Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:06:28
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 No,5ka je na koncu,ker sem po porodu dopolnila 22,samo to se ne steje lahko te pa vseenop štejemo zraven ker si bila stara 21 let ko si prvič rodila in nam boš lahko dala iz prve roke kakšen nasvet če ga bomo potrebovale!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:07:06
|
|
|
|
BabyKitty
|
Kaj če bi nardile en seznamček, podoben kot kdaj ne pričakujemo M. Samo da bi dodale še starost :), da vemo pri čem smo hehehe.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:07:55
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jancyika zdravo... js bom tut mlada mamica aja stara sm pa 19 ka ga načrtuješ ali ga že imaš (seveda trebušček)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:08:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
Aj, aj, aj... ste me spomnile, kako je bilo zame prvič, ko sem rodila 14 dni pred svojim 19-im rojstnim dnevom.. aj, aj, aj... zdaj sem pa že staaaraaa.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:09:06
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Kaj če bi nardile en seznamček, podoben kot kdaj ne pričakujemo M. Samo da bi dodale še starost :), da vemo pri čem smo hehehe. se čist srinjam pa še navijačice sprejemamo!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:10:01
|
|
|
|
jancyika
|
ga že mam! ti ?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:10:03
|
|
|
|
BabyKitty
|
A kera to zna :) hehehe, sama nisem najboljša v telih slikcah pa barvah
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:10:57
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Kaj če bi nardile en seznamček, podoben kot kdaj ne pričakujemo M. Samo da bi dodale še starost :), da vemo pri čem smo hehehe. aja ga boš ti naredila ali jaz?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:12:01
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jancyika ga že mam! ti ? čestitke!!!! midva pa delava na tem!! v katerem mesecu pa si!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:12:56
|
|
|
|
BabyKitty
|
No se bom jst probala potrudt :) sam ne oblubm da bo takoj hehehe
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 No,5ka je na koncu,ker sem po porodu dopolnila 22,samo to se ne steje lahko te pa vseenop štejemo zraven ker si bila stara 21 let ko si prvič rodila in nam boš lahko dala iz prve roke kakšen nasvet če ga bomo potrebovale!! Ja seveda,ni problema...ce bom vedla,z veseljem pomagam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:13:31
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty A kera to zna :) hehehe, sama nisem najboljša v telih slikcah pa barvah aja pol ga bom pa jaz poskusila naredit če mi bo ratal!! sem nekje slikce že zasledila!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:14:06
|
|
|
|
BabyKitty
|
Hehe, kera bo zdej:)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:14:56
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty No se bom jst probala potrudt :) sam ne oblubm da bo takoj hehehe jaz grem probat pa kar bo bo!
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 21.4.2009 0:15:24 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka tenutno sve 19 in 20 No,pol sem pa mal prestara . Sem pa imela prvo punco z 21imi leti in ni bilo prav nic prezgodaj.Se mi zdaj fino zdi,ko je ze tolk velika in tudi ona ima mlado mamico.Pri drugi,ki se nima eno leto,bom pa majcken starejsa...Pa srecno punce . eh kolko si pa potem mlada! seveda nisi prestara! tudi dobri komplimenti so dobrodošli in seveda napotki!! Malo moj nick poglej,si lahko izracunas Mati draga, bi šla domov? jaz nič ne razumem kaj si ji stem hotla povedat? me podi "domov",na Starsi cvekamo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:17:15
|
|
|
|
BabyKitty
|
No supr... zlata si lohk vpišeš prvi podatek :) BabyKitty ne pričakujem 6.5. starost 20 krog 4. Lohk pa dodamo tudi mlade ki so že srečke nosečke, razen če mislite da bodo potem teme preveč zmešane
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:17:37
|
|
|
|
tinncyka
|
aja pa še nekaj ka to bomo tudi pisle kdaj je ne pričakujemo ( )?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:18:12
|
|
|
|
BabyKitty
|
Dejmo... da vemo pri čem smo :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:19:05
|
|
|
|
tinncyka
|
si me prej prehitela! aja pa še neki ne štekam kako se ti krogi štejejo?
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 21.4.2009 0:21:09 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:22:08
|
|
|
|
BabyKitty
|
Jah kokrat že probavata :) kokrat si že zaporedoma trepetala a bo al ne bo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:23:06
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Jah kokrat že probavata :) kokrat si že zaporedoma trepetala a bo al ne bo AHA sedaj štekam pri men bo potem 3. krog
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:24:05
|
|
|
|
BabyKitty
|
A še kakšen podatek rabimo? Sva kej pozabile :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:25:52
|
|
|
|
BabyKitty
|
Aj, aj, aj... ste me spomnile, kako je bilo zame prvič, ko sem rodila 14 dni pred svojim 19-im rojstnim dnevom.. aj, aj, aj... zdaj sem pa že staaaraaa. Pa je bila dobra izkušnja? Vprašam, ker me zanima kako ste se soočale s problemi, ki jih to prinese (starši, služba, stanovanje, finance,...)
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 21.4.2009 0:26:10 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:31:24
|
|
|
|
pikica01
|
sem še prišla mal pokukat pa vidim da seznam delate!! ker mam trenutno pavzo (zaradi ss) me prosim lepo Tinncyka vpiše med navijačice!! no zdaj grem pa res spat!! papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:34:27
|
|
|
|
pikica01
|
.
< Sporočilo je popravil pikica01 -- 21.4.2009 0:44:34 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.