|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
20.4.2009 20:34:49   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ?user posted image user posted image user posted image

Ma jst sem hotla pohvalit, pa mi je anca dala mislituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dejte no babe...naša anca je tudi prava lisičkauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
20.4.2009 20:36:36   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Za danes držimo pesti  na pregledih:
20.04.
blueeyes
veronikab

Se mi pa malo čudno zdi da se nam zanchy ni nič javila s pregleda in tudi TabletkaDor se nam že dolgo ni javila ,pa še katera

VSE ,KI STE ŽE ČEZ ROK ALI BI MORALE RODITI PRED 20.4 SE NAM JAVITE ,DA VEMO ALI STE ŽE RODILE SVOJE KROFKE IN JAGODE ALI JIH ŠE VESELO PRIČAKUJETE
sAJ VAS JE KAR NEKAJ ,KI VAS JE NA SEZNAMČKU  DO DANES  IN ME ČAKAMO VESELE NOVIČKE user posted image

Živijo vse aprilice!!

Da se na hitro javim - preged danes pri ginekologinji potekal kot vedno. Problem je le v tem, da smo rok imeli že prejšnji petek, 17.4.2009, pa še vedno nič ne kaže.

Danes pogledala tudi vaginalno in je rekla da sem še čisto zaprta in da nič ne kaže, da bi kaj napredovalo.user posted image user posted image user posted image  
No mogoče bo pa že sam vaginalni pregled kaj pospešil zadevo, a ne?

Mi je pa hecno, da mi je rekla, da naj šele v petek grem v porodnišnico. A je pri vas tudi tako? V petek bi jaz bila že 1 teden čz rok?user posted image user posted image user posted image

Lp,

veronikab

mene je v 1. user posted image še en teden po PDP spremljala moja G.(na 2 dni).potem pa sem hodila na preglede v P...

mlavla  hvala za odgovor.user posted image

lp,
veronikab

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
20.4.2009 20:38:13   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja super banana split sonček...pa ne bi raje kake druge banane s smetano melauser posted image user posted image user posted image

al pa z nutelouser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
20.4.2009 20:39:07   
Miška2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dejte no babe...naša anca je tudi prava lisičkauser posted image

Misliš....jst je ne poznam...nas je pa malo streznlauser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 3429
20.4.2009 20:39:40   
mlavla

user posted image user posted image user posted image user posted image ja super banana split sonček...pa ne bi raje kake druge banane s smetano melauser posted image user posted image user posted image

no jst bom pa pekla nutela torto...njami

upam,da mi uspe..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3430
20.4.2009 20:41:18   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

grem po nekaj sadnega in osvežilnega ...hladilnik je poln, tako da bom imela kaj izbrati

Meni se je tudi zaluštalo nekaj bolj sadnega... in sem zmazala jogurt, banano in jabolko. In sem končala za danes. Sem pa sita. Ampak sladoled bi pa še.user posted image

jst sem tudi pojedla jabolko, hruško...no potem pa je klical mož od sestre naj prideva tortice poskusit ko jih je iz Lj iz BTCja prinesu...mmmmmmmmm take tortice še pa res nisem jedlauser posted image ....no sej nisem veliko sam sladkega jst itak ne smem zvečeruser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
20.4.2009 20:42:19   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: anca

punce drage, čisto ste nasmetile to temo... kje naj zdaj najdem to kar me zanima?? recimo, če je katera danes slučajno rodila.. pa kaj v zvezi z nosečnostjo in rojevanjem recimo??

uf..

mislim, ko hočem gledat 'pomočnike', jih ne grem iskat sem...

saj ste fajn, ampak mislim, da se bom predčasno preselila h krofkom in jagodam

Pa še to - dosti lepše in lažje je brati forume, kjer citiranje ne zasede 10 strani, pa upam da ne bo kakšne večje zamere zdaj...

tak.

Ne smeš nam zamerit, ampak smo že tako nestrpne, da ne vemo, kaj še naj gledamo, o čem se naj pogovarjamo, da čim prej gremo rodit. In tako smo našle svoj način sproščanja.
Če pa te na hitrco zanima, katera je rodila pa greš pogledat na "Rodili smo."

A praviš, da so te slikice pomočnikov prenežne zate????user posted image Ojoj, drugega pa ni v naših koncih. Daj pripopaj kako slikico.user posted image
Miška....ti radar zaznava kaj? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
20.4.2009 20:44:26   
brigita23

ko je čudno vreme, grem ponvadi naskočit svojega dragega, ne pa na ringarajo
jaz bi tudi če bi bil moj doma

saj prav da si nas malo opozorila ,smo res šle predaleč

A se spet lepo delaš...prej si pa tako pridno sodelovala. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja samo smo res ,a tebi se ne zd iuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ker včasih nam pa lahk mal utrga. Poleg tega smo se vse fajn nasmejale, kar je pa zdravo. Kak bi pa zgledal forum s samimi posti o groznih stvareh, jamranju ipd.... Sppomni se linka, ki si ga pripela o dojenčku, ki ga je psihopat.....le kako naj bo človek vesel ob branju tega?user posted image

ja jst sem se tako presmejala ejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa to je zdravo sigurno...unega pa jst sploh nisem bralauser posted image ....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
20.4.2009 20:45:26   
Miška2006

upam,da mi uspe..

Ti si iz okolice Ljubljane, ne? Daj povej mi točno.....pridem takoj k tebi, ti pomagat.....jo pojestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

vem, da je njami...se mi kar že sline cedijo

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
20.4.2009 20:46:31   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Oktoberka sporoča:

"Danes ob 16:57, se je rodila naša drugorojenka AJDA, dolga 53cm in težka 3380g. Vsi se počutimo dobro!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
20.4.2009 20:49:01   
*Junona*
Evo mene iz kopeli.user posted image user posted image user posted image
Sva se celo uro namakala, še en film sma zraven gledala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 3436
20.4.2009 20:49:28   
*Junona*

grem po nekaj sadnega in osvežilnega ...hladilnik je poln, tako da bom imela kaj izbrati

Meni se je tudi zaluštalo nekaj bolj sadnega... in sem zmazala jogurt, banano in jabolko. In sem končala za danes. Sem pa sita. Ampak sladoled bi pa še.user posted image

jst sem tudi pojedla jabolko, hruško...no potem pa je klical mož od sestre naj prideva tortice poskusit ko jih je iz Lj iz BTCja prinesu...mmmmmmmmm take tortice še pa res nisem jedlauser posted image ....no sej nisem veliko sam sladkega jst itak ne smem zvečeruser posted image

Mmmm, tortice.user posted image user posted image user posted image

A te zgaga peče, če ješ sladko zvečer?

Neposredna povezava do sporočila: 3437
20.4.2009 20:49:46   
*Junona*

upam,da mi uspe..

Ta torta je pa zelo dobra, sem jo že delala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
20.4.2009 20:50:19   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

evo da se še tukaj javim po današnjem pregledu...

pregled nič posebnega... moja G je zbolela, tko da sem HB še ujela dopoldansko izmeno (k sem bla že ob 12.30 tm - naročena sem bla pa šele ob 13h) pa mi je una G naredila CTG in UZ... vse je ok.. naslednji pregled imam v torek 28.4. (CTG) spet pri te isti G, ker ma moja že prvomajske počitnice user posted image  sem pa dobila napotnico za porodnišnico, pa napotnico za rešilca in vse izvide... me pa dons tko močno dol prtiska, da me bo razneslo...  vaginalno me dons ni nč pregledala.... tko da kej več kot sem vedla zadnjič ne vem, kg +19, obseg bušija 114 cm..

pridno se redim in širim... dons sem tud govorila po telefonu z babco... upam da bo vse cool, in da bo takrat prisotna v P ko bo šlo zares...

upam da ste vi aprilčice uredu kljub temu grdemu vremenu... kmalu vas bo zmanjkalo s seznama, ker vidim da se tema Rodili smo - aprilčice polni user posted image   user posted image  tako je tudi prav... potem pa smo že mi za vami... obljubljamo da ne bomo prehitevale - razen tiste dvojne nosečke user posted image

je pa za mano dolg dan... tko da se grem počas samo še uležt in spat... pa še glava in grlo me malo bolita - sem neko virozo fasala user posted image

lep preostanek večera vam želim

Lepo, da si se javila.user posted image user posted image user posted image

Čim prej se pozdravi.user posted image user posted image user posted image

Super, da je vse ok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
20.4.2009 20:50:58   
*Junona*

danes se pa še mlavla ni nič javila user posted image

Pa res, mogoče je pa že v Rimu.user posted image user posted image user posted image user posted image

ko bi le bila...

sem mojemu danes že parkrat rekla..hočem it rodit...

moj pa pravi, daj še mal počakaj...ker ma jutri RDuser posted image user posted image user posted image

To bi blo pa res lepo darilo za njega, da bi jutri rodila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se vama želja uresniči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
20.4.2009 20:51:22   
*Junona*

ko je čudno vreme, grem ponvadi naskočit svojega dragega, ne pa na ringarajo
jaz bi tudi če bi bil moj doma

saj prav da si nas malo opozorila ,smo res šle predaleč

A se spet lepo delaš...prej si pa tako pridno sodelovala. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja samo smo res ,a tebi se ne zd iuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ker včasih nam pa lahk mal utrga. Poleg tega smo se vse fajn nasmejale, kar je pa zdravo. Kak bi pa zgledal forum s samimi posti o groznih stvareh, jamranju ipd.... Sppomni se linka, ki si ga pripela o dojenčku, ki ga je psihopat.....le kako naj bo človek vesel ob branju tega?user posted image

jas to imaš pa pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

vsaj zamorjene nismo in imamo vsaj o čem pisat user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo še malo pa pride moj dragi domov user posted image user posted image user posted image jaz že lepo spedenana in upam  da bo danes........user posted image user posted image user posted image

Uauuuu, to pa bo........user posted image user posted image user posted image

Midva se pa spravljava v kopel...se grema mal stiskat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem Pušenjaka vprašala, če lahko zarad streptokoka in je rekel, da lahko.user posted image

Grem vodo natočit.

čao čao.user posted image

uhh kako ti velja ,jaz pa vem da bom danes spet brez ostala user posted image user posted image user posted image

lepo se imejta,ves dan ga že ni in ga tko pogrešamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skupaj sva bila samo 1h

Boga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
20.4.2009 20:52:58   
*Junona*
Zdej grem pa tisto novo oddajo gledat.

Nočko punce.user posted image

Mogoče še kaj pridem, se ne ve...user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
20.4.2009 20:54:22   
mlavla

upam,da mi uspe..

Ti si iz okolice Ljubljane, ne? Daj povej mi točno.....pridem takoj k tebi, ti pomagat.....jo pojestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

sej bo šele jutri..če slučajno ponoči ne bomo šli kam drugam...user posted image

sem namreč danes tako tečna...in bova z mojim spet zalivala rožico..

ker hočem rodit..in to čimprej..

ma sej vem,da ne morem nič prehitet..
sam res ne bi rada tud tega user posted image nosila še 14 dni po PDP...kot v prvo

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3443
20.4.2009 20:58:53   
brigita23
junonca super da se gresta z dragim skupaj namakatiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo ga po hrbtu umij pa še kje drugje, da bosta pol na koncu lahko spet izvedla hop in špric v špranjicouser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček veš da bo nekaj danesuser posted image user posted image user posted image , bogica sej bo hitro dragi doma pa te bo pocartal do tega časa ti pa jaz pošiljam en objemčekuser posted image

mlavla veš da nismo pozabile nate...me se vsake spomnimouser posted image user posted image user posted image ...no mene tudi nekaj črvičilo danes pa buši mi isto non stop utrdreva...sam zdej mi spodaj utrdevauser posted image ... a tebi tudi? No upam na čimprejšni polet v Rimuser posted image

BE čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image ...sej boste ve tudi kmalu šle v Rimuser posted image user posted image user posted image , vreme je pa res katastrofa danes..user posted image

miška midve sva bile pa danes ultra pridne sva toliko napisale, da sva za en teden naprej normo izpolnileuser posted image user posted image user posted image ...pomočniki morjo bit, nas razvedrijo in nasmejijo a ne??...jst dokler ne grem v Rim jih bom vsak dan nekaj prpopala...user posted image user posted image user posted image

L&Luser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super slikce...res je luškan princ

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
20.4.2009 21:00:15   
brigita23

mmmmmm...ali pa s sladkim grehomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3445
20.4.2009 21:02:08   
brigita23

Misliš....jst je ne poznam...nas je pa malo streznlauser posted image

ja zdej ko mamo svoje lulčeke zraven sebeuser posted image user posted image user posted image ...boš vidla jutri kok bo spet, ej jst sem se danes ornk presmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa nič slabega ne vidim v tem, sej na temi aprilski krofki in jagode bomo bolj resne, ko bomo imele vse eno temouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3446
20.4.2009 21:02:51   
Infinity1
Rea27 sporoča:

Diplomirala nisem (zagovor naj bi imela danes), sem pa ob 11:44 postala mamica mali Evi Lani. Težka je 3270 g in velika 52 cm. Vsi smo OK. Mami je pa malo zmatrana.

ČESTITAMO MAMICI, OČKU NA MALI PRINCESKI user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3447
20.4.2009 21:03:54   
brigita23

Evo mene iz kopeli.user posted image user posted image user posted image
Sva se celo uro namakala, še en film sma zraven gledala.user posted image user posted image user posted image user posted image

a to maš spet une svoje foreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....špricni mi v špranjicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
20.4.2009 21:04:00   
Miška2006

upam,da mi uspe..

sej bo šele jutri..če slučajno ponoči ne bomo šli kam drugam...user posted image

sem namreč danes tako tečna...in bova z mojim spet zalivala rožico..

ker hočem rodit..in to čimprej..

ma sej vem,da ne morem nič prehitet..
sam res ne bi rada tud tega user posted image nosila še 14 dni po PDP...kot v prvo

Ah, počakam tudi do jutriuser posted image user posted image user posted image .

Res ne moreš prehitevat, pospešiš pa lahko....in zalivanje rožice je eden izmed pospeševalnikovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
20.4.2009 21:05:16   
brigita23

Mmmm, tortice.user posted image user posted image user posted image

A te zgaga peče, če ješ sladko zvečer?

bruham...mi pol gor mečeuser posted image user posted image ...tudi če sam sok s smetano spijemuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?