|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
20.4.2009 13:44:11   
tanci29
kolumbo-ful lepa slikica...men je to ful ušeč da je par barvno usklajen....spet ste ga žural na eni poroki tukile ane

katjuša-jest s toplicami nimam izkušenj k sploh še nikjer nisem bla...o florjanček bo paznoval roj. dan...je glih še enkrat starejši od Erika....super da boste šli na bazen če res tako ful uživauser posted image user posted image user posted image

mihailo-a si se naninkala

pikica82-ja kadar je tak vreme je tukile kar gužva, čeprav danes so zgleda vse po šopingihuser posted image

deja-ja vidim da ste s kilami ful uredu...no sej kakšen pregled več pa tudi ne škodi, držim pesti da bo vse ok

sunny-o primorka hello...a ste se poštimali...no tvoj je vsaj gajo lepo zrihtal če je že bil malo poredenuser posted image ...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
20.4.2009 14:22:29   
Urša08
ojla punce

Jaz sem se dons pa mal na likanje vrgla, sem bla tok "pridna" da tri tedne nisem in sem mela že zajeten kup cot za zlikat. No polovico sem žeuser posted image .

Cita, rebeka, tanci user posted image upam, da ste že poštimale spore in je danes lepši danuser posted image

Katjuša super za izgubljene kilograme. Kar tako naprej user posted image Če boš kdaj v skušnjavi se kar na nas obrnuser posted image

Krst - tiste ki imate v kratkem krst kako boste oblekle svoje sončke? Jaz sem bla v petek mal po štacunah pa nism nč najdlauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
20.4.2009 14:34:34   
tanci29
urša-o si pridna z likanjem....mene pa še kar čakajo kupiuser posted image

jaja midva sva čist ok, malo napetosti in nepravilnega komuniciranja pa se mal spičiva ampak itak se hitr poštima ni kaj mah ja žal mi je zato ker je bil to edini dan prejšn tedn k smo bli vsi 4je skp pol pa tkole

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
20.4.2009 14:36:58   
Urša08
tanci29 samo da sta ok. user posted image Pride včasih tako nimaš kej, pomembno je da se pobotamo in nam je spet lepouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
20.4.2009 15:28:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Katjuša super za izgubljene kilograme. Kar tako naprej user posted image Če boš kdaj v skušnjavi se kar na nas obrnuser posted image

Krst - tiste ki imate v kratkem krst kako boste oblekle svoje sončke? Jaz sem bla v petek mal po štacunah pa nism nč najdlauser posted image

ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej pa se tle sam o hrani meniuser posted image user posted image user posted image user posted image ne sam ste super in vem, da če bom imela krizo mi boste pomagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Krst mi ga bomo imel šele konec junija (vsaj upam, še nismo govoril z župnikom) in ne mislim nič kupovat za oblečt posebnega, dobila sem že ene nova hlače k mu bodo ravno takrat fino prav pa če bo potreba bom dokupla eno srajčko, ki jo bo lahko tudi kasneje oblekel (ne bo bela). če bi ga mel zdle bi mu dala gor ene hlače bele zoknčke (ali bele copatke) eno lepo majčko z dovgimi rokavi al pa srajčko (sam ne belo).... pač bil bi nov in lep sam ne tako da tega nebi mogu nost za vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
20.4.2009 15:30:26   
Katjusa
a je katera iz obale (eno vem da smo mel) jst grem ju3 dol pelem očeta v Valdoltro pa mam pol čas za kak sokec s sabo bom uzela pa samo Florjana, da ga mal pelem na kako plažo, da se bo mal spomnu kak morje zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
20.4.2009 15:31:23   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Cita jst sm že eno banano udušla ob 7h....zdej se nalijem z vodo in grem v Ljubljano mal zapravlat.....s tastarim sva zmenjena čez pol ure še pri arhitektu, če se bo končno začel kej premikat s tisto našo zakleto ograjo ob cesti.

lep dan

Upam da čim prj uredite tole z ograjo...sej bo a ne..

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
20.4.2009 15:31:58   
Katjusa
cita kako?

rebeka? upam, da si danes boljše volje in je v vas več optimizma

tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja mi se tud spičmo k bi nam mogl bit najpelšeuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj češ tud to se dogaja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
20.4.2009 15:32:14   
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jutro bejbe

vsem, ki ste na dieti držim pesti da bo ratala. No sej jest mam tud dieto, jo najbrž poznate MN ŽRIII! taka elegantna francoska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugač smo ponoč spal, zdele grem pa na kavico s kolegico, pa najbrž tud mal zapravlat - bomo vidl.

lepo se mejte pa se beremo

Tale dieti MANJ ŽRI pr men ne pusti nč kaj manj kilc zato sem se odločila za kaj bolj resnega...sej bouser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
20.4.2009 15:32:39   
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

brkn83 - evo podatkov za na seznam - če jih je preveč jih oklesti...

4080g, 52,5cm - 5t
                                               5500g, 56cm - 9t
                      pregledi: 22.4. - pediater in ortoped
                                     29.4. - kontrola sluha

Cita - upam da se bo vse uredilo tako kot želiš... držim pesti user posted image user posted image user posted image

Katjuša - luštna plavalca...fino da ste se imeli lepo...sej benjamin bo že nadoknadil... no potem pa se bili na našem koncu... jaz sem namreč doma 7km od Rogaške pa se ne gremo nikoli tja kopat - gremo raje v Podčertek user posted image

Rebeka - sej bo boljše...

Kilogrami - jaz imam še samo 3kg več kot pred nosečnostjo in ti kilogrami bodo morali počakat dokler še dojim...

Vsem ki se lotevate diete želim veliko vztrajnosti in doslednosti - pa da začnejo kliogrami čim prej kopneti...

lep pozdrav

Hvala...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
20.4.2009 15:33:16   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

dobr jutr

vidm da ste mele pestre nedelje

ma midva sva se tud spičila a je kakšna luna

kolumbo-upam da dobite že tisto ograjo..držim pesti

rebeka-ja pridejo včasih taki dnevi da bi vse nekam poslal, držim pesti da se pomirita in lepo pogovorita in da zgladita sporeuser posted image

citauser posted image user posted image  kwa dogaja tvojmu bivšmu ga bomo sabo u bosno uzele pa tm pustileuser posted image ...

ajvy- o a tud tak obdobje še pride..nisem vedla

deja-zakaj pa maste kontrolo sluha...

mihailo-ful luštne slikice pa dobra jakna

katjuša-kok ste fajn uživaluser posted image user posted image user posted image .....sej vem da se mi še vse gunca ampak to sem si pa zapomnla da sem že dvakrat uštopala bus pa me še zmer ni gor...bom kr kulikopter zakurblala pa pičim...bom še čevape prpravla ta čs ko se vi prpelete do keuser posted image

majchy- u si poštimala sobicouser posted image user posted image

Ma ja njega za v bosni prefajn destinacija kam v ene hribe pa hudiča tam pustituser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
20.4.2009 15:33:38   
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Vidim, da ste bile spet zelo aktivne...dobre ste , da vam znese......

Tisa ima nekaj zabasan nosek, še dober da imamo tist na sesalec, ker drugače se ne bi dalo živet.....
Zgleda da jo je včeraj zvečer nekaj zvijalo...zgleda sem nekaj napačnega pojedla.....moram mau premislit, kaj je to bilo.....

Cita...ne vem, kaj naj ti rečem kolkr to ,da se drži in se probaj opret na zdajšnjega partneraj ,da bo vse skupaj lažje....user posted image user posted image user posted image

Rebeka...žal mi je ,da sta se tako grdo sprla in upam, da se bosta kmali kaj pobotala.....res je kurz če spoštovanja ni.....tko da držim pesti ,da vse pošlihtata.......user posted image user posted image user posted image

mlea...super za nakupe.user posted image user posted image ..kolk pa so bile majčke?

Kolumbo....super, da ste se pobotala....
Kako Maj???Je danes že v vrtcu, al ga imaš doma?

Dietnice.
....vsem ki se odpravljate v boj proti kg želim veliko sreče in čimmanj skušnjav

KAtjuša...vav...ste se imeli krasno....super user posted image user posted image

Hvala...sej se skušam...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
20.4.2009 15:33:57   
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

KOlumbo..se mi javimo ,da se gremo k vašim domačim kopat......
Prav fejst zgledaš v kostimčku, pa nehaj....

Fajn zrihtej papirje za ograjo....
Kaja....dobr si zaposlila dragega....user posted image user posted image

Cita...ne vem če se bo župnik ravno strinjal s tvojo Evino obleko

mAjchy..naša nočka je bila ok....superca za vašouser posted image user posted image

Simonakr...žuživaj na kavici....

Deja
...kako smo???
Lep avatar imaš...

Tanci
..ja , tudi to te še čaka....pa še marsikaj drugga user posted image
Tarja se zdej panično boji stricev....če imajo pa brke, al pa očala, je pa še huje....

Ja ja mislim da ne bi bil navudšenuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
20.4.2009 15:34:23   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

maksi-super za pregled in za nove kikliceuser posted image user posted image  to bo šminkiralauser posted image

naš erik je pa ful faca, ko se Hana pobruha itak leti vse po tleh..pol daš pa njemu papir pa vse pobrišeuser posted image ...sicer mal sfali ampak je tolk dobr da se mu prav nasmejim pa še prov hud je zraven ker je umazanouser posted image

Naša tavlelika jo pa pobriše hiter ko kaj vidi...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
20.4.2009 15:34:55   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan! Grdo vreme za pop...

gaja je pančala od 23h do 7h, in pol je potegnla do 10h...Jo je kar moj rihtu, jst sem pa spala...Kaj K, me je učeri spet razpištolu...Končal delat ob 21h, pršu domov sam tolko, da je v banco natoču vodo da sm gajo skopala in šou vn, pršu pa ob 24h...sm mu kar rekla, da zjutri naj kar on ustane in porihta. Pa še Gaja je bla neki sitna, tako, da ga je držala 1h30 min pokonci...user posted image user posted image user posted image  Pridna moja punca k z mano sodeluje...user posted image

V soboto smo bli na rojstnem dnevu, gaja je skor ceu žur prespala, en fantek jo je osvaju -ampak se ni dala user posted image user posted image user posted image ! Učeri pa smo bli pr moji noni na obsiku...Malo smo pohajale. Pa kaj čmo, če smo ble pa same...

Nč, zdej se prebuja tle na kavču, tako, da se javim kej bol pole, če bo cajt!

PAPAuser posted image

Pol ji ni bil všeč da se ni dala motituser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
20.4.2009 15:35:12   
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene..smo lepo spali ampak spet samo do 6h...no vsaj za 2h je podaljsal,ker prej je do 4h spaluser posted image ZDaj panca in se mu bom pridruzila,ko vam napisem...ce se ne bo zbudil ,ker se nekaj premetava
Katjusa zelo lepe slike in posnetek,Florjan srcek kako uziva v plavanju,pa tko fajn obvlada hrbtno -se vidi da uziva...Lepo ste zabelezili obletnicouser posted image
Rebekauser posted image upam,da se bosta pobotola in ,da si vceraj bila samo jezna in da ni tako hudo kot si pisala???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cita tudi zate upam,da bo vse boljseuser posted image user posted image
Kolumbo kk si dobra v kompletu,full je fajna barva ti paseuser posted image ,pa lepe slike v albumu,kje pa ste slikani v tako lepem bazenu?Komaj cakam poletje...

Vse tiste ,ki hujsate vam zelim veliko uspeha in izgubljenih kg-TO IMEJTE V GLAVI-VSE SE DA,SAMO VOLJA JE POTREBNA!!!

Katjusa svaka ti cast ,da si vsem tem dobrotam rekla NE-tako delaj in bodo kg sli doluser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala...upanje upanje umre zadnje...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
20.4.2009 15:35:39   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem zgubla v 4 dneh 0,8 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v enem tednu 1,5kg.... joj na začetku gre vedno tak hitro dol pol se pa čez 10kg ustavi in takrat je največja možnost, da se obupa..... ampak tokrat se pa ne dam, dokler ne pridem na svojo željeno težouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
20.4.2009 15:36:04   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Evo mene za 5 minut, pol letim naprej....

Mormo ša par stvari za krst poštimat, VABIL ZA KRST mi nimamo, ker smo samo najožja žlahta

Kot sm mojmu obljubila ta teden nema kuhanjauser posted image , tko d smo šli kr u gostilno že na kosilo, sm jedla pšanca. fasngo za ta teden sm tut že nabavla, tko da se morm en dan spravt zdej na redukcijo cot v omarah.

Mihailo bazen je pri mojih tastarih doma....men gre zlo na živce, ko pride poletje,  ker non stop težijo s tem kopanjem....pa da mormo pridt na obisk...jst grem rajš u toplice.

ajde čau

CITA KAKO GRE....user posted image

Kolumbo gre HVALAuser posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4093
20.4.2009 15:36:15   
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ojla punce

Jaz sem se dons pa mal na likanje vrgla, sem bla tok "pridna" da tri tedne nisem in sem mela že zajeten kup cot za zlikat. No polovico sem žeuser posted image .

Cita, rebeka, tanci user posted image upam, da ste že poštimale spore in je danes lepši danuser posted image

Hvala...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
20.4.2009 15:36:32   
Pupka
cita & rebeka 84 upam da porihtata težave user posted image user posted image user posted image

Katjusa user posted image user posted image za krasen dan. tist klobuček mu ful pristaja user posted image Moj je tudi ves nor na vodo. Je hodil v plavalni tečaj, pol s pa še v sklopu vrtca  meli- mu sam še mičken manjka da zaplava. Če da glavo pod vodo, pa plava ko riba user posted image user posted image  
user posted image user posted image super da se upiraš skušnjavi- Jaz sem danes samo na goveji župci user posted image
in čestitke za obletnico user posted image

Dieta user posted image user posted image user posted image super da ste se odločile- jaz rabim kakšen dan psihičnih priprav, tako da ne morem začet z vami... Držim pestke da vam rata.

sunny tako se dela... jaz tudi tako taktiko uberem ko je moj tu. En dam gresta s fotrom ponoči pa ga kar mantram... No, zdaj spimo celo noč, tak da bolj po dnevi pol dobi porcijo user posted image user posted image Sam mu sploh ni težko, ne glede na to kolk je utrujen. Bom mogla kaj drugega pogruntat

Sicer pa sem mela full kratko noč- ME JEBOLEL ZOB ZA PO****** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zjutraj pa pogumno k zobarju, me je skor s stola vrglo ko me je zabolelo user posted image user posted image user posted image Pol mi je dala zdravilo noter, pa sem pršla domov pojedla 2 lekadola in spat... Sem spala do 13.00, ker je pol mama šla delat.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
20.4.2009 15:36:38   
Napišem pozneje kej sirena se je oglasla...papa

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
20.4.2009 15:41:49   
Maksi1
Katjuša - moja mami je bla pred par leti v Valdoltri. Bolnica ima plažo, sprehodita se lahko tudi tam okoli. Pa pave bosta vidla.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
20.4.2009 16:02:56   
simonakr
No Uspešno sm iz kofetka - bodo ušpičene prekle padale tolk sva opravlale user posted image user posted image user posted image .

Naša miss je dons čist iz ritma - je na 2 uri zdele sm jo prelisičla da je obe zizi popila - sm jo z sladko vodo namazala pol je pa vlekla, zdej pa spančka ko bubica.

Vabila za krst - jest sm našim že povedala kdaj bo, dragi more pa še svoji strani, bo pa 10.5; pojma nimam kaj bomo oblekli ampak najbrž eno ful dobro kiklco, k jo je dobila za darilo, pa žabice pa poloverček čez, pa še dekco če bo mraz; Morm pa še v Soro poklicat za svečo - KOLUMBO KOLK KEJ PRIDEJO SVEČE TAM? so mi blazno lepe. Aja pa gostilno rezervirat!

No zdej mam pa mal cajta grem pa likat, pa oblekce morm obesit, pa brisače prat dat pa kosilo skuhat - sej mi bo cajta zmankaluser posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
20.4.2009 16:19:45   
brkn83
maksi - ja tudi js se strinjam, da bi naredile kakšno srečanje. Kaj pravite še ostale??? Bi vas bilo super malo videti in počvekati.

Naš Nik pa zdele spi, tk da sem lahko skuhala kosilo. Sem kar rižoto naredila in solato, aja pa kompot sem še skuhala, zdele grem pa še puding narediti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 4099
20.4.2009 17:06:08   
rebeka84
cao!

hvala vsem za tolažilne besede!user posted image
trenutno nič ne kaže na boljše in mislim da tudi ne bo. pustimo se presenetit.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?