Intruder24
|
Sem prišla malo prebrat...sem v takem zaostanku, da je joj...tako lepo vreme, pa smo non stop zunaj in Vid je res pravi hiper..ni na miru skoraj nič... Draga moja nana upam, da se mali Klemen hitro pozdravi in da bo to vnetje dihal, čimprej za vami..ne razumem pa zakaj si šlampasta ? ker ti je otrok zbolel al kako???? Kar se pa šefice tiče, pa bom rekla samo to...da se moremo spirjaznit, da živimo v svetu, kjer ni sočutja (v kakšni državni službi al pa nekje, ker vse lepo laufa, mogoče že) , to je posel in nič osebnega...ni več sistema, kjer bi v službi sočustvovali s tabo, če te rabijo za delat te bodo izkoristili, predvsem pa privatniki...si pa vzami bolniško, če je Klemen bolan...zakaj pa ne? Jaz že nebi šla delat...Vidim, da si se postirgla jaz se bom tudi, ko bom bolj suha... Meni pa nikoli ni problem striženje, ker vem, da mi vse paše..no mi je, ko sem bila med suhimi Ah ja, pridejo takšni dnevi, ko gre vse narobe, zato pa bo kmalu šlo vse na bolje... koala jaz bom mislila nate v sredo! Pozitvno razmišljaj! mml moje sožalje ob izgubi ome! Upam, tudi da je Matic že zdrav. Ali si ti 1x pisala glede klopnega minigitisa in da se še tako majhni ne rabijo cepit? urssy kaj pa brezplačna pravna pomoč za vaju? če nimata dinarčkov! alfabeta jaz hujšam tako tako malo ja malo ne...v glavnem ne jem zvečer, ne jem sladkarij, kruha in pa postim se vsake toliko...hitro sem shujšala, se a zdaj med prazniki nisem pazla, ker je bilo preveč vsega in se bojim stopit na vago ...so pa mi hlače še vedno prevelike in za opombo nosim stare (pred nosečnostjo), ki me fajn tiščijo, da me opominjajo koliko še morem zgubit....Bom pa zdaj šla eno tako dieto, samo zelenjava in sadje, pa da vidimo.. golobček za Nino ! Anči lepe slikice, pa upam da bodo ostali zobki zunaj brez težav... katte Vid tudi rad gleda risanke...mene je kr strah, ker mu je tak fajn, mi sploh ne paše da jih gleda...najraje gleda Nodija, telebajske mu še nisem dala...upam, ga mine . gleda samo zjutraj in to čist not pade crockse ne bomo imeli, ker mi niso všeč..če bo pa kdaj izrazil željo pa jih dobi... sunny lepe slikice Kar se pa tvojega deda tiče, pa jaz ti povem, da bi mi letel kot je dolgi pa široki...glede na to kaj poznam iz tvojih pisanj, ker kaj takega pa si nebi dovolila, kakšen vzgled bi pa bila, svojemu otroku, če bi vztrajala z nekom, ki me ponižuje?... če mu z otrokom nisem na prvem mestu, potem na drugem nočem bit...raje sem sama..nekak bi že! .. pa ne mi zamerit! vaney 80% pravi tvoj?, a enako velja kot sem že zgoraj napisala...če se nič ne spremeni ni nič! Pa ne mi zamerit!!! super, da ste ugotovili na kaj je Anže alergičen, ker moj Vid je tudi pa testi nič ne pokažejo....je bil v sredu na odvzemu krvi in je tako jokal, da je joj...še danes ga vprašaš, kje je bil pik pik..in pokaže na rokico! Upam, da zdaj ne boste imeli težav s kožo in prebavo...predvsem pa da bo lepo odporen in čim manj bolan! martinca super za nakup ... a tak, a mene pa nebi vzeli zraven v A al kaj ? Kako se kaj počutiš, upam, da ne štihaš preveč! klaja eni res jamrajo...kaj češ! Zato pa me rojevamo . Če bi moški bi imeli 3 leta polno plačano porodniško + varuško in gospodinjo . Kako kaj nosečnost? Spol že veste? klepetka super, da bo vrtec . Pa, da te Lana čimbolj odvbadi straha pred živalmi karatina tudi tebi želim mirne zadnje tedne nosečnosti Tako mislim, da sem dovolj napisala za danes...lepo in mirno noč vsem!
< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 17.4.2009 22:32:58 >