|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
18.4.2009 21:07:43   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Blancica

No pozdravljene drage aprilčice ;) vidim, da veselo odhajete v Rim user posted image bravoooo

Takole, sedaj imam malo časa in vam povem, kako je na svet prijokal najin mali Lan Tristan

V četrtek 9.4. zvečer, me je tako nekaj čudno črvičilo in grabilo, da sem že mislila, da bom morala v P, no potem pa je vse skupaj popustilo in sem zaspala...v petek, pa je bil zame spet en tak divji dan, letala sem po opravkih, še nekaj stvari podelala, šla na tekmo...zvečer sva šlaz dragim še na pijačo, kjer so se zafrkavali, da bi bilo zelo fajn, če bi jaz kar jutri-v soboto , rodila...da to bi bilo pa res super user posted image in okrog 1 zjutraj, sva zaspala...potem pa sem se kar naenkrat zbudila in sepričnem nekaj premikat, ko začutim, da mi uhaja voda ...v tistem trenutku se je zbudil tudi moj dragi in me vprašal, kaj je...pa sem mu samo rekla...veš kaj, voda mi je odtekla...in sem vstala in šla curljajoč do wc-ja, na školjki pa voda v slapu user posted image ...no ja...moj je bil že v paniki, takoj pokonci, čistil vodo po tleh...skratka bil je prikupno zmeden in zbegan...jaz pa, ah...počasi, šla sem pod tuš, se obrila...in tako sva odšla do porodnišnice...
Sprejeta sem bila ob 5.10, nikjer ni bilo žive duše...
Moj je šel domov še malo pospat, da se je pripravil potem za tapravo stvar. V glavnem, sledil je pregled, jaz čisto zaprta, brez popadkov...
No pa smo odšli na klistir in potem počasi v porodno...nekje ob 7.30 sem bila v porodni, kjer sem še malo poležala, dobila infuzijo in kramljala z babico, pa malo po telefonu itd...okrog 10 h sem dobila umetne popadke in takrat se je začelo...babica me je odpirala in širila maternični vrat da se je tanjšal in krajšal... (boli ko svinja - pa ne pretiravam) okrog 11.30, sem pričela dobivati popadke...prišel je moj dragi in tako se je začelo...
Bbica je rekal, da če rodim okrog 18h bo super, drugače pa kar tja do ene 21h... faaaaakkkkk...
no ja, pa je bila ob 14h izmena in prišla je nova babica... vmes pregled zdravnika...popadki pa vedno močnejši...pri prvi sem bila odprta kao 1 cm, pa potem 2 cm...ko pa je prišel zdravnik, sem bila že 3 cm...no in tako je bilo potem vedno bolj hudo in meni vedno bolj slabo...bila sem čisto brez moči in energije, itak da nism od prejšnjega dneva nič jedla...popadki pa ja vsako minuto...sem mislila da se mi bo zmešal...mojga sem napizdila da naj gre ven, ker mi gre na živce...da ga ne morm gledat, vse me je motilo...babica pa je bila super...res, full mi je pomagala, dihala sem globoke vdihe in idihe, kar je veliko bolje kot tisto pasje dihanje, pri katerem me je še vse bolj bolelo...tako da sem res lahko sprostila mišice med popadkom (kolikor se sploh da sprostiti)...no in potem ni šlo več...vprašala sem za epiduralno, pa je prišla anestezistka, pa je bilo že prepozno, ker sem bila odprta že 7 cm...in mi je predlagala ultivo..pa sem rekla ok..pa dajmo...in medtem ko so mi jo hoteli naštimat je naš mali že tako močno pritiskal dol, da sem tudi jaz morala začet pritiskat...in smo se samo še obrnili na hrbet...moj dragi je bil čisto out in je kr mal bluzil okol in ko je bla panika...je pogledal...slišala sem ga samo rečt...fak, glavco vidim... ;) in sem potisnla enkrat in je bila glavica zunaj ...pa še enkrat in tukaj je bil najin sinček...prelep trenutek,, ki ga nebi zamenjala za nič na svetu...bili smo samo mi trije in nič drugega ni takrat obstajalo...čas se je ustavil in bili smo eno...
In tako sedaj uživamo vsak dan, vsak dan ga gledam in še kar ne morem verjeti, da je tukaj, da je z nama...
Punce, to je moja izkušnja...
Domov smo šli v torek, jaz sem super, šivana sem bila malo (en notranji šiv in en zunanji, nič rezana)...

če pa še katero kaj zanima, pa kar vprašajte ;)

Blancica hvala da si z nami delila svojo porodno zgodbouser posted image user posted image user posted image user posted image ...vidim da si imela kar težak porod, vendar se je splačalouser posted image ..zdej pa uživajte družinicauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
18.4.2009 21:16:07   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

hej

midve z vito sva vceraj prisle domov... super se imamo... vec napisem kasneje... se zbuja... napisem se porodno zgodbo...

hvala vsem za cestitke...

cestitam tudi ostalim mamicam...

tistim, ki pa ze nestrpno cakate, naj vam povem, da je porod nekaj cudovitega in se ne bojte in zaupajte vase in imejte v zavest, da boste zmogle in kako bo potem lepo...

cav bav

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala angelito za te vzpodbudne besedeuser posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
18.4.2009 21:20:05   
brigita23
Vidim da ste mi že vse pobegnile spančkatuser posted image ...potem pa lahko noč punce.

Tiste ki letite v rim ponoči pa veliko sreče s pristankomuser posted image user posted image user posted image user posted image .

nočkouser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
18.4.2009 21:45:56   
brigita23
Zanimiva porodna zgodbauser posted image

http://bibaleze.si/clanek/starsi/zelja-se-mi-je-izpolnila-rodila-sem-doma.html

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
18.4.2009 22:04:30   
ninica23
res zanimiva porodna zgodba,sam js si tega ne bi upala... nikoli ne veš,kako bo,sploh če je prvič... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2705
19.4.2009 6:15:14   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
19.4.2009 8:11:12   
Pat74
Zupancdam čestitke za Tio!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
19.4.2009 9:14:54   
Miška2006
Kaj vse gledate forumulo, da ni nobene tleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....al je že spet poletelo kakšno letalo za Rim?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, pogrešam tvoj zajtrkuser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
19.4.2009 9:27:32   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image

Dobro jutro.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 2709
19.4.2009 9:28:01   
*Junona*

Kaj vse gledate forumulo, da ni nobene tleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....al je že spet poletelo kakšno letalo za Rim?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem tudi lačna...

Neposredna povezava do sporočila: 2710
19.4.2009 9:28:38   
*Junona*

Miška, ti lisica...me zanima kaj pogrešašuser posted image user posted image user posted image user posted image zajtrk al pomočnike?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2711
19.4.2009 9:31:35   
sonček85
jutrooooo-dober dan!!!!!!!!!!!
Brigita.u ti si pa imela včeraj pester dan še bolj kot ponavadi,mislim,da boš ti res tega svojga otročka kmalu spravila na svet user posted image user posted image user posted image
ninica.ti si še z nami user posted image
miška.kaj bomo gledal formulo ,če pa ta dež vse pokvari,letos pa res nimajo sreče user posted image user posted image user posted image ja m,oj jo gleda jaz malo poškilim zraven ,drugače mi je pa že juhica zavrela ,se lepo kuha,zrezki so že v pacu,solatka strebljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2712
19.4.2009 9:31:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js sem tudi lačna...

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image brigitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pa pomočniki kje souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
19.4.2009 9:33:19   
sonček85
evo danes vam bom pa jaz malo ponudila zajtrka

user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
19.4.2009 9:33:23   
*Junona*
Bom pa js danes postregla z zajtrkom: Pa dober tek!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
19.4.2009 9:36:00   
sonček85
pa še malo pomočnikov za tko lepo nedeljo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
19.4.2009 9:36:07   
Miška2006

Miška, ti lisica...me zanima kaj pogrešašuser posted image user posted image user posted image user posted image zajtrk al pomočnike?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
19.4.2009 9:37:08   
sonček85
Danes ste pa dosegle duplo zajtrk zato ga jutri ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,saj potem pa že tko detelja pride nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brigitka .kje se potepaš,pogrešamo te user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
19.4.2009 9:37:26   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
19.4.2009 9:37:46   
Miška2006

pa še malo pomočnikov za tko lepo nedeljo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
19.4.2009 9:38:40   
*Junona*

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
19.4.2009 9:39:03   
Miška2006

user posted image
user posted image
user posted image

hvala......njami njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
19.4.2009 9:39:03   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2723
19.4.2009 9:40:57   
Miška2006

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rolajmo jih...rolajmo

Neposredna povezava do sporočila: 2724
19.4.2009 9:41:13   
*Junona*
Še nekaj za vas:

user posted image

Mmmmm, kak se mi lušta...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?