Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:09:26
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo mene. Ste ble pridne, sem vas kar nekaj časa brala. Sem še kosilo kuhala in nisem mela časa skočit na rr. Sem naredila mesno zelenjavno musako in mešano solato - paradižnik, kumare, rdeča paprika in čebula. Zdej vas grem pa pokomentirat. evo jaz pa čaakm dragega da pride in greva tudi jest vmes k sem pa kosilo delal sem pa še hladilnik generalno očistla jst tudi sem šla v mercator nakupit vse, če slučajno grem v Rim, da ,ma dragi nafilan hladilnik , pa so meli danes da si si lahko izžrebal popust no in jst sem dobila 25% tako da sem kr fino profitirala okoli 30 eur ...ni slabo ha ...zato sem si pa pol še na hitro frizerja privoščila (oprala in zlikala)...potem pa sem kuhala kot sem se odločila rižoto in zeljno solato...no med tem pa sem jst tudi hladilnik spucala u ti pa veš kdaj moraš v trg. no jaz bom pa dragemu vse pospravla ,na kosila bo pa tko k mami svoji hodu ne rabi poln hladilnik Sam da sva hladilnike očistle to je važno ja sem mela res srečo , pa nisem vedla da majo to akcijo danes
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:11:05
|
|
|
|
*Junona*
|
Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 20.4.2009 16:13:37 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:11:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa k mamici in atiju v spodnji štuk na zajtrk, me že pogrešata. Pridem kasneje. papa my rr friends uživaj in lepo ju pozdravi,a sta postavila prikolico Hvala. Ja, vse je pripravljeno za poletje. Junonca a maste prikolico ...kje pa??? sej veš firbec pač Na Pagu. Prideva z brigitko dol poleti ,kajne brigita Kamot, sam ne brez pomočnikov. ja pomočniki bojo sam naši mali vrageci in atiji pa seveda jaz s šlavfi okoli trebuha in brigitka elegantna dama v božička tudi ne vrjamem več , lej tudi če bomo mele šlaufe bomo super, saj bomo mamice ...pa še skupaj bomo pasale ...čeprav junona ko je danes ponoči dala uno sliko gor ...je hudo seksi ja sam to pa res ,saj misliš uno k je stala pred hladilnikom in iskala hrano Sam kam je trebuh skrila mi ni jasn Ja s šlavfekim bomo pa sexi še lepše pa k bojo naši sončki zraven
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:11:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo mene. Ste ble pridne, sem vas kar nekaj časa brala. Sem še kosilo kuhala in nisem mela časa skočit na rr. Sem naredila mesno zelenjavno musako in mešano solato - paradižnik, kumare, rdeča paprika in čebula. Zdej vas grem pa pokomentirat. evo jaz pa čaakm dragega da pride in greva tudi jest vmes k sem pa kosilo delal sem pa še hladilnik generalno očistla jst tudi sem šla v mercator nakupit vse, če slučajno grem v Rim, da ,ma dragi nafilan hladilnik , pa so meli danes da si si lahko izžrebal popust no in jst sem dobila 25% tako da sem kr fino profitirala okoli 30 eur ...ni slabo ha ...zato sem si pa pol še na hitro frizerja privoščila (oprala in zlikala)...potem pa sem kuhala kot sem se odločila rižoto in zeljno solato...no med tem pa sem jst tudi hladilnik spucala u ti pa veš kdaj moraš v trg. no jaz bom pa dragemu vse pospravla ,na kosila bo pa tko k mami svoji hodu ne rabi poln hladilnik Sam da sva hladilnike očistle to je važno ja sem mela res srečo , pa nisem vedla da majo to akcijo danes srečka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:11:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tklo zdaj sem se najedla ,pomila posodo ,vmes malo vas pogledam in s cukčkom do sreče malo pogledam,potem si pa grem narest banana split ,ko mi je lušte naredla prej Brigita.Sam brigita je po moje misla un drug banana split Mmoj je šel pa po nov avto radio ja unga...pride zvečer na vrsto , zdej pa sva imela tortico črni gozdiček ...mmmm
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:12:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.4.2009 16:13:51 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:12:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tklo zdaj sem se najedla ,pomila posodo ,vmes malo vas pogledam in s cukčkom do sreče malo pogledam,potem si pa grem narest banana split ,ko mi je lušte naredla prej Brigita.Sam brigita je po moje misla un drug banana split Mmoj je šel pa po nov avto radio ja unga...pride zvečer na vrsto , zdej pa sva imela tortico črni gozdiček ...mmmm a črni gozdiček ,a nimaš obrite
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:12:52
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.uuu danes je pa pri lepo je biti sosed Damjan Murko to pa moram gledat ker sem njegova velika oboževalka ...mam vse njegove CDje p ne me jjjjjj.......... jah pa veš kak je on obdarjen ...to ni kr tak
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:14:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.uuu danes je pa pri lepo je biti sosed Damjan Murko to pa moram gledat ker sem njegova velika oboževalka ...mam vse njegove CDje p ne me jjjjjj.......... jah pa veš kak je on obdarjen ...to ni kr tak mi bo še slabo postal
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:14:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. ojojjjjjjjojjjj...mam pa raje luliko
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:15:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tklo zdaj sem se najedla ,pomila posodo ,vmes malo vas pogledam in s cukčkom do sreče malo pogledam,potem si pa grem narest banana split ,ko mi je lušte naredla prej Brigita.Sam brigita je po moje misla un drug banana split Mmoj je šel pa po nov avto radio ja unga...pride zvečer na vrsto , zdej pa sva imela tortico črni gozdiček ...mmmm a črni gozdiček ,a nimaš obrite
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:15:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo prvemu in drugemu se še jajčke ne vidjo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:15:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo Ne vem, zakaj jih drugač noče pokazat. MIŠKA IN BRIGITA, CITIRAJTA IN VIDELI JIH BOSTA...UŽIVAJTA.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 20.4.2009 16:16:17 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:16:30
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa k mamici in atiju v spodnji štuk na zajtrk, me že pogrešata. Pridem kasneje. papa my rr friends uživaj in lepo ju pozdravi,a sta postavila prikolico Hvala. Ja, vse je pripravljeno za poletje. Junonca a maste prikolico ...kje pa??? sej veš firbec pač Na Pagu. Prideva z brigitko dol poleti ,kajne brigita Kamot, sam ne brez pomočnikov. ja pomočniki bojo sam naši mali vrageci in atiji pa seveda jaz s šlavfi okoli trebuha in brigitka elegantna dama v božička tudi ne vrjamem več , lej tudi če bomo mele šlaufe bomo super, saj bomo mamice ...pa še skupaj bomo pasale ...čeprav junona ko je danes ponoči dala uno sliko gor ...je hudo seksi ja sam to pa res ,saj misliš uno k je stala pred hladilnikom in iskala hrano Sam kam je trebuh skrila mi ni jasn Ja s šlavfekim bomo pa sexi še lepše pa k bojo naši sončki zraven ja uno ja ...veš kaj se mi zdu, da je bila slika malo retuširana ...junonca je lisička
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:16:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tklo zdaj sem se najedla ,pomila posodo ,vmes malo vas pogledam in s cukčkom do sreče malo pogledam,potem si pa grem narest banana split ,ko mi je lušte naredla prej Brigita.Sam brigita je po moje misla un drug banana split Mmoj je šel pa po nov avto radio ja unga...pride zvečer na vrsto , zdej pa sva imela tortico črni gozdiček ...mmmm a črni gozdiček ,a nimaš obrite kaj se pa ti smejiš si grem kr nardit banana split a pride katera.Samo jaz mislim pravea ne unga k Brigita
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:17:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. ojojjjjjjjojjjj...mam pa raje luliko Ahha....sama si si kriva, kaj mi pa nisi namenila niti enega pomočnika.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:17:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo prvemu in drugemu se še jajčke ne vidjo Vsak dober gospodar ma orodje pod streho.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:17:46
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo ja sem opazla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:17:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa k mamici in atiju v spodnji štuk na zajtrk, me že pogrešata. Pridem kasneje. papa my rr friends uživaj in lepo ju pozdravi,a sta postavila prikolico Hvala. Ja, vse je pripravljeno za poletje. Junonca a maste prikolico ...kje pa??? sej veš firbec pač Na Pagu. Prideva z brigitko dol poleti ,kajne brigita Kamot, sam ne brez pomočnikov. ja pomočniki bojo sam naši mali vrageci in atiji pa seveda jaz s šlavfi okoli trebuha in brigitka elegantna dama v božička tudi ne vrjamem več , lej tudi če bomo mele šlaufe bomo super, saj bomo mamice ...pa še skupaj bomo pasale ...čeprav junona ko je danes ponoči dala uno sliko gor ...je hudo seksi ja sam to pa res ,saj misliš uno k je stala pred hladilnikom in iskala hrano Sam kam je trebuh skrila mi ni jasn Ja s šlavfekim bomo pa sexi še lepše pa k bojo naši sončki zraven ja uno ja ...veš kaj se mi zdu, da je bila slika malo retuširana ...junonca je lisička ja po moje tudi al je pa rodila nedabinam povedala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:17:50
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo Ne vem, zakaj jih drugač noče pokazat. MIŠKA IN BRIGITA, CITIRAJTA IN VIDELI JIH BOSTA...UŽIVAJTA. nočejo jih objavit k ne smemo tega devat gor ,po moje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:18:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo prvemu in drugemu se še jajčke ne vidjo Vsak dober gospodar ma orodje pod streho. tti že ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:18:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa k mamici in atiju v spodnji štuk na zajtrk, me že pogrešata. Pridem kasneje. papa my rr friends uživaj in lepo ju pozdravi,a sta postavila prikolico Hvala. Ja, vse je pripravljeno za poletje. Junonca a maste prikolico ...kje pa??? sej veš firbec pač Na Pagu. Prideva z brigitko dol poleti ,kajne brigita Kamot, sam ne brez pomočnikov. ja pomočniki bojo sam naši mali vrageci in atiji pa seveda jaz s šlavfi okoli trebuha in brigitka elegantna dama v božička tudi ne vrjamem več , lej tudi če bomo mele šlaufe bomo super, saj bomo mamice ...pa še skupaj bomo pasale ...čeprav junona ko je danes ponoči dala uno sliko gor ...je hudo seksi ja sam to pa res ,saj misliš uno k je stala pred hladilnikom in iskala hrano Sam kam je trebuh skrila mi ni jasn Ja s šlavfekim bomo pa sexi še lepše pa k bojo naši sončki zraven ja uno ja ...veš kaj se mi zdu, da je bila slika malo retuširana ...junonca je lisička Ah, ta ženska nevoščljivost.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:18:59
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tklo zdaj sem se najedla ,pomila posodo ,vmes malo vas pogledam in s cukčkom do sreče malo pogledam,potem si pa grem narest banana split ,ko mi je lušte naredla prej Brigita.Sam brigita je po moje misla un drug banana split Mmoj je šel pa po nov avto radio ja unga...pride zvečer na vrsto , zdej pa sva imela tortico črni gozdiček ...mmmm a črni gozdiček ,a nimaš obrite mam čist, zato sem pa do porpoda posodla miški vrtnarja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:19:24
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa k mamici in atiju v spodnji štuk na zajtrk, me že pogrešata. Pridem kasneje. papa my rr friends uživaj in lepo ju pozdravi,a sta postavila prikolico Hvala. Ja, vse je pripravljeno za poletje. Junonca a maste prikolico ...kje pa??? sej veš firbec pač Na Pagu. Prideva z brigitko dol poleti ,kajne brigita Ja seveda, če naju bo povabla Zakaj pa ne.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:19:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj smo pa že prave lisičke ratale s temi lul...iji in ..... joj bo imela spet katera kaj za povedat Jat bom kr pri pomočnikih ostala pa predno me kir iz RR vrže Aha...zdej boš pa prpo stisnala... Junonca pa naj hodi po goši in ne vem še kje in v obupnih vremenskih razmerah pa išče... gledaš jih pa rada, jle? jaja gledam jih pa rada
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?