|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
18.4.2009 10:03:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Jutro!

deja - Jaz sem pa razumela na CSD da dobiš denar oz. paket, ko je otrok že rojen, oz. po tem ko prineseš izpisek iz mat.knjige ob rojstvu otroka. Tudi sestra, ki je rodila lani 10.6. je dobila denar šele julija, ker je očitno bila prepozna, da bi ga dobila že 15.junija. Pa tudi meni je gospa na centru to zadevo tako obrazložila-torej po rojstvu, odločbo pa dobiš takoj. No ne vem, razen če je pri vas drugače?

paket oz. denar se dobi prej, ker je za to namenjeno, da imaš zauser posted image cotke preden rodiš- oz. denar, da kupiš kar ti manjka.

< Sporočilo je popravil deja777 -- 18.4.2009 10:16:08 >

(odgovor članu mojjaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.4.2009 10:06:01   
bamoocham
Deja, sem gledala tvoj album..luškana kuhinjica. Mi je ful všeč, da maš šank!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
18.4.2009 10:11:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Deja, sem gledala tvoj album..luškana kuhinjica. Mi je ful všeč, da maš šank!

hvala! user posted image

(odgovor članu bamoocham)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.4.2009 10:21:51   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Donna midve pa imava enak trebuček, pa tudi kg, sva podobni, nosim punčko,  ti pa verjetn tud, tudi oblika je ista in velikost, kak noro

kalanteja, kak zanimivo, bi mogla videt sliko tvojega bušija user posted image Pa res nosim tudi jaz punčko user posted image

Sicer pa hvala za pohvale user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.4.2009 10:28:09   
Janci F
Dobro jutro še z moje strani.

Kolobarje okrog bradavic imam povečane že par mesecev in tudi teče mi iz bradavic vedno pogosteje, to je predvsem vidno na pižami.

Počasi se imam namen spravit po nakupih za Srečkota in me zanima, če ima kakšna izkušnje s kantami za plenice?
Ravno se odločam ali bi vzela tako na kasete ali tisto, ki ima eno večjo vrečko?

Pomankljivost te na kasete je, da so te kasete kar drage, pomankljivost tiste na vrečko (veliko vrečko, lahko tudi klasično za smeti) pa je baje to, da ne zadrži vonjav.

Če ima kakšna izkušnje se toplo priporočam za mnenje.

Uživajte v sončni soboti.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.4.2009 11:04:22   
Anonimen
mi mamo tak koš z vrečko.

http://nakup.pikapolonica.com//brezkasetni-koS-za-plenice/201108715834020118

moram reči, da iz njega smrdi samo takrat, ko ga obrneš in seveda prazniš. drugače pa ne smrdi iz njega. kasete so res drage in jaz osebno jih nebi kupovala. raje vsako pokakano plenico odnesem direkt ven v košuser posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.4.2009 11:05:24   
Anonimen
no pa še tega nebi imeli, ker mi je kar drag. samo sma ga dobila od tašče. na začetku sem imela čisto navaden koš z vrečko- sem ga pač vsak dan praznila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.4.2009 11:20:18   
bamoocham
Js sploh o tem košu nisem rzmišljala in si ga verjetn tut ne bom nabavila.

Dejte mi nekaj povedat, a ste kaj razmišljale o porodnem načrtu? Kako ga napisat, kaj upoštevat? Ker nam je v MŠ rekla, da je priporočljivo, da ga ima porodnica zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.4.2009 11:46:51   
skuštrana
Hojla,

jaz sem imela včeraj pregled in je vse super, železa imam kot da vsak dan ližem železne ograjeuser posted image , sladkorja nimam, zaprto je še vse...Otrok ima cca 1500g, kar je pravo olajšanje zame, saj je imela Arsen ob istem času že 400g več..Bo lažje rodit.
Edino ugotovila je, da imam posteljico zelo nizko, ter da obstaja možnost da zakrvavim, tako da moram pazit še kakašne 4t potem pa lahko grem kar rodituser posted image
Mali je pravi migec, sva full dolgo gledali z Uz, ker je bil zelo zenimiv, se je full trudil celo roko stlačit v usta pa ni šlo..Pa namigoval nama je, pa mežikal, ma res pravi migecuser posted image

Sem se pa končno spravila k pripravljanju oblačilcuser posted image user posted image So pripravljene, samo oprati jih moram in pa čakam še naročilo iz Nexta potem pa lahko grem...v Rimuser posted image

Porodni načrt

http://med.over.net/forum5/read.php?1,4181265
Jaz ga bom naredila, že zaradi tega da na najega napišem, da želim takoj po porodu doomov, da jih ne bo preveč šokiralo, ko jim to povemuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.4.2009 12:57:20   
bačko
Dan!
Princ princeska Žana je bila velika 54 cm in težka 4610g.
Biba vem kako je to ko začneš tako zatekati.Jaz sem bila pri Žani obup.Samo japanke sem lahko nosila in v obraz sem bila pravi buhtelj.Zdaj pa kar uredu kaže in nič ne zatekam.
Lino zelo ste pridni!user posted image user posted image
Jaz sem tudi včeraj uredila vse na CSD-ju!user posted image user posted image user posted image
July jaz bi pa recept za nutelino torto prosila!user posted image user posted image
Tinca sporoči kako bo kruh uspel.Tudi jaz bi to zmes probala.Pa boš v pečici pekla?
Donna lep trebušček!
Bjondi čestitam za 10 obletnico poroke.user posted image user posted image
Jaz upam da bodo moje mlekarne tokrat delovale in da ne bo tako kot pri Žani.Resnično upam!Meni pa nič ne teče iz dojk!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.4.2009 12:58:25   
bačko
Skuštrana da boš povedala kakšna je kvaliteta iz Nexta.user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.4.2009 13:08:23   
10ka
skuštranka user posted image user posted image user posted image za super izvide

koš za plenice - mi imamo prezkasetnega in glede smrada je točno tako, kot je napisala deja777. meni so kasete tudi ul predrage, pa zihr bi jih skoz pozabljala kupit...

porodni načrt - verjetno je res ok, da ga imaš. Na mojem bo z velikim pisalo EA in PRIVATNA SOBAuser posted image

pa še slikica moje najbljubše nosečniške mikice - mam sestrico, ki tako lepo šiva user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil 10ka -- 18.4.2009 13:09:03 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.4.2009 13:15:40   
mojjaka
10ka super lepa majčka, user posted image za sestrco!

Mi ne bomo meli posebnega koša za pleničke, bomo pač bolj pogosto nosili smeti...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.4.2009 14:00:27   
mojjaka
oooo če nisem jaz ena kura pozabljiva- sem pred 2urama dala perilo prat (preden sem v trgovino šla), pa hočem it zdaj ven pobrat iz stroja, pa ugotovim da  ga sploh vklopila nisemuser posted image za znoret!

Zunaj pa pri nas že drugič v roku ene ure lije dež...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
18.4.2009 14:43:55   
kalanteja
mojjaka kaj sem jst naredila, dala sem v plastično banjico eno banduro od fanta namočit, pa pustim, da se voda nateče, pa grem, sem ven šla, ker sem orehe trupala zunaj na klopci, seveda je teklo čez, še sreča, da je v banji bilo, ker sem pustila tečt vodo kar 15 min! Saj be da sem se spomnala, da sem pustila vodo tečt, lulat sem morala it pa sem videla user posted image user posted image user posted image

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.4.2009 14:44:08   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Potem pa grem pečt prekmursko gibanico

Njami, njami user posted image user posted image user posted image , kam jo lahko pridem poskusit ali mi jo lahko po pošti pošlješ? user posted image user posted image

user posted image za nakupe, glede spola pa do rojstva user posted image ne bo zihr kaj je - lahko se je tvoja ginička zmotila - no želim ti da dočakaš spol, ki si ga sama želiš. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
18.4.2009 14:46:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Midva z možekom sva pa imela včeraj 10 obletnico poroke...sva šla na eno večerjo pa na blejske kremšnite-so  imeli samo še dve-zgleda so samo naju čakale user posted image ,potem pa domov novim zmagam na proti...lep dan vsem na tole aprilsko vreme...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Bjondi.

Midva imava pa v sredo 22. 4. osmo (8) obletnico od kar sva skupaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
18.4.2009 14:51:23   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F
s kantami za plenice?

Izkušenj nimam(ker v prvo tega nisem imela), samo sem v reviji Mama prebrala, da Eko plenic sploh ni smiselno not metat, ker se ne razgradijo.
Upam, da ti bo še kakšna izkušena mami svetovala,
jaz pa svetujem kar eno posebno plastično kanto za plenice na balkonu in ko se jih nabere, jih pač odneseš.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
18.4.2009 14:53:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Čakam še naročilo iz Nexta

A mi daš link od tega Nexta? A si dobila moj zadnji ZS? user posted image user posted image

No, držim pesti da predčasnih krvavitev ne bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
18.4.2009 14:59:13   
Mala_princeska
Mi imamo pa jutri žur tamalin 5. rojstni dan user posted image in že zjutraj je bilo hudo zaradi torte, ki sta jo šla dedi in babi iskat. Ker je knjiga, skupaj s tisto plastiko ni šla v hladilnik in smo se skregali - takoj me je tašča nekaj napadla, da sem pr*...., kaj tak veliko torto naročam, kam jo bom dala in bla bla bla.....Sem bila jezna k user posted image in tudi par solzic sem iztočila.
Potem sva z mojim odrezala plastiko in sedaj lepo čaka v hladilniku.
Drugače je pa na torti slikica Barbie s krilci in je pol sadne, pol ledene user posted image , komaj čakam jutri da degustiram. Zvečer bom pa pljuča praznila, bova z malo balončke pihali.

Upam, da se je do zdajle že umirila, greva z mojim gor na vikend k tamali (sva bila v nabavi za jutri user posted image )....

Uživajte v tem vikendu.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
18.4.2009 15:03:01   
meti21
Ojla souser posted image !

Včeraj sem imela pregled, mali še vedno na pol prečno sedi, se vid da je fant, ker je tako na komotuser posted image . Upam da se bo obrnil, sem pa gin. omenila da bom šla na zunanji obrat drugače in sploh ni nič komentiraluser posted image , prou čudn je včasih, pa rekla sem mu da si zdaj želim naravni porod pa seveda glavično ker sem prvič z epiduralno rodila in je reku "a res, dejte no"- k bi se norca delu, mah brezveze. Pa šele čez 4 tedne mam spet pregled k bom 36t. Še dobr da grem čez 2 tedna na UZ drugam, ker sem nazadnje imela UZ v 22t.

Sem bila pa danes v BC in sem kupila prsno črpalko od Tommee Tippee, ker mi je aventova zelo predraga. Sem imela v pri tamali sposojeno aventovo in mi je kar prav prišla. Zdej sem si pa kar svojo kupila.

Vse ste ful pridne in že cunce perete, jes pa zdej čakam lepši vreme za sušit cunje, me pa tut že ful mika, sej prštimane že mam.

Jes pa berem zdej knjigo Modrost rojevanja in se mi je pogled na porod kr malo spremenil, pred tem sem pa prebrala Moj porodni načrt, se morm psihično pripravit na porod, da me bo manj bolelouser posted image  .
Bom pa verjetno tudi jaz nesla s seboj svoj porodni načrt pa kolegica bo tudi skoz zravn poroda k babištvo študira, samo ona bo v uniformi ker je lahko samo en prisoten pri porodu, ona se bo pa zmenila da bo lahko tudi prisotna, tko da bo kar pestrouser posted image .

Grem zdej, tamala se bo kmal zbudila in gremo na en rojstni dan.

lepo se mejte babnce

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
18.4.2009 19:48:22   
lino
Večer.

Čestitke za obletnice...user posted image user posted image user posted image
Čestitam tudi za vse super opravljene preglede.user posted image user posted image user posted image
Moramo še vsaj do konca maja zdržat in potem mislim, da ni več za nobeno full panike...ampak najbolje pa bilo, ko bi začeli ven padati po rokih...user posted image

Porodnega načrta si ne bom zapisovala...podpisala sem za EA (za vsak slučaj)...sicer pa bom itak sproti povedala kaj mi paše in kaj ne...po občutku...pa itak nimam glih kakih zahtev...

Košek si tudi jaz ne bom kupovala, bom nosila pleničke ven v kanto za smeti...tiste vrečke, take kot jih imajo v Tušu, Mercatorju in Sparu pri blagajni bom kupila in zavila pleničko noter in v koš vrgla in nato spraznila koš v kanto zunaj...kar moram itak vsak dan naredit že sedaj...user posted image

No samo tako sem vas malo pozdravit prišla in sedaj grem naprej gledat film.user posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.4.2009 20:58:40   
July08
Hey, hey, souser posted image !

Upam, da je za vami lep dan. Pri nas je bilo spet pestro, še vedno veliko obiskov za sinov rojstni dan. Mislila sva narediti danes žur - piknik na vrtu, pa sva si premislila zaradi vremena. Bomo raje počakali na bolj topel in sončen vikend.
Torta je včeraj super uspela in otrokom je bila všeč. Je ni več... Bačko ti napišem recept ob priliki. Ta torta mi je fajn, ker ni komplicirana, pa čokoladna je. Pri nas vsi 3 fantje hočejo čokoladno, tako da kakšna druga sploh ne pride v poštev.
Mogoče bo user posted image bolj na moji strani in bom kdaj še lahko naredila sadnouser posted image

Mi koška za plenice nismo imeli in ga tudi sedaj ne bomo. Se mi zdi nepotrebno. Kot je napisala Lino daš v plastično vrečko in neseš takoj ali pa tudi kasneje v kanto.

Mala princeska naj žur ju3 uspe. Je kar dela s temi zabavami za otročke, a ne? Mi imamo vedno ene 30 ljudi, naredimo pa zunaj.

Bjondi čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image Čas gre hitro naprej, a ne. Mi2 bova pa imela poleti 11. obletnico kar sva skupaj in 8. obletnico poroke. Glih danes me je ena kolegica vprašala, če bi se še enkrat poročila, in sem brez okrevanja pritrdila. meni je bilo na najini poroki ful lepo in bi šla ju3 takoj še 1x user posted image user posted image user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.4.2009 21:47:20   
tej_a
hej hej,

da se malo javim po dolgem času... večkrat na hitro preletim debatke, pa nimam časa pisat...

tudi meni mali sedi v medenici - in mi je G svetovala neke vaje s polnim trebuhom ležat na boku in podstavljat povštre... a katera kej ve o tem? mogoče celo prakticira?

porodni načrt - jest ga prejšnjič nisem imela in ga tut tokrat ne planiram - se mi zdi, da je veliko faktorjev, ki vpliva na odločitev kaj in kako - odvisno od poteka dogodkov... računam na to, da bom sposobna trezno razmislit v dani situaciji oz. da bo možek kvalitetno zastopal moje interese takrat! user posted image  

me pa zanima, če imate kaj zmenjeno z babicami v porodnišnici? sliši, da je to že kar praksa in me zanima, če ste ve tut?

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
19.4.2009 9:12:05   
mojjaka
Dobro jutro!
A se še vse grejete v posteljcah, ko je zunaj tako mrzlo?!
Jaz sploh nisem mogla spat, se premetavala z enega na drugi bok,pa lulat letala, pa križ bolel,pa povšer prenizek...
Zdaj pa za kosilo pripravljat, pride danes sestra s familijo na kosilo, tako da bo pestro. No, lep dan kljub aprilskemu vremenu!!!

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?