Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 14:50:31
|
|
|
|
benika
|
Benika hvala ti Ni kej. Ste mi ob prvi priliki za en pir dolžne Če me boste hotele kdaj sploh povabit na drink
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 15:13:32
|
|
|
|
miska73
|
Špelči moj Sam da sta obe dve vredi. Benika res ti hvala za poročanje. Pa še en zate. Pivo ali kar boš pila, pa častim kadar češ. Grem še podaljšat sporočilce na IVF nosečke.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 15:46:04
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kliki.navijamo Hvala za navijanje. Moje za enkrat še ni vsa ščipanja pa jajčnikih pa so se tudi končala tako da če jo do petka ni delam test. Super da je z od naše Špelce vse Ok. Kako se pa ona drži?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 15:53:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Špelko so danes zaradi močnih bolečin v trebuhu odpeljali v KR na UZ. Sporoča vam, da je z našo Lolo vse OK jupi LoLa in Špelči
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 15:53:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sonček karto že imaš, zdaj pa le pejd v Rim . Draga mislim na vaju in upam, da mine hitro in skoraj brez bolečin. Lepa si, da veš Ja karto že imam zdaj pa čakamo da se naš sonček odloči pokukat na svet hvala nazadnje sva se videli k še nisem imela bušija in k še nisem bila nosečka,evo zdaj pa bom že kmalu rodila
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 15:53:43
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Benika hvala ti Ni kej. Ste mi ob prvi priliki za en pir dolžne Če me boste hotele kdaj sploh povabit na drink za tri ti damo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 15:53:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kliki.navijamo Hvala za navijanje. Moje za enkrat še ni vsa ščipanja pa jajčnikih pa so se tudi končala tako da če jo do petka ni delam test. Super da je z od naše Špelce vse Ok. Kako se pa ona drži? po moje bojo vesele novičke
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 15:55:23
|
|
|
|
Kliki
|
Ja to bi blo ful lepo če bi bilo tako. KOmaj čakam da naredim testek sam se mal bojim da rezultat ne bo tak k bi si ga želela.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 16:57:51
|
|
|
|
murkica
|
No pa da se še jaz javim. NS smo opravili vendar me je vzela še kri, ker je rekla, da je na meji (se pravi 2,5) in da je bolje, da se prepričamo. Nosna kot je zelo lepo vidla, utrip normalen, hrbtenica pa tudi lepa... No toliko zaenkrat. teste pa dobim v četrtek ali petek.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 16:59:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja to bi blo ful lepo če bi bilo tako. KOmaj čakam da naredim testek sam se mal bojim da rezultat ne bo tak k bi si ga želela. ti boš naredla test in bo + ,jaz pa upam ,da grem rodit
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 16:59:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica No pa da se še jaz javim. NS smo opravili vendar me je vzela še kri, ker je rekla, da je na meji (se pravi 2,5) in da je bolje, da se prepričamo. Nosna kot je zelo lepo vidla, utrip normalen, hrbtenica pa tudi lepa... No toliko zaenkrat. teste pa dobim v četrtek ali petek. super ,najbolj pomembno je da se nosna kost lepo vidi in da je hrbtenica lepo vidna in v enem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 18:15:34
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Soncek33: Sončece je rodila 30.1. ne februarja Sonček je rodila 31.1. zdej pa upam, da je.... itak pa... od kdaj ma februar 30 al 31 dni? Jao meni... se vidi, da sem adijo čist.... sonček moj zlati, zdej pa res upam, da ne bo več treba popravkov
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 18:16:50
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica No pa da se še jaz javim. NS smo opravili vendar me je vzela še kri, ker je rekla, da je na meji (se pravi 2,5) in da je bolje, da se prepričamo. Nosna kot je zelo lepo vidla, utrip normalen, hrbtenica pa tudi lepa... No toliko zaenkrat. teste pa dobim v četrtek ali petek. Držim pestke, da bo dokončen izvid kak je treba. Važno je, da se nosna kost vidi. Čestitke zaenkrat za vmesni rezultat, pa čeprav en čink na meji.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 18:19:14
|
|
|
|
miska73
|
O, lej jo lunco... Ma, našo lunco že mal emšo daje...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 18:59:50
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja to bi blo ful lepo če bi bilo tako. KOmaj čakam da naredim testek sam se mal bojim da rezultat ne bo tak k bi si ga želela. ti boš naredla test in bo + ,jaz pa upam ,da grem rodit Ja sonček hvala za lepe želje. A se je akcija začela pri vas glede poroda. Sem bla prej na kavi z kolegico pa je tudi rekla da jo je sestra klicala da gre rodit. Super držim pesti za vas.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 19:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hejla čveke čvekaste... me je Murkica na FB dobila in okarala ker nisem nič tukaj, jaz pa sem glih bauhija poslikala, da vam pokažem kako napredujemo... Zdej me že ljudje ki me ne poznaju tudi sprašujejo če sem nosečka Murki še tukaj za NS... Glede rezultata pa sem ti že povedala KLIKI kako kaj testek? Sonči33 tudi jaz tebe pogrešam, ampak ti je oproščeno Kako mali Lovro? Sonči85 še kar nič??? Jazzzzzzzzzziiiiiiiiiiiii Oglasi se kaj in nam še ti privošči kako slikico bauhija... Zdej moreš bit že kar konkretna nosečka Špelči sem vedela da si borkica in tvoja LoLa tudi No pa še slikice obljubljene
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 19:16:08
|
|
|
|
Kliki
|
živa25 testek je še v trgovini ga grem kupit v četrtek če je ne bo. Je pa danes 30dan ob zadnje daljšega cikla pa nisem imela nikoli.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 19:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
dobra si da do četrtka zdržiš.... Jaz vem da ne bi A kej prej ne bi lulala?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 19:21:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 H Sonči85 še kar nič??? ne še kar nič kako lep bauhi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 19:21:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja to bi blo ful lepo če bi bilo tako. KOmaj čakam da naredim testek sam se mal bojim da rezultat ne bo tak k bi si ga želela. ti boš naredla test in bo + ,jaz pa upam ,da grem rodit Ja sonček hvala za lepe želje. A se je akcija začela pri vas glede poroda. Sem bla prej na kavi z kolegico pa je tudi rekla da jo je sestra klicala da gre rodit. Super držim pesti za vas. navijamo ja nič se ne dogaja,joj ko bi jaz lahko šla pa tkole klicala da grem,no pa saj bo,sej še nisem preko roka
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 19:22:33
|
|
|
|
Kliki
|
Ja bi sam se bojim da bom spet razočarana tako da bom rajš počakala. Kak lep buši.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 19:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonči kaj praviš? Mu damo še 3 dni pol pa ven? P.S. se kasneje še kaj oglasim, morem večerjo pripravit za možička šele zdaj pride iz šihta
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 19:30:17
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Kliki navijamo ja nič se ne dogaja,joj ko bi jaz lahko šla pa tkole klicala da grem,no pa saj bo,sej še nisem preko roka Pa sej bo enkrat bo treba it na svobodo. Potem boš pa uživala na polno.
< Sporočilo je popravil Kliki -- 20.4.2009 19:32:28 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 20:22:29
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica No pa da se še jaz javim. NS smo opravili vendar me je vzela še kri, ker je rekla, da je na meji (se pravi 2,5) in da je bolje, da se prepričamo. Nosna kot je zelo lepo vidla, utrip normalen, hrbtenica pa tudi lepa... No toliko zaenkrat. teste pa dobim v četrtek ali petek. murkica, kot če bi v tvojem postu brala in vidla sebe. točno tako je bilo pri meni. vse bo ok, boš vidla in pri tebi in pri meni. jaz še vedno nimam končnega izvida, kje je še da dobim od krvi. kaj so tebi rekli, a bodo rezultati DHT znani že v četrtek ali petek?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 20:24:36
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja to bi blo ful lepo če bi bilo tako. KOmaj čakam da naredim testek sam se mal bojim da rezultat ne bo tak k bi si ga želela. ti boš naredla test in bo + ,jaz pa upam ,da grem rodit jaz bom pa navijala za obe, zate Kliki da zagledaš + oz , sonček ti pa da boš z najmanjšimi mukami spravila na svet vašega sončeka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?