|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
20.4.2009 14:50:31   
benika
Benika hvala ti

Ni kej. Ste mi ob prvi priliki za en pir dolžneuser posted image Če me boste hotele kdaj sploh povabit na drinkuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
20.4.2009 15:13:32   
miska73
Špelči moj user posted image Sam da sta obe dve vredi.

Benika res ti hvala za poročanje. Pa še en user posted image zate.
Pivo ali kar boš pila, pa častim kadar češ.
Grem še podaljšat sporočilce na IVF nosečke.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
20.4.2009 15:46:04   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
kliki.navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Hvala za navijanje. Moje za enkrat še ni vsa ščipanja pa jajčnikih pa so se tudi končala tako da če jo do petka ni delam test.
user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  

Super da je z user posted image  od naše Špelce vse Ok. Kako se pa ona drži?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
20.4.2009 15:53:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Špelko so danes zaradi močnih bolečin v trebuhu odpeljali v KR na UZ. Sporoča vam, da je z našo Lolo vse OKuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi LoLa in Špelči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
20.4.2009 15:53:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Sonček karto že imaš, zdaj pa le pejd v Rim user posted image . Draga mislim na vaju in upam, da mine hitro in skoraj brez bolečin. Lepa si, da veš user posted image
Ja karto že imam zdaj pa čakamo da se naš sonček odloči pokukat na svet
hvala user posted image nazadnje sva se videli k še nisem imela bušija in k še nisem bila nosečka,evo zdaj pa bom že kmalu rodila user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
20.4.2009 15:53:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Benika hvala ti

Ni kej. Ste mi ob prvi priliki za en pir dolžneuser posted image Če me boste hotele kdaj sploh povabit na drinkuser posted image

za tri ti damouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
20.4.2009 15:53:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

kliki.navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Hvala za navijanje. Moje za enkrat še ni vsa ščipanja pa jajčnikih pa so se tudi končala tako da če jo do petka ni delam test.
user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  

Super da je z user posted image  od naše Špelce vse Ok. Kako se pa ona drži?
user posted image user posted image user posted image user posted image po moje bojo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
20.4.2009 15:55:23   
Kliki
Ja to bi blo ful lepo če bi bilo tako.
KOmaj čakam da naredim testek sam se mal bojim da rezultat ne bo tak k bi si ga želela.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
20.4.2009 16:57:51   
murkica
No pa da se še jaz javim. NS smo opravili vendar me je vzela še kri, ker je rekla, da je na meji (se pravi 2,5) in da je bolje, da se prepričamo.
Nosna kot je zelo lepo vidla, utrip normalen, hrbtenica pa tudi lepa...
No toliko zaenkrat. teste pa dobim v četrtek ali petek.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
20.4.2009 16:59:19   
sonček85

KOmaj čakam da naredim testek sam se mal bojim da rezultat ne bo tak k bi si ga želela.
ti boš naredla test in bo + ,jaz pa upam ,da grem rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
20.4.2009 16:59:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

No pa da se še jaz javim. NS smo opravili vendar me je vzela še kri, ker je rekla, da je na meji (se pravi 2,5) in da je bolje, da se prepričamo.
super ,najbolj pomembno je da se nosna kost  lepo vidi in da je hrbtenica lepo vidna in v enemuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
20.4.2009 18:15:34   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Soncek33:

user posted image

Sončece je rodila 30.1. ne februarjauser posted image

Sonček je rodila 31.1.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

zdej pa upam, da je.... itak pa... od kdaj ma februar 30 al 31 dni? user posted image user posted image  Jao meni... se vidi, da sem adijo čist....

sonček moj zlati, zdej pa res upam, da ne bo več treba popravkov user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
20.4.2009 18:16:50   
miska73

Držim pestke, da bo dokončen izvid kak je treba.
Važno je, da se nosna kost vidi.
Čestitke zaenkrat za vmesni rezultat, pa čeprav en čink na meji.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
20.4.2009 18:19:14   
miska73
O, lej jo lunco... user posted image
Ma, našo lunco že mal emšo daje... user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
20.4.2009 18:59:50   
Kliki

ti boš naredla test in bo + ,jaz pa upam ,da grem rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sonček hvala za lepe želje.
A se je akcija začela pri vas glede poroda.user posted image user posted image user posted image
Sem bla prej na kavi z kolegico pa je tudi rekla da jo je sestra klicala da gre rodit.
Super držim pesti za vas.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
20.4.2009 19:12:41   
Anonimen
Hejla čveke čvekaste... me je Murkica na FB dobila in okarala ker nisem nič tukaj, jaz pa sem glih bauhija poslikala, da vam pokažem kako napredujemo... Zdej me že ljudje ki me ne poznaju tudi sprašujejo če sem nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murki še tukaj  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za NS... Glede rezultata pa sem ti že povedala user posted image user posted image user posted image

KLIKI kako kaj testek?

Sonči33 tudi jaz tebe pogrešam, ampak ti je oproščeno user posted image user posted image   Kako mali Lovro?

Sonči85 še kar nič??? user posted image user posted image user posted image

Jazzzzzzzzzziiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Oglasi se kaj in nam še ti privošči kako slikico bauhija... Zdej moreš bit že kar konkretna nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem vedela da si borkica in tvoja LoLa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa še slikice obljubljene user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4191
20.4.2009 19:16:08   
Kliki
živa25 testek je še v trgovini ga grem kupit v četrtek če je ne bo. Je pa danes 30dan ob zadnje daljšega cikla pa nisem imela nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
20.4.2009 19:18:56   
Anonimen
dobra si da do četrtka zdržiš.... user posted image user posted image user posted image   Jaz vem da ne bi user posted image user posted image

A kej prej ne bi lulala?

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
20.4.2009 19:21:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

H
Sonči85 še kar nič??? user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

ne  še kar ničuser posted image user posted image user posted image

kako lep bauhi user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
20.4.2009 19:21:57   
sonček85

Ja sonček hvala za lepe želje.
A se je akcija začela pri vas glede poroda.user posted image user posted image user posted image
Sem bla prej na kavi z kolegico pa je tudi rekla da jo je sestra klicala da gre rodit.
Super držim pesti za vas.
user posted image user posted image user posted image user posted image navijamouser posted image user posted image user posted image
ja nič se ne dogaja,joj ko bi jaz lahko šla pa tkole klicala da grem,no pa saj bo,sej še nisem preko roka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
20.4.2009 19:22:33   
Kliki
Ja bi sam se bojim da bom spet razočarana tako da bom rajš počakala.user posted image
Kak lep buši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
20.4.2009 19:24:25   
Anonimen
Sonči kaj praviš? Mu damo še 3 dni pol pa ven? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. se kasneje še kaj oglasim, morem večerjo pripravit za možička user posted image user posted image user posted image   šele zdaj pride iz šihta user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
20.4.2009 19:30:17   
Kliki

user posted image user posted image user posted image user posted image navijamouser posted image user posted image user posted image
ja nič se ne dogaja,joj ko bi jaz lahko šla pa tkole klicala da grem,no pa saj bo,sej še nisem preko roka

Pa sej bo enkrat bo treba it na svobodo. Potem boš pa uživala na polno.
user posted image                       user posted image                       user posted image                 user posted image              

< Sporočilo je popravil Kliki -- 20.4.2009 19:32:28 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
20.4.2009 20:22:29   
Nončika

murkica, kot če bi v tvojem postu brala in vidla sebe. točno tako je bilo pri meni. vse bo ok, boš vidla in pri tebi in pri meni. jaz še vedno nimam končnega izvida, kje je še da dobim od krvi. kaj so tebi rekli, a bodo rezultati DHT znani že v četrtek ali petek?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
20.4.2009 20:24:36   
Nončika

jaz bom pa navijala za obe, zate Kliki da zagledaš + oz user posted image , sonček ti pa da boš z najmanjšimi mukami spravila na svet vašega sončeka

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?