|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
19.4.2009 8:31:30   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

babe žabeeeeeeeeeeeee
bom bolj kratka, ker je ta lepitopi tolk počasen. Strdek v vratni žili in pljučna embolija (te sicer ne morejo 100% dokazat, ker rentgen ne pride v poštev). So pa rekli, da sem čist za las ušla kapi.
2x na dan si bom dajala injekcije do konca nosečnosti in mirovanje. Morm se še v Lj. pokazat in če bo vse ok, bom doma do konca.
Mal me stiska, ker tukaj nimajo uz-ja in ne vem, če je s pikico vse ok. Upam, da je.
Hvala vsem za pesti, objemčke in vse. Zlate ste.
Aja še to: skoz sem laaaaaaaaaaačna user posted image , 3x na dan hrana je za mene tolk kot nič. komaj čakam, da pridem domov, pol se bomo pa basal.
Papaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lepo, da se je vse poštimal. Zdej pa le ubogaj in miruj do poroda. Sem tako vesela, da ti je bolje. Jupiiiiiii. Lakota pa sigurno pomeni, da je detece v redu. Sem prepričana v to. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
19.4.2009 9:40:04   
sonček85
hejla!

Samo da se vam javim in sporočim da še nismo šli nkamr user posted image user posted image

lepo nedeljo vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
19.4.2009 9:42:41   
sonček33
Sonček a pa nič ne špika? nobenga filinga, da bi na tole oblačno nedeljo šla po malega sončka v Rim?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
19.4.2009 9:47:07   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

nončika držimo pesti in javi kako bo po pregeldu ,vem da bo vse super user posted image user posted image user posted image user posted image

pregled ok, vse je v redu. sem mu rekla za NS in je rekel, da je to novi modni hit in da je za tiste, ki imajo preveč denarja. user posted image user posted image user posted image

PDP-ja pa mi spet ni zračunal.
ta tvoj G pa ni danes bil dobre volje,
NS je že ja nekaj časa v veljavi in ni to trenutna muha user posted image
Ah pa samo da je vse ok in da bebi lepo raste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maš prav, je bil nekoliko čuden. mi je nekaj razlagal na dolgo in široko. polovice nisem kapirala. v MS pa se je NS uveljavila cirka pred 2l, nič prej. prej je bilo treba v LJ.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
19.4.2009 9:51:58   
Nončika
špelka, to mi delaj, same lepe novičke nam javljaj. par dni me ni bilo na spregled in se je vse uredilo. no skoraj vse. ti lepo počivaj in verjemi, da bo vse ok.

sonček, ti maš pa še 5 dni na tikerju. si se kaj menila z deteljo? meni je včeraj poslala čudovito slikico njene male pikice. čisti ati!!! jaz je nočem še klicarit, naj ma svoj mir in naj uživa. ti pa mi sporoči, če se ti je kaj oglasila.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
19.4.2009 10:30:49   
Kliki
Se še jast javim pri meni zaenkrat user posted image  še ni, me sicer vsake toliko špikne v jajčnikih drugače pa sem OK.
Upam da jo tudi ne bo.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
19.4.2009 10:49:48   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

babe žabeeeeeeeeeeeee
bom bolj kratka, ker je ta lepitopi tolk počasen. Strdek v vratni žili in pljučna embolija (te sicer ne morejo 100% dokazat, ker rentgen ne pride v poštev). So pa rekli, da sem čist za las ušla kapi.
2x na dan si bom dajala injekcije do konca nosečnosti in mirovanje. Morm se še v Lj. pokazat in če bo vse ok, bom doma do konca.
Mal me stiska, ker tukaj nimajo uz-ja in ne vem, če je s pikico vse ok. Upam, da je.
Hvala vsem za pesti, objemčke in vse. Zlate ste.
Aja še to: skoz sem laaaaaaaaaaačna user posted image , 3x na dan hrana je za mene tolk kot nič. komaj čakam, da pridem domov, pol se bomo pa basal.
Papaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA BOGU!!!! No Špelči zdaj nas pa nehaj strašit... mene bo še kap zadela! Od zdaj naprej zahtevam samo dobre novičke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pridno počivaj in uživaj!!!
Papaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
19.4.2009 14:41:03   
LuNa73
Evo, obljuba dela dolg:

Soncek33:

user posted image

Soncek85

user posted image

ajsi

user posted image

Lep pozdravcek user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
19.4.2009 15:16:28   
Fargesia
luna, hudoooo!!!! a boš men tud enkrat ko bo čas za to, tole naredila?! ful dobro...user posted image user posted image user posted image

sem na ivf spraševala naslednje pa me se me nobena ni usmilila...pa bom vas prašala...

...danes je moj 33.dan...moj M pa še ni...glede na to da so mi postopek prekinili, bi že morala prit, a ne?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
19.4.2009 17:29:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sonček a pa nič ne špika? nobenga filinga, da bi na tole oblačno nedeljo šla po malega sončka v Rim?
ničuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
19.4.2009 17:33:40   
sonček85
lunca.hvala za karto ,zdaj pa res lahko grem,po moje je Aleks čakal tole karto ,upam,da zdaj ta teden pa grremo v Rim user posted image user posted image user posted image

nončika:jp samo še 5 dni upam ,da bo res na rok al pa kka dan prej kasnejeuser posted image user posted image user posted image
ja  danes se nam je javila na aprilkah ,je prišla domov in mislim da se bom vam tudi javila kaj na Dolenkahuser posted image user posted image user posted image Se navajajjo na to da so trije doma user posted image user posted image user posted image
kliki.navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fargi.po moje bi že skoraj morala priti ,naredi in boš videla.Na koliko si pa drgač imela ?

lp,vsem grem jaz za danes pa vas berem jutri

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.4.2009 17:34:13 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
19.4.2009 18:56:44   
sonček85

nončika:jp samo še 5 dni upam ,da bo res na rok al pa kka dan prej kasnejeuser posted image user posted image user posted image
ja  danes se nam je javila na aprilkah ,je prišla domov in mislim da se bom vam tudi javila kaj na Dolenkahuser posted image user posted image user posted image Se navajajjo na to da so trije doma user posted image user posted image user posted image
misla sem pomurkam

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
19.4.2009 20:34:39   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

ajsi

user posted image  

Lunči, zlata si user posted image  sicer bom še ene 2 tedna počakala (ne bi lih med prazniki rodila user posted image ), ampak potem bom pa karto nujno rabla user posted image

kako ste sicer vse borkice? jaz sem leeeeenaaaaa... pa bi morala cotike polikat, oprane so, pa perilo obesit, pa... eh, se mi ne da. ampak, jutri bomo donošeni user posted image  pa vedno težji smo, prehiteva za en teden po velikosti - na začetku pa je par dni zaostajal user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
19.4.2009 21:23:41   
Erin

Soncek33:

user posted image

Sončece je rodila 30.1. ne februarjauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
20.4.2009 9:43:51   
aqua77
Dobro jutro vsem skupaj!!!

Špelči sam da si ti nam v redu!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Počivaj pa bo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunči, kakšne hude karte za v Rim!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  A boš men tud kakšno bukirala, ko bo čas za to???? user posted image  Bom plidna bla.... user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
20.4.2009 9:50:49   
pikica36
jutrooo!!!špelkauser posted image user posted image drži se!!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
20.4.2009 10:08:03   
murkica
Jutro.

Danes imam NS in me je strah kot hudička!!!

No ampak sej je sigurno vse ok!!! Sem prepričana, ampak vseeno bi vas prosila za pestke, ne bodo odveč!!

Vsem želim lep dan!!! Še posebej tebi Špelči!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
20.4.2009 10:12:58   
Nončika
murkica, vse bo ok, boš vidla!!!! ti močno stiskam pesti!!!

jaz pa še vedno čakam na to pošto. huh!!! mi živčke parajo. vem, da bo vse ok, ampak vseeno sem živčna.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
20.4.2009 10:44:55   
Anonimen
murki verjemi vse bo ok ti se sam sprosti pa uživaj ob pogledu na pikicouser posted image user posted image
sonči sorči zgleda da je moj timer zatajiluser posted image no mogoče aleks hoče da posnameš še kakšno fotko preden greš v rim al pa kej tazgauser posted image
ajsi madonca ti boš pa tud vsak cajt šla,to da je pa večji ni nič hudga bo pa tok prej prišeluser posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4169
20.4.2009 11:04:25   
sonček85
murkica.srečno na NS in vse bo ok boš videla user posted image user posted image user posted image
larilu.
evo moja fotka k sem jo v soboto  slikala user posted image mogoče res zadnja user posted image user posted image user posted image user posted image   in ena izpred 2t

user posted image 39t1d
user posted image 37t1d

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.4.2009 11:05:30 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
20.4.2009 11:18:30   
sonček33

Soncek33:

user posted image

Sonček je rodila 31.1.user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
20.4.2009 13:19:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Soncek33:

user posted image

Sonček je rodila 31.1.user posted image user posted image user posted image user posted image
30.2 sploh ni na kolendarju,no pa saj se zgod ob vseh teh kartah k jih je treba narest

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
20.4.2009 13:53:21   
benika
Špelko so danes zaradi močnih bolečin v trebuhu odpeljali v KR na UZ. Sporoča vam, da je z našo Lolo vse OKuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
20.4.2009 13:55:18   
Anonimen
benika dej me strašit,no sej hvala res da nam vse lepo poveš da vemo kaj se dogaja ampak super da je vse ok z Lolouser posted image kaj pa s Špelko?jo še boli?in kako se pa ti držiš glede na to kaj nam sporočaš?

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
20.4.2009 14:40:56   
gigi1
Špelka user posted image  user posted image  user posted image .

Benika hvala ti user posted image

Sonček karto že imaš, zdaj pa le pejd v Rim user posted image . Draga mislim na vaju in upam, da mine hitro in skoraj brez bolečin. Lepa si, da veš user posted image

Ajsika sem prav vesela, da sva se videli. Tako lepa nosečka si. In sploh mi ne gre v glavo, da greš že tako kmalu rodit.

Pupike upam, da ste dobro. RVM

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?