Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:34:49
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ? Ma jst sem hotla pohvalit, pa mi je anca dala mislit dejte no babe...naša anca je tudi prava lisička
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:36:36
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Za danes držimo pesti na pregledih: 20.04. blueeyes veronikab Se mi pa malo čudno zdi da se nam zanchy ni nič javila s pregleda in tudi TabletkaDor se nam že dolgo ni javila ,pa še katera VSE ,KI STE ŽE ČEZ ROK ALI BI MORALE RODITI PRED 20.4 SE NAM JAVITE ,DA VEMO ALI STE ŽE RODILE SVOJE KROFKE IN JAGODE ALI JIH ŠE VESELO PRIČAKUJETE sAJ VAS JE KAR NEKAJ ,KI VAS JE NA SEZNAMČKU DO DANES IN ME ČAKAMO VESELE NOVIČKE Živijo vse aprilice!! Da se na hitro javim - preged danes pri ginekologinji potekal kot vedno. Problem je le v tem, da smo rok imeli že prejšnji petek, 17.4.2009, pa še vedno nič ne kaže. Danes pogledala tudi vaginalno in je rekla da sem še čisto zaprta in da nič ne kaže, da bi kaj napredovalo. No mogoče bo pa že sam vaginalni pregled kaj pospešil zadevo, a ne? Mi je pa hecno, da mi je rekla, da naj šele v petek grem v porodnišnico. A je pri vas tudi tako? V petek bi jaz bila že 1 teden čz rok? Lp, veronikab mene je v 1. še en teden po PDP spremljala moja G.(na 2 dni).potem pa sem hodila na preglede v P... mlavla hvala za odgovor. lp, veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:38:13
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ? ja super banana split sonček...pa ne bi raje kake druge banane s smetano mela al pa z nutelo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:39:07
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ? Ma jst sem hotla pohvalit, pa mi je anca dala mislit dejte no babe...naša anca je tudi prava lisička Misliš....jst je ne poznam...nas je pa malo streznla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:39:40
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ? ja super banana split sonček...pa ne bi raje kake druge banane s smetano mela al pa z nutelo no jst bom pa pekla nutela torto...njami upam,da mi uspe..
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:41:18
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 grem po nekaj sadnega in osvežilnega ...hladilnik je poln, tako da bom imela kaj izbrati Meni se je tudi zaluštalo nekaj bolj sadnega... in sem zmazala jogurt, banano in jabolko. In sem končala za danes. Sem pa sita. Ampak sladoled bi pa še. jst sem tudi pojedla jabolko, hruško...no potem pa je klical mož od sestre naj prideva tortice poskusit ko jih je iz Lj iz BTCja prinesu...mmmmmmmmm take tortice še pa res nisem jedla ....no sej nisem veliko sam sladkega jst itak ne smem zvečer
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:42:19
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: anca punce drage, čisto ste nasmetile to temo... kje naj zdaj najdem to kar me zanima?? recimo, če je katera danes slučajno rodila.. pa kaj v zvezi z nosečnostjo in rojevanjem recimo?? uf.. mislim, ko hočem gledat 'pomočnike', jih ne grem iskat sem... saj ste fajn, ampak mislim, da se bom predčasno preselila h krofkom in jagodam Pa še to - dosti lepše in lažje je brati forume, kjer citiranje ne zasede 10 strani, pa upam da ne bo kakšne večje zamere zdaj... tak. Ne smeš nam zamerit, ampak smo že tako nestrpne, da ne vemo, kaj še naj gledamo, o čem se naj pogovarjamo, da čim prej gremo rodit. In tako smo našle svoj način sproščanja. Če pa te na hitrco zanima, katera je rodila pa greš pogledat na "Rodili smo." A praviš, da so te slikice pomočnikov prenežne zate???? Ojoj, drugega pa ni v naših koncih. Daj pripopaj kako slikico. Miška....ti radar zaznava kaj?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:44:26
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: anca ko je čudno vreme, grem ponvadi naskočit svojega dragega, ne pa na ringarajo jaz bi tudi če bi bil moj doma saj prav da si nas malo opozorila ,smo res šle predaleč A se spet lepo delaš...prej si pa tako pridno sodelovala. ja samo smo res ,a tebi se ne zd i Ne, ker včasih nam pa lahk mal utrga. Poleg tega smo se vse fajn nasmejale, kar je pa zdravo. Kak bi pa zgledal forum s samimi posti o groznih stvareh, jamranju ipd.... Sppomni se linka, ki si ga pripela o dojenčku, ki ga je psihopat.....le kako naj bo človek vesel ob branju tega? ja jst sem se tako presmejala ej ...pa to je zdravo sigurno...unega pa jst sploh nisem brala ....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:45:26
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ? ja super banana split sonček...pa ne bi raje kake druge banane s smetano mela al pa z nutelo no jst bom pa pekla nutela torto...njami upam,da mi uspe.. Ti si iz okolice Ljubljane, ne? Daj povej mi točno.....pridem takoj k tebi, ti pomagat.....jo pojest .... vem, da je njami...se mi kar že sline cedijo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:46:31
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia Oktoberka sporoča: "Danes ob 16:57, se je rodila naša drugorojenka AJDA, dolga 53cm in težka 3380g. Vsi se počutimo dobro!" iskrene čestitke
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:49:01
|
|
|
|
*Junona*
|
Evo mene iz kopeli. Sva se celo uro namakala, še en film sma zraven gledala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:49:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 grem po nekaj sadnega in osvežilnega ...hladilnik je poln, tako da bom imela kaj izbrati Meni se je tudi zaluštalo nekaj bolj sadnega... in sem zmazala jogurt, banano in jabolko. In sem končala za danes. Sem pa sita. Ampak sladoled bi pa še. jst sem tudi pojedla jabolko, hruško...no potem pa je klical mož od sestre naj prideva tortice poskusit ko jih je iz Lj iz BTCja prinesu...mmmmmmmmm take tortice še pa res nisem jedla ....no sej nisem veliko sam sladkega jst itak ne smem zvečer Mmmm, tortice. A te zgaga peče, če ješ sladko zvečer?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:49:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ? ja super banana split sonček...pa ne bi raje kake druge banane s smetano mela al pa z nutelo no jst bom pa pekla nutela torto...njami upam,da mi uspe.. Ta torta je pa zelo dobra, sem jo že delala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:50:19
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo da se še tukaj javim po današnjem pregledu... pregled nič posebnega... moja G je zbolela, tko da sem HB še ujela dopoldansko izmeno (k sem bla že ob 12.30 tm - naročena sem bla pa šele ob 13h) pa mi je una G naredila CTG in UZ... vse je ok.. naslednji pregled imam v torek 28.4. (CTG) spet pri te isti G, ker ma moja že prvomajske počitnice sem pa dobila napotnico za porodnišnico, pa napotnico za rešilca in vse izvide... me pa dons tko močno dol prtiska, da me bo razneslo... vaginalno me dons ni nč pregledala.... tko da kej več kot sem vedla zadnjič ne vem, kg +19, obseg bušija 114 cm.. pridno se redim in širim... dons sem tud govorila po telefonu z babco... upam da bo vse cool, in da bo takrat prisotna v P ko bo šlo zares... upam da ste vi aprilčice uredu kljub temu grdemu vremenu... kmalu vas bo zmanjkalo s seznama, ker vidim da se tema Rodili smo - aprilčice polni tako je tudi prav... potem pa smo že mi za vami... obljubljamo da ne bomo prehitevale - razen tiste dvojne nosečke je pa za mano dolg dan... tko da se grem počas samo še uležt in spat... pa še glava in grlo me malo bolita - sem neko virozo fasala lep preostanek večera vam želim Lepo, da si se javila. Čim prej se pozdravi. Super, da je vse ok.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:50:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 danes se pa še mlavla ni nič javila Pa res, mogoče je pa že v Rimu. ko bi le bila... sem mojemu danes že parkrat rekla..hočem it rodit... moj pa pravi, daj še mal počakaj...ker ma jutri RD To bi blo pa res lepo darilo za njega, da bi jutri rodila. Upam, da se vama želja uresniči.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:51:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: anca ko je čudno vreme, grem ponvadi naskočit svojega dragega, ne pa na ringarajo jaz bi tudi če bi bil moj doma saj prav da si nas malo opozorila ,smo res šle predaleč A se spet lepo delaš...prej si pa tako pridno sodelovala. ja samo smo res ,a tebi se ne zd i Ne, ker včasih nam pa lahk mal utrga. Poleg tega smo se vse fajn nasmejale, kar je pa zdravo. Kak bi pa zgledal forum s samimi posti o groznih stvareh, jamranju ipd.... Sppomni se linka, ki si ga pripela o dojenčku, ki ga je psihopat.....le kako naj bo človek vesel ob branju tega? jas to imaš pa prav vsaj zamorjene nismo in imamo vsaj o čem pisat Evo še malo pa pride moj dragi domov jaz že lepo spedenana in upam da bo danes........ Uauuuu, to pa bo........ Midva se pa spravljava v kopel...se grema mal stiskat. Sem Pušenjaka vprašala, če lahko zarad streptokoka in je rekel, da lahko. Grem vodo natočit. čao čao. uhh kako ti velja ,jaz pa vem da bom danes spet brez ostala lepo se imejta,ves dan ga že ni in ga tko pogrešam skupaj sva bila samo 1h Boga.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:52:58
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej grem pa tisto novo oddajo gledat. Nočko punce. Mogoče še kaj pridem, se ne ve...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:54:22
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ? ja super banana split sonček...pa ne bi raje kake druge banane s smetano mela al pa z nutelo no jst bom pa pekla nutela torto...njami upam,da mi uspe.. Ti si iz okolice Ljubljane, ne? Daj povej mi točno.....pridem takoj k tebi, ti pomagat.....jo pojest .... vem, da je njami...se mi kar že sline cedijo sej bo šele jutri..če slučajno ponoči ne bomo šli kam drugam... sem namreč danes tako tečna...in bova z mojim spet zalivala rožico.. ker hočem rodit..in to čimprej.. ma sej vem,da ne morem nič prehitet.. sam res ne bi rada tud tega nosila še 14 dni po PDP...kot v prvo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 20:58:53
|
|
|
|
brigita23
|
junonca super da se gresta z dragim skupaj namakati ...lepo ga po hrbtu umij pa še kje drugje, da bosta pol na koncu lahko spet izvedla hop in špric v špranjico sonček veš da bo nekaj danes , bogica sej bo hitro dragi doma pa te bo pocartal do tega časa ti pa jaz pošiljam en objemček mlavla veš da nismo pozabile nate...me se vsake spomnimo ...no mene tudi nekaj črvičilo danes pa buši mi isto non stop utrdreva...sam zdej mi spodaj utrdeva ... a tebi tudi? No upam na čimprejšni polet v Rim BE čestitke za uspešen pregled ...sej boste ve tudi kmalu šle v Rim , vreme je pa res katastrofa danes.. miška midve sva bile pa danes ultra pridne sva toliko napisale, da sva za en teden naprej normo izpolnile ...pomočniki morjo bit, nas razvedrijo in nasmejijo a ne??...jst dokler ne grem v Rim jih bom vsak dan nekaj prpopala... L&L super slikce...res je luškan princ
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 21:00:15
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ? ja super banana split sonček...pa ne bi raje kake druge banane s smetano mela al pa z nutelo mmmmmm...ali pa s sladkim grehom
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 21:02:08
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ? Ma jst sem hotla pohvalit, pa mi je anca dala mislit dejte no babe...naša anca je tudi prava lisička Misliš....jst je ne poznam...nas je pa malo streznla ja zdej ko mamo svoje lulčeke zraven sebe ...boš vidla jutri kok bo spet, ej jst sem se danes ornk presmejala ...pa nič slabega ne vidim v tem, sej na temi aprilski krofki in jagode bomo bolj resne, ko bomo imele vse eno temo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 21:02:51
|
|
|
|
Infinity1
|
Rea27 sporoča: Diplomirala nisem (zagovor naj bi imela danes), sem pa ob 11:44 postala mamica mali Evi Lani. Težka je 3270 g in velika 52 cm. Vsi smo OK. Mami je pa malo zmatrana. ČESTITAMO MAMICI, OČKU NA MALI PRINCESKI
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 21:03:54
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo mene iz kopeli. Sva se celo uro namakala, še en film sma zraven gledala. a to maš spet une svoje fore ....špricni mi v špranjico
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 21:04:00
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ? ja super banana split sonček...pa ne bi raje kake druge banane s smetano mela al pa z nutelo no jst bom pa pekla nutela torto...njami upam,da mi uspe.. Ti si iz okolice Ljubljane, ne? Daj povej mi točno.....pridem takoj k tebi, ti pomagat.....jo pojest .... vem, da je njami...se mi kar že sline cedijo sej bo šele jutri..če slučajno ponoči ne bomo šli kam drugam... sem namreč danes tako tečna...in bova z mojim spet zalivala rožico.. ker hočem rodit..in to čimprej.. ma sej vem,da ne morem nič prehitet.. sam res ne bi rada tud tega nosila še 14 dni po PDP...kot v prvo Ah, počakam tudi do jutri . Res ne moreš prehitevat, pospešiš pa lahko....in zalivanje rožice je eden izmed pospeševalnikov
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 21:05:16
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 grem po nekaj sadnega in osvežilnega ...hladilnik je poln, tako da bom imela kaj izbrati Meni se je tudi zaluštalo nekaj bolj sadnega... in sem zmazala jogurt, banano in jabolko. In sem končala za danes. Sem pa sita. Ampak sladoled bi pa še. jst sem tudi pojedla jabolko, hruško...no potem pa je klical mož od sestre naj prideva tortice poskusit ko jih je iz Lj iz BTCja prinesu...mmmmmmmmm take tortice še pa res nisem jedla ....no sej nisem veliko sam sladkega jst itak ne smem zvečer Mmmm, tortice. A te zgaga peče, če ješ sladko zvečer? bruham...mi pol gor meče ...tudi če sam sok s smetano spijem
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?