|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
19.4.2009 12:55:10   
Majuska
Punce, a je katerega od vaših malčkov že bolelo grlo? Vidim da je Aleksander ful malo pojedel, mislim da ima težave s požiranjem ... bi bilo narobe, če mu daj čaj iz trpotca, timijana, sleza in šipka? (trpotec mix)

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 13:04:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 13:31:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3203
19.4.2009 13:32:21   
Majuska
po mojem tut ne ... ga grem kar kuhat, zdajle mali na srečo spi

ma meni so štumfki čisto odveč ...
user posted image

kaj pravite, kdo bi moral tule spat?
user posted image

spim ... rit mi je pa u luftu ostala
user posted image

pri meni je noga v ustih nekaj običajnega
user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3204
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 13:33:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3205
19.4.2009 14:29:31   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

haha majuska...tud naša takole zaspi z ritjo v luftu....lepe fotkice

ej men je to ful hecno ... k da na kolenih spi user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3206
19.4.2009 14:46:33   
Inigo
majuska - ej, ful dobre fotke! najbolj mi je všeč tista, ki Aleksander čuva atija, ki spi user posted image a trpotec je proti prehladu oziroma proti bolečem grlu? veš, da nism vedla. in jst bi mu dala, ja. če bo le hotu pit. sj zdj so pišeki že tk veliki, da ni več panike...

mi smo pa danes super spali. je že blo veliko bolje. je pa mali tečen ko satan! tak ko vreme, ni kj... drgač pa nam je včeraj pomoje najbolj pomagalo tole:

ZMAGOVALNA KOMBINACIJA PROTI NAHODU
- 10 do 15 minut inhaliranja kamilice, timijana in žajbla (sma kr poleg šporheta stala, da je fajn u sebe vleku)
- vmes sm mu 3x brisala nos, kr se mu je ful luščlo
- pol smo se malo ohladili
- in kapljice Operil razredčene s fiziološko, dudo u usta in je blo

in pol je bil kr dolg brez žnudra. in je lepo dihal. enako smo nardil pred spanjem in smo spali do 5ih, ko se je zbudil, da on ne bo spal, kr raj visi na ograjci od posteljice. pol je med nama zaspal in smo se zbudli ob 9.30 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
19.4.2009 15:12:34   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

babe žabe, poslušajte to ... meni so šli kar lasje pokonci user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

Jep, sem že jaz tole Susanko dol dala nekaj dni nazaj - od sile je, res. Can't wait to see her again! Tule pa še mal branja o tej posebni ženski:
http://justjared.buzznet.com/2009/04/17/susan-boyle-is-humble-at-home/#comments

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
19.4.2009 15:14:10   
metuljcek321
Aja, pa dober dan - wie geht's? Mi smo glih od babi & dedija prileteli, zdaj se mal igramo in preganjamo dežuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 15:25:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3210
19.4.2009 15:33:39   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Midva za Lanom sva pa kar dve uri spala. user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3211
19.4.2009 15:38:49   
metuljcek321
Včeraj je blo tko lepo, danes pa takle - čist aprilsko vreme. Aj, aj, aj ... no, včerajšnje popoldne smo preživeli zunaj - en mal smo se šli vrtičkarje, en velik pa smo se igrali - ati je Anji postavil gugalnico (ki jo je sam skonstruiral - ouje, bravo, daddy) & je blo tko fletno. Mala je cvilila, vriskala, mahala naokoli, da je blo joj.

Zdajle je zakomirala, vmes pa spušča plinčke user posted image  user posted image  user posted image  Čist po atijuuser posted image  user posted image  user posted image  (s to razliko, da njega ne hvalimo, ko to narediuser posted image )

hd, za enosobno stanovanje ne poznam nikogar, ki bi ga oddajal - žal. Upam, da najde kaj ugodnega.

glugluglu, držim pesti, da bodo tlakovci asap pri vas doma.

Almera, bravo za ponovne laufarske začetke - pridna si. Boš poročala, kako bo šlo naslednjič, prav? In Inigo enako. Pa kar 10 km si šla že - opa, opa, mami, ti pa nisi kar tako. Pa je težko za 4 minute izboljšat čas - koliko to vzame, da prideš pod 50 min? Kje pa ti laufaš? Imaš kakšno traso tam pri vas?
Majuška, ma, noro simpatičen je film(ček) o vajinem malem-velikem možuuser posted image  user posted image  user posted image  In super muska je zraven, pa komentarji, modeli - ma, vse --- prima, prima. Kolk časa vama je pa vzelo, da sta vse skombinirala? Jaz bi tud kaj takega imela ... se je tolk fimčkov nabralo, da bi blo fajn nekako skompresirat vse skupaj v prebavljivo & gledljivo celoto ... Res kjut!!! In berem, da je tvoj malečki tudi ponočnjak - tko kot mamiuser posted image

flower, si se uspela kaj naspati? Kako gre pa zagovor? Si že pripravljena? Za koliko minut se moraš ripravit? Power Point al kako?

rebeca - kje si? Še uživata z možekom?

neboglasnica, kako kaj tvoja noga? Si že za sprehode in podobne scene? I hope so! Pa ksenči - kako kaj ti?

Ooooo, sončica, hello, hello, lepo, da se javljaš. Pridi večkrat med nas. Pa vau, lepe mere tvojega fantiča!

hd, je Kali pripomogla k zmagi? Kako je bilo? Body seka!!! Aha, berem, da je šla zmaga v prave roke - oujeeee! Bosta tudi danes navijali?

omare - jep, čistka je potrebna every now and then. Jaz imam en mal potuhe v tem, da imamo ful veliko hišo & je na podstrešju moja ex-soba, kjer je ohohoj omar, pa lepo samo tja prestavim ... hm ... vsake tolko let se pa spravim in prištimam za Karitas, se nabere precej stvari.
netki, je Tilen bolje? Inigo, pa Brin? Any better? user posted image user posted image za oba fanta.

Majuška, kakšen motiv puzzlov si izbrala? Daj, dobr jih preluftaj - ko prideta Bor in Anja, bodo plazili, se valjali, da bo kar švigalo naokoli. Joj, berem, da Aleksandra matra grlo - čaj zveni OK, saj so same zdravilne reči notri. Naj pomaga(jo)!
Tinky, kateri šport si to spremljala, k jim je šlo tko dobro? Sori, sem en mal pozabla ... Pa user posted image  user posted image  user posted image  - 3. mesto, to pa ni kar tko!

hd, nič se sekirat - morda je pa tvoj kaj idej dobil za obiranje jagod - počakaj na danes zvečer ... naj bo sladkouser posted image  Btw: jaz pa nisem mogla pogledat tvojih fotkic na linku, k si ga prilepilauser posted image  user posted image

Mojček, kakšno vozilo/želvaka ima to Živa? Maš kakšno fotko maybe?

neboglasnica, meni je lazanja tkoooooooo yummy, yummy, yummy, da začnem kar po Garfieldovsko prest, če jo kje zavohamuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
19.4.2009 15:39:26   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Midva za Lanom sva pa kar dve uri spala. user posted image

No, sem te pa glih spraševala, če si se kaj spočila ... vidim, da jauser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3213
19.4.2009 15:40:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

spim ... rit mi je pa u luftu ostala
user posted image  

Direkt za v okviruser posted image  user posted image  Sem se ful nasmejalauser posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
19.4.2009 15:49:40   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

neboglasnica, meni je lazanja tkoooooooo yummy, yummy, yummy, da začnem kar po Garfieldovsko prest, če jo kje zavohamuser posted image

En malček jo je še ostalo, prideš??

Neposredna povezava do sporočila: 3215
19.4.2009 16:00:21   
ina82
punce jaz vas ne dohajam, nevem kak vam uspeva tolko načvekat:)moj mali končno spi, moji gledajo tenis, jaz pa te za 5 min na računalnik, metuljcek321-moj mali nima tega sindroma, saj se mu je bilirubin zmanjšal na 9, njegovo stanje je-homozigotno pomanjkanje alfa ena antitripsina. danes smo bili dve uri na šetnji, zdaj pa dežuje tak da hvalabogu da je mali zaspal ker je ful tečn ko je doma zadnje čase, pa še nič noče jest na žlico-mogoče pa so zobeki. 

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 16:02:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3217
19.4.2009 16:12:19   
metuljcek321
user posted image  user posted image  user posted image  En par tračev za ta deževni dan ... če se kateri bereuser posted image  user posted image  user posted image :

Ooo, Nicole Richie ima pa že prav cortkan trebušček, prvorojenka Harlow je pa zelo cortlih punčka: KLIKNI

Nicole Kidman je pokazala svojo deklico Sunday Rose - rojeno 7. 7. 2008 ---- julijkauser posted image  user posted image : KLIKNI

Madonna je bila v bolnici - padla s konja, ki so ga zalezovali paparaci - že everything OK: KLIKNI

Tori Spelling (good old Donna Martin from Beverly Hills 90210!) je strahotno pretiravala s hujšanjem po bejbiju nr. 2: KLIKNI

Ashton Kutcher je premagal CNN v Twitter dirki - kdo bo prej zbral milijon (yes, milijon as in 1.000.000) folka - ludnica --- z ženko Demi Moore sta bila prav ponosnauser posted image : KLIKNI

Žena Mela Gibsona je po 28-ih letih zakona vložila zahtevo za ločitev - vzrok: baje ga Mel sračka s 24-letno rusko pop pevko: KLIKNI

Pazite, da vas ne "oplazi" sonce tako kot Kim Kardashian (Pussycat Dolls) v stilu pande - he, he: KLIKNI

Ampak Drew Barrymore (se jo spomnite iz ET-ja?) pa zgleda vendo bolje: KLIKNI

Meni je Josh Hartnett močno pri srcu že od Pearl Harbor-ja: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3218
19.4.2009 16:14:04   
metuljcek321
Last but not least:
modna zapoved za naslednje srečanje v Tivoliju: beli štumfi in sexy papuče: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3219
19.4.2009 16:16:30   
Majuska

Majuška, ma, noro simpatičen je film(ček) o vajinem malem-velikem možuuser posted image  user posted image  user posted image  In super muska je zraven, pa komentarji, modeli - ma, vse --- prima, prima. Kolk časa vama je pa vzelo, da sta vse skombinirala? Jaz bi tud kaj takega imela ... se je tolk fimčkov nabralo, da bi blo fajn nekako skompresirat vse skupaj v prebavljivo & gledljivo celoto ... Res kjut!!! In berem, da je tvoj malečki tudi ponočnjak - tko kot mamiuser posted image

Bom pohvale prenesla očku, bo vesel ... hja kar nekaj dni je trajalo, da sva izbrala posamezne filmčke in potem 2 popoldneva - večera, da je očka izpilil vso tehniko.

Majuška, kakšen motiv puzzlov si izbrala? Daj, dobr jih preluftaj - ko prideta Bor in Anja, bodo plazili, se valjali, da bo kar švigalo naokoli. Joj, berem, da Aleksandra matra grlo - čaj zveni OK, saj so same zdravilne reči notri. Naj pomaga(jo)!

Puzzli so še kar na balkonu ... kaj pa vem, neki pisani so, s številkami, če sem prav videla? Hm, mogoče pa našega fanta matra primanjkljaj spanja od prejšnjiih dni. Kdo ve user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3220
19.4.2009 16:17:30   
metuljcek321
Baj, baj, mucek je vstal, gremo se igrat ... he, he, Monopoly, ta je dobrauser posted image  soon, very soon, hd ...

neboglasnica, pridem, ko boš imela naslednjič lazanjouser posted image

ina82 - res škoda, da ni tale Gilbert, ej. Kar si napisala, že po samem izrazoslovju zveni grozno. Upam, da bo vse OK, javljaj se in poročaj, kaj in kako. Pa vse dobro želim tebi in tvojemu sončku.

(S)MEJTE se, babe-žabe!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3221
19.4.2009 16:20:27   
Majuska

Last but not least:
modna zapoved za naslednje srečanje v Tivoliju: beli štumfi in sexy papuče: KLIKNI

dej nehi ... raje pridem v kopalkah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3222
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 16:29:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 16:34:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3224
19.4.2009 16:40:22   
pigama
OJ punce!!!

Kako ste kaj? Vidim, da vam prsti še vedno dobro letijo. Je tulk za prebrat, da bi mogla si dopust v porodniški vzet, da bi vas dohitela!!!user posted image

Maja še vedno čaka prvi zobek. Pa ni še nič otipljivega na vidiku. No, enktar bo že. Še kateri čaka prvi zobek? Al sva spet tazadni? Ja pa še vedno se dojiva, zjutraj in zvečer. Pa včasih se še mal pocatava. To pa tak obema paše.user posted image

Almera: prijateljica je ravno kar odstavila svojega mulčka in je rekla, da se je znebila mleka tako, da je jedla veliko regrata in pila peteršiljev čaj. Baje je to lekarna njene babice. Če ti to kaj pomaga....

vas grem mal prebrat, dokler je še mir v hiši

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?