Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 19:39:11
|
|
|
|
brigita23
|
a ste se vse na svoje slončke spravle?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 19:40:22
|
|
|
|
brigita23
|
men je pa tale pomagal.....sma vse zlikala, pa še tapocen tok je bil
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 19:42:38
|
|
|
|
brigita23
|
Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 19:49:55
|
|
|
|
Miška2006
|
Ojla, je kdo tle?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 19:51:36
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 men je pa tale pomagal.....sma vse zlikala, pa še tapocen tok je bil No, če je tebi pomagal, bo sigurno tudi meni. Jst imam 2 stroja cunj za zlikat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 19:53:46
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sam to je kot zakleto ...ko pridem jst ni nobene ....a smrdim? Očitno vas samo pomočniki privlačijo...hmmmm, babe babe..kaj bo z vami??? Tudi jst sm od švica sedaj ....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 19:54:25
|
|
|
|
Miška2006
|
ne marate me več
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 19:56:21
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ojla...končno doma...kot veste smo dobili pravo babnco...trenutno spi...šele danes sve prišli iz P, ker je bila včeraj malo rumena pa so jo obsevali...na začetku sve imeli kar precej problemov z dojenjem ni pa ni htela vzet joškice potem nama je končno uspelo z nastavkom...mamica ima kar 5 šivov..pošteno boli...kaj več pa bom napisala, ko bom imela več časa...sedaj se privajamo, da smo trije doma...pa še vse stvari morem pospravit...počutim se kot da že 1 leto ne bi bila doma detelja naša.......DOBRODOŠLA DOMA IN NA RR ... joj kok sem vesela, da si se že vrnila....zdej imam dovolilnico od Miške da lahko jst grem ... Vaša pupika je pravi srček, lepo da se je navadila na zizo in da ste doma. Zdaj pa res lahko greš
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 20:13:40
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne Kdaj dobim pa jst 4 ?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 20:34:25
|
|
|
|
Miška2006
|
Ma nč, jst grem. Danes sem izpolnila normo še za vas babuške, ki vas ni tle
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 20:57:20
|
|
|
|
mlavla
|
čer.. mi smo še kar doma... pa trebušček mi kar pogosto otrdeva kot v 1. očitno mi tudi tokrat ni namenjeno,da bi kaj prej rodila..čeprav si to zelo želim.. pa moj mož imam en dan pred PDP RD..me res zanima kdaj bom rodila.. čestitke vsem novim mamicam!!!! vse ostale, ki ste se pa vrnile domov pa dobrodošle...
< Sporočilo je popravil mlavla -- 19.4.2009 21:00:49 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 20:59:45
|
|
|
|
mlavla
|
itak ko jst prilezem na RR..pa ni nikjer nobene.. nočko
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:26:40
|
|
|
|
*Junona*
|
Čer. Kje ste? Se vse stiskate? Js sem upedenana, tut nogce so pobrite, nohtki urejeni.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:27:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne Kdaj dobim pa jst 4 ? Ko boš imela 1000 postov...torej jutri, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:27:33
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne Kdaj dobim pa jst 4 ? še malo miška 30 postov še ...pa mislim da ko bom jst nazaj boš ti že na 5-h zvezdicah, če boš tako normo furala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:27:59
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne Še prej.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:28:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne Kdaj dobim pa jst 4 ? še malo miška 30 postov še ...pa mislim da ko bom jst nazaj boš ti že na 5-h zvezdicah, če boš tako normo furala O, lej jo lubiko, kje se potepaš?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:28:42
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Čer. Kje ste? Se vse stiskate? Js sem upedenana, tut nogce so pobrite, nohtki urejeni. jst sem tuki ... super da si se tako fino upedenala...a kam potuješ danes ponoči
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:29:01
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja evo majo...ko bom imela več časa bom dala bolj jasno sliko... Kaka lepa je...se mi zdi, da je atiju podobna, kajne Detelja?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:29:17
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jaz sem nazaj samo ne za dolgo k grem oj gor,sem pa tko vesela mami mi je tko lepo posteljnino sešila in blago je čudovito,koaj čakam da naš sonček prijoka in da bo spal v tko lepem oblečenem košeku lepo se imejte in se čujemo če ne danes pa jutri Super za posteljnino.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:29:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kpmk.hejlaaaa ,welcome back ,smo te vesele joj kako ti zavidam,no pa saj bomo mi tudi kmalu cartali tudi me smo te pogrešale imam pa sporčilo tudi od nenelene Pozdravljam vse Aprilčice!Se ji je kar malo zakomliciralo ,tako da so jo po CR pše 1x operirali ,toda zdaj je ok.Ela Nora je zdrava in čudovita princeska,prava zaspanka,tako da se učita dojenjea.Sama pa se uči hoje,kar je nadležno ,ko je tko nebogljena.Drži pesti za vse ostale,naj gre bolj po maslu kot pri njej sami.Nena lena Njen dragi ji pa pridno pomaga pri vsem in pri pestovanju. lp Pozdravček NeniLeni in da se hitro vse poštima. Lepo se cartajte.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:29:41
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne Kdaj dobim pa jst 4 ? še malo miška 30 postov še ...pa mislim da ko bom jst nazaj boš ti že na 5-h zvezdicah, če boš tako normo furala O, lej jo lubiko, kje se potepaš? nikjer ...sedim za računalnikom pa jem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:30:32
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne Kdaj dobim pa jst 4 ? še malo miška 30 postov še ...pa mislim da ko bom jst nazaj boš ti že na 5-h zvezdicah, če boš tako normo furala O, lej jo lubiko, kje se potepaš? nikjer ...sedim za računalnikom pa jem Js bi tut, pa nimam več kam kej dat...sem ful sita. Moj se mi pa sam smeji. Dans zjutri mi je pa ob 9-ih čokolado ponujal.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:31:07
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 men je pa tale pomagal.....sma vse zlikala, pa še tapocen tok je bil No, če je tebi pomagal, bo sigurno tudi meni. Jst imam 2 stroja cunj za zlikat jst sem tudi mela 2 stroja ...pa še posteljnino...pa sva vse zrihtala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 21:31:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Čer. Kje ste? Se vse stiskate? Js sem upedenana, tut nogce so pobrite, nohtki urejeni. jst sem tuki ... super da si se tako fino upedenala...a kam potuješ danes ponoči Mislim, da ne...je čist mirno v spodnjem štuku.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?