|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
20.4.2009 22:55:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Drugače pa sem danes dobila krvne izvide za ščitnico in je zadeva mnooooooogo boljša.user posted image  Ščitnična hormona, ki ju jemljem s tabletami sta že v mejah normale, le TSH (za tiste, ki vam to kaj pove) je še rahlo povišan ampak že tudi blizu normale. Zdaj pa ni več izgovorov, da ne morem shujšatuser posted image

...superca.....user posted image user posted image user posted image ...me veseli....

..jaz se pa še kar nisem spravilauser posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
20.4.2009 22:56:02   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Ma ste se zdej spravle na te boge smejkoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... EVOOOOOOOOOOOOOOOO!

Evo se tvoja zgodbica :

danes si ploskala od veselja, tolko si se smejala, da si se potem zacudeno vprasala zakaj se toliko smejim...kar naenkrat si ratala zalostna, ker si se spomnila, da si poleg fantka, zelis tudi puncko...zacela si se jokati, ker si dobila menstruacijo, a tako si si zelela biti ponovno noseca user posted image user posted image user posted image

Polulala sem se od smeha....

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
20.4.2009 22:57:36   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Ma ste se zdej spravle na te boge smejkoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... EVOOOOOOOOOOOOOOOO!

Evo se tvoja zgodbica :

danes si ploskala od veselja, tolko si se smejala, da si se potem zacudeno vprasala zakaj se toliko smejim...kar naenkrat si ratala zalostna, ker si se spomnila, da si poleg fantka, zelis tudi puncko...zacela si se jokati, ker si dobila menstruacijo, a tako si si zelela biti ponovno noseca user posted image user posted image user posted image

...ful dober si sestavilauser posted image user posted image

Virtualni res domišljija dela. user posted image
Jaz sem bolj naravoslovni tip, vidim vse točno tako kot je. Nobene zgodbice v teh znakih user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
20.4.2009 22:57:47   
Virtualna

Evo se tvoja zgodbica :

Me je user posted image  vprasal, ce je z mano vse v redu...user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
20.4.2009 22:59:35   
*bubi*
Ajde, šibam spat. Saj zdaj ne vem, če lahko user posted image  prilepim user posted image

Lahko noč!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4230
20.4.2009 23:00:30   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ajde, šibam spat. Saj zdaj ne vem, če lahko user posted image  prilepim user posted image

Lahko noč!

Lahko noc, bubi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
20.4.2009 23:04:09   
Lara Croft
.... ma, je res to, kar je virtualna napisala....... ni ji videt tistih njenih kguser posted image

Lušna je... tudi s kako kilco odveč.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
20.4.2009 23:06:55   
meta21

Evo se tvoja zgodbica :

Me je user posted image  vprasal, ce je z mano vse v redu...user posted image user posted image user posted image

Mene tudi, ker se krohotam tlele... Vidva sta že ok? Kaj je blo pol s tistim seksom sprave? user posted image  (No zdaj je pa namesto slona seks in sramežljivko na koncu)

Neposredna povezava do sporočila: 4233
20.4.2009 23:10:33   
Virtualna
Mene tudi, ker se krohotam tlele... Vidva sta že ok? Kaj je blo pol s tistim seksom sprave? user posted image  (No zdaj je pa namesto slona seks in sramežljivko na koncu)

Tak je bilo, kot sem napovedala...frajer se je zbudil malo pred 24h...in se obnasal, kot da ni bilo nic...jaz sem ga seveda se dalje ignorirala...se stusirala in sla spat...prisel je za mano...se zacel stiskat k meni, me objemat...je hotel "glumit slona" user posted image ...pa mu ni ratalo...no, tisto noc mu ni ratalo...drugo jutro sem mu pa pustila, da je pokazal koliko "slona je v njem" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
20.4.2009 23:12:31   
meta21

Tak je bilo, kot sem napovedala...frajer se je zbudil malo pred 24h...in se obnasal, kot da ni bilo nic...jaz sem ga seveda se dalje ignorirala...se stusirala in sla spat...prisel je za mano...se zacel stiskat k meni, me objemat...je hotel "glumit slona" user posted image ...pa mu ni ratalo...no, tisto noc mu ni ratalo...drugo jutro sem mu pa pustila, da je pokazal koliko "slona je v njem" user posted image user posted image user posted image

Sam da sta zrihtala...

Neposredna povezava do sporočila: 4235
20.4.2009 23:13:19   
gold fish

..... vidiš, da sem približno trofilauser posted image ...pa je bil volk sit, pa koza celauser posted image ......

Neposredna povezava do sporočila: 4236
20.4.2009 23:13:30   
meta21
Nič...grem preden se postaramuser posted image

Lahko noč!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
20.4.2009 23:14:04   
gold fish

Nič...grem preden se postaramuser posted image

Lahko noč!

...tud jaz....nočka....user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
20.4.2009 23:19:02   
Virtualna
No ... pa se jaz...lahko noc user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4239
21.4.2009 6:41:23   
leda
Razočarala me je Lara Croft....

user posted image

je bla nastavljena past user posted image

če uspem pridet do tivolija, vaju z laro vlečem na ogled.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
21.4.2009 6:48:13   
leda
n filmček sem naložila.... še malo, pa bo šibala

matr bubi, tele dve najini gresta pa zlo z roko v roki. čeprav naša paglavka se postav na vse štiri, "pumpa" in potem se vrže v smeri željene igrače. direkt na nos. dokler je to na airexu, še gre, je mela pa že nekaj bližnjih srečanj s parketom.

aja, dobro jutro, za kogarkoli je že.

pr nas normalna elina noč; od pol dvanajstih do 6ih dvakrat al trikrat jest (je una noč, ko nisem natančna pri štetju) in nenormalna zojina: ko kašlja, ne more dihat čez nos in sanja o čarovnici uršuli (pa se mi je zdel, da smo jo prepričal med vzponom na slivnico, da je šla z zofko na obisk k strašniku...). sej zojo najljubši pedena, jst pa vse slišim.

mati pa šla spat ob pol dvanajstih seveda...

in evo naju z elo v spodnji, dnevni etaži.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
21.4.2009 6:55:47   
leda
kolko časa na dan pa trenirata na tlehuser posted image ...al jo pustiš, da samauser posted image

fiši, jst jo pustim čist samo, ker vidim, da ji gre gibalni razvoj super. zjutraj je čist zadovoljna na blazini ene dvajset minut, čez dan pa je ta čas vedno krajši in vedno več intervencij zahteva. popoldne rata šobica, če samo pomislim nato, da bi jo odložilauser posted image

tko da punce, če se le da, čim manj zdravil, če se pamžek giblje po lestvici od zadovoljnega zjutraj do sitnobe zvečer. vsi (razen zoje) so taki. čez dan se jim nabira in popoldne majo večinoma že overload informacij, ki jih še ne znajo prežvečit, jih pa utrujajo.

Neposredna povezava do sporočila: 4242
21.4.2009 6:56:57   
leda
Npr. jest grem pa zdaj user posted image -pol pa nisem ziher a gre kolesarit al seksat!

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
21.4.2009 7:03:42   
leda
to je bilo jutranje javljanje iz prestolnice.

lep dan!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
21.4.2009 7:12:34   
Alenka_
dobro jutro vsem!
za nama je danes kar pestra noč-glede na to, da spimo vsako noč 12 ur neprekinjeno- se je že par noči začela ponoči zbujat okoli dveh. zbudi se le s čebljanjem in ne z jokom- ji dam čaj ali pa mleko, če res dolgo ne zaspi-in potem spiva spet do šestih... vem da se nimam kaj pritoževat, ker berem kakšne probleme imate ve in kolkrat se vam user posted image  zbujajo ponoči... ampak za Saro je to dokaj nenavadno. pa sem premišljevala, da mogoče otročki še toliko bolje občutijo "spomladansko utrujenost" oz. po domače spremembo bioritma zaradi daljšega dneva in večje količine sončnih žarkov user posted image  
če pa je pač sedaj obdobje, ko se zbuja vsako noč, bomo pa pač ustajali. važno da je kaj ne boli... saj lahko vstajam vsako noč do konca življenja, samo da bo moja lubica zdrava!

ima kateri od vaših sončkov tudi sedaj tako obdobje? je mogoče spet to kak "preskok v rasti" in je to ob taki starosti normalno? al pa je na koncu res krivo samo to bedasto vreme user posted image

lep dan z vašimi sončki user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
21.4.2009 7:31:45   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: leda

kolko časa na dan pa trenirata na tlehuser posted image ...al jo pustiš, da samauser posted image

fiši, jst jo pustim čist samo, ker vidim, da ji gre gibalni razvoj super. zjutraj je čist zadovoljna na blazini ene dvajset minut, čez dan pa je ta čas vedno krajši in vedno več intervencij zahteva. popoldne rata šobica, če samo pomislim nato, da bi jo odložilauser posted image

tko da punce, če se le da, čim manj zdravil, če se pamžek giblje po lestvici od zadovoljnega zjutraj do sitnobe zvečer. vsi (razen zoje) so taki. čez dan se jim nabira in popoldne majo večinoma že overload informacij, ki jih še ne znajo prežvečit, jih pa utrujajo.

tudi Sara je že od začetka ves čas, ko je budna, na tleh (oz. na airex-u). obiskujeva razvojno ambulanto in nama je že pri drugem mesecu zabičala doktorca, da nikar v te stolčke-ležalnike, nikar hojice, nikar katerega izmed drugih pripomočkov razen TLA. in je res- pri 2. mesecu jo je vleklo v levo stran in ni našla sredinske lege. v razvojni me je, takoj ko je vidla Saro, doktorca vprašala, če jo imam čez dan v ležalniku. je rekla, da je ravno zaradi tega tako kriva lega, ker otroku ti ležalniki ne pustijo svobodnega gibanja. in je rekla, da naj jo še naprej imam v igralnem centru ter na tleh. tako ima otrok neomejeno gibanje na obe strani. in je bila sara res po enem mesecu ravna in je lepo enakomerno držala obe nogici v zrak ter obe rokici.

tako jo imam zaradi tega na tleh in moram jo pohvaliti, kaj že vse zmore: tako kot tvoj cukerček *bubi* se tudi Sara že fino postavi na kolena na vse štiri, skače z obema nogicama naprej (izmenično še ne obvlada), se postavi iz kolen na prstke in tako že par korakov naredi naprej (prehaja iz vseh štirih na kolenih na vse štiri na stopala), iz ravnega sedečega položaja prehaja na stransko-sedeči položaj in iz tam na kolena... v bistvu se mi zdi, da že kar veliko za svoje mesece. to je pomoje zato, ker ves dan le "vadi".  pridna punči :)

je pa res ja, da je najbolj aktivna tam nekje do štirih,petih  popoldne, nato je pa že zmatrana, tečkasta, ima že poln kufr mamice, k ji skos teži... in se samo na hrbet uleže in čaka, da jo kdo pobere, ker njej se ne da nič več... ob petih tako sledi čofanje in ob pol šestih spanje...

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
21.4.2009 7:44:01   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Drugače pa sem danes dobila krvne izvide za ščitnico in je zadeva mnooooooogo boljša.user posted image  Ščitnična hormona, ki ju jemljem s tabletami sta že v mejah normale, le TSH (za tiste, ki vam to kaj pove) je še rahlo povišan ampak že tudi blizu normale. Zdaj pa ni več izgovorov, da ne morem shujšatuser posted image

...superca.....user posted image user posted image user posted image ...me veseli....

..jaz se pa še kar nisem spravilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4247
21.4.2009 8:11:47   
Alenka_
pa še to: s hujšanjem pa je tako - ko naši miški mejhni shodijo gredo baje tudi kile na naših ritah in bokih papa user posted image
meni je sicer uspelo že skoraj vse dol spravt (še 4 kilce me čakajo) ampak veliko mojih kolegic-mamic je zgubilo vse in še več, ko so otročki shodili... tko da ne obupat! če še zdej ni volje, bo pa potem šlo dol čisto nevede user posted image  Če pa še potem ne, bo pa že prišel čas, ko bo več volje in bo šlo hitreje in uspešneje, kot pa sedaj, ko ni prave volje za hujšanje!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
21.4.2009 8:13:53   
ključek
jutro...........user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
21.4.2009 8:24:34   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?