metuljcek321
|
Včeraj je blo tko lepo, danes pa takle - čist aprilsko vreme. Aj, aj, aj ... no, včerajšnje popoldne smo preživeli zunaj - en mal smo se šli vrtičkarje, en velik pa smo se igrali - ati je Anji postavil gugalnico (ki jo je sam skonstruiral - ouje, bravo, daddy) & je blo tko fletno. Mala je cvilila, vriskala, mahala naokoli, da je blo joj. Zdajle je zakomirala, vmes pa spušča plinčke Čist po atiju (s to razliko, da njega ne hvalimo, ko to naredi ) hd, za enosobno stanovanje ne poznam nikogar, ki bi ga oddajal - žal. Upam, da najde kaj ugodnega. glugluglu, držim pesti, da bodo tlakovci asap pri vas doma. Almera, bravo za ponovne laufarske začetke - pridna si. Boš poročala, kako bo šlo naslednjič, prav? In Inigo enako. Pa kar 10 km si šla že - opa, opa, mami, ti pa nisi kar tako. Pa je težko za 4 minute izboljšat čas - koliko to vzame, da prideš pod 50 min? Kje pa ti laufaš? Imaš kakšno traso tam pri vas? Majuška, ma, noro simpatičen je film(ček) o vajinem malem-velikem možu In super muska je zraven, pa komentarji, modeli - ma, vse --- prima, prima. Kolk časa vama je pa vzelo, da sta vse skombinirala? Jaz bi tud kaj takega imela ... se je tolk fimčkov nabralo, da bi blo fajn nekako skompresirat vse skupaj v prebavljivo & gledljivo celoto ... Res kjut!!! In berem, da je tvoj malečki tudi ponočnjak - tko kot mami flower, si se uspela kaj naspati? Kako gre pa zagovor? Si že pripravljena? Za koliko minut se moraš ripravit? Power Point al kako? rebeca - kje si? Še uživata z možekom? neboglasnica, kako kaj tvoja noga? Si že za sprehode in podobne scene? I hope so! Pa ksenči - kako kaj ti? Ooooo, sončica, hello, hello, lepo, da se javljaš. Pridi večkrat med nas. Pa vau, lepe mere tvojega fantiča! hd, je Kali pripomogla k zmagi? Kako je bilo? Body seka!!! Aha, berem, da je šla zmaga v prave roke - oujeeee! Bosta tudi danes navijali? omare - jep, čistka je potrebna every now and then. Jaz imam en mal potuhe v tem, da imamo ful veliko hišo & je na podstrešju moja ex-soba, kjer je ohohoj omar, pa lepo samo tja prestavim ... hm ... vsake tolko let se pa spravim in prištimam za Karitas, se nabere precej stvari. netki, je Tilen bolje? Inigo, pa Brin? Any better? za oba fanta. Majuška, kakšen motiv puzzlov si izbrala? Daj, dobr jih preluftaj - ko prideta Bor in Anja, bodo plazili, se valjali, da bo kar švigalo naokoli. Joj, berem, da Aleksandra matra grlo - čaj zveni OK, saj so same zdravilne reči notri. Naj pomaga(jo)! Tinky, kateri šport si to spremljala, k jim je šlo tko dobro? Sori, sem en mal pozabla ... Pa - 3. mesto, to pa ni kar tko! hd, nič se sekirat - morda je pa tvoj kaj idej dobil za obiranje jagod - počakaj na danes zvečer ... naj bo sladko Btw: jaz pa nisem mogla pogledat tvojih fotkic na linku, k si ga prilepila Mojček, kakšno vozilo/želvaka ima to Živa? Maš kakšno fotko maybe? neboglasnica, meni je lazanja tkoooooooo yummy, yummy, yummy, da začnem kar po Garfieldovsko prest, če jo kje zavoham