res pravi sonček

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
21.4.2009 8:36:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
sonček85, maš karto, bejž v Rim user posted image
Jaz bi že bla nazaj doma ,če bi bilo po moje user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzz:ja je rodila ,pa  glih takrat k je rekla da upa da ne bo k bi imela za diplomo ,no je dobila pa lepše darilo user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
21.4.2009 9:17:41   
aqua77
Morgen!!

Pri nas dobre novice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Spermiogram imamo bp!!! user posted image user posted image user posted image  Je zdravnik mojmu rekel, da jih lahko 5 naredi če hoče... user posted image user posted image user posted image

Jutri grem k moji G po K, ker sem na začetku cikla in mogoče mi da še prometrium, mi bo povedala vse jutri popoldne!!! Končno se je začelo nekaj premikat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živček lep buši!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči bejž že enkrat v Rim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Špeklo naš, zdaj smo na drbri poti naj bo vse ok vse do konca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi a se pripravljaš na miss porodnic??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ljubčka in objemčka!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
21.4.2009 9:37:11   
Anonimen
Larilu sem te brakla pri "tašči"...te je zjezilo kaj

sonček ma kle me še niste vidle jeznouser posted image

dans zjutri bi mogla bit zraven k sm se na vzgojiteljici razpizdila k je včeri tamal spet mel buško in to še kakšno in v izgovor je bilo da se je zaletel v vratauser posted image in sem rekla da to je glih tko k pretepena ženska reče da je padla po stopnicah pa čak mal,to je moj otroček in plačujem da ga merkajo ne pa da mi ga potolčejo ,pr tamavčiju se pa pr men vse neha,lahk da sem zaščitniška ampak ktera pa ne bi bila če je mel prejšnji teden pretres možganov zato k ga niso pazile in se jim je po gozdu zakotalil po grabnuuser posted image sej pravim jaz ne lajam v tri dni in po potrebi tudi grizemuser posted image
user posted image
no in če to ni razlog da se razpizdiš pol ne vem kaj jeuser posted image

ajsi ja kmal bom na polovic tko da odštevam tedne do 24 tedna pol bo pa zame vse lažje,dans je bila noč mal težka k me je trebuh bolel ampak je zdej mal boljuser posted image

Živček lep bušiuser posted image
aqua super za rezultate no upam da bo čimprej se pokazal rezultat tud na kakšnem testkuuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
21.4.2009 9:48:39   
oktavija
Dan!!!
No sej sem se dolgo premišljala če bi pokazala...in evo ga moj goli trebušček...čeprav mi je malo nerodno user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
20T 2D

Tako pa izgleda oblečen buši...user posted image user posted image user posted image temu pa ni nerodnouser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil oktavija -- 21.4.2009 9:49:30 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
21.4.2009 9:52:43   
pikica36
vauuu oktavija že na poloviciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naj ti ne bo nerodno, lep trebuščekuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
21.4.2009 10:00:28   
Anonimen
oktavija zakaj bi ti bilo pa nerodno k maš prov lep bušiuser posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
21.4.2009 10:03:51   
murkica
Oktavija lep buši!!!! Jz tudi obljubim da se bom slikala, ko bo kaj konkretnejšega videti :)
Za enkrat je samo mala bunkica in se res še ne splača kazat. Ampak rastemo počasi!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
21.4.2009 10:28:51   
oktavija
No ja nerodno mi je pokazat goli buši... ampak me je Murkica mal dregala na FB naj pokažem buši...
No za na FB niso tele fotke, so pa definitivno za naš forum... V albumu pa jih lako vidite nekaj več...

Drugače pa imam vprašanje: Jaz imam en teden take hude bolečine z krči v predelu mehurja, pa me zanima ali se je katera serečala s tako bolečino...
Bolečina je bolj intenzivna popoldan in zvečer, ko se uležem in iztegnem noge... ponavadi pa je najbolj hudo ponoči saj me bolečina zbudi... zjutraj še kaki dve urici boli potem pa do večera skoraj nič....
Boli me celo ko grem lulat... sem mislila da sem si mehur prehladila sam me voda nič ne peče.... Zdaj pa nevem ali se spalča zagnat paniko in odidit na predčasni preglad k moji G, ali pa so take bolečine običajne pri rasti trebuščka.......

Murkica... tudi tvoj buši bo kmalu velik!!! Pa bejbi te bo tudi nabrcal tako kot mene!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Živa25... lep buši!! user posted image user posted image Kaj pa golega ne boš pokazalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sonček85... a še nisi šla v RIM, kaj še čakaš potovanje je dolgo do Rimauser posted image user posted image user posted image user posted image Pohiti in sporoči kdaj bomo dihale....user posted image user posted image

Larilu.... kako si ti? So tvoje težavice minile? A si imela ti tudi podobne bolečine kot jaz? Tale tvoj gospodič pa je pravi maniken!!!user posted image user posted image user posted image

Pikica36.... kako kaže? že kaki znakeci da boš ugledala +? Držim pestke, da se nam kmalu pridružiš!!!user posted image user posted image
Jazzz.... kako je bilo na pregladu, je bejbi dobro?user posted image
Ledenka.... si pripravljana na pot v Rim ...še samo malo!!! JUPI!!!user posted image user posted image

Aqua77.... bravo za spermiogram, zdaj pa hiter na novo terapijo - AKCIJO- pol pa boš tudi ti ugledala+!!!!user posted image user posted image

Sonček33.... kako ste ti in mali Lovro??

Vsem ostlim borkicem pa pošiljam milion poljubčkov in objemčkov!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
21.4.2009 10:33:24   
pikica36
oktavija mogoče pa imaš res prehlajen mehur, ni nujno da te voda peče. sicer pa.... nič te ne stane če se greš pokazat. bolje enkrat preveč kot pa premalo.
pri nas še nobenih znakov, ne takih ne drugačnih, razen malo bolečih prsi kot vsak mesecuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
21.4.2009 10:34:01   
aqua77
Oktavija, lep buši!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
21.4.2009 10:35:52   
T1979
Oktavija lep bušek. user posted image

Pikica36 še malo, pa bo testek padel. user posted image  Navijam za user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?